Sziasztok Lánykák!
Kriszta
Köszi a dicséretet
...
Problémák:gondolom,az elejét nem kell ecsetelnem.
..6 hétig minden reggel hánytam.Nagyon sok volt a gyomorsavam és nem tudtam vele semmit csinálni.Amíg ki nem jött,addig minden bajom volt..Persze utána sem voltam jól
,6 hétig alig voltam kint
...
A 12. héten nagyjából elmúlt,de azért még nem volt tökéletes.Aztán jött egy szeméremtáji visszér egyik napról a másikra,ez végig elkísért,sajna nem lehet vele semmit csinálni.Viszont szülés után visszahúzódott azonnal,ma meg már nyoms sincs.De nagyon fájt,főleg a vége felé,amint felálltam,nagyon fájt
...Ráadásul nagyon nagy volt
...
Aztán ugye kiderült,hogy Streptococcus pozitív vagyok,aminek utólag örülök.Mármint hogy kiderült,mert ugye így figyelnek rám is és a babára is.
Aztán a 18 hetes UH-ot ismételték meg,mert egy csomó minden nem látszott rajta Villőből...naná,már akkor igazi csaj volt
...
Ja,májfoltos lett az arcom,de rendesen...
Na szóval Bulcsúval fele ennyi bajom nem volt...csak az elején 1-2 hányás,émelygés...
Ráadásul már a 36. héten az UH szerint 3,5 kilós volt,ettől betojtam rendesen,aztán 2 héttel később mégis "csak" 3250-nel született!De a feje nagy lett neki is
!
Másra nem emlékszem
!De ennyi is elég lesz.Majdnem mindent produkáltam,amit terhesen illik
!Csak a vérnyomásom enm volt magas
.
Tontica
Remélem,legénykéd hamar jobban lesz!!!
Küldöm a gyógyító energiákat neki++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++!
Hő szuper,én már nagyon izgulok!!!!