Sziasztok!
Ed, engem kirazott a hideg, ahogy olvastam. Szombaton mi az allatkertben voltunk, lehet, hogy lattuk is egymast? (a legtöbb időt a majmoknal, meg a kisallatsimogatonal töltöttuk aztan zarasig meg fel orat kinti jatszon). A kicsi igy kb 4-5 órát volt kint, amit vegigaludt!
Egyebkent mi sem kerdeztuk, hogy kisfiu vagy kislany van-e a pocakomban, mindket alkalom meglepi volt. Hogy birod a pocakot meg Kincsot is emleni? Kell meg ot emelni egyaltalan?
Timi! en is meglepőtem, hogy szőke vagy! a kep alapjan jo lehetett az elhajlos este.
Nalunk mindenki meggyogyult, hatalmasakat kirandulunk (a lanyom 6(!) km-es turat csinalt vegig, fele hegyre fel, ahol igaz, reszben vinni kellet, de a tobbit nagyon hosiesen birta. Aztan aludt egy jót. A kicsi is. A parom most nem utazott (Kriszti, a betegseg miatt ket utja is elmaradt), sot meg harom hetig nem is megy, mert szabin van. Illetve most az egyik hobby-jat csinalja, tanit, igy minden nap bemegy Bp-re, de este legalabb itt van.
Kepzeljetek! Büszke mami most hagy dicsekedjen. jo? a lanyom kert egy tortat 3,5 gyertyaval, mondtam neki, h. nyaron kap majd egyet 4-gyel, sot akkor nyaron lesz meg egy torta, az occse uis akkor lesz egy eves, amikr o negy. Mire ő: es amikor en 5 leszek, ő kettő. (Vegigtelefonaltam a csaladot, ki beszelt vele ilyenről, senki nem vallalat a felelősseget. Szoval sztem magatól jott ra. (most 17-ig tud szamolni, ennyi lepcsofok van
)Azt is mondta a lanyom, hogy amikor o nagy lesz, o mami lesz, az occse pedig: "Nagy eros Apa" Ennek örültem, hogy igy gondolkodik.
Na jo, bocsi az omlenges miatt.
Puszi Mindenkinek,
Iza