Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Ági, Paga Kép Tényleg jó kérdés, hogy mi van, ha rossz eredményt kaptok. Én úgy gondolom, betegen is az én babám. De nem árthat, ha előre tudok készülni, és az orvosok is előre tudnak készülni.

Zsu, az édes lehetett, ahogy kistesó keresztapjának nyakában elaludt Kép Párodnak jobbulást!

Tünde, tudnál nekem gyerekágy (nem kiságy) variációkat küldeni? (gyezsu@freemil.hu) Nem nagyon van elképzelésem, mire lehetne lecserélni a rácsos ágyat, pedig nagyon nem szeretem már. Hely az persze nincs, pedig ha nem költözünk, akkor egy idő után a kistesót is valahogy ott kell altatnunk. Úgyhogy minden megoldás érdekel Kép

GyeZsu
16+6
gyezsu

Tünde, bocsi, inkább erre küldd: gyezsu@gmail.com - itt jóval nagyobb a tárhely.

Köszi!

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok Kép

Gyorsan néhány sor:

Csemával beszéltem tegnap, sajnos még mindig nem engedik haza Kép Sokat keményedik a pocija és ezért infuziót kap (alkoholizál szegénykém), hogy csökkenjen a keményedés. Köszöni a tesójának a drukkokat, túl van a mütéten, a műtét utáni szövettan hála az égnek negatív lett, így már sokkal jobb kedve van, szépen gyógyulgat.

Én probálok pihizni, vagyis eddig volt rá nyugiban időm, mostmár inkább lightosan tudom majd művelni, mert este hazahoztuk gézengúzt. Estére sajnos én is sokszor keményedem, meg a babóca annyira szuperul megtalál egy pontot, hogy van amikor egy pillanat alatt kimegy minden erő a jobb lábamból és a fenekemtől a térdhajlatig elzsibbad.

Üdv az újabb babavárónak közöttünk, érezd jól magad Kép

Gyezsu Kép
Én magam részéről nem a rossz eredménytől tartottam, hanem az bosszantott, hogy nem tudták megcsinálni a vizsgálatot, de kedden megyek 4dre és akkor majd szépen mindent leleltározunk babócán és ha minden rendben lesz akkor én nagyban megnyugszom. Belül azt érzem hogy minden rendben van, és ebben is bizom Kép

Cory Kép
Szegénykém azért ez nem semmi. Tényleg kéne már hozzád egy vadászt küldeni aki lelővi ezt a rókát Kép

Jah tényleg kérdés:

Van valaki aki szintén szenved a gyomorsavtól?? Az elmúlt háromnapban este lefekvésnél majd megvadulok annyira ég a nyelőcsövem mert marja a gyomorsav Kép Tegnap este csak úgy lett jobb hogy megittam egy kis bögre langyos tejet és vagy fél órát ültem az ágyszélén. Anno a fiamnál ez az utcsó háromhétben jelent csak meg, akkor sok éjszakát a hintaszékben aludtam, kicsit durva lenne, ha a hátralévő husz hetet ott kéne töltenem éjszakánként.
Van valakinek ötlete?? csak ne az almagélt ajánjátok, mert nem jött be...

Jó éjszakát mindenkinek

Ági
19+3

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Szia Ági!

Szegény Csema! Én megőrülnék, ha ennyi hetet feküdnöm kéne Kép

Gyomorsavra nekem a korpatablettát ajánlották anno, aztán végül csak megvettem (bioboltban), de nem szedtem. Mondjuk ez nálam is csak a végén volt.

Lassan én is bejelentkezem majd 4D-re, meg az orvosomhoz is. Apa már majd megvadul, mert még nem látta a pocaklakőt Kép Csütörtökön, amikor cak vérvételen voltam, azzal fogadott, hogy kaptam-e képet Kép (A remény hal meg utoljára Kép)

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok!

