Új privát üzeneted érkezett!

Helló Karmen!

Rögtön egy kérdés, ha nem haragszol: hány éves vagy?
Egyébként, egyetértek veled! Képzeld, eddig nálam is minden rendben volt, de mivel a férjemnél kiderült ez a dolog, hát én elmentem a dokimhoz, csináljunk nálam is vizsgálatot, nehogy aztán később nálam is kiderüljön valami rendellenesség (gondoltam időt nyerünk). Nos a dokim azt mondta, hogy nem kell vizsgálat, mert a férjem eredményeit nézve úgyis lombik lesz....Az igazság, hogy az én dokim tényleg megbízható, de már bánom, hogy nem kötöttem az ebet a karóhoz, hogy Igenis csinálja meg azt a vizsgálatot, hiszen úgyis én fizetem, elvégre magándoki....íígy meg várunk a férjem vizsgálatára+ kontrolljára (kb másfél-két hónapot...aztán megint eltelik néhány hó), belevágunk a lombikba és ne adj isten mégiscsak kiderül nálam akármi, és megint hónapok! Szóval az ember valahogy tényleg egyedül érzi magát! És elszáll az orvosokba vetett bizalmunk, pedig még csak az elején vagyunk!
napsugár8

35 vagyokKép

Szerintem jol tetted hogy dokit váltottatok!!
Lombik elött nekem volt lapar, szerintem nem felesleges meg hiszteró is. Amugy a 3. sikertelen után ált. ök is javasolják, de miért kell addig 3at elhasználni?...

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szia Karmen!

sajnos nem tudom, mi az a lapar és hisztero....Olvasgattam a babaneten tegnap este, és úgy láttam, nálatok, már van baba! Én egyébként most múltam 30. Beszereztük a maca-vibet, mert igaz a dokik nem nagyon hisznek benne, de én mégis sok jót hallottam, olvastam róla. Hátha bejön, végülis veszteni nem vesztünk vele! Szia!
napsugár8

Napsugár! igen, nekünk a 3. lombik után elfogyott a kölcsön pénzünk is igy kényszerszünet jött, ekkora lettem spontán babás. Laparoszkópia során apro vágásokat ejtenek a köldöknél és a petefészkeknél, a köldöknél egy csövet vezetnek be, ami nagyon profi, ha nincs gond, csak bekukucskálnak rajta hogy mi van odabent, ha gond van akkor azzal lehet operálni is. Jo hogy van ez a technika mert igy csak 1 napot kell bent feküdni. A hiszteroszkópia során meg a hüvelyben vezetnek fel szintén egy optikát amivel meg tudják nézni van-e valami gond a méhfalon. Az sem fájdalmas. Remélem igy hogy nem bonyolitottam el a magyarázatot nem tünik borzasztónak egyik sem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Napsugár jól tettétek, hoyg orvost váltottatok, vagy váltotok. Nem értettem pontosan, hoyg van-e már új, de én ajánlani tudom azt akinél mi voltunk a férjemmel (holnap is megyünk) ő le is vette a vért, spermavizsgálat, gyógyszereket írt fel, meg tök normális volt. ha érdekel leírom, hogy hol vna ponsosan.

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Tegnap megint voltunk dikinál a párommal. Megvizsgálta, a gyulladás elmúlt, prosztata rendben van, nincs viszértágulat, a vérvizsgálat sajna még nem lett kész, 3 hónap mlva megint spermavizsgálat. képzeljétek írt fel neki clostyt! Azt mondta ne lepődjünk meg. Én is szedtemjó pár hónapig, úgyhogy meglepődtem.
Remélem ez segít rajtunk Kép

Kép
Kép
beuka

Beuka! Az én férjemnek Gonalt irtak fel, én erre mondtam hogy nem váltom ki a közel 80e ft-ot amikor nekem a lombik mindenképpen kellett volna igy is, mert annyit azért nem javitott volna az eredményén, nekem meg a szuri szintén ennyibe került volna (Gonalt kaptam én is)

Beuka! Örülök hogy nincs már visszértágulat, ez nagyon jó!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Örülök, hogy ez a topik feléled, mert sajnos nagyon sokan szenvedünk ebben a problémában.

