Új privát üzeneted érkezett!

Anyapoc!

Már ez a második hömérö amit tönkrevágtam(véletlenül leesett és...)Hömérö gyilkos lettemKép!!

Szerintem még nincs pém,még pár nap,szerintem korai lenne, na meg szoktam érezni a hasamon,és a váladék nem "takony" még.Minden nap akciozunk,nehogy véletlenül is kimaradjon a nagy nap!Kép Azt kiderül.Na megyek mert hajat kell mosnom,holnap megyünk a bnömmel/aki unokateso / vásárolni+csavarogni+dumcsizni,alig várom .Kép
Szombaton már megyek dolgozniKép,de ez a 2 nap kellet nekem.

Angel!
Megnéztem az oldalt köszi,elég érdekes majd a hónap végén összehasonlitom az enyémmel melyikre hasonlitKép
Majd segit nekem a topic is ugye??!!Kép

Na sziasztok!!!
Vendég

Editke,
sztem érdekes dolgok voltak ott,
nekem az jött le, hogy elég sokféle jó görbe létezik Kép

A topic mindig segít! Kép

angel37

Sziasztok!
Már a 15. napomon vagyok és nem akar felmenni a hőm!
36.3 persze nem percre pontosan mérem .
mi lehet ?
Nincs is pém?
Akkor mi lesz?
Pusza
hukmuk

Hukmuk!
Hány napos a ciklusod?
Az nem jelenti,azt hogy nincs péd az a lényeg,hogy akciozatok minden nap,amig nem megy fel a höd!!!Nekem is a 18 nap körül szokott lenni a pém.
Kicsit feljebb olvasd el amit anyapoc irt:.A lényeg,hogy a ciklus elejéhez képest kb 0,5 fokkal feljebb menjen
Tudsz fel tenni görbét?Szia!!Drukkolok!!!+++++++++++++++++++++
Vendég

Mindenkinek jó hétvégét!!Kép
Legközelebb csak hétfön tudok jönni!!!Sziasztok!!
Vendég

EditkeKép

Hajrá,hajrá,de azért a mindennapi akció nem sok?Csak azért,mert a spermiumok érésének legalább 2 nap kell(vagy több).Szóval szt inkább maradjatok a 2naponta akcióban...De ahogy gondoljátokKépKépKép...
Kiruccanáshoz jó szórakozást!Kép

Hukmuk

Egyáltalán nem vagy még elkésve a peteéréssel.Attól is függ,hogy hány naposak a ciklusaid.Nekem pl. a 17. nap környékén szokott (volt) lenni és 35 naposak a ciklusaim.Valahol azt olvastam,hogy mindegy,hogy hány napos,általában a a ciklus vége előtt 16 nappal szokott lenni kb. a peteérés..na most ez rám pl. nem igaz,de gondolom ez a gyakori...Kép
Másrészt vannak olyanok,akinek a leg lehetetlenebb időben van peteérésük,pl. közvetlen menstruáció után stb...Szóval nem mindig a ciklus közepe,csak várd,hogy felmenjen..Kép

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!
Anyapoc
Én is roppant kíváncsi vagyok!Majd kiderül.Vagy lesz egy "babás görbe" ,vagy egy "látjátok ez nem babás görbe "napró-napra ezen a topikon.
Ma vagyok 34.cn-s.A fertility szerint még 3 nap a mensi,szerintem ma lett volna a napja.

Editke
Mi is "minden nap akció" elvét követtük.Bár volt egy-két kimaradás "technikai" okok miatt.

Hukmuk,Junko
Kitartó hőmérőzést!Tegyétek fel ide a görbéteket,hagy lássunk minél többet.
Okulunk belőle,és segíteni is mindig tud valaki!
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Anyapoc, és a többikek
Köszönöm a véleményeket, holnap akkor próbálom tovább bent tartani. De hülyén hangzik ez. Kép

Illetve lehet megnézem a hagyományossal is.
Nem tudom rakjak-e be görbét, mert az elején elég rendszertelenül mértem, lehet nem igazán lesz értékelhető. De majd megrajzolom, és meglátom. Mostanrta kezdek belerázódni, így a következő ciklus görbéjét már biztos felrakom, hogy segítséget kérjek tőletek az értékelésében.
Még egyszer köszi.
Jó éjt.
junko
Vendég

Ok ahónap végén felteszem!
Köszike mindent nem is tudom mi lenne velem nélkületek!
ma 3,56 lehet h megy fel .
A pg53 tegnap kicsit páfrányos volt!
Puszka
hukmuk

Sziasztok ma is 36,8. Kicsit még tovább tartottam és 36,9 lett. A 10 percet viszont nem volt időm megvárni és a hagyományost is majd holnap próbálom meg.
Ennek ellenére még mindig alacsonynak tartom, de majd látjuk. Minden esetre hétvégén talán elkészítem a hőgörbét is.

