Sziasztok
Tamesz
De jó, hogy jelentkeztél
Úgy irigyellek
Úgy mennék már én is valahová, itthon már olyan uncsi, már amennyire egy gyerek mellett uncsi lehet
A nászút óta, több, mint 2 éve nem voltunk sehol
Juc
Pedig elvileg 21-22 fok az ideális az jszakai alváshoz. Gyerekeknek is.
Ennek ellenére én is hidegnek találom
Flames
Nagyon szépek az esküvős képek
És a pocakosok is
Alvási szokások:
Nálunk csak kajával lehet bealtatni, pontosabban csak cumisüveges kajával. Pl. délben hiába eszik meg egy egész üveg bébikaját, attól még be nem aludna, hanem még lehúz vagy 250gr tápszert is (van étvágya
) és attól kidől és úgy behelyezem az ágyba. ettől alszik max. fél órát.
Este ugyanígy a kajától alszik be. Bár ha netán nem aludna be, estére már kellően fáradt ahhoz, hogy még ha ébren tesszük is be az ágyába, akkor is bealszik pár percen belül magától.
Neki nincs kedvenc játéka, vagy pelusa.
Csak annyi, hogy hasra fektessük, mert számára csak így képzelhető el az alvás. Ha hátra fektetjük, akkor neki ez azt jelenti, nézelődni és játszani kell.
Éjszakai öltözék:
Nálunk ugyanaz, mint Mukiéknál.
Rövidujjú body+ hosszú ujjú rugi, nem túl vastag, ujjatlan hálózsák + vékony takaró
Nappali öltözék:
Én nem szeretem a kisgatyákat, mert állandóan elszorítják Kristóf pocakját, én inkább kertészgatyókat szeretek ráadni, hosszú ujjú bodyval.
Sőt, mióta ilyen hűvös van, azóta inkább rugit, mert a kertészgatyó szára mindig felcsúszott neki kúszás közben, és ki volt a fél lábszára.
Nem túl nagyfiús így, de itthonra megteszi
Johnsons-szal nekünk sincs semmi bajunk.
Még egy kérdés:
Ti mennyire tudjátok veszélyteleníteni a lakást?
Mindent nem lehet elpakolni előle, és mindig megtalálja azt, amivel épp kárt tehet magában.
Most pl. bemászott a kissrác a számítgépasztal alá és rángatja a kábeleket és marhára tetszik neki
Nekem kevésbé.
Hihetetlen, hogy mindent megtalál, amit nem kéne, a rengeteg játék meg ott hever parlagon a szoba közepén.
Múltkor pl. dobolt a radiátoron, és majdnem beszorult a kis pici ujja, mert az egész radiátor pici kis lyukakból áll. Arról meg ne is beszéljünk, hogy akár forró is lehetett volna a radiátor. Dehát mit csináljak vele? Le csak nem szerelhetem?
És az állólámpát is majdnem magára borította.
A ruhaszárítót hajszálhíján az ujjára csukta.
A szekrényajtót már sikeresen az ujjára vágta.
A konyhán a sütőajtót nyitogatja, még jó, hogy ritkán használom.
A szobai szökökutat hamarosan levisszük a pincébe, mert ha azt magára rántja, agyon is üti.
A virágföldet és a leveleket meg akarja enni.
Soroljam még??? Kész életveszély, amit csinál.
Jelenleg épp egy CD lemezt csomagol ki. Igaz ugyan, hogy mind a kb. 300-at elpakoltuk magasra, de tuti, hogy azt az egyet, amit kinthagytunk, megtalálja.
Na tényleg megyek
Babus