Új privát üzeneted érkezett!

Moni
Természetesen neked is megy a drukk+++++++++

KépKép

KépKép
okr

Moni!
Teljesen egyet értek veled.Csak olyan nehéz kivárni.Drukkolok hogy ne jöjjön meg.És érzel vmit?

Kép
breni

Köszi mindenkinek a drukkot, hát majd meglátjuk én nem bizom benne, nekem olyan rendszertelen hogy csak na.azt sem tudom mikor kéne sexelni,meg hogy egyátalán van-e peteéréés.

Breni!A bnődnek hány napos ciklusai vannak/voltak??

zsuzska80
Szombathely

Breni!
Igazából semmi különöset.
Tiszta nyugodt vagyok, nem idegeskedik. pedig iylenkor mielőtt megjön mindig tiszta dinka vagyok, trele feszültséggel. Cicim sem fáj, néha érzem, néha szurkál a pocakom. És nem teltségérzetet érzek, hanem egyszerűen "megnőtt" a pocakom. A cicim gombján is megjelentek fehér pöttyök, oylan mint az előtej, de én egyik jelnek sem próbálok nagy jelentőséget tekinteni. Nem akarok koppani. Vannak, és kész, de nem élem abba bele magam, hogy pocakos vagyok. Várok. Ennyi.

moni

sziasztok!
Breni sajnálomKép, sokat gondoltam rád a hétvégén!Mindenképpen menjél el dokihoz,lehet vmi gond van !

Moni!
Azért drukkolok,hogy ne jöjjön megKép!

Kamilla!
Kép!

Olyan gyorsan elment ez a hétvégeKép,tegnap egész délután a házimoziztunk ,és jó kipihentük magunkat.A szomszédom hozozz fel kocsonyátKép anyut azért nyuzom h kéne fözni a héten,mert ugy imádom!!Lehet ,hogy ma délután nekiállunk!!
Megyek is elmegyünk a boltbaKép,de még jövök!!!Puszika!!
Vendég

Zsuzska!
A barátnőmnek 2 terhessége volt már az első a 43.napon derűlt ki és a 38.napon kellett volna megjönnie,a másik a 39.napon derűlt amikor megjött volna.
Moni!
Nekem is vannak fehér bigyók a cicim körül,nekem teltségérzetem van már 2 hete.
Keditke!
Még várok a héten.Utánna felhívom a dokit,amúgy is menni kéne vizsgálatra,meg az Elevitről akarom megkérdezni.

Kép
breni

Lányok!
Csak úgy simán látszanak a pöttyök,vagy ha megnyomjátok kicsit a mellbimbót?

Nekem csütörtökön kell megjönnie,és meg is fog!Pufi a hasam,és kicsit fájogat is.Kép

KépKép

KépKép
okr

Nekem is szurkál a hasam alja!és rengeteget eszem!Kép
Moni Neked is?Kép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Jó gyorsan eltelt ez a hétvége.

Ma vagyunk 6 évesek!!! És holnap lesz a 2. házassági évfordulónk!
Olyan marha soknak tűnik az a 6 év. Néha még mindig olyan mintha "járnánk".(Uramisten, mióta nem mondtam ezt ki...Kép) De már annyira az életem része és értelme lett az én Egyetlenem, hogy azt hiszem belehalnék, ha egyszer valamiért el válnának útjaink. De nem beszélek hülyeségetet.Kép

Móni!
Mennek a [color=#0000ff]
Olvastam a leveled, de az enyém hosszú lesz és még az elején vagyok.Kép De ma elküldömKép

Kamilla!
Nagyon sajnálom, hogy megjöttKép, de annyi pozitívum azért van benne, hogy neked legalább pontos a mensid. Gondolj bele, mi lenne, ha most szórakozott volna és mondjuk a 35. napon jön meg. Addigra sík ideg lettél vona, meg kidoboda fizetésed felét tesztekre.Kép Tudod, hányan vágynak ilyen mensire?
A doki mondta, hogy igyad a cickát?
Szerintem az a kulcsa a dolognak, hogy majd a doki kiderít valami okot, azt megoldjátok és onnantól NYUGODTAN vágsz neki a köv. hónapnak és akkor tuti, hogy összejön. Szorítok!Kép

Breni!
Nem kellene dokihoz menned? Lehet, hogy a tesztek tévednek, és akkor azért, ha meg nem vagy terhes akkor azért kellen elmenned, mert az nem normális, hogy ilyen rendszertelen.

