Új privát üzeneted érkezett!

Ez a mai eredmény:
Kép
Tegnap este kicsit "rózsaszíneztem".Teljesen össze vagyok zavarodva már.Nem is mondok semmit.

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!

Megy a drukk!! Nagyon jó a hőd. Remélem elkerül az a fránya Piroska. Szorítok ezerrel.

Nálam. Ma végre megmozdult a hőm /mert ugye 36.1-n tanyázott már régóta/ Ma 36.4 volt reggel fél hatkor. És nyákom is van egy kevés a múlt hónap szaharájához képest. Úgyhogy szorgosan iszom tovább a teámat.

Puszika.
Ui.:mérges leszek a Piroskára, ha nem tűnik a közeledből.
Vendég

Ildi
Édes vagy,hogy így szorítasz nekem!
Nem hiszem,hogy elkerül Piri,mert már kopogtat az ajtón.Nem engedem be,de attól félek betöri.Kép

Igyad a teát szorgosan,de persze az akciót se hanyagoljátok.
tudnál egy görbét felrakni?Könnyebb lenne a hődet úgy nyomon követni.
Szia
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kriszti

Én is nagyon drukkolok,hátha még csak most jön a java!KépKépKépCsak lesz itt egy zebraKép...

Tlidi

És milyen a nyák(először egybe írtam véletlen-->anyákKép)?Olyan,mint amit írtam?Mert akkor hajrá!!!!

Anyapoc

anyapoc

[url=[url=http://lilypie.com]http://lilypie.com[/url]][img]http://tt.lilypie.com/cSrup2/.png[/img][/url]
Vendég

Sziasztok!
Kriszti!
Majd meglátjuk. Azért drukk.

Anyapoc.
Szerintem, még nem olyan, amilyennek lennie kéne, még nem olyan tojásfehérje. De nálam már ez is haladás majd meglátjuk holnap.

Valaki tud a Lilypie-ben segíteni? Hogy hogy jelenik meg automatice?
Vendég

Ildi!
Azt hiszem ez itt nem jelenik meg!Sajnálom!
Már egy másik leányzó is próbálta,sikertelenül.Kép
Esetleg,ha elmented ,és a képek mappából bemásolod?!(mint én a görbéimet)Kép

Anyapoc
Én már nem reménykedem,de nem is kesergek.
Sztem holnapra megjön,mert egyre erőteljesebben barnázom.Kép
Fura,mert a hőm,az egekben.Ennél több nem szokott lenni.
Na de majd novemberben.....
A hőmérőt kicsit félreteszem(ez a terv),de mivel ha rágondolok máris hiányzik,hát nem tudom!Kép

Kellemes reggeli mérést,és a kívánt eredményt mindenkinek!
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Kellemes vasárnapot!

Éhgyomorra egy görbe:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok, en is elkezdtem merni a hom csak ugy a kivancsisag kedveert, 4 napja merem csak de nekem a legalacsonyabb eddig 36,9 volt, a tobbi napon 37 folott es most vagyok a 20. napon.
Jovo honaptol elkezdem rendesen foljegyezni, en is csinalok egy ilyen tablazatot.
Osszefoglalva, minden reggel ugyanabban az oraban, pisiles elott, rendes hagyomanyos homerovel vagy jo a csipogos is?
Van valami amit kihagytam?

Egy hulye kerdes: hogyan ved az antibebi? Megakadalyozza a tuszoerest vagy valahogy mashogy mukodik?
Bocsi, de tenyleg nem tudom?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
A csipogós is jó(bár én nem szeretem).Mérd 10 percig azzal is.

Ha jól tudom van olyan fogigátló,ami álterhességet hoz létre a hormonok tekintetében.Így nincs tüszőérés.Rémlik,hogy a méhnyálkahártyát is elvékonyítja,de ez szerintem attól is függ,milyet szed az ember.
vannak egyfázisos,és két-háromfázisos gyógyik.
Hogy most melyik hogyan hat.......passz.De vmi hasonló a mechanizmus,mint leírtam.
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Miert fontos, hogy 10 percig merjuk? A csipogossal nem is lehet mert ha mar egyszer becsipogott nem mer tovabb. Ez a magas homerseklet normalis vagy belso hoemelkedesem van? Kép
Okr: honnan lehet letolteni ilyen tablazatot?
A tablazatban a nap szo alatti dolgok micsodak? A zold meg a piros kockak?
Amugy en ettol a honaptol nem szedek gyogyit es a 10.-naptol a 20-ig gumival vedekezunk. En nagyon szeretnek mar kistesot a fiamnak de a parom meg varni szeretne sajnos. Kép
Annak idejen fel evet vartunk a babara, nekem az is nagyon hosszu idonek tunt es most megint ugy elkapott az az erzes, hogy babat szeretnek de gyorsan csakhogy ugye a parom nelkul nem megy. Kép
Itt egy kep rolunk, hogy jobban megismerjetek, Ti is meselhetnetek magatokrol egy kicsit.

