Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Lehet,hogy mégis csak ma van a pém,én már meghülyülök a hömérötölKép,a minden 2.napi akcio azért meg van.Ma a höm lement 36 -ra.Én se értem hogy mi zajlik a szervezetembeKép.
Görbém:/alig várom a holnapi hömet/:

Kép

Bocsi,hogy minden nap felteszem,de ha már ennyit küszködöm vele akor mért neKép!!!
Vendég

Junko

Egyáltalán nem biztos,hogy megjön!!!!Ha baba van a dologban,akkor is mensi-szerű érzéseid lehetnek!Én anno ezért nem gondoltam arra,hogy terhes vagyok a fiammal,mert azt hittem,hamarosan megjön...aztán egy kolléganőm javaslatára(akinek hasonló tünetei voltak és pocakos volt már akkorKép),vettem egy tesztet,ami érdekes módon pozitív lettKép!
Persze nem akarok hiú ábrándokat kelteni benned,de a hőd nagyon jó,ebből bmi lehet...

Norwell

Ha éjjel 2-kor csinálod meg,az is jó,ha reggel 6-kor,az is jó,de ha az éjjeli 2-es után csak 9-kor kell,az is jó.Akkor már elég HCG lesz a vizeletben,hogy egy érzékeny teszt kimutassa,pláne,ha már délutániból is halvány csíkos lett!KépKépSzóval ilyenkor már tk tök mindegy,mert annyira érzékenyek a tesztek,hogy este is kimutatnákKép!
VízdíjKép!
A hőd meg szuper!Kép

Anyapoc

anyapoc

Jó reggelt!
Junko
Teljesen jó a hőd!!Még nem biztos ,hogy megjön!
Drukk+++++++++++++++++++++++++,hogy inkább babás legyél!

Norwell
Úgy tudom jó ,ha legalább 5 órányi tartogatott pisid van.
Sztem hajnalban ne pisilj,mert pont akkor koncentráltabban van jelen a hormon,mint egyébként.Inkább 5-kor,és csináld is meg a tesztet!
Ne igyál estére semmi folyadékot,és ki fogod bírni!

A hőmérős görbém megbolondította a Fertiliti programját.Azt írja pontosan nem határozható meg az ovulació időponja.Valószínű dátumokat ír:
6,7,8,12,13,14,15,16,17,18,19-csak egy pár dátumKép
No itt a görbém:
Kép
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Norwell!
Drukkolok nagyonKép,szt a legelsö reggeli vizeletböl csináld a tesztett(nem baj ha 02-kor van)!!!Ja és sok vizet ne igyál lefekvés elött!DE ne izgulj az a halvány + ,holnapra nagyon erös lesz!!DRukk!Puszi!
Vendég

Sziasztok!
Látom le vagyok maradva, olyan sokat írtatok.
Norwell Úgy izgulok én is. Szerintem is most próbáld meg kibírni reggelig. Bár tuti, h az izgalomtól nehezen fog menni. Drukkk!!!
Anyapoc! Olyan jó, hogy itt vagy és mindenkinek a segítségére vagy.
Editke!! Még csak a 19. napon vagy szerintem holnapra elkezd fölfelé kúszni. Úgyogy akciózzatok. Ja lécci írjál a teákról, mert azl előzményekben olvastam, hogy te is iszod/ittad a cickát.
Kriszti! Az tuti, hogy volt pé-d, de tényleg elég nehéz lenne megállapítani, h mikor. Remélem fenn marad a hőd!! Csak így tovább!!
Junkó !!! Ne parázz!!, h megjön. JÓk az esélyeid, hogy nem fog. Hajrá!!
Rólam. Tegnap megkérdeztem a webdokit/scheringdoki/, hogy ihatom-e a cickát palástfűvel. Azt mondta, hogy igen. És, h gyógyszer után ált. 6 hónapra rendeződni fog a ciklusom addig meg ne türelmetlenkedjek. Szerinte nem volt. pé-m. Tegnap este pöttyöztem,de lehet,h az előzőleg megivott tea hatása volt. Aztán akcióztunk. Mára meg még mindíg a pöttyözés/ici-picit/.
Vendég

Tlidi!
Nekem azt mondta a dokim,pöttyözés lehet a tüszőrepi miatt is.
A falában lehetnek hajszálerek.
Csak akciózzatok minél többet!
Itt vmelyik topikon leírták,hogyan kell a teát iszogatni.
Vagy a babát szeretnénk-be,vagy a megint megjött-be.Kérdezz rá ott légyszi'.(vagy nézd meg az archívumban.)