Kriszta!
Láttam leesett a hőd. Kép Na majd legközelebb. Kép
junko
Vendég

Sziasztok!
Mai hőm görbét nem érdemel,úgyhogy csak leírom 36,5C.
Ez van.Ez a 8. sikertelen hónap.
Másoknak több sikert kívánok!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok4

Kriszta

Hát sajnálom...KépÍrtam,hogy nem biztos,hogy célravezető a mindennapi akciózás.A kétnaponta tuti elég ,mert a spermiumok elég sokáig életképesek a méhben.És így idejük is van megérniKép.
Orvosnál voltatok már?vagy ez még csak a spontán akciózás?

Junko

A következő hónapban(reméljük,nem lesz rá szükség) próbáld mindig ugyanaddig mérni.Azért írom,hogy legalább 10 perc,mert hagyományossal amúgy is addig szokták mérni és itt,látod,tizedfokok is számthítnak.NEM alacsony a 36,9 és ha hagytad volna még bent,szt feljebb is ment volna...Próbáld ki hétvégén,akkor biztosan semmi nem sürgősKépKépKép...

Hukmuk

Hajrá!KépSzt a PG53 nem túl megbízható,inkább szerezz majd babymark-ot,asszem Rossmannban vagy DM-ben szokkott lenni,az vizeletből mutatja az ovulációt,ha jól emlékszem.Kiváncsi vagyok,mikor ugrik!

Editke

Mi újság?Ugrott már a hő?Kép

Tsók,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!
Anyapoc
Már jártunk orvosnál.Ebben a hónapban nem jósolt p.é-t,úgyhogy maradt a magánszorgalom.
Első cn-n kell menjek hozzá,mivel az valószínűleg holnap lesz,ez is elmarad.
Ma pedig elérhetetlen,műtőben van egész nap.
Talán a magánrendelést megpróbálom.

Múlthónapban Ilyen terminált együttléteink voltak.Az sem volt sikeres!

KépKép

KépKép
okr

Jó reggelt!
Na ilyen ma a görbém.Kicsit cidrizek,mert megnézegettem az előzőeket,és nekem mindig olyankor jön meg,mikor felugrik a hőm(mint ma) Vagy másnap.Kép
Még ilyen h..e dolgot!!!

Anyapoc!
El is felejtettem megkérdeni,szerinted,az hogyan lehetséges,hogy egyidőben mérve a hónaljban,és a szájban azonos a hőm?
Nem kéne szájban többnek lennie?
Furán működöm az tuti.
Na itt a örbe:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Szia KrisztaKép

Tenyérjóslással nem foglalkozik a dokid?Képna jó,komolyra fordítva a szót,mit jelent az,hogy "nem jósolt peteérést"?Mire alapozta?
Hát érdekes a görbéd,most már nagyon kiváncsi vagyok,tényleg meg fog-e jönni!!!
Hő:hát az az igazság,hogy igaz,szájban elvileg belső hőt mérsz,de ott könnyen lehül a nyálkahártya,ha pl. nyitott szájjal alszol stb...így előfordul,hogy nem lesz ott sem túl magas a hőd.Ezért szokták ajánlani inkább,hogy hüvelyben mérje az ember lánya,mert ott aztán tényleg belső hő van...
Én annyit segítettem a dolgon,hogy nyelv alatt mértem,jó erősen rányomtam a nyelvem,így értem el azt,hogy nagyjából pontos eredményt adjon...Nem tudom,Te így csnáltad-eKép..próbáld ki minden esetre!
Én meg szurkolok,hogy ne kelljen dokihoz menni..illetve ne ezértKép!

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Szia Anyapoc!
Nos, ez a dokival úgy volt:
Már múlt ciklusban is jártam hüvelyi UH-ra,tüszőnézőbe.Akkor láttak szuper tüszőket,de mivel baba nem lett belőle,ismét kellett menni vizsgálatra.Ebben a ciklusban 2x voltam,és mivel sem a tüszők mérete,sem a nyh. nem változott 4 nap alatt semmit,megálapította a doki,itt nem lesz p.é.,úgyhogy már nem is kell menni UH-ra.
Még jó,hogy méregettem a hőmet,mert igencsak úgy látszik volt p.é.
Dióhéjban ennyi!