Zsuzska!
A dokid nem mondott semmi arra, hogy valahogy be kéne állítani rendszeresre a mensidet? Érzel valamit?Kép

Kata!
Lesz táblicsku?Kép De ne csak azt hozd, hanem magadtat is!!!!! KépKépKép

Kriszti!
Azt hiszem Te kérdezted, hogy hőmérőzök-e. Akkor elkezdtem, mikor rátaláltam a babanetre (május) és még annak a hónapnak a végén abba is hagytam, mert marhára idegesített, hogy egy kis sz@r higanyszál határozza meg, hogy milyen hangulatban teli a napom. Ha felment, miért nem ment magasabbra, ha lecsökkent, miért csökkent le? Miért ennyi, miért annyi? Szóval azt éreztem, hogy ettől én begolyóznék. Meg amint lehetett látni, már becsapott néhányunkat. Bettinek is késett pár hónapja, illetve pöttyözött, de a hője még mindig fent volt és azt hiszem mikor végül mégis megjött neki, még akkor is magas volt. Mi meg jól bezsongattuk szegényt, hogy biztos terhes. Aztán mégsem Illetve azóta MÉGIS!!!Kép

Betti!
Jól vagytok?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Okr!
Nekem egyfolytában látszik.Miért?

Nektek is szarakodik a babanet?

Kép
breni

Vica!Irtam a leveled előtt vmennyivel hogy várok a héten és utánna megyek dokihoz.Szerintem azért rendszertelen (2 hónapja)mert nem szedem a fogamzásgátlótablettát és még most áll be.Egyébként olvastam a babaneten hogy ez normális az elején,de később már nem.Én még az elején vagyok.

Kép
breni

Csak kíváncsiságból kérdeztem.
(nekem nincs ilyenem)
Igaz,még egy kicsi tejet mindig ki lehet préselni,de ez még a szoptatás utóhatása.
Bizonyára ez már "babajel" nálatok!!!!Kép

Vica!
Én egy hónapra abbahagytam a hőmérőzést,és hiányzott!Minden reggel keresgéltem az ágy mellett.Most újrakezdtem,és még jó mert UH-n azt mondták nem lesz p.é.,de a hőmérő mégis mutatta.Igaz jóval később,mint az gondoltuk.Kép
Az igaz,hogy ettől nem lesz baba,de legalább megnyugtatott,hogy "működöm".Kép

KépKép

KépKép
okr

Vica Te menniyre laksz Szolnoktól??

zsuzska80
Szombathely

Köszi Vica a bíztatást. De pont azért nem értem az egészet, amit leírtál.
Napra pontos mensim van, tankönyvi hőgörbével, LH tesztel alátámasztva a 13cn-es peteérés, soha semmi pöttyőzés, barnázás és mégse történik semmi. Attól félek, hogy a párom a ludas a dologban és akkor nem tudom mi lesz, mert én tőle akarok gyereket!

Kép

Kép
kamilla306

SZiasztok Lányok! Nem mondom, írtatok péntek óta rendesen! Kép

Kamilla,
Kép, hogy megjött, és reméljük a doki mond vmi okosat! Egyébként mostanában én is 26 napos vagyok Kép

Breni,
szerintem is menjél el dokihoz, jobb ha megnéz, meg a bizonytalanságnak is vége lenne Kép azért drukkolok, hogy baba legyen a dologban!