Olvasgattalak titeket és szeretném leírni nekünk mitől nőt a spermaszám, bár még a baba sajnos nem sikerült. Aurum Metallicum nevű homeos bogyócskát szed a párom reggel és este 5-5 szemet CH 15 dózisszámú. Még két pár szeti a mi javaslatunkra mind a három pasinál jelentősen emelkedett a spermaszám.

Nekünk tavaly volt az első lombikunk októberben ott egy kettő volt látómezőbe előtte háromnegyed évig jártunk andrológiára havonta nézték és mindig hasonló eredményre jutottak. Aztán januárban lekezdte szedni a golyókat és áprilisban a lombiknál 12 millió volt, amiból 6 millió jól mozgott, ez a mi eredményeinkhez késpest jók voltak. Most volt a 3. lombikom és a párom egy hétig lázas volt előtte ami mint tudjuk nem tesz jót a katonkának, de még így is 5 millió jó sperma volt.

Gyógyszertárban lehet kapni (ha nincs megrendelik) 400-500 forint egy tégely amiba 50 szem van. Szóval havi 2500-ra jön ki kb.

Karmen!
Örülök,hogy lehet rólad hallani. Kép
Cinket szedsz csak? Most sem siekrült nekünk úgyhogy tanácstalan vagyok és hát mit mondjak a csodában már nem nagyon bízok. Valami jó ötleted nem lenne? Eddig folsavat szedtem. Most már szedtem elevitet + folsavat? Cinket lehet kipróbálom.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Köszi az infót!
Már régóta olvasgatlak titeket.
Nekem van már 2 gyerkőc, és a 3. nem akar összejönni. Nálam minden OK, de a férjemnek 2-3M a száma. Szedte a Maca Vibe-t, de azóta nem voltunk vizsgálaton, most a DM-ben kapható garlic & Ginsenget kezdi el szedni. Majd v.mikor megnézetjük újra. De kipróbáljuk ezt a homeós bogyót is.
Akiknek sikerült növekedést elérni, netán spontán bebabásodni, jó lenne, ha visszejeleznének nekünk bíztatás végett!

moni

Zsebi! Köszi, veszek ezt is. A Maca nemsokára elfogy. Remélem hamarosan te is jo hirekkel jössz!Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Móni, Karmen!
Remélem nálatok is segít! Kép Kép Kép

Karmen!
Te csak a cinket szeded, vagy az elevitet is?
Bízom már én is abban hogy valamikor utolér a csoda bár most nagyon ki vagyok hogy a 3. sem sikerült. Most kicsit megállunk mert kell a lelkemnek egy hosszabb szünet. Persze azért spontán bármikor jöhet.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Neked ezt a homeós bogyót ki ajánlotta? Orvos? Vagy hol hallottál róla? Mert tegnap rákerestem a neten, és volt egy oylan oldal, ahol a törölt monokomponensű homeos készítmények voltak felsorolva, és köztük volt ez is. Nme tudod mit jelent ez?

egy másikon meg a következőt:
Pulsatila, Sepia, Natrium muratium, Aurum metallicum, Natrium sulphuricum mindegyiket egyénre szabottan lehet csak szedni amit szakorvos tud csak megállapítan.

moni

Zsebi! Minkettöt. Sajnálom hogy megint nem sikerült, nemigen tudom most követni a másik topicot, nem tudom ki hol tartKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Móni!
Itt nálunk Újpesten van az ... nem tudommilyen nevű gyógyszertár ahol minden héten egy napot dolgozik egy homeos nő. Elmentem hogy mi a gondunk a párommal és ezt ajánlotta hogy már sokan visszajöttek hogy segített, illetve ilyen aloás italt, de az havi több ezer forint lett volna és azt nem tudjuk vállalni.
Illetve miután a második lombiknál a spermaszám rendben volt elmentem magam miatt homeos dokinőhöz 12 ezer forintért és ugyanazt ajánlotta amit a patikában ingyen. Ennyit erről. Kép

