Sziasztok!
Jó sokan írtatok!
Szilvi!
Köszi!
Vikit is már úgy megnézném
Na majd 23-án.
Örülök,hogy sikerült az ovi dolog
Na hogy viselkedett a kisasszony mikor otthagytad?Hány napig tart a beszoktatás?
Nagyon ügyi vagy,hogy tudod tanítani németül a kislányt.
Milyen szinten üződ?Másokat is tanítasz?
Õsz
Én szeretem az őszt,vagyis a kora őszt a szép színeivel és persze a min.15-20 fokkal.(De lehetséges,hogy azért ez a vonzalom,mert én is ősszel születtem,ja meg Dávid is
)Ez a szeles,esős,bórus,korán sötétedős részét igazán kihagynám.
Anita!
Nem istudtam hogy Kengurus bolt fog nyílni az Auchan-ba,tényleg?Melyik részén?És mikor?
Jutka!
Neked is köszi!
Igazán te sem panaszkodhatsz.
Tényleg nem várható hó?Pedig eddig utáltam a havazást,de most hogy megszületett a kisfiam még ez is átértékelődött bennem.Úgy vártam pedig,hogy végre már fehér karácsonyunk legyen.
Hátha tévednek!
Gyerkők?
Jatka!
Dorka még mindig nagyon tündéri kisbaba!Az a nézés......
Terpeszpellus
Nagyon ügyik vagytok!
Ne aggódj,mi is "szenvedtünk" (legalább is én nagyon)remélem vigasztal
Ez egy darabig így is lesz,amíg be nem áll egy rendszer az életetkbe addig mindig ezt fogod érezni.
(Még zuhanyozni is alig tudtam menni
Mindig akkor zuhiztam mikor aludt napközben,mert este........Nem lehetett letenni.Hordoztuk és rázogattuk a férjemmel a lakásban,az tetszett neki.Nem tudom milyen fogásnak hívják(biztos megvan neki a becsületes neve,de sajnos nem tudom
)de az alkarunkra fektettük,hogy nyomjuk a pociját és úgy hordoztuk fel s alá a lakásban.
Nálunk 6 hétig tartott,de babánként változik.
Gondolom sok mindet kipróbáltatok már?Nem is osztani akarom az észt,de hátha még nem hallottál róla,nekünk a Grippe Walter segített.
Kipróbáltunk mi is mindent,de semmi hatás,egyedül ez az angol gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény kapormagolajjal ez segített.
A massszás is nagyon jó ötlet!
Kitartás!!!!(Olyan gyorsan eltelik,csak most tűnik olyan borzasztónak,mert úgy érzed,hogy nem tudsz segíteni rajta,de hidd el,hogy el fog múlni
)
Anett!
Merre vagy?Hiányzol!
Sziasztok!