Moni,
neked is szorítok a babáért! Kép

Vica,
igazán örülök, hogyha tényleg bölcsnek és nyugodtnak látszom Kép talán észrevétlenül jött a korral Kép (egyébként ritka türelmetlen fajta vagyok Kép, és aggódós is)

Zsazsóka,
hétvégenként vagy inkább? így gyakran fogjuk kerülni egymást!
sztem jó a görbéd! és drukk! Kép

Én 3 fázisú gyógyszert szedtem majd 10 évig és év végén lesz két éve, hogy abbahagytam... Azt olvastam, hogy azért jó a 3 fázisú, mert vhogy az próbálja követni legjobban a természetes folyamatokat.

Szelivi,
remélem jól vagy, és bizti nem lesz semmi gond!Kép
megkérdezhetem ki a dokid?
ha gondolod emilben: angel.37@freemail.hu
Az én dokibácsim is Istvános!

angel37

A fiúkon is lehet segíteni,ne izgulj!
Egyébként olvastam,hogy ha mindkét fél egészséges,akkor is max 30%a teherbeesés valószínüsége egy ciklusban.
(Azt hiszem Moni linkjében olvastam)

http://www.babazo.hu/tervezo/20050606haeddig.html
Remélem nem baj,Moni,hogy ide bemásoltam!?

KépKép

KépKép
okr

<font color="0000ff">Hajni!

Itt van a kiságy! Kép
Kép
Péntek-szombaton varrtam a fejvédőt hozzá. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Hali!

Proone! Nagyon szép a kiságyKép!

okr!Nagyon tetszik a weboldal,köszi h megosztotad velünkKép!

Lehet ,hogy én is veszek elevitet,pénteken megyek be Kanizsára unokatesomhoz,lehet bemegyek a városi gy.tárba.Ja a hétvégén a legjobban a Maszk 2 tetszett(maszk fia),mindenkinek ajánlani tudom,nagyon jó filmKép.Mióta én is babát szeretnék,ugy veszem észre ,hogy egyre több a babás reklám,és a film,vagy roszul gondolom.Mikor elhatározom ,hogy nem is gondolok a babára ,tuti hogy a tv-be sok babás reklámot adnakKép,ez igy is van.Ma vagyok a 10.napon a höm 36.6 volt,hétvégére és jövö hét elejére számolom,hogy akor lesz a pé-m.Ugy repül az idö!
Vendég

Sziasztok!

Akkor a táblák:

Kép

Kép

Vica,
ÉÉÉdes vagy, hogy én is kellenék (Kép), de sajna alig van időm bármire is... Kép

SzeLivi,
Vigyázz Magatokra! Kép

Imádom a pocakos fotókat! Kép Köszi Mindenkinek! KépKépKép
És még többet szeretnék látni, így HÚZZZZZATOK bele!!!!! KépKép

Hajni,
Hajrá, hajrá!!! Kép

Asszem, most ennyi...

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Keditke!
És te megkérdezted a dokidat az elevitről vagy magadtól fogod szeded?Én csak azért nem tudom hogy szedjem e,mivel voltam laborba ahol 0,2 vel eltért a maximumtól a vasam.Az elevitben pedig sok vas van és vajon szedhetem e.Tavaly meg alacsony volt a vasam 0,vmennyivel.Tud vki erről vmit?Egyáltalán kell beszélni erről a dokival?

Kép
breni

Köszi Editke,de Monié az érdem!

Kata
Föl lehet íratkozni a táblára?

Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Kriszti,
Persze, írd meg az adatokat és akkor a holnapiba már bele is raklak! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

O.kriszti- 2005.02-től próbálkozunk-ma a 31.cn-ált 34 naposak a ciklusaim- lakhely salgótarján-28éves vagyok -van egy 14 hónapos kislányom
Azt hiszem mindent leírtam.
Köszönöm.
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lányok!

Breni!
Bocsi, hogy én is beleszólok. A vas lehet, hogy csak a véredben van és nem a szervezetedben. nekem egyszer madnem a max kétszerese volt. Azt mondták, annak sok a vasa, aki kevés c-vitamint eszik, mert az segíti felszívódni a vasat, és amíg az nincs, addig csak kering a vérben. Én magamtól szedtem az elevitet, és a vérképemben most elevittel és a régi lelettel együtt sincs sok vas, a normál tartományban van.

Angel!

