Új privát üzeneted érkezett!

Tlidi!
Én már 1 szer regisztráltam,meg van a kod de nem enged beKép.Már régen feladtam.
A másik géppel is regiszráltam a (másik cimemre,de semmi,pedig ennek már 1 hete).Nem is érdekel már!
Szerintem te se szenvedjél vele nincs értelme!Régen Kamilla is próbaált segiteni de ö se tudod belépni a ....!Puszi!!
Vendég

DE nekem sikerült így ahogy mondtam. Próbáld meg így.
Vendég

Ja bocs, ha megvan a kód akkor én sem tudok. Ha lesz időm az én profilomban megcsinálom a görbédet és akkor kielemezhetjük.

Puszi
Vendég

Hm ez van!

Kép

Kép
Vendég

Vendég

Edit!

Szerintem 16-17. nap. A 19. napi leesés inkább kilóg a sorból csak...

Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

KEditke! Próbáld meg a német oldalon. www.wunschkinder.de
Temperaturkurve

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!
Csak most találtam rátok. Mivel én is megrögzött hőmérős vagyok, egyből felkaptam a fejem, mikor a címet olvastam. Bekkukanthatok néha hozzátok?
Vendég

Sziasztok!

Eszti!
Nem számit h mikor volt a pé(csak az h volt-e),mivel minden 2.nap akcioztunk.A höm ma változatlan 36.6.

Falatka!
De örülök neked ,hát persze gyere csak szivessen látunk!Üdv közötünkKép!!

Na a görbém:

Kép
Vendég

Köszi Kamilla!
Eddig még nem tudtam felmenni ara az oldalra,vmiért nem enged fel,lehet frissitenek.
De az olyan mint a fertility?Köszi.puszi!

Falatka!Majd elfelejtettem az elöbb,hogy irhatnál magadrol,h az elsö baba lesz?Miota próbálkoztok stb...!
Vendég

Keditke!
Köszi a kedves fogadtatást! Első baba lesz, remélem lesz. KépMiért ne lenne, ugye?? Nem próbálkozunk nagyon régóta, 1,5 éve, de ezalatt már volt két lombikunk is. Kép Mi azért bízunk a természetben!! Kép
Vendég

KEditke a wunschkinder működik. Most néztem meg.
Tudsz németül vagy segítsek?

Kép

Kép
kamilla306

Olyan ari vagyKép,ha megkérhetlek akor légyszike segits!Most már nekem is sikerült behoznom az oldalt.Regisztráljak addig vagy várjam a segitséget?!Köszi.
Vendég

Kicsit félek ,hogy ezt is elcseszem ,mint a fertilitit,vmit ott se jol csináltam,ha egysze nem tudok belépni a megadott koddalKép!!
Vendég

Na figyi!

Előszőr kattints a Registierungra. Ott beírod a neved meg az email címet meg a születési dátumod. (Csillagos mezők) Aztán a lap legalján be kell jelölni, hogy elolvastad a szabályokat. (forumsregel) és rá kell kattintani a registierung gombra. Ennyi.

Aztán az emailcímedre megkapod a jelszavad és kész.

Ha már be tudtál lépni, akkor az INTERAKVIVES alatt találod a hatodik menüpontot, az a Temperatukurve.

Ott be ki kell választani az első ciklusnapod dátumát és azt, hogy einheit: celsius aztán az OK gomb.

Minden napnál a hőt és a messzeit (mérés ideje) kell beírni és aztán lenn a lap alján a DATEN SPEICHERN gombbal minden napot külön el kell menteni. Mentés után automatikusan jön a követező nap.

Kép

Kép
kamilla306

Köszi!
Mérges vagyok ,mert már megint k@rvára szarakodik az oldal,pedig alig várom,h regisztráljak!!Nem tudom ,mér csinálja ezt velem Kép!!Azért probálkozom,ha sikerült majd irok!!
Vendég

Sziasztok Lánykák!

Editke

Neked hány naposak is a ciklusaid?KépMert szt a görbéd még most is jó...