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Anyapoc írta a múltkor,hogy digit.-el is 10 percig kell mérni.Én kipróbáltam,és tényleg továbbmér a csipogás után.
Nekem még kb. 2 -szer csipogott újra.
Mondjuk én a higanyosat jobban díjazom,idegesít a csipogás.

A táblázat:www.FertilityFriend.com.
Ez egy angol nyelvű oldal.Regisztrálni kell,és utánna vezetheted a görbédet.
A zöld kocka,a ovuláció,a piros a mensi.
Így kicsit hosszú lenne elmondani,de ha megcsinálod ott a görbét,megérted ,hogy is van.

Nem biztos,hogy a 10-20.nap között ovulálsz.Nekem pl.23.nap körül szokott lenni p.é.-m.Kép
Talán ,mire elkezdesz hőmérőzni,már baba lesz a pocakodban!
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lányok!

Kriszti.
Nem értem a szervezetedet. Főleg azok után, h ilyen még nem nagyon volt. Fura a természet. Hogy állsz a barnázással?? Van valami változás?

Tontica. Én a hagyományos hőmérőre esküszöm. De végülis mindegy,hogy melyiket haszn. az a lényeg, hogy legyen ugrás. A férjedet szerintem finom mószerekkel győzködd. Szerintem jó, ha nem túl nagy a korkülömbség. Nekem sajnos nincs testvérem és szerintem látszik is. Szerintem irigy vagyok. Meg persze az ember társas lény. Gyerekkorban is jó, ha van játszópartnere. Mi még csak az elsőt tervezzük, de én, ill. mi is kettőt vagy többet tervezünk. Nekem ilyen szempontból szerencsém van, mert a férjem nagyon családcentrikus. Mikor beszéltünk róla mondta, hogy fejenként akarok kettőt vagy összesen. Szóval ő a négynek is örülne.Szerintem az azért túlzás. Bár már az első összejönne. Szóval hajrá. Persze ne tulzottan eröltesd a dolgot. Mert a férfiak akkor kezes bárányok, ha nem eröltetjük. Úgy kell csinálni mintha ezt ő is akarná. Szóval női rafinéria. Sajna ezt mondani könnyebb, mint megvalósítani.
Vendég

Ildi!
Barnázás volt,van ,lesz.Legalábbis egyenlőre így néz ki a dolog.
Azt hittem ma estére rendesen megjön,persze még nem kizárt,hogy mire aludni térek már tampon kell.
Ennyit rólam.
Veled mi újság?

KépKép

KépKép
okr

Szasztok!

Ma kicsit ideges vagyok. Reggel nekiálltam tojásos nokedlit csinálni. Hát nem jött össze. Úgyh. landolt a kukában. /Nem tudtam kiszaggatni/ Igaz még csak egy éve vagyok háziasszony de ez az egyetlen kaja, amit nem tudok megcsinálni. Amúgy minden megy pl.:aranygaluska, lángos etc... De már reggel idegesen keltem. Ja aztán du. nekiálltam rakottrumplinak az most lesz kész. A férjem nagyon jól tűri a dolgot. Biztat, h ne idegeskedjek. Ja és az édikém reggel figyelmeztet is, hogy hőmérőzzek. Szóval ari az én férjecském. Tegnap óta használom a fertility-t. Iszogatom a teám. A hőm 36.2 de még csak a 6 cn vagyok Ünnepekre esik a középidő. De sajna utána 3-án zh-zok. Az is idegesít. Hát ennyi történt velem.
Vendég

Ildi
Én a nokedlit jó sűrűre szoktam csinálni,hogy már kevergetni is nehéz.Aztán nokedliszaggatón bele a forró vízbe.Ha feljött a víz tetejére kiszedem.
Sztem hígra csinálod,azért nem sikerül.Majd legközelebb.....Kép

Ne tessék idegeskedni!A babucik szeretik a nyugodt anyucikat.
Mondom ezt én,aki napok óta mindentől robbanok.
Biztos megszállt ez a praemenstruációs szindróma.Kép

Lehet majd csak vizsga után lesz p.é-d ,és akkor nyugodt körülmények között foganhat meg a baba.Kép
Persze az ünnepek alatt is tessék akciózni!Este már nem kell tanulni!

