Sziasztok!
Hát, volt egy kalandos éjszakám-reggelem! A teszt miatt nem mertem egész éjjel WC-re menni, ezért fél hétkor már úgy éreztem, hogy kidurranok. No, gondoltam, nem baj, felkelek, megcsinálom a tesztet. Képzeljétek!!! POZITÍV LETT ÚJRA, ÉS MOST MÁR IGAZI POZITÍV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azóta csak vigyorgok, mint a tejbetök, valahogy így:
Férjecském is teljesen odavan, nagyon örül neki, azt mondta, szebb ajándékot nem is kaphatott volna. Persze egyelőre még izgulunk, hogy minden rendben legyen. Senkinek nem mondjuk el (rajtatok kívül) addig, amíg a doki meg nem erősít, hogy tényleg babát várok!
Ráadásul a teszt olyan érdekes volt, mert először a terhességi csík jelent meg, aztán utána a kontrollcsík. Védőnő barátnőm szerint ez még jobb, mintha fordítva lett volna.
Aztán ugyebár azt számolgattam, hányadik napon lehetek. Hát, az "akciókat" nézve 9 napnál nem lehet korábbi, de az is lehet, hogy már két hetes. Úgyhogy most még várnom kell (MUSZÁJ, DE HOGY FOGOM KIBÍRNI???) legalább 3 hetet, amíg dokihoz mehetek, de lehet, hogy inkább egy hónapot kéne. Majd meglátjuk. Addig is igyekszem vigyázni magamra, nem idegeskedni túl sokat...
Ja, és a teszt után biztos, ami sicher alapon megmértem a hőmet, 37,5 volt (persze szerintem belejátszott a mászkálás meg az öröm is).
Tildi!
Nem biztos, hogy meg fog jönni, küldjek Neked mensiűzőt? +++++++++++++++++++++
Okr!
Serintem tök jó a görbéd, ezek szerint 22-23. körül volt pé-d. Remélem, akcióba léptetek!
Keditke!
Köszönöm a drukkot, én is mindenkinek nagyon szurkolok, hogy mielőbb zebrás lehessen!
Puszi mindenkinek
Norwell