Tontica

Én is azt akartam írni,amit Beszti.A ciklus második felében nomrális a magas hő...Haúgy is marad,amikor már meg kéne jönnie,akkor NAGYON normálisKépKép!
A kép szuper rólatokKép!
Nálunk nem volt gond az óvszerrel.Gyógyszer szóba sem jöhet,mert a fiam születése után elkezdtem szedni,de sajna apadt tőle a telemKép...Így marad a műanyagKép,gond nélkülKép!
De azért ne hagyd magad!Kép

Tlidi

A PG53-ról én sem sok jót hallottam.Épp a minap olvastam,hogy pl. ha egy kicsit többet köpsz rá,akkor máris páfrányosodik...Hát én nem tudom,de jobban bíznék egy vizelet-tesztben,mint a babymark pl..Azért a pisi más,mint a nyál.. a szádba annyi minden lehetKép!De azért csak köpködjetek,ha jó bluiKép!

Junko

Hát neked is szervuszKép.
Szt fél óra +/- nem számít ám!A lényeg,hogy közvetlenül ébredés után,még kómás állapotbanKép mérj.Ha vársz fekve is fél órát,na meg hergeled magadKép,hogy már megint korábban keltél,máris bezavarhat!Inkább mérj olyankor korábban!
Aztán csak hajrá,hadd lássunk tőleed is egy babás görbét!

Kamilla

Azért a drukk megyKép!

Beszti

ÜdvKép.Nem mondod komolyan,hogy a 4. babára gyúrtok???KépKépKép
Szoktam ám kukkolni a korosztályos topikotKép!
Petefészek:hát,ha csak minden második hónapban is,de legalább van PÉ!!!KépNem?

Falatka

ÜdvKép

Na mentem,mert a gyermekemet senki nem hozza el helyettem a bölcsibőlKép!

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Szia AnyapocKép!
A cicka nekem beállitota 30 naposra,de ma vagyok a 27.napon és már mensis elöjeleim vannakKép!!
De amig nem jön meg nem adom fel!Kép

Kamilla!
Eddig még semmiKép,az oldal nem elérhetö v a net szarakodik velem!De nem adom fel,próbálkozom!
Vendég

Ezt figyeld már ezt irta ki annyit próbáltam:

Leider nicht gefunden... :-(
Die Kinderwunsch-Seite wird ständig aktualisiert und dies führt gelegentlich dazu, dass Inhalte verschoben und/oder umbenannt werden müssen. Mit Hilfe unserer Suchmaschine "powered by Google" können Sie den Inhalt von wunschkinder.net durchsuchen, um die aktuellen Inhalte zu finden.
Vendég

Hát szerintem az van ami a Babanettel szokott lenni. Behalt egy kis időre.
Tényleg nincs szerencséd ezekkel a programokkal.
Remélem azért holnap sikerül.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok Lányok!

Editke. Még simán jó vagy, csak így tovább.
Sajnálom, hogy nem akar összejönni a regisztráció.Kép

Falatka! Üdv a csapatban. Ha tudsz, akkor tegyél fel görbét.

Kamilla! Veled mi van? Milyen a hőd mostanában még fent van? Remélem te is versenyben vagy!!Kép

Velem semmi különös nincs. Ingadozik a hőm 36.2 és 36.4 között. Ez még csak a 10. napom. A nyákom egész jó. Mármint, h legalább van. Remélem ebben a hónapban lesz pé-m. Drukkoljatok lécccci.

Kép

Puszi Ildi
Vendég

Lányok!

Megcsináltam Editke görbéjét a fertilityvel. DE nem tudom felrakni mert azt mondja, h csökkentsem a méreteit. Acdsee-m van. Hogy tudom csökkenteni? Ja egyáltalán, ha megengedi Edtike, h felrakjam.

Köszi Ildi
Vendég

Kép
Vendég

Na csak sikerült! Csak egy kicsit gondolkodni kellet. Remélem nem haragszol Editke. Szerintem ez minta értékű görbe. Úgyh. minden okod megvan a reménykedésre.Kép

Pusz Ildi
Vendég

Köszi Ildi!
A höm ma is 36.6,csak annyi különbséggel h már barnázomKép,szerintem pár nap és megjön!!
Vendég

Regisztráltam és ezt irta ki:

Serverprobleme Es wird einigen aufgefallen sein, dass die Seiten von www.wunschkinder.net gelegentlich langsam laden oder gar nicht aufrufbar sind. Heute waren 300 Leute gleichzeitig im Forum unterwegs, was wohl ein bißchen viel war.