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kriszti

Akkor hányas ikrek is lesznek?KépKépKép
Hát én a 14. és a 21-22.re tippelnék...de nagyon kiváncsi vagyok!!!Kép
Holnap izguljunk???KépKépDruuuuukkkkkkkkk!

Editke

Nem írtad a hődet!hogy áll???Kép

Tlidi

Kép
Nekem a fogigátlós időszak utáni második hónapban megfogant a fiam,az első hónapban tudatosan vigyáztunk.De ez attól is függ,hogy milyen sokáig szedted a fogamzásgátlót.Mindenkinek másként reagál a szervezete.De egyébként ilyenkor tényleg érdemes kivárni...nagy gond nem lehetKépKép!Drukk!
Ja,írtad még ezelőtt a méhnyaki nyákot(Billings).Mielőtt a fiammal lettem terhes,én sem láttam soha változást...De utána nagyon érezhetően és láthatóan jelezte a szrvezetem a peteérést,többek között ezzel is.Annyira látványos volt,hogy mindeig tudtam,mikor vanKép...erre is hagyatkoztam még,amikor Villőt készítettükKép...De lehet,hogy beslő önvizsgálattal meg tudnád állapítani...Nekem ez nem kellett,jött magátólKép!

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!
Milyen érdekes,ezt én is hallottam, h lehet tüszörepi miatt is de annyira rá vagyok állva,h meg kell jönnie, hogy erre nem is gondoltam. Amúgy most,h mondod tegnap nyilalgattam. Na mindegy nem élem bele magam. Várom a Pirit továbbra is. Tegnap el voltam keseredve, hogy a jó kis ciklusaim meg fognak zavarodni. De ma már nem idegesítem magam. Beleolvastam a Clostis topic-ba ott is vannak sikertörténetek. Úgyhogy nem izgulok.
Vendég

Anyapoc!
Kicsit feljebb irtam ,hogy még eddig nem lehetet pé mert ma 36 volt a höm,ha holnap felmegy akor valoszinü h ma volt!!Szia!!!
Vendég

Sziasztok!
Csak feldobom a görbém,és rohanok.Du.majd bővebben:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Hát, volt egy kalandos éjszakám-reggelem! A teszt miatt nem mertem egész éjjel WC-re menni, ezért fél hétkor már úgy éreztem, hogy kidurranok. No, gondoltam, nem baj, felkelek, megcsinálom a tesztet. Képzeljétek!!! POZITÍV LETT ÚJRA, ÉS MOST MÁR IGAZI POZITÍV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azóta csak vigyorgok, mint a tejbetök, valahogy így: Kép
Férjecském is teljesen odavan, nagyon örül neki, azt mondta, szebb ajándékot nem is kaphatott volna. Persze egyelőre még izgulunk, hogy minden rendben legyen. Senkinek nem mondjuk el (rajtatok kívül) addig, amíg a doki meg nem erősít, hogy tényleg babát várok!
Ráadásul a teszt olyan érdekes volt, mert először a terhességi csík jelent meg, aztán utána a kontrollcsík. Védőnő barátnőm szerint ez még jobb, mintha fordítva lett volna.
Aztán ugyebár azt számolgattam, hányadik napon lehetek. Hát, az "akciókat" nézve 9 napnál nem lehet korábbi, de az is lehet, hogy már két hetes. Úgyhogy most még várnom kell (MUSZÁJ, DE HOGY FOGOM KIBÍRNI???) legalább 3 hetet, amíg dokihoz mehetek, de lehet, hogy inkább egy hónapot kéne. Majd meglátjuk. Addig is igyekszem vigyázni magamra, nem idegeskedni túl sokat...
Ja, és a teszt után biztos, ami sicher alapon megmértem a hőmet, 37,5 volt (persze szerintem belejátszott a mászkálás meg az öröm is).

