Sziasztok!
Írtam már vagy 2 órája és nem látom sehol
...
Szilvi
Nálunk nem volt nagyobb gond,bár Villő most éppen nem laszik.Amúgy egész nap szinte aludt
,most bent van az ágyában,de 10 percenként megyek betenni a cumit...remélem,azért elnyomja az álom,mert én már aludnék a tegnapi éjszaka után
...
Na jó,ha nem ölben volt,akkor nyafka volt ő is,pedig nem szokott újabban
.Igaz,mpst az eseti szopi után sokat beszélgetett velem,már kezd rikoltozni,olyan édes!
Nap közben átvágtam,mert jól felöltöztettem és a nyitott ablak alá tettem a ringatóban,így aludt szinte folyamatosan.Délután meg leruccantunk anyuékhoz,mentünk sétálni,így megint csak aludt!
Márknak is megvan a magához való esze ám!Nem gondoljátok,hogy lassan uncsik vagytok már neki
?
Bulcsúval nem volt gond,ő már nem "frontos"
..
Csak a megfázás.Most kezdett megint elmenni a hagnja,meg is jegyezte,hogy "retek hangja van"..
Egyébként semmi láz,egyebek,csak folyik az orra és néha köhög
...Azért köszönjük kérdésed
...
Esti alvás hogy ment?
Móni
Alvás
..látom,nálatok se jó a helyzet ilyenkor..
Vérvétel!
Ez jó,csak az a kár,hogy idegileg kivagy.De ha már jóra fordultak a dolgok(és mindenhez külön nagy gratula
),akkor talán megnyugszol és nem lesz gond és jöhet a kistesó is
!
Kintalvás:na igen,nem túl jó iylesmihez hozzászoktatni őket,mert akkor aztán sehol máshol.Nekem is hónapokig kellett az utcákat rónom hóban-fagyban,mert a babakocsiban aludt BUlcsú,de aztán mi egy huszárvágással elintéztük.Persze nála nem azért volt,mert így szoktattam,hanem amiért nem aldut,muszáj volt vhogy altatni,mert már teljesen kivolt szegénykém...
Na meg aztán én is...le is fogytam 43 kilóra..
Infacol:nálunk nem nagyon jött be,de azért még adom neki este,mert lehet,hogy tovább kell szedetni vele,hogy hasson...Igaz,most este kitornáztunk egy nagy adag pukit
...
Bulcsú,köszi,jobban a körülményekhez képest
...meg sem érzi az ilyen enyhe megfázásokat
.
A tortát a Levendula üzletház mögött levő cukiban csináltattam(az Ady utcáról lehet odamenni),van nagyon sokféle.De most néztem a Cholnoky Spárnál levő cukrázdában is vannak nagyon szuperek!!!Talán jobbak,mint emitt!
És olyan gyönyörű esküvői torták,ha másért nem,hát ezért elvetetem magam mégegyszer
!Mert ott láttam azt a tortát,amit szerettem volna,csak egyik cukrász sem vállalta el akkor
...
Ki-mit-tud
:igen,én annak idején Bulcsúval mindeig csak azt tudtam mondani,hogy hát igen,az enyém még ezt sem tudja..
Későn ért a drágám..
Kitartás,az a pár nap hamar elmegy Apa nélkül!:9Nekünk is már csak 2 hét!!!!!
Pusszantás mindenkinek,remélem,ez elmegy
!
Anyapoc