Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti!
Sokan mondják a PG53-ra, hogy baromság,mert, hogy ha sokat raksz rá akkor mindíg páfr. lesz. Hát én raktam már rá egy halmot, és mégse lett páfr.Kép Mondjuk én nem nyálazom hanem a másik (tudod)melyik nyákkal csinálom. Sztem az megbízhatóbb. Főleg nekem, aki állandóan nasizik vagy rágódzik. Sztem jó lesz. Ma nagyon jó a kedvem(végre). Szépen üvöltetem a zenét közben meg takarítok, meg néha írogatok nektek.
Puszi
Vendég

Ildi
Kipróbáltam,amint hazajöttem.Tettem rá egy jó adag nyálat,de nem lett páfrány.
Bízom benne,hogy beválik!

KépKép

KépKép
okr

Tuti!!Kép Kép Kép
Vendég

Legalábbis remélem! Elvileg 99%-os. Sztem, ha lesz pé-nk akkor tuti mutatja majd.
Vendég

Okr Kép
Az en kisfiam is 14 honapos lesz 8-an. Kép
En is kis korkulonbseget szerettem volna mert jo lenne latni a gyermekeimet egyutt jatszani es igy szinte egyutt nonenek fel. A masik meg, hogy mi messze elunk a csaladtol es igy a fiamnak nem igazan van jatszotarsa tobbek kozott ezert is irattuk be bolcsibe.
Meg ugye en nagyon nagy csaladban nottem fel es nekem termeszetes a gyerekzsivaly, egy gyerekkel egy kicsit "uncsi". Kép

Igazabol nem apolono szeretnek lenni hanem vedono de ehhez kell egy egeszsegugyi alapkepzes, egyreszt a nyelv miatt, (spanyolul kell tanulnom) masreszt mert regen tanultam mar es kizartnak tartom, hogy sikerulne bejutnom a foiskolra csak igy nekifutasbol. Kép
Szoval szepen, lassan, egyenlore eszembe sincs dolgozni, raer az majd ha a gyerekeink mar iskolasok lesznek, addig en tanulgatok. Kép

A parom nem azt mondta, hogy nem akar megegy gyereket hanem, hogy MEG nem. O szeretne varni mert abszolut nincs segitsegunk, az o szulei meghaltak az enyemek meg M.o.-on elnek.
Szoval egyszer lesz majd kisteso csak utalok varni!!!!!!!!!!! Kép Kép

A lanyod elsore osszejott? Lehet, hogy tul gorcsosen akarod.

Tlidi Kép en a helyedbe leinnam magam, nem gondolnak semmire csak hogy jo legyen. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Ildi!
Hát nagyon remélem,lesz p.é.-k!!!
A hőmérővel kiegészítve biztosan nem téved.

Szerdán megpróbálok beszélni a dokimmal,majd megkérdem mi a véleménye erről a kis műszerről.
A hormonjaimat is jó lenne rendezni,mert pl a prolaktinom jó magas,s az LH-m szintén.
Neked volt már hormontükör?Ha igen milyen lett?

KépKép

KépKép
okr

Kriszti

Küldtem neked képet magunkról. Tontica neked is küldök, ha megadod a címed.
Nem volt még hormontükröm. De szerintem az Lh-m nekem is magas mert, mert a ckl eljén csináltam lh-teszet és erős piros lett. Nem olyan erős, mint a másik csík de erős. Az itthoni dokimmal nem vagyok megelégdve, úgyh. Pesten fogok keresni. Egyenlőre Győrben kinyomoztam egy nagyon jó nőgyogy.-szülész. term gyógy. címét. Õ a lady Klimax tea feltalálója. Állítólag nagy szaktekintély. Úgyh. ha a hónap végén nem lesz semmi vagy ill. ha anov cikl lesz akkor mindenképpen felkeresem, szeritem hormontükröt is fog csinálni.
Vendég

Ildi
Köszi a mailt,küldtem én is.

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!

