Új privát üzeneted érkezett!

Húúúú, neked is hatalmas és szép pocakod van Kép, Köszönjük a képet.

Kép

Kép
vkhajni

Köszi Hajni!
Végül is a peteérés a lényeg.Talán..
Szorgalmasan méregetek, azután majd látjukKép

Kép
Kép
zsazsóka73

Szerintem már azért is érdemes mérni, hogy lásd, ha valami máshogy van mint előtte. Meg én teljesen élvezem, hogy tudom,hogy történik valami bennem és azért változik a hőm. Már teljesen rutin.

Kép

Kép
vkhajni

Majd akkor köszönd, ha jönnek a többiek, és négyen rámcáfolnak, nyolc különböző dologgal, és mikor már nem tudod hogy fiúnak vagy lánynak születtél valaki közli, a kilencedik tényálást is Kép. Különben nincs mit, bár nem mondtam semmi Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Dehogynem mondtál!Kép
Úgy érzem, hogy minden apró információ közelebb visz a célhoz.
Legalábbis nagyon bízom benne!Kép
És tényleg jó tudni, hogy történik bennem valami.

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!
Incike
Csodaszép a pocakod.Szerintem még bőven fog nőni.Az utolsó 2 hónapban rohamosan fejlódik a baba,és vele együtt a pocak is.Kép
Zsazsóka
Örülök,hogy végre sikerült a görbét feltenni.
Tudod mit furcsállok?Hogy az enyémen rajzolt a program vonalakat.A tiéden meg nincs ilyen.
Megpróbálom fetenni ide,hogy lásd miről beszélek.
Kriszti
Kép
Ma egyébként szintén 36.5C volt a hőm.Az még nincs itt.

KépKép

KépKép
okr

Köszi Hajni.
Régen voltál már.Mikor költöztök az új házba?

Mindenkinek mihamarabbi szép pocakot kívánok.Legalább olyat mint Prooneé vagy az enyém.

Inci 30+6

Kép
Kép
incike

Szia Kriszti!
Én is hiányoltam a vonalakat, de nincs...
Egyébként az mit akar jelenteni?
Most akarom megcsinálni az aktuális görbémet.
Egyébként nagyon köszi a segítséget!
(olyan gyorsan kitakarítottam ma, mint még soha. Ugyanis rohantam vissza a géphez)Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Szió!
Szerintem ilyen ovulációt mutató koordináta.Vagy nem?
A fertilityben alul írnak mindenfélét.Pl.Mikor volt az ovuláció,meg hány napig van fenn a hőd,sőtt azt is mikor csinálj tesztet.Majd nézzd meg!Kép
Nagyon szívesen segítettem!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Megcsináltam az aktuálisat. Az már szebb.Kép
És van piros, szaggatott vonalam is!
A "Stats" sor mit jelent?
No, nem fárasztalak a tudatlanságommal.
Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Szerintem statusz/ok,nem?Bár most így nemigazán tudom.
Tedd fel légyszi az újat is!!!

KépKép

KépKép
okr

Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Nohát,milyen magas hőid vannak.Én hozzád képest békuci vagyok!Nem megbántani akarlak,remélem tudod!Kép
Szerintem tökéletes görbéd van!
Én még csak egy ciklus rajzolgattam bele a friendbe,mert múlt hónapban kimaradt a dolog!Elegem lett,és nem csináltam.Kép
Az írja,két ciklus kell a teljes elemzéshez(ha jól fordítottam)Ha neked megvan a kettő,akkor biztos sok mindent kiírt.
Láttad,hogy szülés várható időpontját is mutataja.Reméljük kell majd!!!Kép
Digitálissal méred a hődet?Én higanyossal.A digit folyton 35.-körül mutatott.

KépKép

KépKép
okr

Higanyossal mérem. Legelőször digitálissal akartam, de nekem is azt mutatta az első nap, hogy hibernálva vagyok.Kép így visszatettem a fiókba.
Dehogy bántasz meg!Sőt, félek, hogy már teljesen az agyadra megyek.
Nem szabad feladni semmit! Neked a kislányod a bizonyíték, hogy rendben vannak a dolgok! Csak türelem és sikerül!Kép
Az én esetemben 2 éve még egy garast sem adtak volna az orvosok, hogy megérem a másnapot. Magyarázatként csak annyit mondtak, hogy biztosan dolgom van még a Földön...Kép
Nagyon bízom benne,hogy a gyermekvállalás a dolgom, amiért még időt kaptam.
Egyébként köszi ezt az ábrát! Így izgalmasabb ez a méricskélés.
A szülés várható időpontját már felfedeztem. Izgalmas Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Nem kell megköszönni semmit!Természetes,hogy megmutatom,amit tudok.Nekem is sokat segítenek mások.KépHiszen ezért vagyunk itt!!!
Szerintem a babán kívül még rengeteg dolgod van(lehet 2-3 baba)De tényleg!

