Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lánykák!

Kriszta

Köszi a dicséretetKép...
Problémák:gondolom,az elejét nem kell ecsetelnem.Kép..6 hétig minden reggel hánytam.Nagyon sok volt a gyomorsavam és nem tudtam vele semmit csinálni.Amíg ki nem jött,addig minden bajom volt..Persze utána sem voltam jólKép,6 hétig alig voltam kintKép...
A 12. héten nagyjából elmúlt,de azért még nem volt tökéletes.Aztán jött egy szeméremtáji visszér egyik napról a másikra,ez végig elkísért,sajna nem lehet vele semmit csinálni.Viszont szülés után visszahúzódott azonnal,ma meg már nyoms sincs.De nagyon fájt,főleg a vége felé,amint felálltam,nagyon fájtKép...Ráadásul nagyon nagy voltKép...
Aztán ugye kiderült,hogy Streptococcus pozitív vagyok,aminek utólag örülök.Mármint hogy kiderült,mert ugye így figyelnek rám is és a babára is.
Aztán a 18 hetes UH-ot ismételték meg,mert egy csomó minden nem látszott rajta Villőből...naná,már akkor igazi csaj voltKép...
Ja,májfoltos lett az arcom,de rendesen...Kép
Na szóval Bulcsúval fele ennyi bajom nem volt...csak az elején 1-2 hányás,émelygés...
Ráadásul már a 36. héten az UH szerint 3,5 kilós volt,ettől betojtam rendesen,aztán 2 héttel később mégis "csak" 3250-nel született!De a feje nagy lett neki isKép!
Másra nem emlékszemKép!De ennyi is elég lesz.Majdnem mindent produkáltam,amit terhesen illikKép!Csak a vérnyomásom enm volt magasKép.

Tontica

Remélem,legénykéd hamar jobban lesz!!!KépKüldöm a gyógyító energiákat neki++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!
Hő szuper,én már nagyon izgulok!!!!
Kép

Pusza,Anyapoc

anyapoc

Lányok!
Szarul vagyok, ugyh. nem írok sokat./egy kis depi/, megint kezdődik a múlthavi dolog nem mozdul a hőm 36,2-ről.+egy kis barna. Ez a progigyengeség ugye, ezért nem is meg fel a hőm?? Anyapoc kérlek írj róla, mert úgy eml., hogy ezt te írtad. Áh olyan gáz, miért pont nálam??
Editke, bánatomat, egy kicsit enyhíti, hogy nálad talán most lesz valami.
Tontica! Kép sajnálom a pici fiadat. kényeztetgesd és most csak az ővé légy, és akkor biztos, hogy a lehető leghamarabb jobban lesz. Sajnos ez ilyen vírusos időszak.
Kriszti.Hajrá ebben a hónapban. Hogyhogy váltottál a fertilityről?
Anyapoc! Olyan érdekes, teljesen másképp képzeltelek el. Nem ilyen vadító bomábzónak, hanem valami mamókásnak. Nem is tudom leírni, de nem ilyennek képzeltelek. Édik a fiaid.
Remélem mindenkinek írtam.
Puszi Ildi
Vendég

Hűűűű,ez miért ment el kétszer?????Na mindegy...

Tlidi

Ne depizz,az nem tesz jót!!!!Illetve egy kicsit azért keseregj,mert utána sokkal jobb lesz(remélem,érthető voltamKép)...
A dolog úgy néz ki,hogy a ciklus második felében elkezd termelődni a progeszteron,ami felelős a magasabb hőért,igen...Na most mivel Te szedtél fogigátlót,és a dokid is 6 hónapot javasolt(ha jól emlékszem),még van időd.Szt a barnázás is ezt mutatja.Illetve ha nem megy fel a hőd,nem szimplán progeszteron hiány van,hanem nem volt valószínűleg ovuláció...Vagy nem akkor van,amikor számítasz rá...De még van időd,aztán a doki úgyis megnézi,hogy mi újság hormontéren!!!Meg hogy van-e peteérés.
MamapocKép,ez édi...azért a bombázó meg túlzásKépKép!
Köszi a dicséretet is,de a kisebbik fiam valójában lányKép!
Szóval nem elkeseredni,hanem csak méregetni,hogy kiderüljön,mi is az újság!!!!Kép
Azt még áruld el,hogy hányadik napon vagy!!!!!