Most utoljára,megmértem én minden hol.Nyelv alatt,hüvelyben,hónaljban az eredmény uaz lett.
Ki tudja,lehet belső hőm a külsőm is.Kép
Kriszti

Még a hőmérőzőknek írok,akiknek görbéjük van a Fertilityben:
Chart Gallery
--
kiválasztasz egy ,a tiédhez hasonló görbét,és alatta Overlay My Chart-ra katt.
--- Ovulation és Coverline
--- Update Overlay.

Próbáljátok ki,jó kis szórakozás.
Sziasztok

KépKép

KépKép
okr

Kép
Csak ilyen kicsibe sikerült.Nem tudom miért nem tölti fel normál méretben.

Csináltam tesztet :negatív.
Menstruáció még nincs.Pedig ha megjönne,lehetne újra próbálkozni.
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Kriszti

Sajnálom a negatív tesztetKép,de akkor drukk,hogy megjöjjön,ha kell neki és hajrá megintKép.
Én is úgy gondolom,hogy volt peteérés és szt 4 nap nem hosszú idő ezt megítélni,mert a női szervezet eléggé kiszámíthatatlanKép...
HőmérőzésKép:ezek szt jól rá tudod szorítani a kezedet a hőmérőreKépKépKép...Nem tudom,én mindig egy helyen mértem...
Azért az érdekes,hogy ennyire ingadozik a hőd a ciklus második felében.Ezt nem mutattad a dokinak?
Kép:hogyan mented a el a Fertilityről?Vagy otthon kicsinyíted?

Drukk,Anyapoc

anyapoc

Anyapoc:
Még nem mutattam a dokinak.Talán holnap ráadom a fejem,egy vizitre.
A képet elmentem más néven,jpg formában,és painttel kicsinyítem.
Mindig így csinálom,és néha engedi a nagyobb képet feltenni,néha csak ezt a pirinyót.

Megpróbálom felrakni az előző hőimet is.Rászántam magam,és felraktam azokat is a netre.
Köszönöm drukkot,remélem hamarosan összejön a baba!
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

KépMájus-június

Kép Július

Hát most csak így sikerült.Szerintem a babaneten lehet vmi hiba,mert a méret és formátum jó,mégsem engedi feltenni.Illetve becsomagolva rakja fel.

KépKép

KépKép
okr

Szisztok!
Nem csináltam meg a hétvégén a göbémet, mert nagy családi kupaktanács volt, úgy néz ki belevágunk egy házvásárlásba. Szombat reggel még mindig 36,8 vasárnap 37,00 (előző este ittam egy kis alkoholt) és keveset aludtam. Ma reggel, nem hatkor, hanem fél ötkor mértem 36,5. Nem bírtam aludni a ház miatt...
Nem is csinálok görbét a hónapban, mert annyira össze vissza mértem, hogy nem látom értelmét.
Minden esetre a mai 36,5 (21.napon) remélem azért volt, merte egy kialvatlan éjszaka után mértem, és majd 1,5 órával korábban mint szoktam.
De annyira nem reménykedek, sztem ugrott a hónap.
NA mindegy.

Kriszta!
Olvastam a babát szeretnék-ben, hogy negatívat teszteltét. A hőd eléggé jelezte, nem? Sajnálom, remélem a köv. hónap sikeres lesz.

Anyapoc!
Most már, hogy kb. 18 napig nem vártam meg a 10 percet a digi mérővel, nem is váltok. Ezt a ciklust már így mérem végig, legalább ebben legyen egyensúly.
Arra jó volt ez a ciklus, hogy belejöjjek ebbe a mérőcskézésbe.
ÉS ti, hogy álltok? Mesélsz magatokról valamit?
Mert csak úgy betörtem ide, aztán nem tudok senkiről semmit.

ÉS többiek,ti hogy álltok?

junko
Vendég

Kép
Mai görbe

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lányok! Egy ideje olvasgatlak már Titeket. Gondoltam csatlakozom hozzátok.
Okr!
Szerintem jó ez a görbe. A lényeg, h ne legyen 36.5 alatt.
Vendég

Sziasztok!

Kriszta

Na látod,csak sikerült feltenniKépKép...
Nézegetem a görbéidetKép.Szerintem ennél egyenletesebbnek kellene lennie,de mindenképpen kérdezd meg a dokit!És ha már ott vagy,harcolj ki egy hormonszintmérést,mert azzal is csak előrébb vagy!!!
Te!38. napon vagy!Megjött egyáltalán?????