Megérkeztünk a kirándulásról, ami nagyon, nagyon jól sikerült. Szerencsére a lépcsőket, fizikai terhelést és az egésznapos, vagyis háromnapos jövés-menést nagyon jól viseltem. Bár azt hiszem, hogy a szülés előtt nem csinálunk már nagyobb túrát, mert nem biztos, hogy menne. Főleg azért, mert nem tudtam annyi vizet inni, mint különben.

Azt hiszem, hogy Babó jól van, mert olyan nagyokat rúgdalt, hogy majd kiesett a hasfalam. És egyáltalán nem tetszett neki, amikor kicsit többet ettem, mint szoktam.

Fürdés: én kezdettől fogva kádban fürdök, de kizárólag itthon. Eddig nem volt ezzel semmi gondom, nem szedtem össze semmit. A doki sem és a védőnő sem tiltotta. Nekem ez jelenti a napi robot után az ellazulást, és nem szeretnék erről lemondani. (A méhszájam teljesen zárt volt két hete, talán ezét vagyok nyugodt.)

A vizsgálatokra szorítok mindenkinek, jó éjt.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Jó reggelt!

Ma kell felhívnom a dokimat afp-ügyben. Egy picit izgulok miatta. Aztán, ha már megvan, akkor a héten irány az uh.
Ja, megint hányok naponta.

cory 18+4

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Nicika: megint napok óta nem írtál. Merre vagy?

Ági: köszi a híreket Csemáról. Hát nem irigylem Kép

cory
Budapest

Jó reggelt!
Cory,
megy a drukk az AFP-hez!
Alina,
a baba 23 hetes és a doki is ezt írja a kiskönyvbe, tehát az uh szerintit. Csak a védőnőnél vagyok 25 hetes.
Zsu,
tegnap a Mega Toysban megmutatták nekünk a bébiüléseket. És be is kötötte a pasi. Hát... Lényeges különbség van a Concord és a többi között. A Concordot el se lehetett mozdítani. Egyébként ezt a Römert és a Peg Peregot ajánlotta a pasi. Ebből a Concord 32 ezer. De nekünk kell a kénylemes és biztonságos, mert a nagyik 180-200 km-re laknak. Szóval ezért nem tuti a Graco nekünk. De a kocsi nagyon jó!
Mariannka,
jó lehetett a kirándulás. Kép
Szegény Csema! Drukk neki is.
Ágiboszi,
a Rennie tabletta nem jó? Azt lehet szedni kismamiknak is!

Pussz.
Angi 23+3
angi79

Sziasztok!

Cory, drukk az afp-hez!

Paga, asszem te kérdezted, hogy jó e a gépünkKép Nem, állandóan rosszalkodik. Hülye Microsoft. Hogy én hogy gyűlölöm őket!!!!

Angi értem! Bár szvsz nem az a lényeg mennyire mozdulnak el, én jobban hinnék egy tesztnek. Vmelyik kismamában volt is, csak az a gáz hogy nem tudom mikor. De nekünk is megvan, ha gondolod megkeresem. Bár ha Römert veszel, akkor nincs mit keresnemKép Az a legbiztonságosabb ülés, az tuti!
A concordot nem ismerem.

Nekem holnap kell bemennem az Afp-ért, remélem hogy előrébb tudom hozni a genetikai UH-t, mert ne mszeretnék 3.-áig várniKép

Puszi
Zsu
19+0!!!! (Már csak egy hét és félidőKépKépKépKépKép)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jah igen, Ágiboszi, nekem első pillanattól égett a gyomrom, és amíg hányingerem volt addig gyomorégésem isKép Én is Rennie-t szedtem, bejött. Hányinger még mindig kerülgetKép És most éppen ég a gyomromKép De hát ez van.

De hogy a keresztcsontom hogy fáj! Nem bírtam ma éjjjel aludni, és má ott tartottam hogy négykézláb megyek ki wc-re, mert alig bírtam menniKépKépKépKép

Zsu aki most kipanaszkodta magát egy időreKép

19+0Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu,

teszteket néztünk már mi is és azokban a Concord és a Römer vezet. Itt egy teszt:
www.concord.de
angi79

Sziasztok!