Tildi!
Nem biztos, hogy meg fog jönni, küldjek Neked mensiűzőt? +++++++++++++++++++++ Kép

Okr!
Serintem tök jó a görbéd, ezek szerint 22-23. körül volt pé-d. Remélem, akcióba léptetek! Kép

Keditke!
Köszönöm a drukkot, én is mindenkinek nagyon szurkolok, hogy mielőbb zebrás lehessen!

Puszi mindenkinek

Norwell

Kép
Kép
norwell

Jókedv- és optimizmus-csinálónak (egyik) kedvenc zenekaromtól egy idézet:
"Csak egy szó, egy nyitott kéz, egy mondat kell,
Egy félmosoly, biztatás, hogy ne add fel!!!"

Pusssssssssssz

Norwell

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Nagyon örülök, gratulálok nektek.
Tényleg szép ajándék.
junko
Vendég

Norwell
Ezer gratula nagyon ügyesek vagytok !
Nagyon boldog várrandósságot, öröm teli babavárást, gyönyörű tartalmas hónapokat kívánok nektek!
Végre elkezdődőtt egy kis élet fejlődése............
hukmuk

Norwell!
Gratula,nagyon örülök neketekKép!!

Van egy jó hirem ,ma felurrott a höm 36.6-ra Kép,mégis csak tegnap volt a pé-m!Kép
KÉpzeljétek még egy falat se ment le pedig olyan éhes vagyok(de hányingerem van),remélem nem leszek betegKép,na meg az Elevitet is a reggelivel kell bevenni
És a görbém/remélem sokáig fennt marad/Kép

:
Kép
Vendég

Sziasztok.
A hőm még mindig 36,8. (bár már előbb felébredtem, és forgolódtam, mint olvastam tegnap Anyapoc levelét, ez sem jó.)
Ám iszonyú ingerült vagyok, aminél egyértelműbb jele nem is lehet a megjövetelnek.
Nem adom, fel, persze de nem is ámítom magam.
j.
Vendég

Keditke!
Remélem tegnap ügyködtetek. Meg azért ma is
segítsetek rá.

Tlidi!
Mi újság?

Kriszta???
Ja jössz délután...

Remélem a férjem segít majd feltenni az adataimat nekem is a görbébe, amit ajánlottatok, mert én egyenlőre sok mindent nem értek, sajnos az angol szövegből. Illetve nincs hozzá türelmem.
Na sziasztok
Vendég

Sziasztok!

NorwellKépKépKép
Nagy gratulaKép!
Kép

anyapoc

anyapoc

Először is:Norwell hatalmas GRAT!!!!!!Kép

Másodszor:
Mndenki járjon több sikerrel nálam!!!!!
Vérvétel elmaradt,mert mire bementünk a kórházba,megíródott a papír,már késő volt levenni a vért.Holnap újra próbálom,ha csak addig meg nem jön.

Itthon csináltam egy tesztet,az is negatív lett.
Hát,megjöhetne már!!!!Mindenesetre legkésőbb holnap kapok vmit,ami meghozza.

A hőmérőt eldobom a csudába:hőm fenn,baba sehol,és még a p.é. dátumát sem tudom.Amire használható lenne,nálam mindenhol csődöt mondott.
Pedig előírásszerűen csináltam ám mindent.A kis huncut hormonrendszerem ezt is kijátszotta.

Nem vagyok elkeseredve,mert minden tőlem telhetőt megtettem.
Úgy látszik nincs még itt az ideje.Vagy talán nincs már lélek,aki hozzám akarna születni.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Bocsi, hogy idepofatlankodom de nagyon erdekelne mi is ez a homeros technika es hogyan mukodik. Mivel nincs idom vegigelvasi a topikot kerlek szepen benneteket roviden, tomoren irjatok le vagy adjatok meg egy cimet ahol informalodni lehet ezugyben.

Nekem van egy 13 es fel honapos kisfiam, nagyon szeretnenk kistesot is majd, de egyenlore csak szeretnem megismerni kicsit jobban a testem mukodeset, hogy amikor eljon majd az ido tudjuk mikor kell bevetesre indulni. Kép

A masik meg amiert erdekelne, hogy azt hallottam mivel az x himivarsejtek hosszabb eletuek mint az y-ok igy ha kislanyt szeretnenk a peteeres elotti napon kell mindent beleadni igy nagyobb az eselyunk egy leanyzora. Tudtok errol valamit?