KépKép

KépKép
okr

Koszi a valaszokat, Okr Kép en is barnaztam egy kicsit amikor par hetes terhes voltam szerintem attol meg siman lehet pocaklakod persze ha utana nem jon piroska. Sot en meg vereztem is egy kicsit de akkor mar ket honapos terhes lehettem,borzalmasan megilyedtem es azt hittem itt a veg aztan megis csak bentmaradt a dragam. Kép

Tlidi: Kép jo Neked, hogy csak a tojasos nokedlit nem tudod, en eleg bena haziasszony vagyok. Kép
Sajnos az nem olyan egyszeru, marmint papat rabeszelni mert reszben igaza van, elegge sz@rul allunk anyagilag es segitsegunk sincs, ha lesz masik baba mindent nekunk kell csinalni es egyszerubb ha a "nagy"fiam mar nem pelusos es kicsit onallobb. Ebben igaza van, de azert titokban vagyom am egy picurra akar most azonnal! Kép Rabeszelni nem lehet mert borzalmas konok, Te hogy csinalnad?
Ja es en is onzo vagyok (legalabbis mindig ezt mondja anyukam es valoszinu igaza is van Kép ) pedig 7-en vagyunk tesok. Kép
De igazad van mindenkinek szuksege van testverre mert pl.nekem a hugom a legjobb baratnom.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Új p.é. dátumot adott a fertility,sajnos akkor pont nem volt akció,úgyhogy esélytelen a dolog!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Kriszta? Most akkor mi a helyzet? Megjött?

Nekem igen. Szombat este. Úgy, hogy sz. reggel még mindig 36,8 volt a hőm. Mondtam én, hogy ez alacsony.
Azt hiszem én is visszatérek a hagyományos hőmérőhöz, mert ez a digitális Sz*r sztem. Holnaptól újra kezdem mérni.

Tlidi!
Nyugi! Remélem a rakott krumpli jól sikerült.
Néha engem is elszokott ilyen ideggörcs kapni. Egy menzi elött egy héttel, egy pedig menzi elött egy nappal. Ezek nálam a legbiztosabb előjelek. De nálad ez most szóba se jöhet persze...Kép

Szia Tontica!
Én ugyanígy vagyok a nővéremmel. Nem is tudom mi lenne velem nélküle. A testvér az egyik legjobb dolog ezen a világon. Kép
Tanácsot adni nem tudok, mi a férjemmel legalább 3 gyereket szeretnénk. Akár azonnal. Mondom én ezt úgy hogy még egy sincs...
Szép napot!

junko
Vendég

Junko
nem jött meg .Pecsételő vérzésem van,ami várhatóan mensibe megy át.
Sík ideg vagyok.A francba,hogy pont akkor dolgozik mindig a férjem,mikor p.é.-m van!!!!!
Ha most tudnátok milyen dühös vagyok.......jobb,hogy nem tudjátok!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!
Hú a dühösség, az nálam mindig általános menzi elött. Tudom mit érzel...
junko
Vendég

Sziasztok!

Kriszta

Jó ez a görbe,de azért remélem,nem arra mész rá,hogy egyre feljebb tornázdKép..na,viccet félretéve...komolyan nem rétem,hogy lehet,hogy egyre feljebb megy.Vagy most volt a valódi peteérésed és azért...Akkor viszont tényleg rossz,hogy dolgozik apuka..Kép
Ha nem jön meg rendesen,mikor mész vissza dokihoz?

Junko

Kép..Drukk azért megy a jövő hónaphoz isKép.Nem biztos,hogy alacsony 36,8 , van,akinek nem előtte esik le,hanem már mensi közben...ha megméred a2-3 cn,biztos,hogy jóval alacsonyabb értéket fogsz kapni!

Tlidi

Mit szerettél volna felrakni a Lilypie-ból?Olyan centit,Azt csak úgy tudod,ha képként elmented,aztán egy képszerkesztővel jpg formátumba átrakod,mert bmp-ben vanKép.
És ha sikerült,akkor iylen lesz:
Kép
TojásosnokedliKép...fog az menniKépKép!