Ja tényleg hasonlítanak. A szemük,főleg a szemöldökük. Meg a szájuk és, nem tudom kifejezni,de ahogy nevetnek az a ráncocska a szájuknál. Az enyém sajna nincs itthon. Olyan ari a picúrotok! Látod, semmi okod a szomorkodásra. Van egy gyönyörű fiad, ez már elég nagy ajándék az élettől és talán nemsokára lesz mégegy.
Vendég

A dicséretet köszönöm a kislányom nevében.
Nagyon örülök neki,hogy van,de olyan jó lenne,egy kistesó.
Mindenképp kicsi korkülömbséget szeretnénk közöttük.Lehet azomban semmilyen korkülönbség sem lesz.Vhogy nem jól működöm szülés óta.

KépKép

KépKép
okr

Az email cimem: tontica@citromail.hu

Miert nem toltotok fel kepet ide? En megteszem! Kép
Korhazbol hazamenet a terdemen fekszik. (most mar a fel gyerek lelog) Kép
Kép
4 honaposan Kép
Kép
kb. 7 honapos
Kép
Gyonyoru kek szemek. Kép Amugy marha nagy mazli mert az apjanak barnak a szemei.
Kép
Es napjainkban, punki frizuraval. Kép
KépKép
Kedvenc idotoltese: lakas szetszedes, dobozbol jatekkidobalas es belebujas majd belolle valo kieses. Kép

Bocsi a sok kepert!Kép

KépKép
KépKép
tontica

Szerintem nem olyan régóta próbálkoztok, hogy ilyen messzemenő következtetéseket vonjál le. Szerintem nem lesz itt gond. Ebben a hónapban az lehetett a baj, hogy nem megfelelő időben voltatok a megfelelő helyen. De majd most!!Kép A pg-vel tudni fogod, hogy mikor lesz itt az idő és reméljük a párod nem fog dolgozni. Én meg reménykedem, hogy lesz pé-m. A kis butuska agyamnak már jó lenne észrevennie, hogy már 5 hónapja nem szedem a gyógyit.
Vendég

Ildi
Lehet már kérdeztem, milyen fogigátlót szedtél?!
Én szoptatás alatt Cerazettet.Amíg szedtem,nem is menstruáltam egyáltalán,pedig mielőtt elkezdtem már volt mensi.
Lehet,hogy nálam ez keverte meg a hormonjaimat.
(bár tetszett a dolog,akkor)

Tontica
Nagyon aranyos a kisfiad!!!!!!Jó nagy baba volt újszülöttnek.
Mennyivel született?

KépKép

KépKép
okr

Anita!
Elküldtem.
Kriszti!
Én Triodenát szedtem. Ha engem kérdezek akkor téged az kevert meg. Az már elég gyanús, hogy nem jött meg. A doki mit mond ill. mondott rá? Mikor hagytad abba? Miután abbahagytad volt rendes mensi?
Vendég

Ildi
A Triodena jó,mert 3 fázisú!KépA kislányom előtt én is azt szedtem!Elméletileg elősegíti a teherbeesést is(persze miután abbahagytad)

A Cerazettre rá van írva az amenorhea ,mint lehetséges mellékhatás.Mást pedig nem is lehet szedni szopi alatt.
Én meg akkor örültem is a dolognak,tehát nem mentem orvoshoz emiatt.Így utólag már tudom,nem kellett volna örülni neki,de hát későn okos az ember.Kép
Már februárban nem szedtem.Egész hónapban össze-vissza vérezgettem,de már márciusban minden O.K volt.(vérzés terén)Ezzel viszont már mentem dokihoz,aki azt mondta,ez a fogigátló abbahagyása után nem ritka,és nem kóros.

Február óta hőmérőzöm is,bár nem mindig csináltam szabályosan,de azért p.é.-t mutatta a hőm.Kép

Visszatérve a Triodenara.Abbahagytam,4 hónap múlva már vártam a kislányomat!Neked is ilyen gyors babásodást kívánok!