Mindjárt írok emilt!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi!Akkor is elkezdhetem?Bár dokihoz úgyis menni kéne..Na majd meglátom.Köszike

Kép
breni

Sziasztok!

Vica!
Köszi a drukkot, de sajna nem jött be. Talán egy halvány ketteske lesz, nem erre számítottam. Egyébként üzleti kommunikációból vizsgáztam.

Mindenkienk drukkolok, aki a tábla tetején van. Ez a hét már nekem is drukkra érdemes!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Zsu!
Szolnoktól kb 35km-re lakom. Miért?

Proone!
Nagyon nagyon tetszik a kiságy! Gondolom már alig várjátok, hogy a kis lakója benne aludjon.Kép

Breni!
Akkor reméljük, hogy csak a gyógyszer abbahagyás okozza a redszertelen cikulst. Egyébként meg marhára izgulok érted, hogy mégis baba legyen a dologban.
Olvastam egyszer itt a babaneten, hogy egy csaj kb 3-4 havonta menstruált és ezért már mindenféle kezeléseken részt vett,inszemek, lombikok, de csak nem jött a baba. Végül még el is váltak, és évekig külön éltek. Továbbra is 3-4 havi mensi. De egyszer egy bulin megint összejött a volt férjével, de másnap csak megbeszélték, hogy nem maradnak együtt. Aztán 3 hónap múlva ment el dokihoz, hogy vizsgálja ki mert állandóan szarul van, és a doki nevetve közölte, hogy egészséges 4 hónapos terhes. Felhívta a férjét, együtt zokogtak a telefonben és újból összeházasodtak és gyönyörű kislányuk született.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!
Kriszti ne haragudj,hogy tegnap koszones nelkul leptem le!!!!!!!Onnan tudom,hogy nincs PÉ-m,hogy csinalt UH-ot a doki!
A tegnapi temara visszaterve,en is gondban vagyok!18-an lejar a gyesem.Kenytelen vagyok kilepni,mert nem tudok visszamenni.Marci meg nem ovi kepes.NEM TUDOM MIT CSINALJAK???????????
Hallottam,hogy meglehet hosszabbitani a gyest,de ahhoz olyan indok kell.Kinevetnenek ha azert akarnam,mert meg nem szobatiszta a gyerekem.Mar csak 8napom van!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Vica!

Ismerős a történet, bár én csak hasonlóról tudok. Anyukám szomszéd nénijének anno évente 1-2-szer volt meg és van 3 fia!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Móni!
Írtam.Kép
(Bocsi, de csak kéttőben ment el, olyan hosszú.Kép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ancsa!
Gondolom,pont a szobatisztaság miatt nem veszik be oviba.Próbálj hosszabítást kérni!!!Szerintem adnak.Bár nem tudom hol kell igényelni.

A gyerekorvos nem ajánlott valamilyen vizsgálatokat,a kisfiadnak?
Van egy barátnöm,nekik is volt ilyen gondjuk,de sikeresen megoldódott.
Egyébként természetesen nem haragszom.

KépKép

KépKép
okr

Nem is probaltam beiratni meg.Nyugdijba ment a regi vedonenink majd megprobalom tole megkerdezni,hogy mit ajanl.Remelem,hogy nem betegsegbol van ez a gond!!!!!!Pisilni mar tobbnyire szol ha kell.A nagy wc miatt ritkan szol,inkabb a pelusba nyomja.

Kép
Kép
ancsa81

Vica!
Köszi nagyon aranyos vagy,azon gondolkodom csak el kéne menni a dokihoz,mert nagyon kiváncsi vagyok mi a fene van.

Kép
breni

Tök jó, hogy most sorozatos izgalmak következnek!

Holnap Zsu-babyért izgulunk, szerdán Móniért, pénteken Ancsáért és Emeséért, szombaton Beukáért, hétfőn értem, pénteken Laráért, vasárnap Hajniért, köv. vasárnap Nolináért, majd Anitáért, Kamilláért, és Editkéért.

Ancsa, ha nem veszik be az oviba, akkor szerintem mindenképpen meghosszabbítják a gyest.