Reggel alig várom a hőmérés,rögtön írom a gépbe!Tök jó,tényleg.Kár,hogy magyarul nincs ilyen.Meg jkell tanulni perfekt angolul!!Kép
Más okból is kellene,de most ez a fontos!
Eszembe jutott még valami!Igaz az is angol oldal:www.astro.com.
Itt meg tudod csinálni a Jónás-naptárat.Nekem nem jött be,de neked talán.
Kellemes,babás éjszakát ,és mielőbbbi szülési időpont számolgatást kívánok mindenkinek!!!Kép
Holnap tali!
KrisztiKépilyen sok babát mindenkinek!!

KépKép

KépKép
okr

Kösz!
Holnap megcsinálom azt is.
Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra Kép

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Kriszti, Vkhajni! Köszönöm a válaszokat! Megpróbálom a hőmérőzést! Az én orvosom azt mondta, nagyon körülményes napokon keresztül bejárni a kórházba UH-ra, ezért ezt felejtsem el! Ovulációs teszteket próbáltatok már?
Ti mennyi ideje próbálkoztok?
Mesi
mesi27

Sziasztok!
Mesi
Szerintem mindennképp kezd a hőmérővel.Minden nap mielőtt felkelnél az ágyból megnézed,csinálsz egy grafikont,és máris látszik a p.é.
Az ovulációs tesztet még nem próbáltam.

2-3 hónapnyi hőmérőzés után(ha még nem vagy terhes)biztos járhatsz UH-ra.Nem egy bonyolult dolog.2 perc a vizsgálat.Persze várakozni kell,míg sorrajutsz.Kép
Az első hó.-ban kicsit többször kell menni.Aztán már csak a feltételezett p.é. környékén.Kép
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Incike!
Nem akarlak elkeseríteni, de utolsó két hónapban nő legtöbbet a pocak, és a babó is... Szóval fogsz még pár kilót hízni. DE szerintem nagyon jó "súlyban" vagy!!! Én 10 kg-t híztam mindegyik gyerkőccel, és a végén jött fel több, igaz az utolsó 2 hétben 2 kg-t fogytam mindegyikkel. Kép

Hőmérősök!
Én is csináltam, de már elegem lett belőle, így sok kitartást kívánok hozzá!

moni

Sziasztok Lányok!
Nem voltam 2 napig, mert kórházban voltam.
Péntek reggel véreztem egy kicsit és bevágtattam az Istvánba. Ott kiderült, hogy a vérzés már nem látszik, de a lepényen van egy hematóma, és 11×40 mm-es darabon levált. Úgyhogy befektettek. Semmi kezelést nem kaptam, az ördög se volt kíváncsi rám, mert ez "úgyis magától megoldódik, vagy így, vagy úgy". Aztán sikerült elérnem a dokimat, aki ma reggel megnézett ultrahanggal és azt mondta, hogy nics semmi, vagy elmúlt, vagy nem is volt és valaki csak elnézett valamit. Kérdeztem, hogy nem a köhögéstől van-e, de azt mondták, hogy régen amikor a nőket a tatár kergette, akkor is születtek babák. Erre most már vérzik az orrom, de erre majd kalciumot szedek. Szóval pár napig szétnéztem a kórházban.

Jók legyetek! Vigyázzatok magatokra!
Megyek szundizni!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Most jöttem meg a dokitól Kép. Azt mondta, hogy van egy 20 mm-esem Kép. Úgy örülök neki. Írt fel tüszőrepesztő szurit, sajna csak rendelésre tudnak hozni, nincs az egész városban. Úgyhogy a doki javaslatára csak szeretjük egymást Kép. Olyan nagy, hatalmas lufi volt Kép. Sokkal nagyobbnak nézett ki mint 20 mm. Különben azt hittem, hogy csütörtökön volt pém, de ezek szerint nem. Most mondtam a páromnak, hogy minden nap 3 akció legalább egy hétig Kép. Szegénykém egy kicsit furin nézett rám Kép.

Na jó, nem áradozom. Lassan kaja, aztán telek. Most kezdjük a nappali járólapozást Kép.