Terhes kismamaknak nagyon gratulalok, kivanok minden jot es egeszseges kisbabakat. Ja es irigy, irigy! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kriszta

A fene vigye..Képde nem azt mondtad,hogy a kislányod is vhogy így fogant?azért én várnék a gyógyszerrel addig,amíg vérvételt nem csinálnak...
De ha úgy szeretnéd,akkor ahhoz megy a drukk,hogy megjöjjönKép!

Tontica

ÜdvKép.
Hőmérőzés:ébredési hőmérsékletet kell mérni a ciklus első napjától minden nap.Mindegy milyen hőmérővel,de lehetőleg mindig ugyanabban az időben legalább 10 percig.Belső hőt kell mérni,azaz vagy szájban,de még jobb hüvelyben mérni.
A peteérést a hő hirtelen leesése,majd megugrása jelzi.A ciklus második felében a hő fent marad(legalább 0.5 fokkal feljebb van a leeséshez képest),a menstruáció előtt pedig leesik.Ha baba van,akkor marad fent.Dióhéjban ennyiKép.
Spermiumok:nem az élethosszuk a mérvadó,az nagyjából mindegyiknek ugyanannyi,hanem a gyorsaaságukban különböznek.Mivel az X kromoszóma nagyobb,így a lány spermiuomok lassabbak,vagyis ha kislányra pályáztok,azért kell peteérés előtt egy-két nappal akciózni,mert így ,mire ovuláció lesz,biztosan odaérnek ők isKép...mi így "készítettük" Villőt,sőt,én is így készültemKépKépKép!

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok Lányok!

Norwell óriási gratula!!!(gondoltam, hogy így lesz!!)

Junko. Én jól számoltam, hogy te a 25. napon vagy és most 36.8 a hőd?? Az jó!! Sztem. Én a helyedben nagy reményeket fűznék a dologhoz. Ha tudod tedd fel a görbédet vagy legalább írd le a hőket. Kíváncsi vagyok.

Editke! Én is kíváncsian várom a holnapi hődet. Remélem marad vagy felfelé meg. Drukk!!

Tontica üdv a csapatban!

Kriszti! Sajnálom nagyon, h negatívat teszteltél. Nem akarod te is megpróbálni a cicka-alástfű teát. Vagy nem hiszel ilyenekben?? Hátha rendezné a ciklusodat!

Sajna ma csak ilyen későn tudtam jelentkezni, mert néha suliba is kéne járnom. Jó is volt legalább egy kicsit elvonta a figyelmemet, itthon csak takarítás, főzés...
Reggel megint 36.3 volt a hőm. Szerintetek miért nem akar mozdulni??? Lehet,hogy bennem nincsenek is hormonok??(Anyapoc segíts) Ja és barnázom. Én, ha opimista vagyok ezt a pár napi pecsét+barna betudom havinak és várom a középídőt. Hátha segít a cicka és elmozdul a hőm. Ja egész Győrben nem kaptam PG53-at. Pedig be fogom szerezni.
Vendég

Tontica
Üdv.minálunk!

Anyapoc
A kislányomat is csak a harmadik teszt mutatta meg,jó sok késés után.Ilyen sztem az ember életében max. egyszer fordul elő.
A mensit csak azért várom,hogy legalább lássam,működnek a hormonok,és lehet újra próbálkozni.
Nem tudom ,írtam már ,hogy hétfőn volt UH-m,és minden O.K.Friss p.é.jelét nem látták,a méhnyh. 8,5 mm volt.
Szóval csak a hormonok vacakolhatnak velem.
Ja,és holnap labor.Úgy gondoltam megíratom előre,aztán meglátjuk.
Egy hétig anyóséknál leszünk,ott tényleg nem lenne jó ,ha elöntene vmi szupermensi.Talán elhalasztom nov.elejéig(ha addig magától nem jönne)

