Új privát üzeneted érkezett!

Ancsa
Attól,amit írtam.Gyakori ez velem,csak nem szeretem.Olyan félelmetes.

Angyal
Elárulod a neved?

Monyoka
Ha 2 van a családban még elmegy.(talán)de 3??!!!

KépKép

KépKép
okr

Sajnos mennem kell,sziasztok.
További kellemes napot.

Este visszaolvasgatlak majd benneteket!

KépKép

KépKép
okr

De cukorfalatok a babák Kép. Végre tettetek fel róluk képet Kép. Úgy megdögönyözném őket Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Én azon kevés emberkek közé tartozom, akiknek tetszik a neve. Szívesen adnám a lányomnak, csak nem akarom, hogy ugyanaz legyen a neve mint nekem. Szóval mást kell találnunk Kép. Különben nekünk még nincsenek meg a neveink. Érdekes, hogy már a második babát terveznénk, ha elsőre összejön, de valószínüleg neve még nem lenne az elsőnek Kép.
Húúúú, de jó bonyolultan tudok írni Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Az én férjem is ragaszkodik hozzá, hogy ha fiunk lesz, akkor csak Attila lehet. (Még jó, hogy apósom nem Attila, így a kisfiunk csak a 2.lesz)Ha lány lesz, akkor én döntökKép Igaz, neki is nagyon tetszik a Luca. Titkos vágyam még a Boróka. Olyan szép szerintem. Meg a Hanga.

Angel!
Nagyon durva, hogy nem látták a méhed! Ilyet még nem is halotam! Miért nem nézett meg akkor hüvelyi UH-val? Vagy az nem volt?

Ha a 2. is fiú lesz, az meg Gergő lesz. Nem Gyergely, GERGÕ.

Ancsa!
nem tudom mit kell úgy szerénykedni, ha közben meg tök jól nézel ki!
Nem mindenkinek áll ám jól ha csontkollekció...Kép

Kriszti, Ancsa,
Tündériek a gyerkőcök.Kép

Kamilla!
Mi meg meztelenül alszunk télen-nyáron, így nagyon gáz volna egy jó nagy "mama-bugyit" húznom azért, hogy elférjen benne egy éjszakai betét. Egyébként nekem éjjel nem is jön. Csak az első nap éjjelén kell tampon, a többin már nem.

Nem ér ám, hogy BAnita alig jelentkezik és egy csomó ideig ott van a tábli tetején.
ANITAAAAAAAAAAAAAAA! Gyere és mond el, mizujs, hogy baba van-e a dologban!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Móni!
Elfelejtettem szólni, hogy írtam mélt!
(Egyébként 8 nap alatt akartál 100 üzit írni, hogy utólérj? Hmmm...KépKépKépKépKép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

8ev utan mar elegge zavar ez a 104kg.Tudom,hogy tennem kene ellene,de tul akarok lenni a kivizsgalason!

Kép
Kép
ancsa81

Vica,
csodálkoztam én is rendesen, mondtam is, hogy nemrég még biztos megvolt Kép (a nőci kicsit sértésnek is vette szerintem)
Nem volt hüvelyi UH, de a nőci is javasolta.
Félévente mennem kell teljes hasi UH-ra, ez volt most. Augusztusban a nőgyógyi dokibácsim megtapizott rendesen belülről, azt mondta, hogy teljesen negatív, és a szűrésem is P1.
Szóval nem ijesztettek meg, csak hát fura... Főleg azért, mert direkt nem is ettem előző este 8 óta...

angel37

Okriszta, csak neked Kép
Kata

angel37

Szia Incike!
Sziasztok többiek!
Főként Incikének címzem, mert nekem is miómáim vannak. A történet röviden:
2004. áprilisában találtak nálam miómákat. Egy sem befelé nővő.Figyelgették UH-n, volt egy eü kaparás-szerűm, hogy megnézzék, mi a helyzet odabent. Mindent rendben találtak. Jöjjön a baba! Jött is, illetve szinte rögtön sikerült teherbe esnem, majd 8 hetesen művi úton befejzték a terhességet, mert elhalt, lecsúszott, nem jól tapadt meg?!NPontos választ nem kaptunk. Aztán orvost váltottunk, mert az előző még mindig bizonytalannak tűnt. Az új orvos megműtött, miómából egy nagy göböt levett, többi maradt.Hat hónap szurikúra, hormonok, mesterséges klimax. Most letelt a hat hónap. Miók nem nőttek, de mgemaradtak. Most vagy újabb műtét, vagy gyors teherbeesés. Pénteken konzultálunk újra a dokibácsival.
Hát tényleg csak röviden. Úgy tűnik a rémálomnak nincs vége. 28 éves vagyok, és nagyon szeretnék/szeretnénk babát!
zsumisk

Kép
Lanyok!Ki az a banya??