Incike, költözés szempontból nem merek már jóslatokba bocsátkozni Kép. Bizakodom és reménykedem.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Beu!Nem nagyon meseltem eddig a tesomrol.2ev probalkozas es majdnem az osszes lehetseges vizsgalat utan kideritettek,hogy ellenanyagot termel a parja ellen.Mar volt egy inszeme.Sajnos csak 8hetig elt a baba a pocijabanKép
Bromot kellett szednie.Abbahagyatta vele a doki es ra 2napra...!
Most csutortokon volt a masodik inszeme.NAGYON REMELEM HOGY SIKERUL.
En mar tegnap ota erzem,hogy megfog jonni.Igaz csak pentekre varom.Holnap megyek vervetelre.
Szegeny Marcikam tegnap ota nathas.Olyan kis beteg arca vanKép!A jovoheti szulinapi bulija igy lehet hogy elmaradKépKépKép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Sajnálom Szilvi,hogy vérezgettél.Biztos minden rendben lesz!!!!Kép
Az orrom nekem is vérzett koraterhesen,valamelyik hormon okozza.Nem tudom melyik pontosan.

Hajni!
Akkor HAJRÁ!!!!!!Kép

Ancsa!
Sajnálom a tesódat!
Én is preamenstruációs szindrómás vagyok!!Olyan ideges vagyok....,pufi a hasam.Tuti megjön!
Sírjunk együtt!!!Kép
Boldog szülinapot a kisfiadnak!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Koszi a neveben is!!!!!!!
En most varom hogy megjojjon.Ebben a honapban nem volt PÉ-m.Azert is varom,hogy tudjak menni UH-ra.Hatha tud mar mondani valami okosat a dokim.
Csalodva lattam,hogy felakarod adni!!!!!!!!!!!!!!
Ilyen nincs!Tessek csak jarni a dokihoz(nem fogamzasgatloert)!
Elfelejtettem irni penteken,hogy en is boldog 14.honapot kivanok a kislanyodnak!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Köszönjük a köszöntést!
Nem késett el,ma 14 hónapos!Kép

Honnan tudod,hogy nem volt p.é-d?UH,vagy hőmérő?
Tényleg várunk jó pár évet,ha következő ciklusban sem sikerül a baba!Sajna már belemennék a GYES-be,azt pedig nem akarom.

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Miért nem akarsz belemenni a GYES-be? Van a Családineten egy Tb szakértő, aki szuper trükköket tud, hogy minél több legyen a GYEd. Egyik barátnőm GYES alatt szült, úgy, hogy közben kivett valamennyi szabit, majd táppénzre ment. Most az "emelt" fizuja után kapja a GYED-et. De a TB szakértő jobban tudja. Kérdezd meg. Nem akarok rád bezsélni smemit, de én nagyon megbántam, hogy Feltetettem spirált(gyógyszert nem szedhettem, és tessék, már egy éve lekerült a spirál, igaz, hogy csak márc. óta akciózunk célirányosan, de eddig sikertelenül... Szóval én a helyedben nem védekeznék sehogy. A GYED-t a szülés előtti év átlagából számolják, ha nincs meg a 180 nap (mert táppénzen vagy), akkor annyiból, amennyi bérezett napod van.

moni

Sziasztok!
Kriszti!
Boldog 14.hónapot kívánok én is!
Ezek szerint még 10 hónaig biztosan nem fogsz "belemenni" a Gyes-be!Addig a kislányoddal Gyed-en tudsz lenni. Ha pedig addig terhes leszel, - és már hogy ne lennél az!!Kép - akkor táppénzre mégy. Majd mikor megszületik a második baba, akkor újra a Gyed-et kezded!
Szóval ilyenkor nem szabad megkezdeni a Gyes-t!

Kép
Kép
zsazsóka73

Olvasgattam már erről ezt-azt.
Pl.Ki kell venni a szabit GYED után,de csak 29 napot.Aztán táppénz.Így nem tudnak felmondani.Kép
Ehhez azért partner kell legyen a munkahely is!Az enyémen épp az állásomat akarják megszüntetni.Kép
Hát nem tudom,hogyan lesz.Mindenesetre megnézem amit ajánlottál!KépKöszi!
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Köszönöm lányok a bíztatást,és Ada is a jókívánságokat!!Kép
Mindent megteszünk a babásodás érdekében!
Még 4 nap hátra a mensiig.Izgulok nagyon!Úgy érzem meg fog jönni!
Kép
Zsóka!
Mennyi volt ma a hőd?Az enyém már három napja 36.5C kezdek eszkimósodni!

KépKép

KépKép
okr

Azért vigyázz Szerintem szabi alatt felmondhatnak.
2006. augusztus 09-én van a Gyed-ed utolsó napja, akkor augusztus 10-től táppénzen legyél!
Majd mikor néhány hónap múlva megszületik a második babád, akkor ugyanezzel az összeggel leszel újra Gyed-en. És a szabidat majd ez utóbbi Gyed lejárta után kiveszed.