Pusz,Anyapoc

anyapoc

16.cn. az elvileg 31 napos cikl-ból.
Vendég

Ildi
Nem keseregni!
Nekem általában 34 naposak a ciklusaim,és úgy 21-23.nap körül van p.é.-m
Van még időd,hogy felmenjen a hőd!!!!!
A doki szerint a barnázás p.é. miatt is lehet.Ha holnap fenntebb megy a hőd,akkor azért van!Kép
A fertilityvel kapcsolatban:csak kipróbáltam ezt a programot.
Most mindkét helyen görbézek!!KépKép

Tontica
Fiacskádnak jobbulást,neked babásodást kívánok!!!!

Anyapoc
Akkor nagyon nehéz lehetett a 9 hónap!!Sajnálom,de gondolom most már visszanézve nem is volt szörnyű!
Én augusztusban szültem,úgyhogy megtapasztaltam a vizesedés problémáit.Amint meleg lett,beköszöntött az oedema is.Kép
A kislányom 3750 gr volt.(Valóban nagy tud lenni a fejük!!!Hát még a válluk)
A szeméremtáji visszérrel hogyan tudtál simán szülni?(vagy császáros voltál,és én értettem rosszul?)

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Hátha valakinek segíteni tudok

http://endo.freeweb.hu/agnumens.htm
Vendég

Tlidi Kép elhiszem, hogy el vagy keseredve, megertem de ez nagyon de nagyon nem segit csak ront a helyzeten. Nem igazan tudok mit mondani mert tudom milyen sz@r erzes ez de kitartas es turelem!!!
Ha megjon Ti vigasztalhattok engem. Kép Kép
Mennyi idje is probalkoztok? Azelott sokaig szedted az antibebit?
Annyira utalom, hogy igy bezavar, tok sok mellekhatasa van es megis ra vagyunk kenyszerulve. Szedjek a ferfiak!!!

Anyapoc Kép van egy jo es egy rossz hirem neked, jo hir: kepek alapjan szerintem is bombazo vagy Kép rossz hir: en is azt hittem, hogy a Villo fiu nev. Bocsika!!!
En is mashogy kepzeltelek el a tanacsaid es a megfontolt hangveteled alapjan idosebbnek hittelek. Ezert is bocsi! Kép
Nehez lehetett a terhesseg es biztos most is nehez es Te nem panaszkodsz, en ha hajnali 2-tol nem aludnak hulla lennek. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok lányok!

Olyan sokat írtok mostanában hogy alig tudok bekapcsolódni!

Tontica, jobbulást a gyerkőcnek, és izgatottan várom a tesztet, a hőd igen jónak tűnik sztem is. Ma tesztelsz már, nem?

Tlidi!

Nincs semmi baj, majd helyreáll az a cilkus. Mégjó, hogy amikor elékezdjük szedni az antibébit minden doki azt mondja hogy milyen minimál hormon tartalma van, aztán meg kínlódunk egy jó pár hónaapot mire valahogy kikecmergünk abból a zavarból amit okoz.
Nagyon durva ez ha belegondolunk...de türelem biztos helyreáll most már hamarosan.
Sajnos egyebet nem tudok mondani.

Tontica, Anyapoc!
Mindkettenm nagyon szép kismamák voltatok.

Keditke!

Mi a helyzet ma reggel? Menzi sehol?