Tlidi
Ebben a ciklusban ittam cickateát,de csak pár napig ,mert hasmenésem volt tőle.
Azt hiszem gyógynövények hanyagolva emiatt.
A ciklusom csak néha makacsolja meg magát,ált. 34 napos.Ritkán több,és sosem kevesebb.
A PG53-at próbáld az Anitában!(gyógyászati segédeszköz bolt)

Editke
Nagyon várom aholnapi tábládat.
Akció,akció,akció addig is!!!!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Majd irok am tobbet magunkrol de most mar hulla vagyok.
Megmertem szajban 35, valamennyi volt, huvelyben mag 37,6. A huvelyben mindig tobb? Vagy nem kaptam be jol a homerot? Kép
Tok izgi! Kép

Amugy az en elso tesztem is negativ lett annak idejen, volt nagy siras-rivas aztan egy het mulva a masodik jo alaposan pozitiv lett. Kép
Es a bizonyitek bekesen szuszog az agyaban.

Nagyon drukkolok Nektek de tutti mindenkinek sikerulni fog.

KépKép
KépKép
tontica

A mai eredmény.Igaz,csak 5 percig mértem,és korábban mint szoktam.

Tontica
Sztem simán lehet több.A múltkor Anyapoc pont erről írt.Visszanézed?
Kriszti
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Tlidi

Mots nem vagyok képben,hogy hányadik napon vagy és hogy egyáltalán milyen hőid voltak a ciklus második felében?Írd meg,jó?Kép

Kriszti

Igazán nem értem,hogy mit csinál a Te szervezeted!
Ezek szt vanmég progi rendesen,ha ennyire fent van a hőd....
Na,azért drukkolok,hogy helyreálljon!Kép
Azért az a 8,5 mm nyh elég vastag,nem?Nem tudom,pontosan mennyinek kell lenni...De én akcióznék hyeletekben továbbra is...

Tontica

valószínűleg szájban nem jól mértedKép!Én nyelv alatt szoktam,a nyelvem alá szorítom a hőmérőt.Egyébként azért is nem javasolják a szájban mérést,mert ha pl. nyitva van a szád éjjel,már másként mér...én ugyan szájban mértem,nyelv alatt és jó volt...A hüvelyi biztosan pontosabb,ezért lett magasabb...
Hányadik napon vagy?ezek szt a ciklus második felébenKép...

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!
Gyors bekuk,ma a höméröm átvert nagyon és elö kellett vennem a másikat!39.5 mutattott én meg frászt kaptam,holott nem éreztem h lázas lennék,igy fél ora mulva megmértem a másik hömérövel és az megnyugtatott:36.6Kép!
Ime a görbém:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Most a 35. napon vagyok és már a 14.-től folyamatosan 36.1-36.4 a hőm attól függ mikor mérem. De ha mindíg reggel fél hat körül mérem akkor már 29 napja 36.1. Tehát nem mozdul azért mondtam, h bennnem nincsenek is hormonok /hiszen akkor legalább ingadolzna/. Én legalábbis úgy tudom, hogy a tipikus anovulációs ciklusban föl le mozoz sűrűn. Úgyh. nem tudom mi van. Viszont pár napja pöttyöztem. Ha azt felfogom mensinek akkor a 2. napon vagyok. Nem tudom.
Vendég

Tlidi!
Szerintem fordulj dokihoz,az elöfordulhat hogy kimarad egy péKép.Nincs görbéd amit fel tudnál ide rakni?Azért kitartás.puszi
Edit
Vendég

Editke!

És szerinted akkor folyamatosan nem lenne mozgás, ha kimarad? A doki azt mondta, hogy várjak még néhány hónapot, mert a gyógyszer után 6 hónappal kell rendeződnie. Te cickázol még?? Nagyon jó a görbéd! Hajrá!! Ebből bármi lehet
Vendég

A pé-ig iszom a cickát.Ha a doki azt mondta akor biztos igy vanKép. Szerintem próbáld ki te is a 5.naptol-15 napig kell inni(kb pé-ig).Nekem bevállt a mensim is szépen megjön ,bár szerintem most picit késni fog mivel a 19.nap volt pémKép+14 nap kb : 33 nap.
Most mennem kell mert megyek dolgozniKép,most is azért tudtam jönni mert a párom elment a tesojához gépet szerelni.Na puszi!Szia!
Vendég