Azt viszont tudom, hogy a 15 dózisszámút be lehet szedni nyugodtan mert semmi bajod nem lesz tőle a nagyobb dózisszámút szeméylre szabva állapítja meg ellvileg a homeós dokinő, de nekem felírt Sepia nevűt (női szerveket erősíti) és az tök nagy dózisszámú és attól sem lehet semmi bajom azt mondta annyi hogy abból három hetetne kell öt golyót szednem. De hogy ezek mennyire személyre szabottak nem tudom de a Kaális topikból hárman is voltunk ennél a homeos nőnél és mindhármunknak tök ugyanazt adta, szóval én megbízom a patikusban az eredményeink is igazolják a javulást, szóval szorgalmasan szedjük. Kép

Remélem tudtam segíteni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Köszi!
Most kezdte el szedni a garlic&ginseng kapszulát, szerinte mellé még vegyek iylet is? Nem elsz sok egyzserre akettő?

És tud valaki sikerélményről beszámolni? Már ha konkrétan babáról nem is, de s.szám emelkedésről?

moni

Móni!
Ha a homeos golyók sikerére vagy kíváncsi. Három férfi ismerősöm (barátnőim párja) szedette ezt mindháromnál nőt a szám és egynél spontán sikerült már a baba. Kép

Hogy a galic&ginseng kapszulával együtt lehet-e használni szerintem igen. A párom is szedett mellette vitamint. (E)

Azért a homeos cuccokról kell tudni pár dolgot. Fémmel nem érintkezhet. Ha lehet tv és mindenféle elktronikai cikktől tartsátok távol. Előtte és utána fél óráig nem lehet se inni se enni, illetve mentolos dolgokat rágcsálni (pl. rágó. Ja és kézzel sem lehet megfogni. A kupakba ki kell görgetni őket és onnan bekapni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Köszi a biztató híreket! És azt esetleg nem tudott, hogy mennyivel nőtt a s.szám?

Mielőtt vennék iylen bogyót mindenképpen belevetemmagam a homeopátiába!! De azért köszi az infókat! Most kivárom a mostani cikl. végét, aztán ennek függvényében lépek! Azért olvaslak benneteket! Kép

moni

Móni!
Konkrét számokat csak a mi esetünkben tudok mondani. Háromnegyed évig míg andruológushoz jártunk mindig max egy millió normális spermánk volt. Majd tavaly ilyenkor az első lombiknál látómezőbe egy két jól mozgó sperma volt, a második előtt kezdtük el szedni három hónappal (mert úgye ennyi kell a spermának hiszen 72 nap a fejlődési üteme) és akkor a 2. lombiknál már 12 millió volt azóta többször nézték és mindig 10 millió felett volt. Szóval a mi esetünkbe elég jól bevált, de nyilván nem mindenkinek reagál így a szervezete. Azért sok sikert kívánok!4

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Húúú ez nagyon jól hangzik Zsebi! Na nem is várok vele!!! Minél hamarabb elmegyek beszerzőtúrára!!! Férjemnek 2-3 millió volt, ha ilyen mértékben emelkedne nála is, akkor az nagyon jó lenne!

Ha valaki sikerrel járt, mindenképpen írja meg legyen szíves!!!

moni

Móni!
Nekem az egyik barátnőm is hasonló cipbően járt, csak nekik szerencséjük volt és nem kellett az orvosi beavatkozás spontán sikerült nekik négy hónap Aurummetallicum szedés után. Aztán hogy ez segített vagy nem tudod csak odafent tudják!

Kép sok sok ilyet kívánok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Köszi a biztatást Zsebi!

moni

Szaisztok!!!

Zsebi sajnálom, hogy megint nem jött össze Kép
Nagyon nehéz lehet nektek. Szorítok, hogy valahoyg spontán öszejöjjön a baba!!!
Az Andrológusotok mit szólt ehhez a homeos bogyóhoz? Lehet, hopgy én is rábeszélem a páromat.

Moni ki ajánlotta Neketek a Garlik-ot?
Végül vettetek amolyan gyógyszert?

Kép
Kép
beuka

Beuka!
Azt szólja hozzá mint minden orvos, szerinte nem ettől van, de akkor kérdem én mitől? Amikor oda jártunk háromnegyed évig és adta a "jó" kis gyógyszereket akkor semmit nem javult, sőt... Szóval otthagytuk és mondtuk no comment....

Ti is a babán dolgoztok? Még csak spontán vagy valamilyen külső segítséget igénybe vesztek?