KépKép

KépKép
okr

Hát ezeknek a jó híreknek nagyon örülök, de sajnos különbözőek vagyunk. Mondjuk mi csak az előző ckl. kezdük beleélni magunkat. Jobbanmondva már előtte is egyszer, h nem védekeztünk, de az nagyon korai ckl. napon volt. Szóval reménykedem, hogy az előző ckl. egy kósza pé. nélk. cikl volt. Hát majd meglátjuk. Akkor megkérdezhetem, hogy miután abbahagytad a Triodénát neked is nagyon kevés volt mensid??
Lehet, hogy neked is szedni kéne a Triodénát egy-két hónapig. Az lehet, hogy jót tenne a hormonjaidnak.
Vendég

Hát lehet,hogy jót tenne.
De úgy tudom kb 1 évig kell szedni,hogy ezen hatását ki tudja fejteni.
Mivel annyit nem akarok várni,így marad a próbálkozás öröme.Kép

Szülés előtt mindig kevés volt a mensim,és kb.6 napig tartott.Szülés után lett bővebb.

KépKép

KépKép
okr

Megyek lányok!, mert készülődnöm kell! Mindenkinek jó éjszakát, holnap jelentkezem.

Pusszi
Vendég

Lanyok, en olyan de olyan ideges vagyok!
27. nap es 37.2 a hom. elvileg holnap kellene megjonnie de ki tudja hany naposak a ciklusaim es hogy bekavart-e az antibebi. Mindenesetre menzesz elojeleit nem erzekelem csak nagyon ideges vagyok, be is vettem egy nyugtatot. Kerlek irjatok valamit, hogy megnyugodjak, felek, hogy nagyon pofara fogok esni es nagy siras-rivas lesz.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Tontica
Sztem vegyél egy tezstet,és ha nem jön meg holnap csináld meg!!!
Most mensi előtt én is idegbeteg voltam.Tegnap,tegnapelőtt pedig sírtam egész nap.(kisebb-nagyobb szünetekkel)
Azért az bíztató,hogy nincs mensinek előjele!
Szorítok neked,hogy baba legyen a magas hőd oka!!!

Ildi
Milyen volt a buli???

KépKép

KépKép
okr

Miert, mi lehet meg a magas ho oka? Gyulladas, fertozes? En is gondoltam erre.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Amiket leírtál,mind lehet a magasabb hő oka+ baba miatt is lehet.

Páfrányos a PG53.A ciklus 2. napján.Majd hanyatt estem,mert nem számítottam rá.
Lehetséges ez ilyenkor?Vagy vmit rosszul csináltam?
Tegnap is néztem,de akkor nem volt páfrányos,és ma uúgy csináltam mindent.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lányok!

A buli nagyon jóra sikerült. CSak sokat kellet ma utána takarítanom.
Tontica!
Sztm ne éld bele magad nehogy, aztán mégse legyen baba a dologban és sírjál. Itt, ha visszaolv. van olyan akinek mensi 2. 3.napján ment le a hője. Azért szorítok! Jó lenne,ha bebabásodnál. Nekünk is erőt adna. Drukk ezerrel.

Kriszti!
Akkor akció!!!Kép) Megbolondult a cikl rendesen, hisz a mensid is sokat késett pé. is most van. Amúgy ha az előző mens. időre jött volna akkor is most lenne pé-d. Ha jól számolok. Neked is megy a drukk. A hőmérőt eldobtad?
Én ma elfelejtettem. Amúgy se mondott volna igazat a pia meg az éjszakázás miatt. Kíváncsi leszek a holnapira. Mindenesetre ma becsalogatom a macit a málnásba. Megyek fürcsizni, aztán megnézem a pg-vel a dologot.