Tlidi

Nagy valószínűséggel nincs peteérésed még,mert peteérés után,a visszamaradt tüszőből sárgatest keletkezik,ami progeszteront termel.ez a hormon felelős a magasabb hőért.Mivel elég alacsony a hőd,valószínűleg alacsony a progiszint,vagyis nincs sárgatest,azaz nem volt tüszőrepedés...legalább is az én logikám ezt látjaKép.De ne aggódj,ha a doki azt mondta,hogy 6 hónap,akkor azt várd csak ki!Valószínűleg a mensid is ezért ilyen.Szt számolhatod innen az új ciklust!
ez megint logika:ha nincs peteérés,akkor nincs ösztrogén,ami felépítse a méhnyálkahártyát,vagyis valószínűleg az sem tökéletes.És ha nincs nyh,akkor nincs minek leválni,ezért minimális a vérzésKép...

Editke

Egész jó ez a görbe!Még jó,hogy volt másik hőmérődKépKép!Huuuuh!Drukk megy!

Pusza,Anyapoc

anyapoc

Anyapocó!

Köszönöm szépen az elmzésedet. Én is dettó így gondolom. Ezért is mondtam, hogy én már számolom az új ciklust. Iszom a cicka-palástfóüvet aztán, ha ez a hónap se lesz rendes akkor irány a doki. Ami még mozgatja a fantáziámat, hogy egyáltalán amióta abbahagytam a bogyót volt e pé-m? De erre valszínűleg nem fogok választ kapni. Kíváncsi vagyok erre a hónapra.
Köszönöm Poci, h megosztottad velem. Szerintem, ha ketten gondoljuk így akkor lehet benne valami. Ja és PG53 feltétlenül be fogok szerezni ebben a hónapban.

Többiek merre vagytok??

Ui.:nagyon köszi Anyapoci.
köszi Neked Editke is, a hődnek üzenem maradjon fenn!!
Vendég

Sziasztok.
Most csak annyi, hogy a hőm reggel 36,9. Teszteltem is egyet negatív, bár csak a 26. napon vagyok.
Tutkó, meg fog jönni, érzem. Úgyhogy nem értem. Mondjuk valamiért nem tudok reggel aludni, és csak forgolódom az ágyban, és csak fél hatkor mérek hőt. (hatkor szoktam, de addig már nem tudom kihúzni) Vagyis sztem mire mérek, feltornázom a hőmet.
Na mindegy. Majd még jövök és akkor elolvasom ti hogy álltok. Sziasztok.
junko
Vendég

Sziasztok!

Editke
Remélem rendesen akcióztok?Mert itt az ideje.azért később sem hanyagoljátok el.

Tlidi
Ha meglessz a PG53-d legalább elmeséled milyen,hogyan működik.Én is gondolkodom rajta vegyek-e?!

Junko
Én már 2 negatívat teszteltem ebben a ciklusban.Mensi sehol.Ki tudja mi történik itt?!
Sztem mindegy az,ha már előbb felébredsz ,mérd meg akkor.Vagy tévézz a mérésig.
Ma én is korábban mértem,a vérvétel miatt kellett kelni.Sőtt csak 5 percem volt rá.
Az álmatlanság lehetséges stressztől van.Nem dolgozol sokat mostanság?
vagy izgulsz a reggeli mérés miatt?

Anyapoc
Este jelentkezem az eredményekkel.a méhnyh-t nem tudom én sem ,milyen kell legyen.
A 14.cn-n 5-6 mm körüli volt.Nekem mondjuk soha nem volt még akkor p.é.-m,de csak ezt az egy adatot jegyeztem meg.

Üdv.Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Lányok
A menoteszt negatív (várható volt)
A hormonjaim össze -vissza
Én most a lutheális fázisban vagyok
LH :17,78 norm. 1,0-11,4
Progeszteron 23,58 norm.5,3-86
ösztrogén 448,30 norm161-774
FSH 4,4 norm 1,7-7,7
Prolactin 782 72-511
Azt írják macroprolactinaemia irányában tovább vizsgáljuk.eredmény 1 hét múlva

Összevetettem azzal,amit akkor vettünk,mikor nem tudtam még,hogy Adát várom.Ezen hormonok kissé emelkedettebbek,mint akkor voltak.(kivéve a prolaktint)
Azt a 44cn-n ezt 42 cn-n vettük le.