Tontica

Aranyosak vagytok a képen!Kép
Hát,ha nincs segítségetek,akkor szt tényleg jobb,ha vártok,míg megnőttökKép,mert sokkal könnyebb egy többé-kevésbé már önálló nagyobbacska mellett egy babácskával...
Persze,megértelek én,mert amint cseperedni kezdett Bulcsú,már irigyen néztem a pocakokatKép...na meg most is..KépKépKép
Tényleg spanyolországból netezel???KépMit csináltok Ti ott?Kép
Hőmérőzés:lehetőleg ugyanabban az időben(na jó,plussz-mínusz fél óra nem gáz,de azért ne nagy legenye az eltérés),felkelés előtt.Ha már kimész a wc-re,más eredményt kaphatsz!!!Kép
elvileg a digit hőmérő is tovább mér,ahogy Kriszta írta.Ez a fajta hőmérő nem azért csipog,mert nem megy feljebb a hőd,hanem mert (ha jól emlékszem) 16 mp-n belül nem volt emelkedés.Azaz nagyon feljebb nem fog menni,ami lázmérés szempontjából jó is.De ilyenkor minden tizedfok számít!A hagyományossal amúgy is 10 percig kell mérni,így ezzel isKép...

Pusszancs,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!
ime a görbém:

Kép

Sajna hasmenéstöl szenvedek tegnap otaKép!
Amugy jo volt a hétvége ,voltunk lagziba bár nem sokat ettem,ott volt a sok süti és én rá se birtam nézniKép!Tegnap meg vendégünk volt, eléggé szarul voltam,a párom segitett mosogatni miután elmentek olyan ari volt ,eddig még soha nem csinált ilyet.
Vendég

Sziasztok Lányok!
Éppen most akartam kérdezni, h mi van veled Editke? Jó a görbéd ezek szt. a 19. cn-en volt pé-d. Állítólag van valami vírus. Lehet, h attól volt a hasmen. Múlt héten hallottam a patikusok beszélgettek, hogy beindult a forgalom mert van valami vírusféle. Múlt hét pénteken nekem is volt hasmensim, meg olyan hányinger, hogy fel sem mertem kelni nehogy kijöjjön minden. Bár én a hasmensit a teakeverékemre fogtam, mert előtte pont mondta Kriszti, hogy neki is volt. De már elmúlt.Sajnállak. De majd elmúlik. Most koncentráljuk a hődre, hogy maradjon vagy menjen fölfelé.

Junkó. Sajna. De új hónap új remények. A rakottkrumpli jól sikerült. Be is vágott a párom egy fél tepsivel.

Kriszti.
Azért a fertility nem szent írás. Majd meglátjuk mi lesz. De a barnázás nem kéne, hogy eddig tartson. Már vagy 4 napja van nem?? Hát kíváncsi leszek mi sül ki ebből!!

Tontica!
Gondolkodom a fortélyokon. Bár a te férjedet te ismered. Nehéz így látatlanba tanácsot adni. Persze a pénz az nagy Úr. De azt mondják ahol egynek jut ott jut kettőnek is. Hát lehet benne valami igazság.De Szerintem minnél nagyobb annál nehezebb anyagilag.Óvatosan puhítgasd a férjed. Néha hozd szóba a témát. És mindíg csak pozítív dolgokhoz kösd. Milyen jó lenne...

Anyapoc! Köszi majd utána nézek de nekem asszem ACDSee-m van majd próbálkozom.

Nálam: még mindíg hajnali fél hatkor mérek ma felment 36.5-re. Csak három napja mérem pontosan
5cn.:36.4 negatív BabyMark. Van két csík,de
az egyi egy picit gyengébb
6cn.:36.2 Nem BabyMark-oltam
7cn.:36.5
Vendég

Bocsi kicsit hosszú lettem
Vendég

Sziasztok!
Felrakom a görbémet egy kis elemzésre. Én azt hittem, hogy 12 cn. körül volt a PÉ-m, aztán fel is ment szépen a hőm és most már napok óta esik lefelé. Lehet, hogy mégse volt még PÉ-m? Vagy nincs rendes sárgateszt fázisom? <!--attachment: n_vtelen_6-283283.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*134.1**n%e9vtelen_6%2ejpg --><center><pre>
Kép
névtelen_6.jpg (134.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép

Kép
kamilla306

Szia Kamilla!

Még nagyon a ciklus elején vagy. Lehet, hogy ma van. De lehet, h volt már a 12. nap körül. Az nem baj, h egy kicsit leugrott még visszatornázhatja magát. Billings bácsi mit mondott?? Azt feltétlen írd meg az alapján hátha okosabb leszek. Ja és a ciklusod hosszát is.