Olgo
Üdv közöttünk! Kép

Mariannka
Nem csak a fertőzés miatt nem ajánlott az ülőfürdő, hanem a meleg víz miatt is ami ott is ellazít ahol lehet, hogy nem kéne. Legalább is nekem a védőnénim ezt mondta.

Gyomorégés
Nekem volt nem is olyan rég (kopogjam le most nincs már vagy 1 hete). A tej segített.
Állítólag a Rennie is jó.

Képzeljétek el kezdett jönni az előtejcsim Kép

Megy a drukk az afp eredményre váróknak!
Szilvi 22+0

Szilvi és Katababa
szisz2

Sziasztok!

Cory!
Drukkolok az afp-hez, biztosan jó!

Én holnap reggel megyek a 18.heti U.h-ra! Éljen!

A Márianagykernek nincs web lapja?
Rita
18+1

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok..még nem volt időm visszaolvasni... de egy gyors kérdésem volna. Ezt Ti hogy értelmezitek? Szakbarbár válaszolt nekem, de egy szót se értek belőle Kép Elvileg aggódtam, hogy a sok betegácsim lerontja a leendő GYED-em, erre ő:

A táppénz nem számít bele az átlagba. Ha 10 hónapra 1.000.000 a béred, akkor

abból az átlagod is 100.000, mert csak annyival osztják, amennyi időre

vonatkozott. Csak minimálisan lesz kevesebb az átlagod a táppénz előtti 15

nap 80%-os betegszabi miatt, mert az még beszámít az átlagba.

Titati 24+4
titati

Képzeljétek, sógornőm bement a kórházba. Úgy néz ki szülni fog. Õ lesz a 3. baba. Nagyon izgi!Kép Kép
Szisz,
nekem is van már egy ideje előtejem
Ritaa,
de jó, hogy holnap láthatod a Kicsit! A Mária Nagykernek nincs weblapja. Kép
Pussz.
Angi 23+3
angi79

Titati,

hú ez nekem se világos. De nekem se ártana tudni, mert én szeptember óta vagyok táppénzen.
Nem a Gyed előtti év átlagát szokták nézni? És abban benne van a táppénz is. ???
angi79

Angi
A gyed előtti naptári év átlagkersete az alap. De én úőgy tudtam, hogy a táppénz rontja. De a szakbarbár irománya alapján meg valami olyasmit vélek kiolvasni a sorok között, mintha csak a betegszabi 15 napja rontaná, de a táppénz nem...
De én se értem Kép
titati

Titati
nekem is azt válaszolta a szakbarbár még anno, hogy a táppénz nem számít bele az átlagkeresetbe, de a 15 nap betegszabadság igen.

Szilvi és Katababa
szisz2

Sziasztok Kép
Ági Kép
Örülök, hogy jelentkeztél Kép
Sajnálom, hogy nem sikerült az amniót levenni Kép Szerintem is jól döntöntöttél, én sem vállalnám mégegyszer. Okosabbak lesztek a 4D után Kép
Gyomorégésem nekem is volt az elején, segített hogy elrágcsáltam egy-két répát (dokim ajánlotta) Kép
Köszi az infókat Csemáról Kép Továbbra is sok-sok kitartást neki Kép

Paga Kép
Sajnálom, amin kereszütl mentél Kép Remélem következőre sikerül levenni a mintát Kép

Anita Kép
Gratula a fogdokihoz és kitartás a maihoz. Én is ma megyek Kép

Tünde Kép
Sajnálom, hogy a dokid kórházat vált és emiatt neked is kell Kép
A Szabolcs u. elég konzervatívhely, már amennyit láttam belőle. Velem a nővérek egyátalán nem voltak kedvesek Kép Halálra izgultam magam a cvs miatt és egy megnyugtató szót sem kaptam... inkább nem ecsetelem.