Kriszta!
Érdekes ez a páfrányosodás ilyen korán,de hát akkor mindent bele. Kép

Velem semmi különös, görbém most sincs. Férjemmel romatikáztunk a hétvégén Tatán, és nem volt ingerenciám arra hogy mérjek, és emiatt korán keljek.Viszont helyette tettük a dolgunk Kép.
A hőm ma még csak 36,4. 12. nap van ma. Olyan jó lenne, ha jó lenne. Értitek.

No, szép napot lányok!
junko
Vendég

Sziasztok!

Olyan boldog vagyok ma reggel! Nem, nem csinaltam meg tesztet de tegnap ota tuneteim kisertetiesen hasonlitanak az annak idei tuneteimhez! Kép Kép Kép

Ma hajnali 5-kor arra keltem, hogy iszonyatos ehseg gyotor, aztan bementem a konyhaba es semmihez nem volt kedvem, beveszem a szamba a falatot es amikor odaerek, hogy lenyelem oklendeznem kell.

Menzesz sehol de meg csak hult helye sincs, egy potty sem. Kép
Reggel 7-kor mert hom 37, a mostani 37,6, na jo ebbe az en kis orokmozgom a ludas. Kép
Oszintem szolva nagyon ugy erzem de persze ez meg nem jelent sokat Kép

Fiam jobban van, reggel 7 ota boldogit, egyfolytaban sikonyal ha akar valamit de most meg ez sem zavar. Kép
Holnap veszek tesztet es penteken megcsinalom, persze ha nem jon meg addig. Kép

Mindenkinek puszi!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Nem fog, ha érzed akkor az úgy is van. Kép
j.
Vendég

Sziasztok!

Editke???!! Tessék jelentkezni, mert nagyon kíváncsiak vagyunk. Ne csigázz!! Nagyon várunk!

Junko! Örülök, hogy rólad is hallani. Jó neked, hogy kibírod hőmérő nélkül, én már beteges vagyok. Csak így tovább, akciózzgassatok

Tontica! Örülök, hogy jobban van a fiad.Kép
Neked mikor kéne megjönnie, ill kellet volna! Ez nagyon úgy néz ki!!Kép

Kriszti? Nálad van valami esemény? Bár még nagyon az elején vagy. Pg még mindíg páfr.?

Anyapoc?? Merre?

Beszti te is régen voltál!!

Jaj Editke gyere már!!!
Nálam nincs semmi. Ma már nincs barnázás, sem szurkálás. A hőm egy tizedet hajlandó volt felmenni. Remélem megy még holnap is felfelé.
puszi
Vendég

Ildi
Akció-akció!!!KépKépKépA szurkálás+ barnázás lehetett p.é.!!!!!!

Tontica
Csatlakozom Ildihez,én is örülök,hogy jobban van a kisfiad.
Remélem nincs mensi,és hő az egekben!!!!!!!Kép

Du. megyek vissza a dokihoz,mert nem volt bennt.Kiszállásra ment vmi faluba.
A PG53 tegnap reggel nem volt páfrányos,de estére ismét az lett,és még reggel is !Mára jó lenne még beiktatni egy akciót.
Persze ha így haladunk mindennap lesz egy!!!!KépKépKép(feltéve ha bírjuk szusszal)

KépKép

KépKép
okr

Kriszi!

Milyen a mai hőd?
Vendég

itt a görbém.A hőm ma 36.8C volt.Csak 36C szokott lenni ciklus elején.majd még biztos lejebb megy,ha elmúlt.:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Csajok!

Már jártam kétszer a „megint megjött"-ben, de mostanában mindig a „hőmérőzés"-t olvasgatom, ugyanis kb három hete csinálom én is. 6 napja a hőmérsékletem állandóan 37.1. Elvileg pénteken kell megbetegednem, ami remélem nem fog bekövetkezni. Voltam dokinál, ciklusmonitorizááson, a 4 érésben lévő tüszőmből 3 is kilökődött, ami a doki szerint elég jó hír. Szerintetek normális, hogy hat napja 37.1 a hőmérsékletem. Köszke előre is a választ, puszilok Mindenkit!
ancsi1

Szia Ancsi!