Die gute Nachricht: Wir arbeiten daran, dies zu verbessern. Die schlechte Nachricht: Das kann ein wenig dauern. Evtl. ist ein Umzug auf einen größeren Server notwendig. Wer sich einen Gefallen tun möchte, sollte vielleicht nicht unbedingt die Mittagsstunden zum Surfen auf unserer Seite nutzen.

Na akkor még mindig nem jo az oldal.Velem jo kicseszenek mindig!!
Vendég

Kamilla!
Sikerült,elmentettem a dolgokat.Azt akarom kérdezni h a görbét azt hol mutatja??Bocsi de nem tudom!
És ha majd megjön a mensim akor csak uj hónapot kell csinálnom ugye??Baszki de hülye vagyok hozzá!!
Vendég

Kép

Közbe rájöttem,nem is vagyok olyan hülyeKép
Vendég

Editke!

Örülök, h sikerült. Sajna nem ism. ezt az oldalt ugyh. kénytelen leszel megvárni Kamillát!
Editke nagyon sajnálom, hogy kezt megjönni. Azért még ne add fel teljesen. Láttad Kriszti sem adta fel. És remélem nem is jött meg neki. Olyan kíváncsi vagyok rá.

Kép
Vendég

Editke.
Látod megy ez nekedKép
Egyezik. Mindkettő u.arra a napra tette neked a pé-t.

Sztem a fertility hazudik nálam. Azokban a napokban nem lehett pé-m. Szerintem. Az Lh teszt is neg. mutatt meg a pg-sem volt párfr. Ja ma bennfelejtettem a mérőt fél óráig( mert visszaaludatam) szeritetek lehet, hogy azért felment egy-két tizedfokkal feljebb. Mert ugye az is hamisít a görbébén.
Várom válaszaitokat. Anyapoc jelentkezz te is.
Vendég

Olyan aranyossak vagytokKép te is meg Kamilla is,nem is tudom mi lenne velem ha ti nem segitenétek!

Háát elaludtál höm.közbe ,fura.De szerintem a normális értéket mutatta mivel nem mászkáltál elötte!De vigyázz nagyon ,nehogy ráharapj,mert mérgezö lehet ha eltörne a szádba,jujj miket mondok én!"bocs"
Volt már mikor én is elszunditottam de csak 10-11 percre,bennem volt a tudad h vmi van a számbaKép!!JOO mi??!!
A fertiliti átteszi majd a pé-det ,ha több adat lesz!!Drukkolok neked!!!+++Akciozzatok akor semmi gond!Puszi!Remélem nem sértödtél meg rám!
Vendég

Dehogy sértődtem meg!! Örülök, h figyelmeztetsz, mert a higany nagyon mérgező. Amúgy nem ott mérem Kép.
Ja akciózunk mostmár minnél gyakrabban, mert a középidőm 17.cn ugyh közeledünk. Úgy örülök, h mozog a hőm. Nem úgy mint múlt hónapban. Sztem jó ez a teakeverék.
Vendég

Ildi!
Ha nem a szádba méred akor meg pláne vigyázz!!
Szerintem is jó ez a tea!
A görbe a 31.napra teszi a mensit ,ami elöbb meg fog jönni ,joo mi??!!
Vendég

Sziasztok!

Ildi!

Lehet, hogy picit felment, de szerintem utólag az nem fog a görbén gondot okozni, mert az elkövetkező pár nap úgyis rendbehozza. Ha még nem volt ov., akkor úgyis lesz még leesés, ill. te is be fogod írni, hogy mikor olyan a nyák (azt eléggé nagy súllyal veszik figyelembe), meg az LH teszt és azok alapján módosít. Ez most csak egy előzetes tippje. EGyébként nekem anov. ciklusnál is egy darabig próbálkozott ov. időpontot mutatni, csak aztán amikor írtam sorra az adatokat, akkor írta egy idő után, hogy erre már nem tud mit írni.

Edit!

De reméljük nem kell új ciklusgörbeKépKép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Szia Eszti!
Köszi ari vagy de Kép nem sok esély van rá!!
Vendég

Sziasztok!

