Szasztok!
Jól beindult a topik, alig bírok visszaolvasni
Lekopogom tegnap és ma is szépen egyedül elaludt Adri, 23:30kor picit felsírt, de pici simi után vissza is aludt, reggel meg csak 5kor és 7kor kelt. Igaz nem nagyon akart enni, főleg ciciből nem
, de ez már haladás remélem. Ma adtam neki nurofent, meg coffea tostát és 2es tápit. Azt mondja a homeos guru barátnőm, lehet most egy hét után jött meg a hatása a chamomillának.
Kezd leszokni a ciciről sajnos. Az Aventes fejőm elromlott
, elkezdtem megint laktoherb teát inni, meg homeos tejserkentőt enni, mert szeretném, ha 1 éves koráig még szopizna, de legalábbis addig tudnék fejni neki.
Muki
Már régebben írtam, hogy Adrinak is lecsökkent nagyon a súlygyarapodása az utóbbi 2 hónapban csak 200g/hó hízott. Volt olyan, hogy 1 hét alatt semmit nem hízott. A dokinéni azt mondta, nem baj. Jól néz ki, fejlődik, mozog, ha ennyit hízik semmi gáz. Még mindig nincs 8kg. Az okosok azt mondják (lll) első a cici, utána az új kaja. Adri is a kanál, meg az esti pótlások miatt szokik le a ciciről
Én lefejem, azzal főzök, vagy este az a pótlás, ha cicisztrájkol.
Én is adnék kiflit, meg babapiskótát, ha megenné. A biskotti szerintem azért, jó, mert nem annyira morzsázódik. Ha nagyobb szétrágatlan kaját akar lenyelni viszzajön. Eddig csak pici főtt répát, szőlőhusit, meg kenyérbelet majszolt szét, ami nem jött vissza, de egyik sem volt egy nagy mennyiség. A múltkor a szomszéd adott a kezébe egy sajtos sütit, amiből egy nagy darabot leharapott, és ami uzsit beletuszkoltam ki is jött, jó mérges lettem
Félek a darabos kajáktól, de nagyon rá kéne szoktatni. A reszelt almát sem nyeli le. A köv. próbálkozásom az lesz, hogy kis tejcibe áztatok kiflit.
Tamesz
Hogy működik az oldal, amit felraktál a jónás naptárral kapcs.
Juc
Én is irigyellek a kirándulás miatt
Mondtam is apának, megjött a kedvem, hogy jövőre elmenjünk a babauszi táborba.
Mi tuti megyünk a börzére. Megfigyeltem Adri mindig de. kakil kb 10 körül
, de azért még nem "erőszakoskodom" a bilivel, és a fürdőkádban tuti van pisi
Engem is érdekel a hordozós kép. Hogy álltok az új babakocsival? Adrival ma egy nagyon egyszerű kis kölcsön esernyőbabakocsival sétáltunk, nagyon bejött neki, még a lába is lelógott. Csak 6000.-ért vette a barátnőm.
Nyuszko
Több, mint 1 napot vajúdtál? Miért nem adták előbb az oxitocint? Hány napig kellett a kórházban lennetek? Szoktatok Magyarországra járni?
Babus
Adrinak is csak az egyik oldalán a hegye van kint a fogának, már 1 hete. Még nem mertem kibújt fognak minősíteni
Tényleg nem semmi mennyiség!! Adri napi szinten eszik 700g körül, egy evésre max 180g-t
Bogacsi
Gratula a felálláshoz, és persze mielőbbi gyógyulást. Lehet kapni hippes duett desszerteket, túrós, meg joghurtosat, meg nestlé baby pudingot.
Jobbulást a betegeknek, kipihent éjszakát a nem alvóknak! Bocs a sok rizsáért!
Cs