Mi is bízunk most a spontánban hát majd meglátjuk!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Új vagyok, és mi még gyerekcipőben járunk a vizsgálatok terén. Az andrológus szerint a férjemnél ( az ő spermaszáma OK)ismeretlen eredetű gyulladás van, amit március óta antibiotikummal kezel, sajnos nem túl sok eredménnyel. Ajánlottak egy Mangostee nevű ázsiai gyümölcsöt ill. abból készült terméket, a sok antibiotikum helyett. Hallott esetleg valaki róla, ill. tudtok valami más okos dolgot pl. zsurlótea. Sajnos a férjem elég nehezen viseli, így nem hajlandó akármit bevenni. Talán tudtok valami hatásos módszert. Én most a természetgyógyászra próbálom rávenni, talán sikerül.

Minden jót kívánok nektek!
Előre is köszi,
bbilona
bbilona

Beuka!
Én itt a neten böngésztem, és konkrétan itt v.melyik topicban olvastam a MACA-ról is, meg a GArlic&Ginseng kapszuláról is. Férjemnek a MAca nem jött be, mert nem hogy növelte,hanem csökkentette a vágyat... KépKépKép Így most hogy elfogyott vettem a fentit, meg majd megpróbálom a homeós bogyókat.

Egyébként minden orvos iylen, csak a konkrét tudomány létezik a számukra! De ez érthető is, hiszen azt tanulták az egyetemen, és ezt várják el tőlük. Ha valakinek van hajlandósága a természetgyógyászat, homeopatia felé, akkor úgyis beleássa magát, de sajnos kevés ilyen orvos van.

Bbilona!
Sajna nem tudok ezügyben segíteni.

moni

Bbilona!
Nekünk is teli volt gyulladással, de nekünk az antibotikumos kúra segített. Kép Esteleg talán érdems lenne fogászati szűrés és ilyesmi mert biztos valami góc van a szervezetben, ha nem múlik el. Talán a dokibácsinak az okot is meg kéne keresni ami okozza a gyulladást nem csak adni rá a bogyókat.
Megértem a párodat mi is nehéz időn mentünk akkor keresztül. De higgyétek el van fény az alagút végén!!!!!!!

Beuka!
Mi is próbáltuka Macat nekünk négy hónap szedés után semmit nem változott, meg a párom sem nagyon kultiválta. Szóval hagytuk a fenébe.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Azt hittem, hogy csak az ébn páromra van negatív hatással a Maca... Beszedte ha már megvettem, de amint fentebb írtam nem igazán volt jó hatással rá.

moni

Móni!
Igazából én ezzel úgy vagyok, hogy mindenkinek más jön be ez a lombiknál is látszik vanaki 2 szuritól beindul van akinek 5 kell adni mire lesz valami.

Még jó hogy több termék van a piacon és így van miből választani és megtalálni kinek mi a legjobb.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Tud nekem valaki valamit mondani a visszér-műtétről?
Nincs valami humánusabb, természetes megoldás a mérséklésére, elmúlasztására?
cirbi
cirbi

Kedves Zsebi!

A gyulladással kapcsolatban megvolt az összes lehetséges vizsgálat. Fogászat, gégészet, prosztata masszírozása utáni vizelet, vizelet. Here, mellékhere vizsgálat, ultrahang, az orvos megmondta őszintén nem tudja honnan ered a gyulladás. Házaséletet már régen, még óvszerrel sem élhetünk, tehát a fertőzés is kizárva.
Az antibiotikum pedig március óta folyamatos. Ezért vagyok tanácstalan, kihez forduljak, másik orvos a férjem hallani sem akar róla. Próbálkozom mindenféle fórumokon, egy orvossal leveleztem a G portálon (egyébként ajánlom mindenkinek mindenféle eü-i kérdésre válaszol), ő a here, mellékhere, prosztata gyulladás valamelyikére gondol, de az eredmények, a vizsgálatok nem mutatnak ilyesmit.
Én is az ok megszüntetése mellett állok, ezért gondoltam egyéb módszerre pl. természetgyógyász, írisz diagnosztika, de ezen a területen sajnos teljesen tanácstalan vagyok.
Mindenesetre én még nem látom a fényt az alagút végén.
A válaszodat köszönöm, és minden jót kívánok!

bbilona
bbilona

Nekünk a lombik alatt E vitamint kellett szedni a férjemnek a doki szerint az is növeli a spermaszámot

Zsebi! én bizony kiprobálom a homeot ha elfogy a Maca, én amugy is hiszek benne, mióta Orsi megszületett neki is azt szoktam adni ha gond van (v. megelözésnek)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bbilona!
Hát így már kellemetlenebb a dolgog, de nagyon szorítok neked hogy találjátok meg a baj okát! Talán az íriszdiagnosztikára érdemes lenne elmenni. Ott elég sok mindent meg tudnak állapítani.