Ildi Kép
Szörnyű élmény lehetett a szülés, nem is csodálom, hogy váltottál orvost és korházat Kép

Alina Kép
Gratula a babához Kép Szép nagyra nőtt már Kép

Olgo Kép
Köszöntelek közöttünk, jó pocakosodást Kép
Szerintem már lehet, hogy a babát érzed Kép

Eszti Kép
Irigykedem a pancsizás miatt Kép Nekünk sajna nagyon kicsi a kádunk, így még a lányommal is alig férünk el Kép

Babetta Kép
Sajnálom, hogy ennyire vizesedsz Kép Próbálj meg pihenni Kép

Cory, Zsu Kép
Drukkolok az AFP-hez Kép

Annácska 16+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Titai Kép
Sajnos egy mukkot sem értek belőle, pedig elvileg tanultam Kép

Annácska 16+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska
KösziKép

Titati
Én örültem hogy azt megértettem amit a bérszámfejtőm elmagyarázott a saját béremmel kapcsolatban, hogy mennyit fogok kapni, amit írtak neked az nagyon nem világos.

A.
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem, ma "csak" töméscsere voltKép Már kezdem megszokni, hogy állandóan megyek, még a végén megszeretemKép

Olgo! Üdv körünkben! Gratula a bébihez! Érezzétek jól magatokat itt!Kép

Alina! Tényleg jó kis súlya van a babának, gratulaKép Nekünk 325 g volt, mikor 4D-n voltunk (UH szerint akkor volt 20+4)!

Angi! Nektek is jó nagy már a baba!Kép Védőnéninél miért vagy 25 hetes? (Ez a mensi szerinti?)

Szisz, Angi! De jó Nektek, hogy van már előtejcsitek!Kép Már én is figyelgetem, de egyelőre semmi....(

Rita! Köszönöm, hogy gondoltál rám! Merre voltatok? Jól éreztétek itt magatokat?Kép

Cory! Sajna...Kép (mást már nem is tudok)

Ildi! Ez a történet a szülésedről...Kép Lehangoló, remélem, ennél mindenkinek csak felemelőbb leszKép

Eszti! A kis család közös fürdőzése...Kép Szép!Kép Én nem merek fürödni, de már nagyon hiányzik, főleg ebben a hidegbeNKép Örülök, hogy erőt adtam a fogdokihoz, de hátha neked nem kellesz ennyit menned! Imádom, mikor írsz a fórumra, a szövegeden kinyúlok...Kép (ahogy Ildinek írtad, hogy "horror" , amiket a kórházról írt... stb.)Kép

Annácska! Örülök, hogy jól vagytok és jelentkeztél! Drukk a fogdokihoz, átérzemKép

Cory, Zsu! Drukkok mennek az AFP-hez!

Titati! Én is úgy tudtam, hogy nem számít, ha táppénzen van az ember! Megindokolni nem tudom, csak így tudtam és kész! (De a végén már én is elbizonytalanodom!)

Szombaton voltam az egyetemen, és sláger voltam a tanárok körébenKép Mindenki kérdezgette, hogy mikorra várom a bébit, meg hogy próbáljam előrehozni a vizsgákat... Már tök kellemetlenül éreztem magamKép(,de ugyanakkor büszke is voltam)Kép Nem akartam mondani, hogy a dec-jan bőven elég lesz vizsgázgatni, nem akarom én annyival hamarabb megszülni a bébitKép
A kiskölök újabban éjszaka a legaktívabb! Olyanokat tud rúgni, hogy mentem kizavar pisilni v inniKép Tegnap este meg akartam mutatni apának, hogy a pici fia milyen nagyokat tud már rúgni, hogy ne csak azokat a kis finom mozgásokat érezze! Simizte a pocim, de csak az apró hullámzások voltak. Gondolta, hallgatózik egy picit (imádja a csobogást is hallgatni)! Ahogy odarakta a fülét, a drága kisfia úgy fülön rúgta, hogy csak na!Tök mókás volt!Kép

Na, eldugulok, mert biztos szidtok majd a regényértKép Meg tanulgatni is kellene... Szerdán vizsga a tanfolyamonKép

Pussssz:

Anita és Botondka (21+3 v 23+2)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jaj, de butus vagyok!