Junko

Igazad van,ebben a hónapban csináld,ahogy eddig!Kép
Igen,a kialvatlanság sokszor befolylásolja a hőt,na meg tényleg jobb,ha mndeig ugyanabban az időben méred!Kép
Nekem van egy 3 éves nagy fiam és egy 8 hetes pici lányomKép(profilomban láthatod őket).
Azért szoktam erre járni,mert Picilányt terveztük,én is hőmérőztem,igaz csak 1 hónapig,mert abban a hónapban össze is hoztuk VillőtKép.A görbémet vhol feljebb megtalálod,ha érdekel.
Házhoz gratula,illetve a tervekhez,de jó nektek!Nekünk még pár évKép...

Tlidi

ÜdvKép.Veled mi a helyzet?Kép

Editke

Mi újság a hőddel?Kép

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Helló minden hőmérőzőnek!
Anyapoc
Nem jött még meg.A ciklusom 34 nap általában.Tegnapi tesztem negatív.
Volam ám orvosnál,most értem haza.Csinált UH-t ,ahol azon kívül,hogy 8,5 mm a méhnyálkahártya nem látott semmi.Terhesség sem.Amúgy minden szervem norm. nagyságú stb.

Két nap múlva,ha még nem jönne meg terhesteszt a kórházban,ha negatív vmi sárgatesthormont ad,amitől megjön.
Hát a hőmérőzés abszolút nem érdekli,szerinte ez csak olyan mellékes dolog.Ami biztos az az UH.
Nem rosszindulatból mondta,csak neki ez a meggyőződése.
Persze,ha megyek terhestesztre ,azért vetetek vért,ha meg megjön azért.
Mindennképp csináltatok egyet!

Ja,a képet hol sikerül feltenni,hol nem.Én nem tudom mi az ördög van időnként a géppel,mindig uúgy csinálom.
Pussz :Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Itt vagyokKép ,tegnap a höm 36 volt,ma reggel 36.2 de majd felteszem a görbém ami elég érdekes szerintem!Ma érzem a hasamat olyan pé-s viszont nem tudom minnek higyek jobban a hasszurásnak vagy hönek!De tegnap reggel akcioztunk ,talán sikerrel!

Okr!
Kép sajnálom,de amig nincs mensi addig még bármi lehetKépAt én dokim akor mér a hömérözéssel kezdte nálam,ha nincs jelentösége?! vagy várni akart még 2 hónapot,ráadásul szájba kell mérnem ami attól is függ,hogy mikor ébredek !

Tlidi!
Üdv nálunk!!KépRemélem hamar babás leszel!!!
pUSZ.SZIASZTOK

Ja és az igért göbe,ma vagyok a 17,cn

Kép
Vendég

Sziasztok!
Nagyon örülök,a kedves fogadtatásnak. Egyébként nálam szerintem elég rossz a helyzet. 4 hónapja hagytam abba a fogit. Ebben a hónapban keztünk igazán belevágni a dolgokba. Az elmúl 4 hónapban mindíg 31 napra jött a Piroska. Most a 12. nap óta elég aktívak vagyunk./ kb kétnaponta/ . A hőmet általában mérem, amitől már zizi vagyok /kettőnek annyi is/. Ami érdekes, h ha reggel hatkor kelek akkor 36.1, de az fixen annyi volt kb. másfél hétig. Utána volt, h visszafeküdtem megmértem fél 9-kor akkor 36.5 körül /az nem fixen/. Tegnap kellett volna a Pirinek érkezni, de semmi. Ma a hőm 36.4 hétkor. Talán nem kéne vele ennyit foglalkozni, de nagyon igegesít. Pont ilyenkor zavarodik meg a ciklusom. Ezért mondtam a Krisztinek, hogy neki legalább volt ugrás a görbéjén. Sajna gyanítom, h nekem nincs pé-m. Most gondolkodom, hogy elkezdem inni a palástfű teát. De még meg akarom várni, h jöjjön a Piri. Ha nem akkor tesztelek,de ilyen hővel nem sok értelme. Inkább jöjjön és akkor új hónap új esély.

Editke szeritem nagyon biztatóak a jelek, akciózzatok ma is.

Anyapoc. Megnéztem a babókákat. Gyönyörűek.
Vendég

Editke
Szerintem van amelyik doki esküszik a hőmérőre,van amelyik nem.
Valahol olvastam,én is hogy elég szubjektív dolog.Más cikk azt említi ,hogy hiteles.
Hát ki tudja?!
Biztosan nem időnyerés volt a cél.Én pl.nagyok sok önismeretre tettem szert,e pár hónap alatt.Sosem figyeltem előtte,hogy pl. meg lehet érezni a p.é.

Mindenesetre méregetem még egy darabig,és tőletek pedig kérem a tanácsokat.
Majd kiderül,mi lesz a végkifejlet.