Karmen!
Remélem nektek is bejön! Még meddig próbálkoztok spontán?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi! Hacsak nem lesz jövöre sok támogatás a gyógyszereken maradni kell a spontánnál. Jövöre már a havi 20e ft körüli GYES-t kapomKép Csak álom egyelöre hogy bele tudunk kezdeni a lombikba

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Rászemről nagyon megy a drukk egy kistesóért nektek! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi ez tényleg fura, hogy az orvosok nem ismerik el csak a maguk által kigondolt "igazi" gyógyszereket.
Eddig spontán próbálkozunk tavaly szeptember óta, túl vagyok már a clostyn, és sárgatest hormon gyógyszeren, és a párom egy antibiotikumos kezelésen, és most a clostyt szedi.

Bbilona nagyon szorítok Nektek, hogy sikerüljön megtalálni a gyulladás okát!
Tudom, hogy hülye kérdés, de egy andrológusnál voltatok, vagy próbáltatok többet is?

Móni a GArlic&Ginseng kapszula hogy vált be?

Cirbi én sajna (vagy szerencsére) nem tudok semmit a viszér műtétről. nálunk hál Istennek nem került rá sor.
Annyit hallottam, hogy sokaknál jelentősen növekedett utána a spermaszám.

Kép
Kép
beuka

Megkérdeztem az én dokimat a clostyról, és Õ azt mondta, hogy nem csak nők szokták szedni, férfiaknál olyna hatással van a szervezetre, hoyg kikapcsolja azt az érzékelőt, mely a spermiumok termelődésének leszábályozásáért fellős. Szóval növelheti a spermaszámot.
Nem tudom ennek hatására-e de a párom mostanában mondja, hogy mintha több lenne!?!
Remélem úgy van Kép

Kép
Kép
beuka

Cirbi! Pár centis vágást ejtenek (nálunk epidurális v. spinális érzéstelenitésben) az ágyék tájékon. 2 napot kell bentlenni. 3 hónap a gyógyulás akkor van kontroll andrologiai vizsgálat. Nekünk semmit sem javitott a mütét, ezért lett lombik

Zsebi! Köszi, én is drukkolok mindenkinek már mindegy spontán v. segitséggel csak legyenek már babák, nem igaz?Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Beuka, a kérdés egyáltalán nem hülye, de nem mentünk másik andrológushoz. Mindenhol azt olvasom, hogy hosszú antibiotikumos kezelés eredményez gyógyulást, orvos ismerősünk is azt mondta, hogy nagyon nehéz meghatározni a gyulladás okát, mert nincsenek tünetek. Homeopátiás szerként, most az én férjem Thuja occidentalis-ból készült készítményt szopogatja, majd tervezzük, hogy januárban elutazunk gyógyfürdőbe, hátha az segít. Mahd elmesélem.
Köszönöm a szurkolást, minden jót!
bbilona

Kedves Beuka és Kármen!

Nagyon köszönöm a válaszokat! Kép
cirbi

sziasztok.

párommal 1 éves próbálkozás után jutottunk el a vizsgálatokig. én 30 év feletti legény vagyok. a mai napon kerül sor rám, ill. a versenyzők kivizsgálására, és elszomorító volt a hír. sajnos, 100 alatti volt a részvevők száma, azok ugyan aktívak voltak, de nem elegen. most elkenődtűnk de rendesen, és iylen lekiállapotban inkább tömören irok, és némi tippet szeretnék kérni első körben, mert a jövöhéten újra menni kell, és andrológus is megnézi mi is a helyzet velem..