Ildi
Vendég

Billings bácsi szerint 11-12 nap volt. És akkor fáj is picit oldalt a hasam, de nem értem, hogy miért nem marad fenn a hőm. Egyébként 26 naposok a ciklusaim, ezért is lenne furcsa, ha most lenne még csak PÉ.

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kamill!

Akkor ne izgulj. Szerintem ez még normális, h egy picit lemegy /akár lehet a beágyazódástól is/ Az a lényeg, h tartósan ne menjen 36 alá. Várjuk a holnapi értéket is.
Vendég

Kamilla!
Tényleg elég érdekes ,de lehet h holnap felkuszik a höd!Drukkolok++++Kép
Vendég

Koszi a jotanacsokat mindenkinek!

Tlidi Kép edes vagy, majd probalgatom szepen lassan fozni eletem parjat es meglatjuk mi lesz. Kép

Lanyok, miert fontos, hogy ne menjen 36 ala, valaki elmagyarazza nekem hogy hogyan is megy ez. Nekem tegnap 37.4 volt ma meg 36.8, hat eleg nagyot esett de nem igazan tudom mit is jelent ez Kép Ma vagyok a 21. napon es 28 naposak a ciklusaim alt. bar eddig antibebit szedtem ugyhogy nem is tudom biztosan hogyan is alakulnak a ciklusaim, majd most meglatjuk.

Kerdeznek meg valamit de ha nem akartok nem valaszoltok Kép Ti nem eszleltetek, hogy amikor peteeres van nagyobb a szexualis etvagy?
Na jo eleg a kerdesekbol, sziasztok!

Ani

KépKép
KépKép
tontica

Ani

Nem az a lényeg, h ne menjen 36 alá csak az ő görbéje alapján szerintem. Amúgy a fent említett értékeket azonos időben mérted?
A görbékről bővebben:
http://www.9monate.de/Auswertung_basaltemperaturkurven.html
illetve a fertility oldalán, ha regisztrálva vagy.
A sex, hát lehet, mert már többen mondták, de én nem vettem észre. Bár én is 4 hónapja hagytam abba a gyógyszert.
Vendég

Sziasztok. Köszi az interpretációkat.
A mai mérés: 37.0. Ez elég jónak tűnik, de azt mondta a fertility, hogy nem tipikus ovulációs "pattern" így nem tudja megmondani, hogy mikor volt az ovuláció. Mindenesetre reménykedem, hogy már meg volt.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Örülök,hogy feljebb ment ,és parancsolom neki h ott is maradjonKép!!!Elég nehéz kivenni a pé-t de az a lényeg h volt(szerintem a 10. nap).
Az én höm változatlan 36.7 ,nem nagyon akar felmenni 37-reKép.De lehet ez nem is számit hisz 36 volt a legalacsonyabb.
Vendég

Editke!

Mai görbe???
Vendég

Na jo felteszem ,ime:

Kép
Vendég

Lányok!!

Mi van ezzel a Topiccal??? Már senki ír?? Ne hagyjuk már, hogy tönkremenjen!
Én még csak most kezdek belejönni.

Editke.
Belefásultál már a dologba vagy mi van hogy nem akarsz írni? Olvastam, hogy már régóta itt vagy.
Azért mesélj már az előzményekröl és hogy hol tartasz!

Kriszti. Ja te majd jövő héten. Addig megpróbálom éltben tartani a topicot.

Junko. Te is meglátogathatnál minket!

Tontica!! Hát te??

Felrakom én is a görbémet. De még csak most kezdtem. Remélem ebben a hónapban lesz pé-m...
Editke szerinted?? Segít a cicka??

Kép
Vendég

Ja bocsi. Anyapoc!! Hát te? Lécci írj!!!
Vendég

Sziasztok!

TlidiKép

Itt vagyok!Kép
Eddig jó a görbédKépKép!

Editke

Egyáltalán nem az a lényeg szt,hogy 37 fölé menjen a hő.Ez attól is függ,kinek milyen az alaphője.Mivel neked amúgy is alulról indul,ne is várd,hogy annyit emelkedjen!
Ha meg nagyon nem vagy vele elégesett,akkor kérj egy pajzsmirigy vizsgálatot.Az alacsony hormonműködés okozhat alacsony testhőt,de szt nem erről van szóKép...

