Sziasztok!
Jó gyorsan eltelt ez a hétvége.
Ma vagyunk 6 évesek!!! És holnap lesz a 2. házassági évfordulónk!
Olyan marha soknak tűnik az a 6 év. Néha még mindig olyan mintha "járnánk".(Uramisten, mióta nem mondtam ezt ki...
) De már annyira az életem része és értelme lett az én Egyetlenem, hogy azt hiszem belehalnék, ha egyszer valamiért el válnának útjaink. De nem beszélek hülyeségetet.
Móni!
Mennek a [color=#0000ff]
Olvastam a leveled, de az enyém hosszú lesz és még az elején vagyok.
De ma elküldöm
Kamilla!
Nagyon sajnálom, hogy megjött
, de annyi pozitívum azért van benne, hogy neked legalább pontos a mensid. Gondolj bele, mi lenne, ha most szórakozott volna és mondjuk a 35. napon jön meg. Addigra sík ideg lettél vona, meg kidoboda fizetésed felét tesztekre.
Tudod, hányan vágynak ilyen mensire?
A doki mondta, hogy igyad a cickát?
Szerintem az a kulcsa a dolognak, hogy majd a doki kiderít valami okot, azt megoldjátok és onnantól NYUGODTAN vágsz neki a köv. hónapnak és akkor tuti, hogy összejön. Szorítok!
Breni!
Nem kellene dokihoz menned? Lehet, hogy a tesztek tévednek, és akkor azért, ha meg nem vagy terhes akkor azért kellen elmenned, mert az nem normális, hogy ilyen rendszertelen.
Zsuzska!
A dokid nem mondott semmi arra, hogy valahogy be kéne állítani rendszeresre a mensidet? Érzel valamit?
Kata!
Lesz táblicsku?
De ne csak azt hozd, hanem magadtat is!!!!!
Kriszti!
Azt hiszem Te kérdezted, hogy hőmérőzök-e. Akkor elkezdtem, mikor rátaláltam a babanetre (május) és még annak a hónapnak a végén abba is hagytam, mert marhára idegesített, hogy egy kis sz@r higanyszál határozza meg, hogy milyen hangulatban teli a napom. Ha felment, miért nem ment magasabbra, ha lecsökkent, miért csökkent le? Miért ennyi, miért annyi? Szóval azt éreztem, hogy ettől én begolyóznék. Meg amint lehetett látni, már becsapott néhányunkat. Bettinek is késett pár hónapja, illetve pöttyözött, de a hője még mindig fent volt és azt hiszem mikor végül mégis megjött neki, még akkor is magas volt. Mi meg jól bezsongattuk szegényt, hogy biztos terhes. Aztán mégsem Illetve azóta MÉGIS!!!
Betti!
Jól vagytok?