KépKép

KépKép
okr

Tlidi!
KösziKép remélem ma is akciozunk!
Az lenne jó,ha mielött még felkelnél az ágybol mérnéd a hödet.És ha megvan 1 hónap akor grafikont csinálsz,és ugy jobban lehetne tudni h volt e péd!Egész hónapba mérted??Mert akor feltehetnéd azt elemeznénk !!Na szia!!Kitartás!!Drukkolok!!!
Vendég

Sziasztok!
Milyen teát isztok?
És mi a várható hatása?

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!
Az én mai hőm 36,9. A 22. napon.
Hőmérőzés. A múl hónapban voltam nőgyogyinál, igaz csak SZTK-ban. Azt mondta, 3 hónap hőmérőzés nélkül szóba sem áll velem.
Bár nekem ez az első betanuló hónapom, régebben is mértem, de csak a ciklus vége felé, hogy megjön-e. És mindig leesett a hőm abból tudtam, hogy semmi. SZóval sztem mutatja amit kell. Csak én még a pé-met nem bírom belőni. De talán köv. hónapban.

Kriszta!
Ezek szerint akkor még lehet reménykedni?

Keditke!
Sajnos én még nem értek, hozzá mit mutat a hőd, de bízzunk az akció sikerében!
Sajnos mi ezt az ajánlott két naponta akciót nem mindig tudjuk betartani. Valahogy amikor muszáj, sosem esik jól.

Tlidi!
Valóban alacsonynak tűnik a hőd. Végig ilyen volt?

Zsazsóka!
Tea ügyben nem tudok hozzá szólni.

Szép napot!
Junko
Vendég

Sziasztok!

Junko
Én picit még reménykedem.Lehet,hogy hülyeség,majd meglátjuk!
Szerintem csak akkor akciózzatok,ha jólesik!
Vannak soronkívüli p.é.-k is/a kislányom is így lett/

Zsóka
Vmelyik babás topikon olvastam,hogyan kell a teát alkalmazni.Kérdezz rá ott,vagy nézz bele az archívumban.

Végezetül a görbe:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Én a 15.napig cickateát iszok(pé-ig kell),és pár napja szedem az Elevitet!
Reggel a höm 36.4 ,a görbém jó de az értékek nem tul alacsonyak??
Ime:

Kép

Anyapoc !
Ha lehet te is szolj vmit a görbémröl!Joval alacsonyabb a höm mint régebben vagy az nem számit??pl 36 sose volt eddig!
Vendég

Sziasztok!!
Úgy irigykedek rátok nektek fent van a hőtök a plafonon. Főleg
Kriszti.
Ez már a 39. napod!! Hány naposak amúgy a cklusaid?? A tesztek állítólag a 21. naptól tuti biztosat mutatnak. Úgyh. szerintem várj még pár napot és próbáld újra. Azt is hallottam, h a régit is fel lehet használni./én megpróbálnám a helyedbe előbogarászni a pár nappal ezelőttit/
Editke! Köszi a biztatást. Én is próbálom visszafelé sugározni.
Junko! A megemelkedett hő jó jel.
Zsóka! Én vettem palástfű teát meg cickafarkot. Állítólag össze kell keverni reggel és este is egy csészével inni. Az adag az rajta van a dobozán. A cickát állítólag csak a ciklus elején lehet a pé-ig. Azt nem tudom, h miért.A cicka egyébként serkenti a peteérést a palást meg rendezi a ciklust.
Én jelenleg ott tartok, h ma is 36.4- el ébredtem és már 3 napja meg kellet volna jönnie. Ez olyan pech hogy múlt hónapokban olyan jól megjött időre /igaz kis mennyiségben/ most meg így kiszúr velem. Ilyen hővel baba tuti nincs a dolgoba, de akkor legalább jönne meg. Szerintetek elkezdhetem a palástfű teát inni?? Azért nem merem, ha esetleg mégis babás a dolog nehogy ártson. Mi a véleményetek erről?? Előre is kösz, ha valaki tud segíteni
Vendég

Editke!

Szerintem jó a görbéd. A 36.4 is jó. Nézegettem a 9monate-n a babás görbéket és ott is voltak ilyenek. Tehát a 36.4jó csak tartósan alá ne menjen. De szerintem még feljebb fog az ficánkolni neked. Hajrá!!!!
Vendég

Tlidi!
Várj még a teával szerintem!Mikor megjön akkor kezd el iszogatni.Én biztos így csinálnám.
Milyenek voltak a hőid eddig?
Raksz fel görbét?