Puszi
Vendég

Ildi
Sajna ma a drágám dolgozikKép,de holnap nekiesünk.Nem számít,ha csalóka páfrány,vagy valódi azért akciózunk!Kép
Tegnap is terveztük,de kidőltünk,mire a gyerek elaludtKép
Nálatok: hajrá -hajrá adjál annak a macinak!!!KépKép

Ja ,hőmérőzöm!Tiszta függő lettem!Kép

KépKép

KépKép
okr

Okr: koszi a bokot a fiam neveben! Kép Egyaltalan nem volt nagy, 2800 grammal szuletet es amikor kiengedtek a korhazbol 2 es fel kilo volt akkor keszult ez a kep vagyis a legfelso.
En nagyon kislanyt szerettem volna de azert mostmar nem cserelnem el! Kép
Jo lenne masodiknak egy kis puncis. Kép
Lehet, hogy tenyleg most van peteeresed, hajra!

Tlidi: megprobalom nem bele elni magam de azert nem titkolom, hogy remenykedem a vegsokig, vagyis piroskaig. Kép
Amugy ez a nap jo "tesoproject" kiabrandito volt mert egesz nap hisztizett a fiam, borzalmasan elfaradtam, kettovel most ketszer ilyen faradt lennek. Kép

Nagyon jo kep, aranyos par vagytok!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Jó reggelt!

Kép
Vendég

Sziasztok!
Lányok,hogyan alakul a hőtök?Görbécskék merre vagytok?Kép
Az enyém még kurta,úgyhogy nem rakom fel.Majd pár nap múlva.
Editke merre vagy?KépAnyapoc te is régen jártál erre!!KépTessék jönni!!!

Ildi!
Aranyos a vonalzód!!!!Kép

ma ismét páfrányos lett a PG53-m.Sok akció néz ki ebben a ciklusban így!!!KépKépNem mintha bánnám!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Hello!

Ugy latom mindenki akciozik, nekem most pont ahhoz nincs kedvem, amugy elarulok egy titkot, azert hagytam abba az antibebit mert abszolut nem ereztem szexualis vagyat, irtam egy szexologusnak aki azt valaszolta, hogy tobbek kozott a fogamzasgatlo is okozhat libidocsokkenest.
Abbahagytam es lehet, hogy igaz volt vagy csak a fejemben volt a baj de ebben a honapban mindennel jobban elveztem es volt is boven csiki-csiki ahogy spanyolul mondjak. Kép
Ma vagyok a 28. napon es reggel 7-kor mert hom 37.1, nagyon ideges vagyok, joooooooooooo lennnnnnnnnnnnneeeeeeee!!! Kép
Ma reggel eszrevettem, hogy a csiklom tisztara el van szinezodve, barna, meg a kornyeke is, tapasztaltatok mar hasonlot? Mitol lehet, remelem nem a menzi elojele! Amugy nem faj a hasam, piroskanak egyenlore se hire se hamva! Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
A lilás elszíneződés a szeméremtesten,ill a mellbimbón mensi előtt jelentkezik,vagy ha terhes vagy.(Most ettől azt hiszem nem lettél okosabb.)
Mindig így van,csak gondolom még nem figyelted .
Amint megjön eltűnik a lilás szín,és szép rózsaszínű lesz.A hormonok csinálják,ahogyan a méhnyak váladék változását is.
Drukkolok,hogy babásodj!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Helló Mindenki!
Végre ideértem!! Szépen lassan szeretnék berázódni a csaptba, de addig még nagyon-nagyon sokat kell visszaolvasnom.Kép Igérem igyexem!
Csajok, a 13. napon vagyok, és nagyon pecsételek! Elég elkeserítő. Kép Tudom, hogy pé alatt előfordul, de csak enyhén, nem?!?!?
Próbálom a görbét feltenni.<!--attachment: h_-286504.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*140.5**h%f5%2ebmp --><center><pre>
Kép
hő.bmp (140.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
Vendég

Lehet, hogy csak jpeg megy? Megpróbálom.Kép
Vendég

Lányok!

Képzeljétek. a pg-vel olyan furi alakot kaptam, amúgy már pár napja nem hasonlít egyikhez sem, ezért ma csináltam egy lh tesztet.Mert középídő van meg a nyák is olyan furi. És képzeljétek a teszcsik is ugyanolyan erős mint a controll talán még erősebb.