Kép
Kép
ancsa81

Zsumisk!Én inkább az utobbit kivanom nektek,de azt mielobb!!!!!!!!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Vica!
Nem is száz!!!

moni

Pontosabban csak 70, és ezzel csak 69.

moni

Na jó abbahagyom a visszaszámlálást. Kép

moni

Vica!
Majd írok este! Most nem érek rá.

moni

Sziasztok!
Itt vagyok én is ,a tesokámmal picit ittunk(boroskolátKép) ,azt hiszem megártottKép,pedig nem vittük tulzásba.Holnap,és pénteken szabin leszek Kép.Holnap biztos hogy egész nap fennt leszek KépPénteken meg megyek csavarogniKép.

Vica!
Én illatositott tiszt.betétet használok,az nekem bevállt!

Angel!
Én minden nap használom a Laktacyd lemosot,mért nem szabad sürven használni?Nekem bevállt ,minden zuhanyozáskor használom!

Ancsa!
Nagyon szép fiad van,és a neve is tetszik!!Formázni nem nagyon tudom,mivel kicsit ittam...Kép,de nagyon aranyos.
Ja azt nem is irtam még,ma reggel az új hőmérövel mértem 36.2Kép,szerintettek jó?Ilyen alacsony sose volt!!Tegnap is 36.4 volt!Nem értemKép
Vendég

Hajni!Kicsit beleolvastam az arhivumba.Volt ott egy Nata nevu lany.Megszuletett a babaja?Nem tudod?Szerencseje volt,hogy csak par honapot kellett probalkozniuk!

Kép
Kép
ancsa81

Vica,
a Boróka nagyon jó! Mostanában valahonnan nekem bevillant, hogy Zorka, de ez szupertitkos Kép

Zsumisk,
üdv a topicon, és remélem nem kerül sor műtétre, és hogy gyorsan összejön a babó Kép reméljük dokibácsi is biztatót fog mondani!

angel37

Zsuzska!
Van mar valami hired?????????

Kép
Kép
ancsa81

Nem is csak Zsuzska!Beuka,Kriszti,Moni,Lara!!!Nektek van valami hiretek??
Kriszti nagyon gyorsan elmentel ma?!
Moni tudom,hogy negativ lett a teszt,de az nem jelent semmit!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Szia Keditke,
az intim szappan OK, de az irrigátorral inkább óvatos vagyok!
Hallottam olyat, hogy a gyakori használat meggyengítheti a saját tejsavbacikat...
Ha érdekel, ezt megnézheted Kép http://www.lactacyd.hu/3.html

angel37

Keditke!
Szerintem a lemosót, amit arra használsz, hogy kívül moskaodj, azt minden nap használhatod. De a hüvelyi zuhanyt felejtsd el. Az én dokim szerint egyáltalán nem szabad ilyet használni. Részben azért, mert a rákszűrést is nehezebb levenni, ha állandóan ki van mosva, amit a doki levenne.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Mennem kell,mert felebredt vegre ez a huliganKép!
Lehet hogy mar csak holnap jovok!Tovabbi szep napot mindenkinek!!!!!!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Nőgyógy vizsgálat előtt kifejezetten tilos, mert nem látszik, hogy mi lenne ott valójában, és adhat egy téves jó eredményt!

Sajnos a nőgyogyiknál sincs egységes álláspont erről... Vki javasolja, vmelyik tiltja. Sztem az igazság vhol ott lehet, hogy alkalmanként. Pl. nyaraláskor fürdő után megcsináltam. Mensi után is szoktam egyet (ha el nem felejtem).

angel37

Zsumisk

Nekem csak a terhesség 4.hónapjában derült ki, hogy miomám van.Akkor hüvelyi úton gyógyszeres kezelést kaptam ami nem segített, de nem is rontott a helyzeten.A műtétet már nem végezhették el, mert félő volt, hogy elmegy a baba.Akkor abban kellett bíznunk,hogy magától megoldódik minden és nem lesz semmi gond.Na képzelheted mit éreztem, amikor azt közölték velem, hogy a babán múlik az, hogy élni akar vagy feladja.Erre a hírre szinte mint akit kilőttek potyogó könnyekkel száguldottam ki a korház kapuján.Szegény férjem pedig azt sem tudta, hogy mi bajom.Végűl kicsit megnyugodtam és elmondtam neki.Az össz kérésem annyi volt, hogy az anyósnak ne mondjon semmit,mert nem akarom hallani az epés megjegyzéseit.
Mostmár minden rendben van, persze a párom nem tudta tartani a száját 2 hónapnál tovább,így anyós is tud mindent.Ráadásúl folyamatosan az agyamra megy így én nem igazán megyek hozzájuk csak , ha muszály (szülinap,névnap).