Üdvözöllek itt nálunk! Szerintem a hőd teljesen normális. De még jobb lenne, ha felraknál nekünk egy görbét. Ez érdekes számomra,hogy három tüsző is kilökődött. Hozzáértő lányok mondjatok már erre valamit!/Kriszti, Anyapoc stb.../
Mióta próbálkoztok?
Vendég

SziaTlidi!

Kb. egy éve próbálkozunk, de eddig eredménytelenül. Aztán elmentünk a Kaáli-ba, a párommal szerencsére minden rendben. Nekem a prolaktinom volt magas, a progeszteronom meg kevés. Szedem a Bromo-t, meg Closti-t is kaptam, most várom az eredményt. Görbét most sajnos nem tudok feltenni, mert otthon van a kis füzetem. Köszi a gyors választ!
ancsi1

Sziasztok. Mi újság? Dobok egy görbét. Szerintetek még reménykedjek, vagy elég egyértelmű a leesés. Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Persze, hogy jó vagy. Simán!
Ancsi!
Szerintem, nagy esélyed van. Sőt sztm ikerterhességre is.Kép Amúgy ez a több tüsző dolog( itt most nagyon leragadtam, bocsi) ez a clostitól van? Hogyhogy csak most kezdtél el mérőzni? Az egy év alatt miért nem? Illetve, ha mérőztél akkor milyen volt a görbéd? Volt pé-d? Engem ez most nagyon érdekel, mert az előző hónapom siralmas volt. Most azért reménykedek Kép. Te szedtél fogigátlót?
Vendég

Tlidi, több, mint egy éve hagytam abba a fogigátlót, de előtte évekig szedtem. Azért nem foglalkoztam a hőmérőzéssel eddig, mert azt hittem, hogy anélkül is majd simán összejön, nem igazán hittem ebben a méricskélésben. Ja, Closty-t azért kaptam, mert előző hónapban vérvétel alapján megállapították, hogy nem volt peteérésem. A Clostytól most érett 4 is. Te mióta szeretnél babát? Hormonvizsgálatot már csináltattál?

Kamilla!
Köszi a biztatást, puszi.
ancsi1

Tlidi, bocsi azt utolsó két sorért, azt hittem a Kamilla írt nekem, tiszta hülye vagyok, csak már kész vagyok teljesen...
ancsi1

Húúúú! Sztm akkor minden okod megvan a bizakodásra!!!Kép Lehet, h eddig azért nem jött össze, mert nem volt pé-d. Na de most.!! Amúgy ugye jól gondolom, ha több petéd is volt akkor lehetséges az ikresség? Én már kb 5 hónapja hagytam abba a fogit. az előző ciklusban már élesbe löttünk. A középidő után poénból megnéztem a hőmet és kora hajnalban nagyon alacsony volt utána már csak azért is néztem, hogy mikor megy fel. És nagyot koppantam, mert meg sem mozdult. Aztán meg nem is jött meg csak egy kis pöttyözés volt.Szóval nem volt pé-m. Most azért mocorog a hőm. Ja ami az 5 hónap alatt volt mensi az is kevés volt és rövid ideig. Most próbálkozom mindenféle gyógyteákkal. Még nem voltam ezügybe dokinál, de már mondtam a lányoknak, hogy most ha megint nem lesz ugrás a hőgörbémen akkor elmegyek, mert ugye akkor nincs pé-m.Sztm nekem is Clostit fog felírni, hogy az agyamnak eszébe jusson petét termelni. Azért arra is kíváncsi lennék, hogy egyáltalán volt e pé-m az elmúlt hónapokban? De sztm nem, csak nem vettem észre, mert ugye nem mértem a hőt. Hát nagyjából ennyi a történetem. Ja és most középidőben barnáztam. Hát nem tudom, de én ezt inkább baljós jelnek veszem. Mikor csinálsz tesztet?? Remélem a jövő hétre már kettő /Edtike és Te/ zebrásunk lesz.
Vendég