Keditke: a barnazas meg nem jelent semmit Kép Kép Kép

Tlidi: mindent bele es sok akcio!!! Kép

Beszti: szia itt, 4. baba akcio? Kép Amugy ha meg lennenek a korulmenyek es Isten na meg a parom is ugy akarna nekem is rengeteg gyermekem lenne mert szerintem a nagy csalad az igazi. (7-en vagyunk tesok Kép )

En tegnap annyira duhos voltam, hogy nem is mertem a homet de ma gyozott a kivancsisag es 37.2 meg mindig 25. nap. Persze tudom, hogy lemehet meg igazan nem is hiszem el, hogy ilyen magas, lehet, hogy valamit rosszul csinalok de azart jo erzessel tolt am el! Kép
Ja, azert voltam nagyon duhos mert sikerult jol osszekapnom draga nagyfeju, konok urammal aki nem rossz ember csak azt hiszi o az aki parancsol a csaladban de szerintem nagyot teved! Kép Mindig a no a csalad feje!!! Kép
Megkerdeztem mit szolna ha babat varnak erre o: elfogadnam de nagyon merges lennek.
Szoval most kettos erzesek vannak bennem szeretnem is meg nem is.
Van koztetek hivo? Szerintem ez a legnagyobb ajandek amit Istentol kaphatunk, megkapjuk ezeket a kis lelkeket es a tobbi mar rajtunk mulik, minden szeretetunket nekik adjuk. En nem hiszem, hogy ok a mieink hanem csak "ajandekba" kapjuk ezeket a kis angyalokat. Bocsi, hogy ilyeneket irok, ne ilyedjetek meg nem vagyok fanatikus csak olyan szep gondolatok ezek.

Tegnap este olyan baromsagot almodtam, hogy viz volt a pocimban azt leeresztettem egy vodorbe es a vodor le volt takarva en azt hittem hogy hal van benne aztan amikor folemeltem a tetejet egy gyonyoru ujszulott baba volt osszekuporodva, fekete hajjal es csodallatosan szep pofikaval. Jo, mi?

MInden problema es nehezseg ellenere szomoru leszek ha megjon. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Anita!
Fel a fejjel, van görbéd fel tudnád rakni??
a 37.2 nagyon joo!Nekem 36.7 volt a plafon!!Cukit álmodtálKép
Vendég

Lányok!
Nem kaptátok meg az előző üzimet! Kép Köszi a kedves fogadtatást!KépA görbém nem tudom hogy kell feltenni. Ma nagyon rohanok, mert osztálytali lesz, de hétfőtől már aktívabban itt leszek! ;)

Editke!
A barnázás lehet beágyazódás is!!

Puszi: Falatka
Vendég

Szia Editke!!!

En kiestem a jatekbol Kép megint megjott.
most mar eleg volt tegnap estere csunyan eltort a mecses eleg nehez volt rendbe rakni a lelkemet pedig azt hittem mar nem er varatlanul.
szal bebimarkkal kimertem a peteerest, ferjem meg pont itthon volt ugyhogy egeszhetvegen csak azzal foglalkoztunk hogy jol erezzuk egymast...
sot meg a pg53-bol is sikerult kicsikarnom nemi jegvirag format. szerintem a pg 53 onmagaban egyaltalan nem megbizhato, min. hot kellene merni mellette, es qrva sok minden befolyasolja a mintat...
aki teheti es megengedheti anyagilag annak inkabb a babymarkot ajanlanam nekem szepen kijott az LH hormon emelkedes es csokkenes (igaz en elhasznaltam ket dobozzal, tutira akartam menni, de nem nyertem Kép )
a barnazas meg lehet beagyazodas, de ne szepitsuk a dolgokat akinek eddig is volt az most ne elje bele magat. nekem a pete eres utan menetrendszeruen volt pecseteles es nincs baba. pedig klappolt minden LH-teszt ok, petefeszkek majd szet durrantak apa csore toltve. na mind1. en mindenesetre nem merek semmit inkabb maradok a szeretjuk egymast es hulye gorbek nelkul stresszmentesen szeretkezunk, aztan vagy jon januarig vagy szettrancsiroznak.
bocs a hulye hangvetelu kommentarert, de aki regota probalkozik el tudja kepzelni milyen all.-ban vagyok.

jajj majdnem elfelejtettem, Editke en szivesen odaadom neked a fertilityfriendes loginomat en ugysem hasznalom, ha gondolod irj emilt
pusz: katja

katyerina

Szia Kat!!
Jaj de nagyon el vagy keseredveKép annyira sajnálom.Nekem ez lesz a 15.sikertelen próbálkozásom,mindenki mondja h a barnázás lehet a beágyazodás,de a szivem mélyén tudom ,h pár nap és megjön!De biztos nem kell neked a fertiliti?Hisz szükséged lehet még rá!De szivessen elfogadom,ha tutira nem kell neked.Nem tudom a mail cimed,de ha gondolod megadom az enyémet és akor elküldheted ,azt a jövö hónaptol minda2 weboldalon irom az adatokat!!!Puszi!
A jövö héten engem kell majd vigasztalni,számitok rátok!!Mindenkinek jo 7végét!!
Vendég