34 naposak szoktak lenni a ciklusaim,de volt már 42 is egyszer.Majd meglátjuk.
Otthon már nem tesztelek,majd kórházi lesz holnapután(ha addig nem jönne meg)
A régi tesztet már kidobtam.Mégegyszer fel lehet használni?

Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Szeretnék tőletek tanácsot kérni. Mi is próbálkozunk a bébivel, most már 3. hónapja. Október elején kezdtem mérni a hőmet, szept. 15.-én volt utoljára mensim. Felteszem a görbémet, kíváncsi vagyok, mit mondtok róla. Én hüvelyben szoktam mérni, védőnő tanácsolta, hogy ott a legmegbízhatóbb. <!--attachment: H_g_rbe-279510.doc*mime_msword.gif*application/msword*23.0**H%f5g%f6rbe%2edoc --><center><pre>
Kép
Hőgörbe.doc (23.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

Szóval mit gondoltok, ez mit jelenthet? Lehet reménykednem? Tudom, előbb kellett volna kezdenem a mérést, de valahogy nem fűlt hozzá a fogam.

Előre is köszi

Norwell

Kép
Kép
norwell

Most nézem, nem is jót tettem fel, hihi!!! Kép<!--attachment: H_g_rbe__okt_ber_-279513.doc*mime_msword.gif*application/msword*28.2**H%f5g%f6rbe+%26%2340%3bokt%f3ber%26%2341%3b%2edoc --><center><pre>
Kép
Hőgörbe (október).doc (28.2 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
Kép
norwell

Kriszti!
A hőim 36.1 volt mindíg ha reggel 5.30-kor néztem aztán, ha visszafeküdtem akkor 9-re 36.6 körül mozgott de ezek az értékek standardak. Tehát ez szerintem majdnem minden reggel így volt a 14.nap óta. Nem írtam fel. Ja és olyan igazi nyákom sem volt tudod a Billingszes. Ami még érdekes, hogy apró pattik szoktak jönni a homlokomra mielőtt megjön. Most semmi. viszont hónap elején voltak. Ja és néha görcsöl már másfél hete.
A tesztet igen valahol olv., h fel lehet használni egy lány írta, h poénból belemártotta mégegyszer és kimutatta, h terhes. Erre én is előbogarásztam a kuka aljáról egy régit. A férjem + csak lesett, h mi a fenéért dúlom fel a kukát. Persze neg. lett.
Norwell.
Hányadik napon vagy??? Szerintem ez simán lehetett pé. Remélem akcióztatok!!
Vendég

Norwell!
Ha szept. 15-én volt utoljára menzid, akkor most a 30 valahanyadik napon vagy. Ezt jól értelmezem?
Ha ez így van akkor lehet reménykedned. Nagyon is. Hány naposak a ciklusaid?

Tlidi!
Mindig egy időben mért hő a lényeg. (ez egyenlőre nekem még pl. gondot okoz)
Én minél később kelek, annál magasabb a hőm. Így az 5:30-as a fontos sztem.
Azt gondolom így nagyon alacsony. Sztem hamarosan meg fog jönni sajnos. De majd Anyapoc talán mond valami okosabbat is.
És próbáld te is írni amiket mérsz. Én is nehezen vettem rá magam, de kezdek belejönni. KÖv. hónapban görbém is lesz talán.

Kriszta!
Akkor nagyon szurkolok!!!

Sziasztok: junko
Vendég

Sziasztok LányokKép!

Editke

A hőd teljesen normálisKép.Ha bvan energiád és visszakeresed az enyémet,azon látod,hogy nekem is mozgott 36.0 környékén.Nem az a lényeg,hogy alacsony vagy magas-e,hanem hogy ugorjon és tartósan maradjon fentKép.Lehet,hogy pont ez a jó a peteérés szempontjából,ahogy nézem,megindult felfelé,reméljük a legjobbakat,én drukkolokKépKépKép!

Kriszti

Jaj,úgy izgulok!!!!KépRemélem,hogy nem más miatt késik a mensidKépKépKép!De látod,Megint fent van a hőd!!Én csak azt a sok ingadozást nem értem...Kép
Drukk megy neked is!
Az én fiam is extrán készültKépKépKép...(mint a lánykádKép)

Junko

Ezért mondta a doki,hogy 3 hónap hőmérőzésKép.3 görbéből már elég jól be lehet határolni,hogy hol is van a peteérés,ha az első nem lenne egyértelmű...KépDe legyünk optimisták,addig el se kéne jutniKép!