van e addig is ötlet, milyen "házipatikai" bogyókat érdemes szednem, v valami, amivel a köv. időpontra ha egyáltalán lehetséges ilyen módszerrel, pozitiv irányba mozduljon el az elért szégyenteljes eredmény.

köszönöm a válaszokat.
lazarus

Lazarus! Sajnálom, hogy nálatok is gondok vannak, de legalább kiderült és tudnak kezelni. Nálunk sajnos sokkal késöbb merült fel a férjem vizsgálata!
E vitamin, Maca, meg a homeos cuccok amiket itt irnak segithetnek, de a spermáknak kell 3 hónap mire érettek lesznek v. mi. Igy a köv. vizsgálatig nem valoszinü segit bármi is.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, köszi. Én is tartok tőle, hogy 1 hét alatt nem javul jelentősen /magától/ az eredmény. Nemtudom mennyire befolyásolhatja az esetleges 1/2/3... hétnyi "lakat" ezeket a dolgokat, a férfinépnél. Most kivárjuk a hétfőt, és újra labor, aztán az andrológus ad további irányvonalat hamár rám fordult a reflektorfény. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen gondokkal kell megküzdeni. Kép
Ami a vitaminokat és egyebeket illeti, szaporán eszegetem, semmi kóla, semmi "romlott" dolog.
Nomeg olvasgatok itt tovább, hátha találok valami hasznosat, jöhetne egy új családtag, de a kilátások erre... , pill. elég haloványak. Kép
lazarus

Lazarus! amikor a férjemnek mondta egy természetgyógyász a talpát masszirozva hogy herevisszérsérve van, ö sem hitte el, nem is merült fel hogy elmenjen orvoshoz. Sajnos. Én sem hittem benne igazán, bár amiket nekem mondott az mind igaz lett, kellett is mütét.
Remélem neked javulni fog az eredményed, bár azt mondják ami nagyon rossz, az ha javul is csak annyit hogy attol még kell segitség, inszem v. lombik. Nekünk azért nem kellett a férjemnek a közel (3 éve!) 80e ft-os Gonal szurit megkapnia, mert annyit nem tudott volna javitani (max. 40%) hogy megusszuk a lombikot, 1-2millió spermaszámnál ezzel nem sokra mentünk volna. Remélem ti találtok valami segitséget
Majd számolj be!!! Drukkolok!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, is. Sajnos beleestem a "vesztes" kategóriába. a 2. minta sem lett jobb hiába volt az 1 hét türelmi idő. Nem milliókról, hanem sajnos 2-10 db látható versenyzőröl beszéltek, meg is néztem. Az andrológus, miután tálaltam neki a gyerekkori és egyébb altáji műtétjeim zárójelentéseit ( gyakorlatilag 3 heresérv...) szemrevételezés után elsőkörben elvetette a herékből való anyagvétel, mondván azok eléggé megviseltek a műtétek miatt, és gyakorlatilag automatikusan a Kaáli intézet gondjaira bízot, ami a lombikot jelenti. Néhány kérdés után nagyjából tisztában voltam a helyzetünkkel, párom számított az eredményre, de azért elpityeregte magát... Most Õ dönt, hogy bevállalja e a tortúrát, vagy.... Nem kevéssé tart a hormonkezeléstől, az esetleges mellékhatástól ( elhízás, etc ) és a köldöki műtéttöl.
Ettől függetlenül ellátogatunk egy másik andrológushoz ( Szabolcs u. ) hátha mond mást, más alternatíva, vagy rögtön vág... bár a tényálláson nem változtat. Kép Szóval, alapvetően kevés a versenyző, fogalmazhatunk úgy, h. nincs igazán, lombiknál rizikós, hogy akkor legalább 7-8 egészséges példány legyen kéznél.

Várok némi jótanácsot, ötletet, akinek így hirtelen van. Köszönöm.
lazarus

Lazarus! Nekem hónapok kellettek mire vállaltam az egészet, aztán amikor elkezdödött már alig vártam végre szurkáljanak, stb. De valóban nem egyszerü elfogadni! Türelem, a baba mindent megér, amig van akár csak 1 spermium is addig tudnak segiteni!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsebi! Kell-t szüntet tartani az Aurum Metallicumnál v. lehet akár hónapokig is folyamatosan szedni?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen. köszi a biztatás. Kép pár hét, és újabb andrológushoz megyünk ( akkora van időpont ) tisztázzuk vele azt, tulajdonképpen mi a helyzet a kényes résszel... Kép most úgy hallottam tapintás helyett lesz némi műszeres figyelgetés is. Megfogalmazódtak új kérdések is, miszerint, hogy lesz az adott időponbtban kellő versenyző ha a minták ilyen pocsékok, fagyasztás, spájzolás, szerencse? Szóval megy a para 1000L.