Vendég

Sziasztok!
Nem nagyon tudtam ma jönni.
Keditke! Gratula a görbéhez. Ha megjön, akkor újra ki kell választani azt, hogy Neue Zyklus: beírod a dátumot (első cn-t) és akkor kezd egy új görbét. De remélem nem fog megjönni!

Szerdán jövök legközelebb.

Jó hétvégét mindenkinek!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Szia Kamilla!
Pihizz sokat!!
Vendég

Sziasztok!
Ezer éve nem voltam.Látom mindenki szorgalmasan méricskél!Csak így tovább!
Tegnap este végigolvasgattam mindent,de be kell valljam,már kissé összekuszálódott a fejemben a dolog,úgyhogy mégegyszer...
Addig is itt a görbém:
Kép
Ma az 50.cn.Még mindig mindig barnázom.Volt 3 nap szünet benne,de tegnap újrakezdtem.Sajnos.

KépKép

KépKép
okr

Megjött!

KépKép

KépKép
okr

Okr Kriszta, nagyon sajnalom, hogy megjott, raadasul ilyen sokat kellett varnod az "eredmenyre", borzalmas hosszu ez az 50 nap ha az ember minden percben csak arra tud gondolni, ugye?!
Hogyhogy ilyen hosszu a ciklusod?
De neked van egy lanyod, ugye, mennyi idos? Miota probalkoztok a tesoval?
Tudom mit erzel, en mindig magamat hibaztatom mert mi a francnak nem tudok en megnyugodni es elvezni az eletet a fiammal, hiszen ugy szeretem es nagyon, nagyon orulok, hogy itt van o nekem.
De ez valami elemi oszton ami bennem van, hogy szinte megrogzottem szeretnek terhes lenni meg annak ellenere is, hogy az egesz csaladbol csak en kivanom ezt.
A Te esetedben legalabb a parod is azt akarja amit Te.
Az enyem egyszeruen nem tud megerteni, o az "eszember", a fejevel gondolkodik en meg a szivemmel erzek es a testem diktal.
En tudod mit fogok csinalni, megprobalom lefoglalni magam, jelentkezek valami tanfolyamra vagy suliba,(szeretnek apolononek tanulni).
A lanyod bolcsis vagy ovis vagy otthon van veled?
Az en fiam bolcsis igy megprobalok valamit kezdeni a folosleges energiammal. Kép

Tudom hogy senkinek sem segitseg de az a fel ev amit varni kellett a fiam megfoganasara akkor borzalmas nagy szenvedes volt es nagyon hosszunak tunt de igy visszanezve mar nem is olyan szornyu es nagyon de nagyon megerte, a Ti idotok is eljon majd!!! Kép

En ma vagyok a 26. napon es 37.1 volt ma, tegnap 37.2, lehet, hogy elkezdek zuhanni?!

Keditke: nincs gorbem mert kb. egy hete merem, majd a jovo ciklust az elejetol vezetem. Veled mi van? Hanyadik napon vagy? Irtad, hogy barnazol, de nem jott meg, ugye?

KépKép
KépKép
tontica

Kriszta!

Már reggel gondoltam rá, hogy vajon mi lehet veled. Sajnálom, hogy megjött.
Azt tudod, hogy miért ilyen hosszúak a ciklusaid?
A Fertility végül mit mondott ov. időpontnak? Vagy végül törölt minden lehetséges időpontot?

Anyapoc, Tontica!