Tlidi

Nagyon fontos,hogy közvetlen ébredés után mérd a hődet és lehetőleg azonos időben.Azért fontos,mert ha ébren vagy már egy ideje,akkor magasabb hőt fogsz mérni,úgyanúgy,mint pl. estefelé vagy délután.Uagyanis a belső hő egy része az alapanyagcseréből származik,és ehhez jön hozzá a mozgásból,egyebekből származó hő.Vagyis ha már fent vagy,az életműködésid gyorsabbak,több hőt termelnek,így nem fogsz jó eredményt kapni.Ha csak 1 órával később nézed meg,vagy fél órával,már magasabb eredményt kapsz!Úgyhogy szt ne is méregesd egész nap,csak reggel!!!Kép
Másrészt minél később kelsz,annál magasabb lehet a hőd,ezért kell mindig ugyanabban az időben mérni.Ez lehet reggel 9 is,mert nem az adott hőérték a fontos,hanem hogy 1 cikluson belül hogyan változik!Legyen esés a peteérés előtt,majd tartósan emelkedjen meg kb. 0,5 fokot a másdik felében.ha pl. kora reggel méred,akkor lehet,hogy a "magas" hőd is "csak" 36.8 lesz,ha később méred(9-kor kelsz),akkor 37 főlé megy...Na,jól kiokoskodtam magam,bocsikaKépKépKép!

Norwell

kár,hogy nem látszik,hányadik napon vagyKép,de ha ez így marad,szt lesz vmi..KépKép

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Szia Anyapoc!
Tudod arra gondoltam,hogy egy extra peteérés kiolvasható-e vajon a hőből?
Mert ugye az ember megnézi,és azt mondja,na itt volt p.é.,és ha még egyszer van,azt már lehet nem látja.
Mondjuk most ez nem aktuális,csak a leányom,és a te kisfiad révén jutott eszembe.

A kislányom pont akkor fogant,mikor már késésben volt a mensim.Persze ezt csak a terhesség heteiből visszaszámolva derítettem ki.Így majd egy egész hónappal későbbre lettem kiírva,mint eredetileg.(júli 12 lett volna,és aug.9-én született)

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Tildi!
Én is úgy reméltem, hogy az első 37 fölötti érték pé, úgyhogy mindent beleadtunk! Kép
Junko, Anyapoc!
Hát ez az, ami miatt meg vagyok egy kicsit lőve, mert az én ciklusaim kb. 30 és 40 nap között mozognak, a legutóbbi mondjuk 42. napra jött meg. Úgyhogy igazából ma a 34. napon vagyok, de elárulok egy titkot: nem bírtam ki, és szombaton csináltam egy tesztet. Halvány csíkos lett, amire védőnő barátnőm azt mondta, hogy halvány csík is csík, és egy hét múlva csináljak újat. Úgyhogy most nagyon várom a csütörtököt, akkor már talán érdemes lesz. Meg aztán semmi olyan jelem nincs, ami egyébként a mensi előtt lenni szokott: feszül a mellem, fáj a fejem, és a petefészkeim. (kop-kop)
Most ellenben csak a mellbimbó érzékeny, és a hasam is a méhem tájékán szúrkált úgy 2-3 napja. Hát, kíváncsi leszek, nagyon remélem, hogy van mire!!!Kép Meg úgy tudom, hogy az a jó, ha fennmarad a hő, ez a várandósság jele lehet, mert a progi hatása.
Méricskélni kb. reggel 7 körül szoktam, + - tíz perc. Nem is gondoltam, hogy emiatt kell reggel hőmérőzni!

Köszi az érdeklődést, mindenkinek mielőbbi zebrázást, majd még jövök!

Sziasztok

Norwell

Kép
Kép
norwell

Mindenkinek köszönöm a drukkokat,és én is hasonló jókat kívánok!
Remélem a topikon hamarosan csak babás anyukák idézik majd fel régi-régi görbéik történetét!!!!
Sziasztok
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Norwell!
Ez szuper!Miért titkoltad ezt idáig!
Persze,hogy a halvány csík is csík!!!!!!!!!!!!
Én megkockáztatok egy halk gratulációt!!!!!!!!
Azért halk,nehogy elkiabáljam!

KépKép

KépKép
okr

Okr!

Köszi! Igazából én sem merek semmiben reménykedni, mert hátha elkiabálom. Azért akarom csütörtökön a tesztet, mert akkor lesz Apa szülinapja, azt hiszem, a legszebb szülinapi ajándék lenne a pozitív teszt! Kép
Szóval nagyon izgulok, szurkoljatok egy kicsit, és küldjetek egy kis mensiűző energiát!

