Sziasztok!
Ezt a rovatot én indítottam el és nem hittem, hogy ekkora sikere lesz.
Köszönök minden hozzászólást, köszönöm a névnapi gratulációt ill. gratulálok a friss kismamáknak.
Látjátok azért a vonuló felhõk felett helyenként már kiderült az ég.
Az idõbeosztásom mostanában olyan, hogy ritkán tudok ide benézni, így arra szeretnélek kérni benneteket, hogy továbbra is támogassátok a többieket.
Magamról röviden annyit: most vagyok lassan a ciklusom végén. Szinte biztos vagyok benne, hogy az anyaságot most sem fogom megismerni. Pedig iszom a Fagyöngy teát...
Kedves névtelen aki a Gynevac-ról írtál!- kérlek írj le nekünk errõl mindent amit tudsz (hogyan jutottatok hozzá, ki írhatja fel, hogyan kell szedni, van-e valami mellékhatása stb. illetve arról, hogy nálatok melyikõtöknél nem mûködtek úgy a dolgok ahogy annak kellett volna stb.)
És még valami!- ha easetleg valamelyikõtök esetleg lapkiadással foglalkozna,akkor annak pedig azt üzenem, hogy érdemes lenne ennek a témának nagyobb teret szentelni...
Most elköszönök, mindenkinek a lehetõ legjobbakat kívánom és ígérem amint tudok jelentkezem.
Sziasztok!
Cili
Ui: segítséget kérek!!!
(- hiába írom be a jelszóba a nevemet és utána a jelszómat, mégsem fogadja el. Pedig én indítottam ezt az egész rovatot. Ennek mi az oka?