Kamilla!
Nem akarok demagóg szöveggel jönni, de pont ez a lényeg. Ez a nagyító, hogy rámutasson a gubancra. Ha testileg minden OK, akkor hol lehet a hiba? A fejecskédben. Már korábban is írni akartam neked, hogy (tényleg ne haragudj, de nem tudom másképp leírni) ne akard annyira. Talán ha csak egy hónapra valami más elfoglaltásgot találsz, lehet, hogy pont az lesz a Te hónapod!
Ha elmész a dokihoz, lehet, hogy már az is elvonja egy kicsit a figyelmedet, vagy legalább megnyugszol és pozitívabban állsz hozzá.

Nagyon fontos:
[color=#0000ff]

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica !
Aranyos vagy ,de már 14 hónapja ezt csinálomKép!
Tudom, hogy majd eljön az én idöm is valamikor,de jó lenne tudni h mikor ?!!
Vendég

Vica értem inkáb a jövő héten, mert addig szerintem nem tesztelek!!
Csak azért kérdeztem mert megyek átutazóba Szolnokra....

zsuzska80
Szombathely

Ancsa!
Szerintem ez elég indok ahhoz, hogy meghosszabítsák a GYES-t. De konkrétan nem tudom mit és hol kell intézni.
Ki is akarsz lépni? Bölcsiben nem gondolkodtál? Meg hát még ott a szabid is!

Hú csajok, nem is merem bevallani nektek, hogy de. bekattantam, és elrohantam venni egy tesztet. Persze totál neg. lett... Én, aki eddig tudtam tartani magam, meg azt mondogattam, hogy nem akarok neg. tesztet látni. Most már mérges is avgyok magamra! De nem vagyok ám Kép. Igaz egész végig azon szurkoltam, hogy + legyen. Az eddigi terhességi tüneteimnek nevezett valamik mellé bejött a folyamatos pisilési inger, amire nem bírtam magammal, kocsiba ültem, és elautókáztam az első DM-ig. Még örültem is, hogy akciós a One Step... KépKépKép Hát az van, hogy nincs baba. És EÉLEGEM VAN MÁR AZ EGÉSZBÕL!!! Félre ne értsetek, de szívem szerint kilépnék a munkahelymről, itthon dolgoznék, magam ura lennék, és nem stresszelném magam azon, hogy jaj mit szólnak, mert megint táppénzre kell jönnöm, mert beteg lett Viki, meg ott az egyetem... Bocs, hogy így kitörtem, de már ott vagyok, hogy nem is igazán tudom mit szeretnék... Ilyenkor, mikor nem jön meg, nem tudok arra gondolni, hogy én nem is szeretnék babát, hiába hangoztattam eddig, hogy jön, amikor jönni akar, meg stb. Rájöttem, hogy iylenkor nem lehet nem gondolni a babára. Minden percben eszembe jut!!! Még egyzser bocs...

moni

Moni!
Kép nagyon sajnálom!Lehet még csak korai volt az a teszt!!
Vendég

Á nem hiszem. Vikivel a 27. napon csináltam tesztet, igaz reggeli vizeletből, de ha halványan is de pozitív lett. Most meg még csak ici-pici sincs... Kép lehet, hogy nem lehet több gyerekem...

moni

Moni!
Tudom mit erzel!!!!!Annyira sajnalom hogy most sem sikerult!Penteken en is biztos hogy nagyon kileszek borulva.
Nem gondoltam bolcsire,mert itt nincsen.Muszaly leszek kilepni,mert maradnom kell Marcival.Igaz nem is banom!!!!!!!!!NEM TUDOM ELENGEDNI!
Annyibol felek a kilepestol,hogy akkor mi lesz a tb-mel.Nem akarok majd egy vaskos szamlat kapni a vizsgalatokrol.
Valamelyikotok ajanlotta a csaladinetet,most irtam oda.Igaz nem nekem tanacsolta,de en is koszonom!!

Kép
Kép
ancsa81

M Ó Ó Ó Ó Ó N I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NE BESZELJ BUTASAGOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
KépKépKép

Egyébként én voltam a családinet ajánló Kép

moni

Akkor koszi!!!!!!!!
Varom a valaszt onnan.