A többiek sztm majd csak szerdán lesznek. De anyapoc biztos itt garázdálkodik a környéken csak nem ír.

Kép
Vendég

Tontica!!! Lehet, hogy össze is jötttKép Kép. Én azt olv, hogy ez az áldott állapot jele. Hány naposak a cikl.??
Falatka! Érdekes, lehet, h 12. napon volt pé-d?? Hát majd meglátjuk, hogy fenn marad-e a hőd? Sztm a barnázás nem gond, hisz olyan sok mindenkinél előfordul. Ha gond lenne akkor a nők 70%-nak baja lenne.
Kriszti! Párod otth. van?? Az enyém most igen!Kép. még holnap is, úgyhogy akció! Ti is iktassatok be egy-kettőt.
PUszi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocsika,hogy nem jöttem,de nem voltunk itthon hétévégn és már gőzerővel (ki)készülök Apa hazajövetelére..Kép

Kriszta

Hát sajnálom,hogy megjött,de ugye új hónap..Kép
Látom,nem tudod letenni a hőmérőt..Kép
Igaz,én nem hiszek igazán a PG53-nak,de ha páfrányos,tessék ráhajtani!!!Hátha!
Aki annak idején megvettem tőlem a peteérést kimutató szerkentyűmet(Persona,vizeletből),elkezdte használni és kiderült,hogy közvetlen mensi után ovulál,ezért nem jött össze a baba.Aztán rhatjottak és még abban a hónapban babás lett!Szóval nálad ki tudjaKép!Ha a kicsi lány is mensi idején jött össze,lehet,hogy nálad is ez a helyzet!!!Kép

Tontica

Jaj,de izgiKépKépKép!
Drukk megy ezerrel!Szt holnap tesztelj egyet,legalább tudunk vmit..Kép
A barna elszíneződésről nem tudok mit mondani,mert nekem az elsőnél eszembe sem jutott,hogy babás lehetek,a másodiknál meg tudtamKép!Nekem inkábba mensihez hasonló tüneteim voltak,fájt a hasam,mintha meg akarna jönni...De a cicim pl. nem feszült...aztán egy idő után,mintha kicsit nehezebb lett volna,mint egyébként..Kép
A képek édesek,tényleg kis vasgyúrónak néz ki a legényke, súlya ellenéreKépKép!

Tlidi

Jó a centidKép.
Fogigátló:én is úgy tudom,hogy a legtöbb megakaadályozza a méhnyálkahártya felépülését.Ezért is kevesebb a vérzés,mert csak un. megvonásos vérzés van,vagyis amikor abbahagyod a ciklus végén,akkor a homronszint lecsökken,ami enyhe vérzést okoz a minimális mnyh leválásakor.
Én az előző szülés után elkezdtem fogigátlót szedni,de apasztotta a tejetKép,ezért abbahagytam és most sem fogok szedni.De nem Cezarett volt,vmi más...Ja,Continuin
Anno meg Marvelont és Regulont szedtem...

A mi albumaink itt vannak:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=71
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2912
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6496

Pusza,Anyapoc

anyapoc

Anyapoc Kép Megneztem a kepeket, nagyon cukik, csinos kismama voltal, mennyi idos a kis Villo? Hogy boldogulsz a kettovel? En ma ismet feltettem magamnak a kerdest mi a francnak akarok megegy babat amikor idonkent ez az egy is nagyon kiborit.
Ma egesz nap nyavog, ja meg tegnap is! Kép
5 perce aludt el, mar azt hittem szet megy a fejem. Kép
Holnap meg nem akarok tesztelni, szerimtem korai lenne, amikor a fiammal voltam terhesgyanus, az elmaradt menzesz elso napjan teszteltem es negativ lett, ezt megegyszer nem akarom atelni.