Ne aggódj, sikerülni fog Neked is, de szerintem egy hormon-kivizsgálát mindenképp megér.Legalább tudni fogod, merre indulj el, hidd el sokkal jobb, mint a bizonytalanság. Ja, egyébként, hogy ha sikerült teherbe esnem nem kizárt az ikerterhesség a doki szerint. (Egyébként ikertesóm van – mi is a Clostytól lettünk 27 éve...
Szerintem a gyógyteák is jók lehetnek, de csak a megfelelő gyógyszerrel kombinálva. Én szerencsére találtam egy nagyon megbíható orvost a Káliban. A lényeg, hogy ne add fel, és minél előbb menj el dokihoz...
ancsi1

Ja, azt mondta a doki, hogy a hétvégét várjam meg mindenképpen, addig ne vegyek tesztet (pénteken kell megjönnie elvileg) mert hátha ki se mutatja még, feleslegesen ne idegesítsem magam. (Pedig így is sík ideg vagyok...)
ancsi1

Ancsi!

Neked az egy év alatt milyen volt a mensid?
Vendég

Gondolom Győrbe jársz a Kaáliba. Én is Győrbe járok egyetemre. Korábban írtam, hogy hallottam, ott egy nagyon jó doktornőt. Hozzá akarok majd menni, ha ez a hónap nem jön be. Dr Balogh Ildikó a neve. Esetleg nem ismered?
Vendég

A mensim pontosan, 28 napra talán sosem jött meg. Kb. minden második hónapban nagyon görcsölök az első két nap, és sokáig is tart a vérzésem, 6-7 nap. Igen, Győrbe járok a Kaáli-ba. Anyukám jár a Dr. Balogh Ildikóhoz, nagyon dícséri, állítólag nagyon jó doki, és tök jó fej is. Még csak jót hallottam róla itt Győrben. Én a vizsgálataimat a Kaáli-ban csináltattam egyébként. Ha érdekel, tudok ebben segíteni, elérhetőségek, doki, stb. Az a jó, ha bemegyek abba az épületbe, nincs tipikus kórház feelingem, mert olyan családias az egész, és nagyon szép, meg máshogy bánnak ott az emberrel. Szerintem ez is sokat számít...
ancsi1

Sziasztok!
Örülök,hogy hiányoztam,de változatlan a helyzet ,se mensi,se barna,viszont tesztet nem merek még csinálni!FELTESZEM A GÖRBÉT,szerkesztenem kellet mert nagy volt a méret a b.netnek!Kép

Na ime:

Kép
Vendég

Editke ez annyira jól néz ki!!!!Kép Én is akarok egy ilyen szép görbét!! Ha a 16-18 napon volt péd akkor már 15 napon vagy! A tesztek elvileg már a 11. naptól kimutatják a Gabriel már korábban. Nem akarsz holnap tesztelni!!! Ez annyira úgy néz ki! Sztm, ha baba van a dologban akkor már ilyenkor kimutatná. Na de végülis te tudod.

Ancsi, ha nem lesz ebben a hónapban sem pé-m akkor majd mindenképpen visszatérünk a témára. Köszi a segítséget előre is.

Puszi
Vendég

Szia Keditke!
Jól látom, hogy a wunschkinder.net oldalról van a hómérős tábla? Én házilag fabrikáltam egy excel táblát, de ez sokkal profibb. Le lehet tölteni onnan?
Lányok, Aviva torna után érdeklődöm vidéken. Tud vki vmit?
Kösz
dominic

KEditke drukkolok nagyon!!!!! De te is nekem, ám!!!!! Jó lenne ha egyikünknek se jönne meg és együtt tesztelnénk pozitívat. De én nagyon nem érzek semmit. Még a mellem se feszül. Te érzel valamit?