Ági, örülök, hogy jelentkeztél és egy picit talán jobban vagy! Vigyázz nagyon magatokra, óvatosan a nagylegénnyelKép Köszi az infót Csemáról! Nagyon sajnálom szegénykét, továbbra is sok-sok drukk!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Anita!
Nyíradonyban voltunk, igen jól éreztük magunkat.

Cory!
Megvan már az afp eredmény?

Annácska!
Mikor lesz eredmény? Ezen a héten, nem?

Titati!
Én is úgy tudom, hogy a táppénz nem számít bele.

Én mostanában álandóan eszek, Ti nem?
Megyek is ebédet főzni: paradicsomleves+ mákos tészta.

Üdv: Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Rita! Én is sokat eszemKép Nekem még maradt tegnapról husileves + zöldséges rizs! Na és persze almás kalács, amit tegnap este 5 órakkor készítettem el, mert nagyon megkívántam! De én még egy darabig nem tudok enni,mert le van zsibbasztva a számKép Pedig már majd' éhenhalok!
(Nyíradony Hajdú megye, úgy tudom, de tényleg nincs olyan messze,és a Nyírséghez tartozikKép )

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita!
Igen még Hajdú m. határán van, Debrecen felé szoktunk menni, de most Nyíregyháza felé mentünk, mert a 35-ös nagyon rossz.
Utána még voltunk Geszteréden (temetőben) és Balkányba rokonlátogatáson.

Jó Neked, hogy már tudod a Pici nemét, nagyon remélem, hogy holnap reggel, nekünk is kideül.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Holnap doki? Akkor nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen és hogy a picurka megmutassa, mit rejteget a lábai között!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szia Anita,

megy ez a fogdoki dolog Neked! Kép Még meddig kell menned?
Jó ez a fülönrúgás dolog! Majd ő megmutatja, hogy mikor hallgatózzon apa. Kép A miénk az utóbbi két este 9-kor kezd bele egy nagy boxmeccsbe vagy focizásba, de folyamatosan, amíg vizszintesbe nem teszem magam. Kép Úgy több helye van, nem?
Kaja:
én most nem eszem sokat, de a 19-21.héten több kajcsi kellett, mint előtte. Jó étvágyat. A kalács fincsi lehet. Kép
Ja és a 25. hét a mensi szerint van.
Mi jövő szombaton megyünk 4D-re!Kép
Puszi Mindenkinek!
Angi és Lidi 23+3
angi79

Sziasztok Lányok!

Sajnos egy időre (nem tudom, mikor tudok jelentkezni) búcsúzom a fórumtól, mert csütörtöktől táppénzen vagyok, mert a méhnyak megrövidült. Az érték 2500. Igaz ez a szám nem sokat mond nekem, de az egyre gyakoribb keményedés igen. Úgyhogy átadom a munkát a helyettesnek, azután ezerrel pihi.

Mivel csak a munkahelyemen tudok (és néha a párom szüleinél) internetezni, ezért kell búcsúznom. MIndenkinek a lehető legjobbat kívánom, jó egyészséget, boldog, egészséges várandósságot, és kevés idegességet!
Mindenkit puszilok, majd megpróbálok néha benézni!
csirippiri

Csirippiri!