Remélem nemsokára jön a baba nálatok is.
Én szívből kívánom Nektek.
Az, hogy mennyi idős vagy nem akadály, lehet még 40 évesen is szülni.
Nálunk a férjem most lesz december 11.-én 34 éves, én meg 25 február 15.-én és Õ azt mondta, hogy nem akar öregen apa lenni,úgyhogy most vagy soha .Mi majd szeretnénk még 1 babát úgy 4-5 év múlva.

Inci 31+3

Kép
Kép
incike

Angel-Kata!
Sejtettem, hogy a Lactacyd alatt az irrigátort értetted. Mármint, hogy azt nem szabad mindennap használni.
Én még életemben nem csináltam és nem is akarom. A Természet szerintem azért találta ki, hogy ne jusson bele olyan könnyen bármi, hogy mikor fürdesz, vagy ilyesmi, akkor tényleg ne kerüljön be "idegen dolog" (Apa nem az!KépKépKép).
Ez olyan mint a bélfürdő. Van, aki esküszik rá, de szerintem amit nem lehet, azt nem is kell kimosni.
Ez is a XX. század tisztaság-, és baciellenes mániájának egyik nagy hülyesége.
Ennyi erővel havonta kiugathatnánk a szemünket, hogy azt az üreget is kimossuk. (Bocsi, ha gusztustalan voltam!Kép)
Például az is a halálom, mikor azt reklámozzák, hogy csak a steril konyha a jó konyha. Hát menjenek a p*csába! Próbáljanak meg mindennap jókat főzni, meg kajálni egy steril konyhában.
(Egy sztori: Anyám egyik barátnőjének perzsa szőnyeg van a konyhájában. A kamrában van egy kis asztal és azon vágja a kenyeret, nehogy összmorzsázza a konyhát...gondolhatjátok mennyit főz...no comment)Kép

Móni!
Mizujs???Kép

Ma már valószínűleg nem jövök többet!

Szisztok!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Tündériek ezek a kismanók! Kép Még-még képet róluk!!! Kép

Ancsa,
Nata van a felső tábla legelején Levente nevű kisfiával. Kép

Kriszti,
Nálunk MÁR 3 van a házban ugyanabból a pasinévből!!!! És a pasim azt akarja adni a fiunknak.... Kép

Angel (Druszám - és ezt eddig titkoltad?! Kép),
Miért nem tetszik neked a neved (nevünk)? Én ebben a formában szeretem! Katiként, Katalinként annyira nem tetszik (bár a Katalin meg olyan elegáns szerintem Kép). Nnnna, jó, igazából csak a Kati nem tetszik! Kép (Olyan kis bizonytalan vagyok - vagy ne?! KépKépKép) Én is gondolkoztam rajta, hogy adnám-e a kislányomnak, de végül a nem mellett döntöttem. Kép Az okok: az én anyukámnak is ugyanaz a neve és ez nem volt olyan jó gyerekkoromban (sosem volt saját névnapom, csak kettőnknek volt névnapja mindig KépKép), másrészt olyan sok szép női név van (férfi még több! Kép), miért legyek ennyire 'inger- és fantáziaszegény'?! KépKépKép

Jaaa, a Lactacydot én is szoktam használni és szerintem is tök jó. Az irrigátort én mensinél minden nap használom (olyan jó kitisztítani vele magam! Kép), de mostanában alig lehet kapni.... Kép És a honlapjukon már fent sincs, mint termék!!!! (Fel is vagyok háborodva!)

Kata Kép
kata1977
Hatvan

Ilyen figyelmetlen vagyokKépKép
Nem tudok tobb kepet mutatni,mert meg nincs mivel feltenni a gepre.

Kép
Kép
ancsa81

Igaz Vica!
Az a gond, hogy a sok szar cucc kiirtja a hasznos bacikat is!!!
Bélfürdőből meg elég a kötelező műtétek előtti beöntés, amit tényleg nem lehet elkerülni, ááááá!

Kata,Kép Kép
ja, kicsi paranoiás vagyok, hogy vki beazonosítKép
nem is az hogy nem tetszik a név, hanem biztos már nagyon beleolvadt a hétköznapjaimba...

Viszont asszem az rá van írva az irrigátorra, hogy mensi alatt ne! Sztem nézd meg!
Egyébként a honlapról én is hiányoltam! Ajjaj, csak nem visszatapsolták a terméket!!!

angel37

Nekem annyira nem volt rossz a beontes.Sőt....