Tlidi valasza valahogy jobban tetszett mint Okr-e. Kép Vajon miert? Kép Kép Kép
En ugy emlekszem 28 naposak a ciklusaim de mar regen volt fogigatlo nelkuli. Kép

Falatka Kép ilyenrol meg nem hallottam, sajnos nem tudok mit mondani. Szerintem kerdezz meg egy orvost. Nekem a terhesseg utan volt olyan, hogy egy cikluson bellul 3-4-szer pecseteltem, felirtak egy gyogyszert ami rendbehozta a menzit.

En ilyen voltam 8 honapos terhesen. Kép
KépKép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Köszi a dicséretet,Te is csini voltál(vagyKép)Kép...
Villő holnap lesz 10 hetes.Elég macerás,pláne,hogy tegnap és ma ő is nyafi és nem alszik...Ma különösen nemKép,hajnal(2) óta fent vagyok...KépKicsit hervadtan,de holnap érkezik a felmentő seregKép!
Nekem egyébként nem tűnik plussz melónak a kettő,de azért néha szeretnék pihenni, a bömbölő gyereket vkinek a kezébe nyomniKép!Na meg két értelmes szót szólni vkihezKépKép!
Akkor teszt legkorábban mikor?Kép
Most Villővel nekem is volt egy negatív tesztem,igaz még akkor teszteltem,amikor meg se kellett volna jönnie...De muszáj volt,mert párom aggódott,hogy bajom van..KépAztán még jobban aggódott,aztán 2 nap múlva pozitív lettKép...Igaz,még ekkor is messze volt a ciklus vége..Kép

Na megyek,met fent van mindkét gyermekem,kimegyünk egy kicsit,hogy Villő is aludjon...

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Tontica!Kép
Köszi, szerdán megyek dokihoz, majd kifaggatom.
Nemsemmi pocakod volt!:D (még ne tesztelj szerintem, bár én nagyon bízok benne, hogy sikerült! ;))
Pusz: Falatka
Vendég

Sziasztok!
Gyors bekuk,nincs már barnázás(csak 1 napig volt).Ma vagyok a 31 nap és a höm még mindig fennt vanKép

Kat!Még szerintem várjunk a fertility koddal,lehet nem lesz rá zükség,de nem akarom elkiabálni.Tesztet még nem merek csinálni,mert volt már 35 napos is a ciklusom.Még várok,hogy mi lesz!

Tontica!Nagyon szép a kisfiadKép

Anyapoc!Kép hogy jelentkeztél.

Ildi!Kivizsgáláson még nem voltam a 2 havi görbe után kezdödik meg.De remélem nem lesz rá szükségem!!Ha lesz idöm akor dobok fel görbét!
Vendég

Na és ime a görbém:

Kép

A mait pont eltakarja a csik de 36.7/31 nap!!!
Vendég

Kat!

Most néztem a mailt,köszike!!Kép!!
Vendég

En balga anya panaszkodtam, hogy tegnap es ma egesz nap nyugos a fiam, hat ma delutanra belazasodott meghozza nem is akarhogyan, 38,5. Voltunk dokinal egyenlore nem tudjuk mi van, lazcsokkentot kap.

Keditke: Kép megyunk egyutt a 2006 nyariakhoz? Kép Kép Kép Aztan sorra jonnek majd a tobbiek! Kép Kép Kép DE JO LENNE!!!

Bar most egyenlore az foglalkoztat, hogy gyogyuljon meg a fiam.

KépKép
KépKép
tontica

Keditke, most jutott eszembe nalam is volt barnazas meg mondtam is a paromnak, hogy na, megjott, aztan elmult es itt a fiam. Kép Ezert mondom mindenkinek, hogy a barnazas meg nem jelent semmit.

KépKép
KépKép
tontica

Bocsi, a lazcsokkento olyan hulyen hangzik, lazcsillapito akar lenni. Kép

Falatka: Kép kossz a bizalmat, igyekszem raszolgalni! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kép!! Bár ugy lenne,neked is csak 1 nap volt??
Vendég

Igen, vagy meg annyi se! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Editke

Jó a görbéd,nagyon bíztató!!!!Nagyon szeretnék már végre gratulálniKép!