Jó pihenést kívánok! Vigyázz magatokra!
Jelzett a baba, hogy "Anyu, telég a munkából"
Majd, ha tudsz jelentkezz be néha.
Üdv: Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Anita Kép
Előbb-utóbb csak megszokjuk a fogdokit Kép
Irattál a kiskönyvedbe? Nekem a védőnő mondta, hogy kell, de szerintem a dokim még ilyet nem is látott Kép

Rita Kép
Remélem ezen a héten meg lesz az eredmény Kép Már alig várom, hogy mindenkinek dicsekedhessek, hogy pocakos vagyok Kép Még senki sem tudja a páromon kívül Kép

Annácska 16+0

annácska

Sziasztok!

Afp-m nincs Kép Szerdán újra próbálkozom.

Titati: én úgy értelmezem, hogy királyság van, mert a táppénz nem húzza lefelé a gyed-re vonatkozó átlagot, csak az első 15 napja, amit még a céged fizet.

cory 18+4

cory
Budapest

Csirippiri: ez az érték elég furának tűnik nekem. Nem 2100? Az 5 nagyon sok külső méhszájhoz is.
Jó pihenést és vigyázz magadra!
cory

cory
Budapest

Csirippiri! Vigyázz magatokra! Majd gyere, hozdd a híreket, amikor csak tudod! Nektek is problémamentes, boldogságteljes hátralévő hónapokat kívánunk!

Szia Angi! Még kétszer megyekKép Van még egy töméscserém + egy kis szépészeti "beavatkozás": fehérítés! (ismerős alapon)Kép Ennyi jár a sok megpróbáltatás után, nem? Fú, de irigy vagyok a 4D miatt, már megint úgy mennékKép Majd várunk képeket a kiscsajszirólKép

Annácska! Igen, irattam a kiskönyvbe! A fogászati vizsgálat résznél (megnéztem, 5. oldKép), bepecsételte a dátumot, és hogy kezelés alatt állok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jajajaj nekem is naggggyon el kéne már mennem fogdokihozKép De a körzetihez tuti nem megyek, már két fogam tette tönkre, magánba most nincs mibőlKép Szal valszeg a fogklinika lesz a nyerő...de mostmár csak érettségi után. Jajjj mindjárt itt vanKép (28.-án) Ma hozta a postás a tankönyvemet, de nem volt miből kiváltanomKépKépKépKépKépKép Remélem párom szerez rá vhonnan lóvét, mert kiakadokKép

Csiripiri, ez az érték nekem is gyanús. Nem lehet a külső 5 centire nyitva, ha a belső zárt....
Enyim 2100 és nem aggódott a doki egyáltalán. Én se nagyon, de azért óvatos nyikhaj vagyokKép

Zsu
19+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Csirippiri Kép
Jó pihenért kívánok Kép
Most már tényleg csak magatokkal kell törődnöd Kép

Anita Kép
Oké Kép Megnézetem, majd ki szúrta a szemem, de nem láttam Kép

Annácska 16+0

annácska

Ezt írta a kiskönyvembe. Én sem tudom hova tenni, majd a tanácsadáson (csütörtök) megkérdezem a tanácsadó dokit. De az biztos, hogy a hétvégén nem tudtam délutánonként fent lenni. Feküdnöm kellett, mert állandóan keményedtem.
csirippiri

Csirippiri
Pihenj, és beszélgess sokat a pocaklakóddal Kép

A kórházas történeteitek elkeserítők Kép
A keresztcsontom nekem is szokott fájni, pedig második terhesség.

A méhszáj állapotát UH-al is látják, vagy ahhoz mindenképp manuális vizsgálat szükséges?

Titati 24+4
titati

Sziasztok!

Csirippiri,
jó pihenést nektek, én is itthon nyomom már az "ipart". Igaz, kevés a mani, de legalább nagyon sokat lehetünk együtt a babóval.