Kép
Kép
ancsa81

Végülis nem annyira rossz, mint ahogy az ember képzeli Kép
Ja, és fontos, hogy legyen a közelben egy szabad WC! Kép

angel37

Én irrigálot nem használok,már egyszer kiprobáltam a c-c laktozt de nem igazán jött be.Azota marad csak a i.lemoso.
Ancsa!Kép nagyon ari!
Vendég

Druszám! Kép
Nekem is vannak ilyen kényszerképzeteim, hogy biztosan mindenki tudja, hogy én vagyok én (pláne, hogy van néhány ismerősöm, akiről tudom, hogy fellelhető itt a bneten...), de úgysem fogom őket megerősíteni! KépKép (ezért nem rakok ide fel képet magamról...) KépKépKép

Áááá, nem hiszem, h az irigátor a mensi alatt nagy károkat tenne bennem (hiszen akkor kijön minden... - fújjjj KépKép)! Kép A dm-ben pl egyenesen azt állították, hogy kivonták a forgalomból az irrigátort (Kép), de egy gyógyászati (asszem Kép) üzletben találtam! Kép A honlapjukon lévő mail-címre írtam, hogy most mivammááááá ezzel a termékkel, de b@sztak válaszolni... No comment!
Ja, és az egyik bnőmnek voltak mindenféle gondjai (állandóan összeszedett mindenféle fertőzést) és neki ajánlotta a doki, hogy kúra-szerűen használja az irrigátort.

Kata
kata1977
Hatvan

Beszeltetek multkor a mell fajasrol.Penteken fog megjonni,ma mar faj is.Nekem mindig faj.Parszor mar becsapott,ugy hogy nem veszem jo jelnek.Kép

Kép
Kép
ancsa81

Druszám! Kép
Akkor azért nem vagyok egyedül ezzel képzettel! Kép
És képet azt soha, akkorse ha lenne, de digitális nincs is (vagyis csak egy).

Igen, ha van vmi nyomor, akkor szokták javasolni a dokik! Egyébként nagy károkat biztos nem tesz, csak rémlik, hogy akkor nem ajánlják...
De most tényleg elkezdtem gondolkodni, hogy miért tűnt el!!!

angel37

Bocsi!!!!!!!Eszembe sem jutott,hogy 'nevtelenek" akartok maradni!Igerem nem kerek tobbet kepet senkitol!BocsiKép

Kép
Kép
ancsa81

Én is majd csak akkor teszek képet, amikor már lesz hasam (nnna, jóóóóó, most is van Kép) - babás! Kép Akkor már úgyis mindegy lesz! Kép

Én amikor legelőször vettem, akkor átolvastam töviről hegyire a tájékoztatót (de már nem emlékszem semmire Kép), azóta meg csak kiveszem a dobozból és a papírok mennek a szemétbe! Kép
Én is törtem az agyam, hogy mi a fészkes francért vonják ki a forgalomból (és közben rettentőőőően felháborodtam, mert kb. előtte egy héttel ugyanabban a dm-ben a kedvenc popsitörlőmről terjesztette ugyanezt a rémhírt az eladó.... Kép - de azt is találtam abban a gyógyszeres boltban!!! Kép). De igazából nem hiszem, hogy bármi oylan hatóanyag lenne benne, ami káros lenne... Vagy mégis?! Már arra is gondoltam, hogy lehet, h nekik nem érte meg gyártani, mert csak én használtam egyedül... Kép

Nnnna, asszem, mára ennyi voltam!

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Ancsa,
Nem előttetek akarok titkos lenni! Kép A mailedre szívesen küldök képet! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Ja, a hasamról majd szívesen, de fej nélkül! Kép
Úgy láttam több pocakkép is hasonlóan készült...

Ancsa, semmi gond! Kép

És ha vki nem bírja visszafogni a kíváncsiságát azt az egy képet elküldhetem én is emilben...Kép

Kata,
remélem nem a Fókuszban hallunk róla! Kép

angel37

Persze,sejtettem!Tenyleg eszembe sem jutott!
Ha gondolod akkor,varom a kepet!Koszi!

Kép
Kép
ancsa81

Igaz hogy internet,de azert nekem jobb erzes ha tudom,hogy kivel beszelgetek.En ilyen vagyok!

Kép
Kép
ancsa81

Kata vagy én? Kép

angel37

Mindketto?????????

Kép
Kép
ancsa81

Meg nem jott meg!Elore is koszi!
Most mennem kell!Sziasztok!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Megkaptam Angel!Koszi!!!!Kerdezhetek vagy inkabb e-mailben?

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?