Kép

Kép
kamilla306

Tlidi, nyugodtan írjál, ha úgy gondolod, tudok vmennyit segíteni. Majd jelentkezem, Te is írjál, hogy mi van Veled. puszi

Keditke!
Én is nagyon drukkolok Neked! Ancsi
ancsi1

Nekem csak a cicim érzékeny!/de mensi elött is az szokott lenni/,azon kivül semmi!
Félek a - tesztöl,de lehet h pénteken azért csinálok egyet mert ugy se birom kiKép
Vendég

Dominic!
Kicsit feljebb megtalálod a weboldal cimet,és Kamilla üzenetét a regisztrálásrol,ahol minden nap be kell irni a hödet,és h mikor mérted!De irj ha vmi nem sikerül!
Vendég

Sziasztok!

Ancsi

ÜdvKép.Reméljük,hogy nálad is lesz vmi,3 tüsző nagyon bíztatóKépKép!De azért a hármasikrek elég horror..Kép!

Tontica

Először is,nagggggyon drukkolokKépKép!És nagyon kíváncsi vagyokKép!
Név:semmi gond,már megszoktam.Az emberek 90%-a azt hiszi,fiú név...Csak azok nem,akik már találkoztak vele:o..vagy akik nézik azt a sorozatot a tv2-őn(nemtom melyik)Kép!
Azért zavarba ne hozzatok má,méghogy bombázó...Kép!
És megfontolt?KépCsak igyekszem úgy írni,nehogy bkit megbántsak....KépÉs néha elég idősnek érzem magamKép!
Panaszkodás:jaaa,az nem szokásom..legfeljebb az illetékesnekKép...
Teszt???????

Tlidi

Nyugi,nyugi,itten vagyok,csak egész du parkettát keresgéltünk...és persze nem találtunkKép!

Kriszta

Érdekes ez a PG53Kép!de gonsdolom,párod nem bánja..KépKép
Viszont a hőd még mindig jó...akkor???
Terhesség-szülés:hát nem volt egy leányálom,ráadásul párom külföldön dolgozik,most jött hazaKépKép...
Ja,én is augusztusban szültem mindekettőt,de csak Villőnél volt egy kis vizesedés(ezt el is felejtettem),de nem volt vészes...
Õ ugyan nem volt olyan szép nagy,mint a Te lánykádKépKép(3250),de így is 35-ös volt a feje(persze Bulcsúnak isKép(3100))...de legalább nem húztam velük végig,mert mindeketten 38. hétre jöttekKép.
Nem voltam csaszis,nekem szerencsére kívül volt a visszér, a nagy szeméremajkon,de azt mondta a doki,hogy a hüvelyinél is lehet normál úton szülni,illetve ezt is olvastam.édi volt a doki,egyszer elmentem hozzá,hogy kukkolja már meg.Mondta,hogy ugyan kellemetelne,de higgyem el,amint megszülök,már látni sem fogom,olyan hamar eltűnik.Mondtam,hogy hát nem is a látványával volt bajom..KépIgaz nagyon csúnya...

Editke

Hajrááááá!Jujj,de izgiKépKép!

Kamilla

Szt nagyon jó a görbéd,nekem is ment le ennyire,pedig akkor már volt lakóKép...Drukk megy!!!!

Junko

KösziKép...
Azért gondolom, az a romantika is nagggyon jó volt!Jaj,de jó is neked..KépKép!

Na megyek,mert vacsi van!

Pusza,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!
Ma vagyok a 27 cn-on, a hőmérsékletem már hét napja 37,1. Nem érzek semmi különöset, csak a mellem érzékeny (de mensi előtt is ilyen szokott lenni általában). Szerintetek még reménykedhetek?
ancsi1

Ancsi

Amíg nem esik le a hő,addig lehet reménykedni.De olvasom,hogy nem nagyon voltak 28 napos ciklusaid..hát,akkor ki tudja,mi lesz!Minden esetre én drukkolok!!!Kép

Anyapoc

anyapoc

Anyapoc,

köszi, hogy drukkolsz nekem. Remélem nem hiába...
ancsi1

Ancsi!
Sztem ha 37 fölött van az nagyon jó. Drukkolok.
junko
Vendég

Köszi Junko, aranyos vagy! puszi
ancsi1

Sziasztok!