Anyapoc

anyapoc

Szia !
Bocsi elfelejtettem többet irni,de mivel kihallt volt a topic ezért gondoltam,de jol esik h érdeklödszKép.
Ma vagyok a 25. napon,a teát iszogasd "ártani nem árt"a pé-ig.Nekem használt beállitotta a mensimet 30 naposra.A görbédröl sokat még nem tudok mondani,várjunk még pár napot,de minden 2.nap akciot ne hagyjátok ki az a biztos!Rengeteg patanásom vanKép dolgoznak a hormonok, közeleg a mensi!Bár ennyi nem szokott lenni!A babát szeretnék topicba tettem be egy linket érdemes lenne elolvasnod!

Anyapoc!
Köszi,decemberbe megyek legközelebb dokihoz,majd meglátjuk!!
Most megyek ,holnap leszek!Puszi!Sziasztok!!
Vendég

Lányok!
Reggel nem mindíg tudok írni. A pattikról annyit, hogy nekem a múlt hónapban egész végig volt. Főleg az elején. Sztm ez is jelezte, hogy v.mi nincs rendben/szóval,h nem volt pé./.
Amit beszúrtál megnéztem. Erről jut eszembe, hogy vettem egy pg53-at. Kíváncsi leszek. Egyelőre negatív. A görbéd sztm nagyon jó. Lehet, hogy lesz vmi??!! Már csak pár nap és kiderül.
Puszi Ildi.
Vendég

Sziasztok!

Nem nagyon tudok mit irni mert ugye en csak par napja kezdtem el es ennyi ido alatt semmi nem derul ki, mindenesetre annyit el tudok mondani, hogy majdnem mindig 37 folott van a homersekletem, reggel 9 korul merem csipogossal es nem igazan varom ki a 10 percet Kép vagy Kép
Most csak ilyen "jatszadozas" szinten muvelem a homerozest addig amig meg nem jon es elkezdhetem normalisan bar a parom nagyon ra akar venni az antibebi szedesere mert nem igazan komalja a gumit Kép viszont en szeretnem megismerni a testem es nagyon kivancsi vagyok mikor van peteeresem ugyhogy az uramnak most ki kell birnia. Kép

Sajna nem ertek se nemetul se angolul olyan szinten, hogy el tudjam olvani mit irnak a honlapokon a homerozesrol igy titeket kerdezlek, bocsi.
Ugy latom alacsonyrol indul (menzesz alatt is meritek?) aztan amikor szepen lassan folmegy es 3 napig a szokasos mertek folott van az jeleti a pe-t, ugye? Aztan ha lemegy azt jelenti, hogy nincs terhesseg ha szinten marad akkor lehet remenykedni, nem? En ezt vettem ki a hozzaszolasokbol es a feltett gorbekbol de javitsatok ki.
En a 22. napon vagyok es 37.2 volt ma, szoval akkor remenykedhetek? Kép Kép Kép
Bar az uram szivrohamot kapna! Kép

Tlidi: irj egy kicsit magadrol, miota probalod, elso gyerek lesz? Kép

Javitanam a topikot meg egy jo hosszu levellel de nagyon faj a kezem, bocsi. Kép

Jo ejszakat!

AniKép

KépKép
KépKép
tontica

Lányok!

Nagggyon ász ez a köpőszerkezet!! A párommal ezen hülyéskedünk már egy ideje./pg53/

Majd írok még. Neked főleg Ani.

Pusz Ildi
Vendég

Tlidi! A PG53 szerintem egy baromság, de van aki erre esküszik. Én mint régi motoros, már természetesen ezt is kipróbáltam, de soha semmit nem mutatott. A BabyMark ovulációs tesztcsík viszont kimutatta a 13 napon (nem ebben a ciklusban volt) Azért sok szerencsét.
Én most csak a hőmérőre és a cickára hagyatkozom. (bár a teának se tapasztaltam túl sok hatását eddig, de biztos nem árt)
A fertility még mindig nem találja a PÉmet, pedig már biztos megvolt mert már 37 körül mozgok. Mindegy. Már nem is érdekel. Ebben a hónapban annyit szexeltünk, hogy tök mindegy mikor volt PÉ. (Már kicsit be is sokaltam.)

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!
Nem írtam, mert még nem bírtam elkezdeni mérni a hőmet.Csak a menzi utáni 4. napon kedd reggel mértem de akkor még mindig 36,8 volt bár reggel négykor. Ez elég gáz sztem, hogy már két hete folyamatosan ennyi. Ma meg ötkor keltem, de amúgy fél hatkor szeretném mérni. Szóval értitek? egyszerűen össze vissza alszom-kelek mostanában és nem bírom normálisan mérni . Hát ez egy idegbaj, elegem van belőle. Így sose lesz normális hőgörbém basszus.
Szóval ez a bajom.
De majd lehiggadok és holnaptól mérem normálisan fél hatkor.