Lányok,
ma voltunk Pocanccsal 19. heti u-on, minden rendben találtak, jó nagy a baba.
Méretek:
bpd: 44 mm, ofd (hosszanti fejátmérő): 62 mm, hc: 177 mm, ac: 148 mm, combcsontocska: 31 mm, becsült súly: 329 gr (ebben a korban az átlag 270 gr)Kép
Az adatok alapján 19+4 és 20+4 közé esik a pici, vagyis szépen "hozza" a mensi szerinti számítást.
Mindene megvan, izgett-mozgott, integetett. Eddig minden uh-on aludt, de tegnap megbeszéltük vele, hogy ma egy kicsit forogjon, hogy a dokibácsi meg tudja alaposan nézni. Hát...nem is volt egy helyben 2 mp-ig sem. Nagyon boldogok vagyunk Apával!Kép A nemét nem láttuk, de nem is érdekel minket.

Mindenkinek nagy drukk a vizsgálatokhoz, eredményekhez!

Nekem is fáj a keresztcsontom, néha estére annyira, hogy alig tudok megfordulni vagy felkelni az ágyból.

Titati,
a táppénz akkor játszik be rosszul, ha előtte 2 éven belül nem volt folyamatos a munkaviszonyod. Nálam sajna ez van, csak tavaly júliustól kezdtem el dolgozni, előtte megszakadt a munkaviszonyom.

Puszi mindenkinek, jó pocaknövesztést nektek!

Lyly
19+6

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Táppénzalap: megkértem a bérszámfejtőt, hogy készítsen egy kalkulációt arra vonatkozóan, hogy mennyi lenne a napi átlagom, ha mától elmennék táppénzre, és ez mennyit jelentene tgyás szempontjából.

A napi átlag számításához nem 365-ös osztót számolt, hanem kevesebbet, vagyis ezek szerint a napi átlagba csak azok a napok tartoznak, melyeket tényleg ledolgozott az ember.
De hogy őszinte legyek, fogalmam sincs, hogy jól értem-e.

Én még felhívni sem mertem a fogorvost, de ma megpróbálom összeszedni magam.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Köszi a sok választ fürdés ügyben. Azt hiszem ki fogom próbálni. Annyira szeretek én is kádban fürdeni és azt hittem,hogy teljesen le kell szoknom róla.

Szerdán megyek genetikai UH-ra, már nagyon izgulok. Most elemzi majd az AFP eredményét is. És megint felveszi videóra. Nagyon várom.

Scullyx
20+0

KépKép
KépKép
scullyx

Scullyx: én kádban fürdök és van, hogy sokáig üldögélek benne. Arra figyelek, hogy előtte rendesen kimossam és hogy ne legyen a víz 37 fok feletti.

cory
Budapest

Csajok, tudja valamelyikőtök a schöpfis apf-s számot?

cory
Budapest

Lyly! De rég voltatok Ti is! Tök szuper, hogy minden ok veletek, és a baba is ilyen szép nagy!Kép (2006.tavaszán óriásbébik fognak születni???)Kép

Sajna, nem vagyok ász bioszbólKép Hol van a keresztcsont pontosan? Nekem a derekam majd leszakad mostanában! Ülni alig bírok, jobb feküdni! Mi lesz még 4 hónapig, vagy inkább 2-3 hónap múlva?Kép

Mariannka, te is ritkán vagyKép Nem olyan szörnyű az a fogdoki (így, utólag, főleg, hogy csak "sima"tömések voltak/van), sok erőt hozzá!

Most már tényleg éhen halok, de lassan megyek enni, mert már nem érzem zsibbadtnak a számKép
Még jó, hogy a számítógép előtt tanulok... Tiszta függő vagyokKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Akkor tényleg lehet fürödni??? Csütörtökön ezt is megkérdem azért! De jó lesz, ha igenKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Cory
Shöpfy 476-44-00
titati

Lányok Kép
Megyek fogorvos, szorítsatok Kép

Annácska 16+0

annácska

Annácska
DRUKK Kép
titati

Lyly
Jó nagy a babátok!!! A méretek alapján inkább fiúra saccolnék....mint csajszira...na majd meglátjuk.Kép

A.
Vendég

Annácska: Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?