Hat en gyaszolom sosahem letezo babamat mert en hulye turelmetlen okor ezt tettem magammal.
Ma reggelre megjott rendesen ugyhogy minden jo elojel es 2 nap keses ellenere tok ures a mehem. Ez a szo tokeletes arra amit most erzek, URESSEG!
De persze jobb igy mert a parom csak annyit mondott nagy bajok lettek volna ha terhes vagy. Szoval csalodtam magamban mert mindez az en hibam, boldognak es elegedettnek kellene lennem mivel van egy edes fiam, csalodtam a paromban mert nagyon kegyetlenul viselkedett velem es nagyot csalodtam mert beleeltem magam es nem kellett volna.
Most legszivesebben elmennek valahova messzire, nem akarom latni a parom most meg a fiam se, egyaltalan senkit!
Persze majd elmulik de most nagyon haragszok magamra, nevetseges vagyok, meghogy jelek ha-ha-ha
Jol esik kiirni magambol.
A parom azt mondta, hogy visszaterunk a gyerektemara ha a fiunk mar egy kicsit onallobb lesz, igaza van de most nagyon utalom mindezert!!!
Nektek nagyon nagyon drukkolok, remelem legalabb a Ti boldogsagotoknak orulhetek! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Szia Tontica, nagyon sajnálom, ami történt Veled, és hogy a Párod ennyire nem megértő. Ezek szernt ő nem is szeretett volna kisbabát. A kisfiadra ne haragudj a történtekért, örülj neki, hogy Neked már van egy gyermeked. Drukkolok Neked, hogy legközelebb összejöjjön, és hogy a Párod máshogy álljon hozzá a dolgokhoz. Ne keseredj el!
ancsi1

Tlidi:
"Remélem a jövő hétre már kettő /Edtike és Te/ zebrásunk lesz."
Azert jol esett volna akkor ha engem is megemlitesz es Kamillat.
De most mar mindegy.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Tontica
Nagyon sajnálom!!! Kép
Sztem beszéljétek ezt meg a pároddal.Miért nem akar másik babát?Mi az,hogy önállóbb?
Sztem te vagy,akinek két "önállótlan" emberrel kéne foglalkozni,és nem neki.Ha pedig te ezt vállalod,akkor ez nem lehet robléma.
Ne haragudj meg,de én úgy gondolom,más lehet a háttérben.Ezt meg kell beszéljétek,mert örökös feszültségforrás lesz kettőtök között!!!
Lehet csak attól fél a párod,hogy ő nem kap majd tőled elég figyelmet!

Ancsa,Editke és mindenki,ki 37C körül jár reggel:JÓ JEL!!!Mennek a drukkok++++++++++++++++KépKépKép

Anyapoc
Az augusztusi baba nagy előnye,hogy lehet a pocakot mutogatni!!!Na meg egy kis szoknyácska ,és indulás.Kép
Persze nálam a dinnye is jól jött,mert több kilót el tudtam pusztítani belőle!!KépKépKép
A vizesedés persze kellemetlen,de úgyis eltűnik előbb-utóbb(a visszérrel együtt)

Rólam:
Minden problémám okozója a prolaktinom.Van tőle másodlagos PCO-m
Most kaptam Bromocriptint,2 hónap múlva labor controll.Köv. ciklustól UH-s nézelődés peteügyben.
Azt mondta kb. 2-3 hónap,és megoldódik a probléma.Bár úgy lenne!!Annyit talán még tudok várni.(úgyis Debrecenben leszünk valószínűleg)
Most a hőmérőzésnek sincs értelme,de én azért mérek sztem)udjátok a függőség,az függőség)

KépKép

KépKép
okr

Tontica!
Sajnálom, tényleg beszéljétek meg a férjeddel. Bár tudom mennyire nehéz. Én is ritkán találok arra alkalmas pillanatot, amikor lehet a férjemmel beszélni. Mások mint mi.