A dokimmal ma nem tudtam beszélni,majd hétfőn.
Puszika:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Szia Kriszti!!

Most mi van?? Mert én az értékekből nem tudok kiolvasni semmit?? Akkor lehet, hogy baba van a dologban???
Kérlek válaszolj még ma. Olyan kíváncsi vagyok

Ildi
Vendég

Szia Kriszti!!

Most mi van?? Mert én az értékekből nem tudok kiolvasni semmit?? Akkor lehet, hogy baba van a dologban???
Kérlek válaszolj még ma. Olyan kíváncsi vagyok

Ildi
Vendég

Szia Kriszti!

Most mi van?? Én ezekből az adatokból nem sok mit tudok kihámozni. Lehet, hogy baba van a dologban?
Légyszi írj még ma mert kíváncsi vagyok.
Ildi
Vendég

Bocsi
Vendég

Tlidi
Én reménykedem kicsit.
Adánál hasonló helyzet volt ,mint most,csak akkor nem hőmérőztem.
Késett,és a tesztek negatívak lettek:Akkor vettük le ezt a labort,(amit hasonlítgatok most)hogy nincs-e vmi durva eltérés.
Nos nem sokban különbözik a két eredmény.
A prolaktin pedig még biztos a szopi maradványa.(2 hónapja hagytuk abba)

Csak milyen fura az élet:azt 2003.11.21-én vettük,ma meg 2005.10.21-e van(ezt csak most vettem észre)

KépKép

KépKép
okr

Nézd már a lényeg lemaradt:Ada akkor már kb. 2 hete megfogant.
(A születésétől visszaszámoltam a heteket)

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!

Köszi a gyors választ. Ez érdekes. És akkor mit mondott a doki, miért nem mutatta ki a teszt? Kár,hogy nem tudtál beszélni az orvosoddal. És ő meg tudja majd mondani az értékekből, hogy mi az ábra? Ez annyira jó!!! Nagyon nagyon drukkolok.
Írj vissza lécci!!/A férjem edzésen van, ezért ez a nagy szabadidő/
Vendég

Ildi!
Akkor azt mondta a doki,ez csak egy eredmény,sokminden nem látszik belőle.
Azt,hogy a teszt miért nem mutatta meg Adát nem tudom.Lehet,hogy korai volt megcsinálni.
Meg aztán mikor pozitív teszt után az ember orvoshoz megy,akkor kb 4-5 hetes terhességet mondanak neki.
Amikor csak 2 hetes ,még semmi hír róla!
Most majd az idő eldönti,mi a helyzet.Sajnos UH-val is hiába néznék,mert még semmit nem lehet látni.
Persze az is lehet,nincs is mit látni.

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!
Nézegetem a görbédet.Érdekes. Szerintem legalább 20 napja volt ovuláció. Bár ki tudja lehetett utána is /volt később is 0.4 emelkedés/. Melyik tesztet csináltad? Gyanús vagy te nekem!! Szerintem van már lakód!! Olyan jó lenne. Ennyit volt már, hogy késett??
Vendég

Ez lemaradt, mit jelent az hogy lutheális szakaszban vagy?
Vendég

Igen,mikor Adát vártam.Kép
Ja meg egyszer 15 éves koromban,akkor 3 hónapig nem jött meg.(de akkor még kizárt volt a baba)

KépKép

KépKép
okr

3 fázisból áll,a menstruációs ciklus.Folliculáris-ovulációs-és lutációs fázis .Ez a sorrend.
Így már biztos tudod,miről beszélek.
A fertility egyébként kiírja,mikor melyikben tanyázol.

KépKép

KépKép
okr

Akkor jó esélyeid vannak! Csak így tovább!!!
Várom hétfőn a doki véleményét.
Remélem Norwellel meghozzátok mindenkinek a zebrásodást.
Vendég

Amíg nincs mensi,van remény .Ez a legújabb életfilozófiám!

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?