Igen, de azért még nem teljes gőzzel.Kép De nem is szeretem ezt mondani, mert nagyon rossz lehet ez másoknak, hogy én még akarok, nekik meg esetleg még egy sincs...
Igaz, nagyon együtt tudok érezni mindenkivel, mert nekem is volt 1 évem, amikor nem jött össze, és azt hittem, nem lesz több gyerekem. Ez utólag már furán hangzik, de akkor egymás után derültek ki a dolgok (egy petefészek, akkor fél esély, mi van, ha azóta elzáródtam ott is, akkor még nem támogatta a többedik gyereket a TB).
Meg látom, mennyire nem értenek hozzá, sokszor csak össze-vissza kezelik a nőket. Ahelyett, hogy amikor orvoshoz fordulnak rögtön kivizsgálnák, párját is, és nem kellene esetleg éveket körözni orvostól-orvosig, amíg kiderül a probléma.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti! Kép

Annyira szep csalad vagytok!!! Megneztem a profilodat, nagyon, nagyon jo ez a kep, szerintem a csalad a legcsodasabb dolog a vilagon, vagj bele a 4.-be ha ugy erzed, irigyellek! Kép Kép Kép
Mit szol a ferjed?

Amugy szerintem ez senkinek sem esik rosszul, legalabbis en csak azt erzem, hogy orulok, hogy vannak ilyen SZEP, NAGY, BOLDOG CSALADOK, engem ez jo erzessel tolt el.
Mink is azok vagyunk csak egyenlore letszamhiany van. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Kriszti! Nagyon sajnálom, hogy megjött. Pedig szorítottam ám neked nagyon. Hát új hónap, új esélyek. De neked legalább már van egy manód. És ha az is összejött akkor szeritem olyan nagy gond nem lehet. CSak kitartás.

Editke! Ha megjön se keseredj el. Látom, h már régóta próbálkoztok. Szerintem érdemes lenne teljesen kivizsgáltatni magatokat! Vagy már túl vagyok rajta.?

Beszti!
Jó nektek, hogy ilyen szép nagy család vagytok. Biztos jó lehet, hogy nálatok, mindíg van valami mozgás. Nekem nem volt tesóm. De ha unokatesóm /nálam jóval fiatalabb/ nálunk nyaralt, jó volt, olyan vidámságot, mozgást hozott az életünkbe. Amióta viszont különköltöztünk a párommal sokat vagyok egyedül. Ez rossz.Nekem is jó lenne ha végre törpék szaladgálnának körülöttem.

Tontica! CSak puhítgasd az uradat. A multkorira visszatérve: hát ilyenek a férfiak néha úgy tudnak morogni mint a bolhás kutyák. Én rájöttem olyankor inkább nem teszek a tűzre. /Pesze azért a véleményemet elmondom, de nem tovább/

Nálam semmi különös.Ma lementem 36.2-re. Ja apró pattik jöttem a homlokomra. Múlt hónapban is így volt. Azért reménykedek, h lesz pé. Ha nem akkor irány a doki. Ma lesz egy kis baráti összejövetel nálunk Kép szerintetek ihatok alkoholt, nem fog bezavarni a ciklusomba? Én arra gonoltam, hogy lehet, h még jót is tesz, ha egy kicsit felszabadulok.
Vendég

Tontika
Ennyire hosszú még nem volt a ciklusom.Az ördög tudja miért lett most ilyen.
Ez a 9. próbálkozós hónapunk,és egyre inkább elkeseredem.
A kislányom 14 hónapos,és szerettem volna,ha mire 2 éves megszületik a tesó is.
Mindenképpen kis korkülönbséget akartunk a gyerekek között.Hát ember tervez.....

A férjeddel szerintem üljetek le,és beszéljétek meg,hogy kinek-kinek mi az elképzelése,vágya.Meglátod előbb utóbb ő is akar majd babucit.

Sztem ha vmi szakmát akarsz,ne válaszd az ápolónői hivatást,mert család mellett nagyon nehéz.Sose leszel ott a gyerek mellett mikor szeretnél.Pláne éjszaka.

Beszti
Anyóséknál "őszeltünk" 5 napot.Ráadásul vmi rosszat ettünk,mert mindenkinek hasmenése volt,jó nagy görcsökkel kísérve.Szóval nem volt egy szuper kikapcsolódás.
Net pedig nálunk nincs,úgyhogy ide sem tudtam benézni.
A Fertility ismét vagy 10 időpontot adott p.é.-nek.
Hőmérőzni nem biztos,hogy fogok ezentúl,bár reggel már automatikusan keresem az ágy mellett.
Gyors babásodást kívánok neked!

Ildi
Sztem nyugodtan igyál egy kis alkoholt!Milyen sokszor megtörténik,hogy egy mulatós estén csak úgy összejön a baba!HAJRÁ!!!!!!
Vettem ma PG53-at.Remélem sikerül vmit kideríteni vele!

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?