Párom nem a szuritól fél, hanem a hormon kezeléstől, egy kolleganője randán ráfázott, eltolták a hormonszintjét most valami... talán kemoterápia előtt áll, nem is beszélek a +felszedhető kilókról, és ki tudja milyen mellékhatás.

Erről van valami infó? Valami Puregon szuritoll is képbe kerül..
lazarus

Larazus! Én 3 lombikon vettem részt, tény hogy mindig több hormon kell ha ujabb probálkozás indul, én nem hiztam semmit sem! Szerintem ez alkati is! Amugy én is ráfáztam, mert nekem a 3. lombiknál megsérült egy ér punkciókor, és bevérzett a hasüreg, csak mütéti úton (Laparoszkópos) tudták elállitani. De ez benne van a kis kockázatában, pech én kifogtam, amugy mástol még nem hallottam ilyet. EZ nem az orvos hibája, UH a kis erek nem látszanak. Szerintem a baba nagyobb öröm, mint 5-10kg számitsanak, elhiszem fontos az alak, de azt nézzétek miért van erre szükség, ha meglesz a baba elkezdhet még sok fogyokurát is akár! (persze nem szoptatás alatt!!)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen. De végülis sikerült nem? Nálunk amúgy is 1 csemete a cél, hát erre nem gondoltunk, hogy így meg kell szenvedni érte. Amúgy kerestem a fúrumokban infót, de a férfinép nem nagyon dicsekszik a problémáival, és nem találok semmit támpontot mi van a helyzetemben, mire számítsak. Az andrológus szemrevételezte a problémás tájékot de nem tért ki arra, hogy mi okozhatta okozhatja a gondot, megszüntethető-e ( ld. pl. hereviszérsérv műtét utáni javulások ) esetleg nálam is bevethető e hormonkezekés, vagy bármi, vérvétel se volt, hogy ott van e valami gond. Rejtély. Szóval újabb 3 hét mire megint sorrakerülünk ( magánrendelés 10k, és azonnal van időpont... Kép ), addig pihenő az idegeknek is és próbálok utánajárni a dolgoknak.

Egyébbként mennyire megviselő a lombik lelkileg, és fájdalom terén ( szurik, altatás, lapar..)? Kb mennyi idő 1 kísérlet, mi okozhat sikertelenséget?
lazarus

Lazarus,
Az én páromnak is hasonló eredményei voltak, nem haboztunk egy percig sem, azonnal belementünk a lombikba. Nem mondom, hogy egy leányálom volt, de túl lehet élni. Kukkants be a "Beültetés előtti és utáni érzések"topicba, ott már jó sok lombikos infó összegyűlt. Ráadásul ha a párodnál minden okés, akkor nagy eséllyel hamar összejön(nek) a baba(babák).
Maga a lombik lelkileg nem megterhetlő szerintem, olyan gyorsan pörögnek az események, hogy csak kapkodja az ember a fejét, a beültetés utáni 2 hét viszont nagyon lassan vánszorog... lelkileg az esetleges sikertelen lombik megterhelő, de erre előre nem is szabad gondolni!!!
Fizikai fájdalom szerintem nem vészes, sok szurit kap az ember popsiba vagy pociba, ha sok pete érik, akkor az tud feszíteni, a punkció rövid altatásban megy, kb. fél órára altatnak, utána kicsit görcsölhet a has, a beültetésnél már nincs altatás, nem is fáj. Fennáll a túlstimulálás veszélye, erről is olvashtasz az említett topicban. Ha bármi kérdésed van a lombikról, ott biztos tudunk válaszolni, sajnos nagyon tapasztaltak a lányok, viszont szerencsére nagyon segítőkészek és kedvesek!!!
tralllala

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?