Kamilla!
Az a tuti a sok szex. Mérni se kéne, csak hát a dokinak kell. Legalább is én ezért méricskézek.
A 37 körüli az jó. Az még jobb lenne ha kicsit följebb kúszna.

Tlidi!
Most a 10. napon vagy? Akkor nektek is kéne iparkodni lassan? Én nem tudom milyen az a szerkezet, egyszer vettem csak BabyMark-ot, de én abból sem tudtam kiolvasni semmit. Nekem nincs ezekhez a méricskézlsekhez türelmem sajnos.

Editke!
Tényleg mehetne egy kicsit följebb. Sajnos velem is ez volt a múlt hónapban...

Tontica!
22. napon a 37,2 az nagyon jó!!!

Anyapoc állandó szakértőnk, neked is szervusz. Kép

Na sziasztok
junko
Vendég

Sziasztok!

Kamilla! Hát kíváncsi leszek erre a szerkezetre,de nekem tegnap egyértelműen kimutatta, hogy nem aktuális. Szóval hőmérés és pg. meg pé. környékén lh-teszt. A múlt hónapban kicsit besokalltunk már az állandó és kötelező sex-től. Úgyhogy most csak akkor akciózunk amikor kívánjuk meg majd amikor ezek a segítségek mutatnak v.mit. Ezek szerint te is ebben a hónapban kezdted a cickát.? Nekem azt mondták, hogy palástfűel kell keverni mert erősítik egymás hatását. Mondjuk nálam a rendszertelen ciklus miatt is mondhatták. Nagyon jó a hőd,Kép remélem így is marad. Drukkolok!

Junko
Olyan kis izgága természet lehetsz mint én! Én is nehezen álltam rá a hőmérésre.De azért csak összejött. Kiválasztottam azt az időpontot, amikor a legkorábban kell kelnem. Nálam ez a fél hat. És ha mondjuk alhatok tovább akkor is szigorúan megmérem a hőmet fél hatkor./ már este az ágy mellé készítem lerázva/ Aztán persze visszafekszek. De nagyon fontos, h egyidőben mérjed, amúgy nincs érelme, szerintem. Próbáld csak meg. Legalább egy hónapot vigyél végig. Én is türelmetlen típus vagyok, de baromira. Nekem minden egyből kell. A párom mondja is, hogy szerinte, ha összejön a baba én rögtön meg is akarom majd szülni. Most is minden nap alig várom, a holnapot, hogy milyen lesz a hőm. Nem tudok még a tanulásra sem koncentrálni. Nekem is le kéne állítanom magam.

Bocsi kicsit hosszú leszek.

Tontica!
Az első gyerkőcöt tervezzük a férjemmel. Tavaly házasodtunk össze. Előtte 6 évig jártunk. Elég fiatalom összejöttem vele. A barátnőim mondták is, hogy miért nem megyek velük bulizni meg ilyenek. Dehát mit tehet az ember nekem akkor jött a nagy Õ. Nem mondhatom Neki, hogy bocsi de még kiélem magam aztán gyere vissza pár év múlva. /amúgy Õ nálam egy évvel idősebb/. Én még tanulok, kiegészítő képzésre járok. Már van egy közgazdász diplomám/főisk. szintű/ ehhez még két év és egyetemi diploma lesz. Már ez az utsó évem. De nagyon keserves. A párom az építőiparban dolgozik. Nemrég indult a vállalkozása. Nagyon ügyes kis ugrifüles mindent meg tud oldani. Ha van egy kis szabadideje akkor mindíg tevékenykedik itthon most pl.:szigeteli a házat. Én csak arra vagyok morci, hogy kapálni nem akar. Van egy kis virágoskertem./most gazoskert/. Arra próbálom rávenni, hogy kapája fel nekem,hogy elültessem a a tulipánjaimat./Hát még fűzögetni kell. De lehet, h inkább nekiállok.
Ha megadod az e-mail címedet küldök priviben képet magunkról. Ja ez mindenkinek áll.Kép

Puszi Ildi
Vendég

Sziasztok!

