Sziasztok
Én manapság mindig napokra eltűnök
, de olvasgatni azért szoktalak titeket.
Nálunk most hiperextra nagyon nyűgi napok vannak.
Ha most nem a foga nő, akkor soha.
Reggel 7-től este 7-ig csak hisztizik, sehol egy mosoly, ami nála már kóros, nem dumál, ami szintén.
Alvás reggeltől estig egy perc sem.
Már morcosan ébred, nem akar játszani, nem akar babakocsizni(ott is csak hisztizik), az égvilágon semmi se jó neki.
És mindenki mással is mogorva, Apucijára és a nagyijára pedig szinte rá se hederít, pedig mondanom se kell, imádja őket.
Ha fél percig egyedül hagyom, már tajtékzik.
Tegnap 5 percre magára hagytam, amíg tőle max. 3 méterre beraktam a mosógépet. Hát akkora ordítás lett a vége, hogy olyat még nem látott a világ. Megfeszítette magát és fuldokolva ordított.
Ráadásul durvul is nagyon, egyedül már alig lehet öltöztetni vagy tisztába tenni, mert rúg, karmol, tépi a hajam, bármilyen kezébe kerülő tárggyal kopácsol és ütöget mindent, akár engem is.Eldobálja a játékait.
Nem tudom, mi lelte, nem ismerek rá, szinte már kezelhetetlen.
Még babusgatni, dédelgetni se lehet, mert kirúgja magát az ember kezéből.Most is úgy írok, hogy közben a másik kezemmel próbálom lefogni.
Nem tudom, mit csináljak vele.
Megyek is.
Szonja, Adri és a Marcik is nagyon édesek
Még valami, Chamomilla CH 15 a fogzásra való homeóbogyó, ugye?
Tudom, hogy már írtátok, de most nincs energiám visszakeresni, légyszi leírnátok, hogy hányszor és hogyan kell adni a babának?Köszi
És Apucim is beteg, itt haldoklik
, remélem nem fertőzi meg a Törpét.
De egy, illetve két képet azért is felteszek
már meg tud ülni egyedül és kúszni is tud, előre!, de kizárólag a TV távkapcsolójáért vagy a telefonért)
Babus