Kép
Kép
ancsa81

Móni,
lehet, hogy megharagszol rám, de légyszi ne mondj ilyeneket, hogy nem lehet több gyereked..., remélem csak a negatív teszt miatti hirtelen felindulás mondatta veled!

Nekem még egy gyerekem sincs, 32 éves vagyok, túl vagyok egy komoly nőgyógy műtéten, ami rohadtul nehezíti a dolgot, és ez már 8. próbálkozásunk... most akkor én mit mondjak?
Igen, be vagyok szarva, hogy mi van, ha sose sikerül, meghogy kifutok az időből, mindig ez jut eszembe, ha megjön, de másnap már nézek előre...,
és persze, így ahogy mondod, nem tudok nem gondolni a babára..., ez nem elhatározás kérdése, de nem is kell nem gondolni rá.

Tudom, nem vigasztal senkit, hogy másnak milyen rossz, de bmilyen nehéz, az utolsó pillanatig optimizmussal kell hozzáállni, és itt még messze nincs szó utolsó pillanatról! Kép

És még egyszer bocs...Kép

angel37

Angel!
Egyáltalán nem haragszom rád4 Igen, jól látod, most a mélyponton vagyok, talán a - teszt miatt, talán nem, nem tudom. Igazából nekünk a 7. éles próbálkozásunk, de már egy éve nem védekezünk, a 7 hónap előtt csak a naptárt néztem... Bár ne tettem volna, bárcsak ne tetettem volna fel spirált Viki után. Tudom előre kell nézni, tudom, hogy nem szabadna így gondolkodni, tudom, hogy más is van iylen vagy még nehezebb helyzetbe, de nem látok kiutat jelen pillanatban...

moni

Talán az a baj, hogy annyira bíztam abban titokban, hogy most sikerült...

moni

Sőt azt is tudom miután megjön már nem leszek iylen magam alatt, de addig tuti...

moni

Nekem is amikor Marci megszuletett azt mondtam hogy soha tobbet.........!Sterilizaltatni akartam magam.Most meg beleorulok,hogy mikor lesz mar megegy.Sajnos nagyon nehez atlendulni a melypontokon.

Kép
Kép
ancsa81

Bocsi,hogy beleszolok,de én is ki vagyok borulva minden nem sikerült hónap után,de addig eljuttotam h nem bögök!!Mikor vége a mensinek akor sokal jobban érzem magam,mint pl maKép.Föleg hogy nem kell ma dolgoznom,és este 7.kor elkészül a kocsonya ,holnap reggel már tudok enni belöleKép!Csajok fel a fejel,akor én mit szoljak ,még az 1. babánk se akar jönniKép!!De a párom elött nem nyafizok,mert ö nem ilyen érzengös és azért is jöttem ide ,hogy legalább mi meg tudjuk beszélni a topicon!!!Különben behülyülnék!!
Vendég

LÁNYOK!
Kicsit kiteszem a lábam és kiborul a bili???

Ki hallott még ilyet????

Móni!
Te, aki annyira tartottad bennünk a lelket, aki figyelmeztettél, hogy csak "1 hét késés után", hogy gondoljunk másra...ejnye-ejnye.
És mellé még ez a -ne haragudj, de- baromság, hogy nem lesz több gyereked.
Tessék szépen összeszedni magad, megölelgetni, megpuszilgatni a gyerekeidet, akik gyönyörűek, egészségesek, és másnak még ennyi sincs.
Én nem vagyok még egyáltalán elkésve, de Ti meg főleg nem!
Most vagytok abban, a korban, amikor ideális gyereket szülni, testi-lelki szempontból egyaránt.
Én meg még csitri vagyok, lehet, hogy agyilag sem értem még el az anyasághoz szükséges szintet, de igenis hiszek benne rendületlenül, hogy egyszer hozzánk is leszáll a gólya és hoz nekünk egy drága kisbabát...(jajj, Istenem, mindjárt bőgök...kellett nekem így belelovallnom magam???)Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?