Sziasztok!
Mi is megjöttünk
.
Apázás jó volt,de fárasztó....
Ráadásul hazafelé menetben elromlott a kocsi,elment az 1-es és a 2-es sebesség róla
,még jó,hogy tesóm vezetett
.Így viszont a szerelőnél landolt,így a randi nekünk is ugrott
...Most a babakocsit felhoztam a 3.-ra,de hogyan fogom majd a jövés-menést megoldani,nem tudom...Na de sebaj,úgyis van még pár felesleges kilóm
!
Villőt megviselte az oltás sajnos,aznap este vagy 3 órát bömbizett.Be volt ugyan borogatva a lába,de az sem tetszett neki,kapott kúpot is...
Aztán olyan 9-10 körül kezdett megéhezni,azért üvöltött,akkor megetettem,aztán már semmi baja nem volt
...csak fél 11 volt,mire elaludt...
Szóval ez az az oltás,ami nem viseli meg a kicsiket
!
Szilvi
Hát sajnálom a randit
....A kórházba mész vissza???
Most én is azt játszom,amit Te...babakocsi fel,aztán le...
Még ugyan nem cipeltem,mert tesóm hozta fel,de majd elmesélem,milyen volt az első túra..
...Bár én összecsukva hozom-viszem,asszem,úgy könnyebb lesz!
Szóval az a pelenkázó szupi!
Nekem nagyon tetszik és ötletesen megoldottátok!
Kozmetikus:én ugyan itthon kozmetikázom magam szőr-ügyileg,ebből is adódik,hogy másfél!!! vádlimat sikerült legyalulnom
!A többi még maradt...jól nézek ki...
Mizújs otthon?
Móni
Verekedés:hát a végére már a fél csoportot felsorolta,hogy kivel verekedett,de anyuéknak elmesélte rendesen...Anyum mondta nekem is,mert észre sem vettem az arcán a karmolásokat
...De azt mondta,hogy ő is elintézte a másik kisfiút..
Hát,hogy Villő szépen gyarapodik...
Inkább átlagos!Ahhoz képest,hogy 1 hónap alatt alig 700 grammot hízott,Bulcsú másfél kilókat csinált!
Na de ő fiú...
Így a kiscsajt már csak ropinak hívom
!
Babázás
...ja,olyan hihetetlen,hogy voltak picik is ezek a nagyfiúk!Jó annak a maminak,hogy ilyen jó babája van
...valószínüleg tényleg növekedési ugrása lehet,ha ennyire cicizik
.
Csibészke
...hát huncut,az bizti!!!Én sem tudok sokszor komoly maradni,amikor szidni kéne
...Olyan édik tudnak lenni,hogy aztán nem lehet rájuk haragudni!Bár most, a dackorsazk küszöbén már más a helyzet,mert nem ilyen kis édes néha..
Andi
Szia
Jaj,gyere talizni,csak akkor tegyük el későbbre!Jövő héten már lesz kocsim,lesz Apánk,könnyebben mozgok!Nem baj???
Ha nem tudsz kicsinyíteni,akkor dobj meg engem mélben képekkel,aztán majd én feldobom ide őket!Már úgyis nagyon kíváncsi vagyok Lillára!!!
Ja,és én vevő lennék a Liberódra!Most akartam úgyis arra váltani,mert a Pampers-t már nem komálom...
Na megyek,mert Apa cuccait ki kéne pakolno,tegnap szállítottuk haza..
Pusza,Anyapoc