Tontica

Az egyik ismerősöm fiának is uez volt most a napoban a baja,2 napig magas láz,semmi több...szt vmi vírus lehetKép...
Neked is drukkkkkkkKép...azért én nem mennék veletek a 2006 nyáriakhozKépKép!
Bár pocakot szívesen viselnék megint...pedig ez utóbbi nem is volt könnyű viselet,sok bajom volt..Kép

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Tontica,Anyapoc!
Nagyon édes kismamik voltatok!!!!Kép
A gyerkőcök pedig legalább olyan édik lettek,mint a pocakok voltak!!!!!Kép
Anyapoc-milyen problémáid voltak?(ha nem vagyok indiszkrét)
Tontica:-hő-,helyzet- jelentést kérek

Editke
Szupi a program,zökkenőmentesen megy!Nagyon köszönöm!
Hol van már a görbéd?Szeretnénk látni!!!!Kép

Ildi,Falatka
Merre vagytok?Kép

KépKép

KépKép
okr

Editke
Ilyen lett:Kép

KépKép

KépKép
okr

Okr: Kép koszi, nagyon jol esik am az embernek az ilyen dicseret! Kép

Jelentes: Kép 29. nap, reggel 8-kor mert ho: 37.1
Viszont nagyon olyan erzesem van mintha meg akarna jonni, nem faj a hasam csak olyan erzekeny, a labaim fajnak egy kicsit, marha gyenge vagyok, nem tudok enni, par nap idegeskedes es tobb mint 2 kilo minusz. Kép (mar ezert megerte) Kép
Se barnazas, se pecseteles Kép, eddig. Kép

Keditke Kép Te jelentesed!? Kép

Fiam 6 orankent lazcsillapitot kap de meg igy is hoemelkedese van egyfolytaban, nem tudom mi a baja de remelem "csak" olyan ket napos laz mint anyapoc ismerosenek a fianak. Kép Valami virus lehet.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok Lánykák!

Kriszta

Köszi a dicséretetKép...
Problémák:gondolom,az elejét nem kell ecsetelnem.Kép..6 hétig minden reggel hánytam.Nagyon sok volt a gyomorsavam és nem tudtam vele semmit csinálni.Amíg ki nem jött,addig minden bajom volt..Persze utána sem voltam jólKép,6 hétig alig voltam kintKép...
A 12. héten nagyjából elmúlt,de azért még nem volt tökéletes.Aztán jött egy szeméremtáji visszér egyik napról a másikra,ez végig elkísért,sajna nem lehet vele semmit csinálni.Viszont szülés után visszahúzódott azonnal,ma meg már nyoms sincs.De nagyon fájt,főleg a vége felé,amint felálltam,nagyon fájtKép...Ráadásul nagyon nagy voltKép...
Aztán ugye kiderült,hogy Streptococcus pozitív vagyok,aminek utólag örülök.Mármint hogy kiderült,mert ugye így figyelnek rám is és a babára is.
Aztán a 18 hetes UH-ot ismételték meg,mert egy csomó minden nem látszott rajta Villőből...naná,már akkor igazi csaj voltKép...
Ja,májfoltos lett az arcom,de rendesen...Kép
Na szóval Bulcsúval fele ennyi bajom nem volt...csak az elején 1-2 hányás,émelygés...
Ráadásul már a 36. héten az UH szerint 3,5 kilós volt,ettől betojtam rendesen,aztán 2 héttel később mégis "csak" 3250-nel született!De a feje nagy lett neki isKép!
Másra nem emlékszemKép!De ennyi is elég lesz.Majdnem mindent produkáltam,amit terhesen illikKép!Csak a vérnyomásom enm volt magasKép.

Tontica

Remélem,legénykéd hamar jobban lesz!!!KépKüldöm a gyógyító energiákat neki++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++!
Hő szuper,én már nagyon izgulok!!!!
Kép

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?