Kiszta!

Akkor addig nincs is esély babára? Azért sztem csak próbálkozzatok!

Editke?
j.
Vendég

Junko
Elméletileg a Bromocriptin elősegíti a babásodást.
Akciózunk mindenképp ezerrel!!!!!

Editke,tényleg mikor jössz már?

KépKép

KépKép
okr

Tontica!!
Ne haragudj!!!!!!!Kép Nem akartalak megbántani. Szánom-bánom bűnömet. Remélem meg tudsz bocsátani. Nem is tudom, hogy ment ki a fejemből, de tegnap egy kicsit zizi voltam a mai zh miatt.(ami remélem jól sikerült Kép ). Volt már amikor az üzenetem végére írtam, hogy "remélem mindenkinek írtam", mert egyszerűen nem tudok mindíg teljesen itt lenni agyilag. Másik; nagyon sajnálom ami történt, hiába mondjuk itt egymásnak,hogy ne éljük bele magunkat, de ezt senki nem tudja megvalósítani. Én főleg nem, mert ha egyszer valamit akarok akkor azt nagyon akarom. A párodra tényleg van okod fújni egy kicsit, de ha tényleg így teszel azzal csak rontasz a dolgon. Úgyhogy próbáld meg egy kicsit lenyugtatni magad. Lebegjen a szemed előtt, hogy van már egy szép fiad és nálad igazából nincs is gond, úgyhogy biztos jönni fog a második baba is, ha mindketten így akrjátok. Mondtam próbáld egy kicsit főzögetni a férjed. Gondolom ez nem egyszerű dolog. De én nagyon ehhez tanácsot sem nagyon tudok adni. Már észrevettem magamon, hogy sokszor van egy meggyőződésem és attól nehezen távolodok, ami, ha a te szitudban(és a sajátoméban is) lennék az lenne, hogy kell az a babó minden áron.De neked nem így kéne gondolkodni!!! Amúgy az én kapcsolatom a férjemmel teljesen más. Õ tudja azt, hogy én ilyen vagyok. Pl.:el szeretnék menni valahova, akkor én addig küzdök, piszkálom, macerálom, amíg nem győzök. A végén már én sem akarom annyira, de azért még küzdök. Hát nálam így megy ez, de ahogy észrevettem nálatok ez nem így van. Ezért nem is tudok nagyon segíteni neked. Azért töröm az agyam rajta.
Na! Ez az egész üzi a tiéd. A többieknek majd írok egy másikat.Kép
Vendég

Sziasztok!
Tontica!Kép sajnálom.
De szerintem a párod elött ne is emlegesd h te babát akarsz,ha sikerül tegyél ugy mintha ,véletlen lett volnaKép!Semmit nem tehet ha terhes leszelKép.Aztán a te dolgod!
Én ott rontottam el(2 éve),abba hagytam a gyogyit,akor is babát akartam,mindjárt az esküvö után,aztán a páromra hallgatam és, ujbol nekiálltam szedni a f.gátlotKép,de ha tudtam volna h nem ilyen egyszerü teherbe esni akor sose szedtem volna gyogyit!De hát késö bánat, de annál jobban fogom szeretni a babámatKép!

Nálam a helyzet változatlan:

Kép
Vendég

Itt vagyok csajok,jól esik h hiányoltokKép!!
Kiváncsian várom a holnapi napot,h milyen lesz a höm,ha fennt marad akor lehet tesztelek ,de ha lemegy akor nem!
Vendég

Editke
Szuper a görbéd!!!!
Holnap van teszt dátum a program szerint.Fogsz tesztelni?
Drukkok mennek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++pozitív teszt,pozitív teszt++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?