Megakadt a szemem a topik címén és mivel én is hőmérőztem régebben (és sokat foglalkoztam görbékkel), ezért belenéztem. Ill. tegnap óta megint mérem.
Remélem nem haragszotok meg, ha időnként bekapcsolódok a társalgásba (már amennyire tudok).
Van 3 gyerekem (remélem ennek ellenére egyikőtök sem haragszik meg, ha írok), a legnagyobb után nem sikerül több, mint 1 évig teherbe esni, ezért is kezdtem el hőmérőzni, amivel kiderült számomra, hogy valószínű csak minden második hónapban van ovulációm (ami persze akkor rosszul esett nagyon, mára már elfogadtam). Ennek háttere az lehet, hogy UH vizsgálat alapján úgy tűnik, hogy csak 1 petefészkem van.
Azért is kezdtem el hőmérőzni most megint, hogy kiderítsem, hogy most mi van, de mivel a 20. ciklusnapon 36.6 volt csak a hőm, nem tartom valószínűnek, hogy lenne peteérésem ebben a ciklusban. (Ami nagyon érdekes, hogy ciklushosszban nem látszik a különbség, van 28 napos anovulációs ciklusom is...)

Kriszti, Kamilla!

Régebbi adataimmal kitöltöttem a Fertility-t, és azt vettem észre, hogy azért nem teljesen pontos ha csak a hőket írja be az ember. Nekem volt olyan ciklusom, amikor tuti a 16. nap környékén volt ov. (UH is volt), és ő az adatok alapján a 20. napra tette. Pedig ha akkor lett volna, akkor most nem lehetne meg a kisebb fiam.
Szóval kell hozzá mindenképpen valami plusz adat (méhnyakhelyzet, hüvelyváladék), amivel tud pontosítani (amikor már a hüvelyváladékot is beírtam a ov. körüli napokra, akkor ő is helyesbített és visszatette a 17. napra).

De amúgy meg tök jól elszórakoztam vele, legfőképpen az "Intercourse Timing Analyzer" tetszettKépKép. Volt olyan ciklus, amire "High"-ot kaptunkKép (csak akkor épp baba nem lett belőle), a babás ciklus csak "Good" értékelésű.
És nem tudom ki írta korábban, de tanultam én is új dolgot: az én babás görbémen is van a pé után 10. napnál egy leesés (emlékszem akkor azt hittem, meg fog jönni), de aztán visszment és nem jött meg...

Kriszti!

Szerintem a Fertility neked nem jó időpontot ad. Főleg azok után gondolom ezt, amit az én görbémmel csinált. Nekem is lassan megy fel a hőm pé után (7 nap alatt érte el föl-le ugrálásokkal a 37 fokot, igaz akkor ott is maradt), és emiatt a Fertiliy az utolsó alacsony hőre teszi az időpontot, pedig a tényleges pé napokkal előbb volt. Szerintem korábban, inkább a 37. napon volt pé neked. Ahogy olvastam az archivot, neked már máskor is előfordult ilyen késői ovuláció...

Tontica!

A 37 és feletti érték csak a menzesz esedékességességének napján és utána ad okot reményre, mert 1-2 nappal előtte is leeshet. Én úgy olvastam, hogy ált. egy várandós görbe 3 fázisú, azaz a két fázis után (ov. előtti és ov. utáni) terhesség esetén még emelkedik 1-2 tized fokot és ott is marad (ez a 3. fázis).
Na de amit a Fertility-n láttam aszerint bármilyen is lehet egy ilyen görbe!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Ma a höm 36.6,26 ,nap és csak a wc papiron de volt vmi halvány piros.Szerintem ez a hónap....:-(
Bár nem adom fel amig nem jön meg,de a multkor is ez volt csak akor a 25.napon.

Szia Eszti!
Üdv nálunk,Kép!
Nem tudnád feltenni ide a babás görbédet ,majd megesz a kiváncsisság!Légyszike az enyémröl is mondj vmit!!

Ime a görbém:

Kép
Vendég

Beszti!

Köszi az elemzéseket.
Vendég

Drukk Editke! Az előbb megpróbáltam felrakni a görbédet a fertility-re, hogy mit mond rá. De nem olyan egyszerű az, mert össze akarja keverni az enyémmel. Szóval majd ha lesz időm próbálkozom vele. Egyébként olv. az arhívumban,hogy nem tudsz regisztrálni. Nekem is így volt ilyenkor kérd a Lost Passwordot és írd be megint a Nicknevedet / ha még eml. rá/ meg az emiledet és és el fogja küldeni. Én is egy csomót szenvedtem mire kértem a Lost Passw.-t és így bejött. Szóval próbálkozz...,mert kíváncsi vagyok mit mond rád a fertility.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?