Sziasztok

Norwell

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Anyapoc köszönöm szépen, hogy kiokítottál. Akkor én a hőimmel biztos, hogy nem vagyok már versenyben. Ugyh. várom a Piroskát meg az új esélyeket.
Kriszti nagyon érdekes azmiket írtál. Én is sok esetet hallottam már arról hogy a mensi körül estek másállapotba /főleg bogyó után/.
Norwell! Ez nagyon szupi hír.!!!!! Várom én is a csütörtököt!!!Feltétlenül számolj be a teszt eredményéről.
Vendég

Sziasztok Lányok!

NorwellKép

Én is gratulálok halkanKép...mert téves pozitív teszt valóban nincsKépKépKép!drukk megy,de szt felesleges,mert minden rendben!KépApának csodás szülinapja leszKép!
Igen , a progi miatt magasabb a teshőmérséklet és mensi előtt,amikor a progiszint leesik,esik a hő is.És mivel nincs,ami fenntartsa a méhnyálkahártyát,így az leválik...a többit már tudodKép!
Egyébként én már előbb tudtam,hogy Villővel babás vagyok,mint ahogy a teszt kimutattaKép!A 13. napon(fogantatás után) negatív lett,amit alig akartam elhinni,aztán 2 napra rá reggel rendesen pozitívKép.

Kriszti

Hát jó kérdés,hogy leolvasható-e az extra peteérés...KépElvileg ugye mivel progi van,amiatt magas a hő.De hogy lecsökken-e a szintje...Most azpn gondolkozom,gátolhatja-e a magas progi a tüszőrepedést...De szt az ilyen extra dolgoknál annyira mindegy,mi a helyzet bent,mert ha jönni akar,akkor jönKép.
Érdekes,ahogy a kislányod fogantKép.Hát nem kis csúszásban volt,az biztosKép.
Én az együttlétekből következtettem arra,hogy mikor fogant Bulcsú.Így vmikor a 26. nap tájékán költözött,így külföldről már 3-an jöttünk haza...csak éppen eszembe sem jutott még vagy msáfél hétig,hogy babás lehetekKépKép...

Tlidi

Hát szívesenKép...
Nekem van egy ismerősöm,akinek szintén közvetlen mesi után van peteérése(egy jó kis géppel derítették ki,meg is lepődtek rajta),ezért váratott sokáig magára a manó,mert félidőben próbálkoztak mindig.Aztán láss csodát,amint ezt megtudták,ráhajtottak és jött is a babóKép...
A következő hónaphoz akkor drukkolokKépKép!

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Norwell!
Hogy bírod! Bár csak egy nap csütötökig. Szép születésnap lesz, az biztos.
Még azért nem gratulálok, majd akkor.

Rólam.
Hőm továbbra is 36,8 8 (tovább bent 37,0)
Ám most jönnek még csak a kritikus napok.
Meg fog jönni sajnos, érzem. De nem baj. Ezért jó, hogy mérem, mert az felkészít rá.

Szép napot!
junko
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc!
Köszi a drukkokat! Én is eeben remnykedem, hogy esetleg egy kicsit korán találtam tesztelni, és ráadásul délután (mert annyira türelmes voltam Kép), azért a halvány csík, a csütörtök már öt nappal később van, mint a szombat, úgyhogy ha valaki van idebent, akkor már mutatnia kell. Meg én is úgy tudom, hogy tévesen pozitív teszt nincs, csak max. negatív. És ráadásul előző két hónapban is vettem teszteket, nem volt semmi, és halvány csík sem látszott, csak egy szem kontrollcsík. Tehát valaki készülődik... (Nagyon remélem, várják már! Kép )
Egyébként ma reggel is 37,3 volt a hőm! Kép

Junko!
Már tiszta ideg vagyok, de az vigasztal, hogy csak egyet kell aludni és go!!!

Most azt nem tudom még eldönteni, hogy a reggeli pisi az mikori legyen. Ugyanis én általában éjjel is ki szoktam menni, változó időpontban, van úgy, hogy 2 körül, de van úgy is, hogy reggel 6-kor. Szerintetek mit csináljak? Mert ha kimegyek 2-kor, nem biztos, hogy 7-kor, ha felkelek, kell...
De az sem, hogy egész éjjel kibírom, hogy ne menjek. Jó hülye vagyok, mi??? Meg az izgalomtól is sokat járok WC-re, mikor fősulira jártam, egy-egy vizsga előtt duplájára nőtt a vízdíjunk! Kép

No, nem fárasztalak benneteket tovább, Junko, ha úgy érzed, hogy megjön, inkább jöjjön, aztán a köv. hónapban mindent bele!

Jók legyetek! Sziasztok!

Norwell

Kép
Kép
norwell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?