Sziasztok Lányok
!
Editke
A hőd teljesen normális
.Ha bvan energiád és visszakeresed az enyémet,azon látod,hogy nekem is mozgott 36.0 környékén.Nem az a lényeg,hogy alacsony vagy magas-e,hanem hogy ugorjon és tartósan maradjon fent
.Lehet,hogy pont ez a jó a peteérés szempontjából,ahogy nézem,megindult felfelé,reméljük a legjobbakat,én drukkolok
!
Kriszti
Jaj,úgy izgulok!!!!
Remélem,hogy nem más miatt késik a mensid
!De látod,Megint fent van a hőd!!Én csak azt a sok ingadozást nem értem...
Drukk megy neked is!
Az én fiam is extrán készült
...(mint a lánykád
)
Junko
Ezért mondta a doki,hogy 3 hónap hőmérőzés
.3 görbéből már elég jól be lehet határolni,hogy hol is van a peteérés,ha az első nem lenne egyértelmű...
De legyünk optimisták,addig el se kéne jutni
!
Tlidi
Nagyon fontos,hogy közvetlen ébredés után mérd a hődet és lehetőleg azonos időben.Azért fontos,mert ha ébren vagy már egy ideje,akkor magasabb hőt fogsz mérni,úgyanúgy,mint pl. estefelé vagy délután.Uagyanis a belső hő egy része az alapanyagcseréből származik,és ehhez jön hozzá a mozgásból,egyebekből származó hő.Vagyis ha már fent vagy,az életműködésid gyorsabbak,több hőt termelnek,így nem fogsz jó eredményt kapni.Ha csak 1 órával később nézed meg,vagy fél órával,már magasabb eredményt kapsz!Úgyhogy szt ne is méregesd egész nap,csak reggel!!!
Másrészt minél később kelsz,annál magasabb lehet a hőd,ezért kell mindig ugyanabban az időben mérni.Ez lehet reggel 9 is,mert nem az adott hőérték a fontos,hanem hogy 1 cikluson belül hogyan változik!Legyen esés a peteérés előtt,majd tartósan emelkedjen meg kb. 0,5 fokot a másdik felében.ha pl. kora reggel méred,akkor lehet,hogy a "magas" hőd is "csak" 36.8 lesz,ha később méred(9-kor kelsz),akkor 37 főlé megy...Na,jól kiokoskodtam magam,bocsika
!
Norwell
kár,hogy nem látszik,hányadik napon vagy
,de ha ez így marad,szt lesz vmi..
Pusz,Anyapoc