Kép
Kép
zsazsóka73

Köszönöm a segítséged!!!
Azt hiszem ez lesz a jó megoldás!Akkor még így van időnk a tesóra!Kép
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Ezt akartam mondani/írniKép
És most, hogy így megnyugodtál - remélem - jöhet a tesó!
Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Szeretettel várjuk!!!!!!!!!!Kép

Most beszéljünk kicsit rólad ! Hőd? Jónás-naptár?Kép

KépKép

KépKép
okr

Az előbb értem haza (családi ebéd, építészeti vásár/kiállítás, csavargás). Most akarok nekilátni angolt tanulni, a holnapi órámra. Csak egyszerűen nem tudok elszakadni a géptől.
A hőm, már második napja 36.8. Elvileg meg fog jönni. Bízom benne, hogy a gyakorlat rácáfol erre! A Jónás-naptárra még nem volt időm. Ránéztem az oldalra, csak nem ment kapásból.Majd..
Egyébként mi az a Jónás-naptár?

Kép
Kép
zsazsóka73

Kellemes napod lehetett! Most már csak egy szuper éjszaka,és minden tökéletes!Kép
A Jónás-naptár az asztrológia segítségével mutatja meg,mikor vagy fogamzóképes.A születési dátum kell hozzá.(óra és perc is)
Nekem eddig nem jött be,de ki tudja...
A baba nemét is meg lehet így áll. határozni.
Adánál az időpont esetleg jó lehet,de a neme.....Kép

Van egy pontosabb link hozzá:
http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi
(a jónánásos topikban láttam)

Megnéztem az ábrád,és beleképzeltem a mait.Nem olyan rossz az!Nekem is esett 3 napja.
Remélem nem jön meg egyikünknek sem!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

A pontos időről akkor anyukámat meg kell kérdeznem. Holnap mindenképpen megcsinálom ezt a "Jónás-balhét"..
Szerintem nekem meg fog jönni, mivel a héten felfázásgyanúval elmentem a dokimhoz, aki az ultrahangra annyit mondott, hogy jó vastag a méhfalam. ????? És javasolt egy vizeletvizsgálatot, aminek az eredménye negatív lett. Ezt én úgy értelmeztem, hogy nincs baba.Kép
De nagyon bízom titkon abban,hogy óriásit tévedett a dokiKép ÉS ITT SENKINEK NEM JÖN MEG, CSUPÁN AZ ÉLETKEDVE!!!Kép
Ti egyébként - a baba nemét illetően - fiút vagy kislányt szeretnétek?

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka!
Nem a méhnyálkahártya volt vastag?Mert az jó!Abba be tud szépen ágyazódni a baba,vagy inkább már beágyazódott!Kép
Felfázás gyanúnál különbözö vizeltvizsgálatok vannak:pl genny,fehérje,üledék.Ezek lehettek negatívak,ami nagyon jó!Lehet inkább terhestüneteid vannak!!!!!
Én drukkolok neked+++++++++++++++!!!!!Kép
Mindegy ,hogy fiú,vagy lány!
Adát lánynak éreztem egyébként,most úgy gondolom a következö baba fiú lesz.
De a kislánynak is nagyon örülnék!!!
CSAK JÖNNE MÁR!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Egy kis olvasgatnivaló:
http://www.babazo.hu/tervezo/20050606haeddig.html

Még több érdekes cikk is van.

Okr!
Szabi alatt sem mondhatnak fel, ha kismama vagy!!! Ez tuti biztos!
Volt szomszédom úgy lett kismama, hogy fia janban töltötte be a 3-at, és aug.ra várta a babát. Ahogy letelt a GYES "visszament" dolgozni, pontosabban kivette a szabiját. Felmondtak neki alatta, bírósághoz fordult, megnyerte a pert, mivel terhesség alatt felmondási védelem alatt állnak a nők!!!

moni

Köszi szépen Moni!
Azt nem tudod esetleg a munkáltatót "megfenyítették" ezért ?

Elolvastam a cikket,nagyon jó!Kép
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Jó éjt mindenkinek!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!Elszunnyadtam a "nagy" angol-tanulás közben...
Köszi a drukkokat És viszont Neked!Kép
Rövidesen kiderül, hogy most mi negatív...
Persze, hogy mindegy, hogy fiú vagy lány, csak jöjjön..Kép..én egy picit fiúpárti vagyok

Moni!
Természetesen, ha kismama a munkavállaló, akkor védett- munkajogilag.Így a munkáltató nem mondhat fel. Bár az új szabályozás szerint - én úgy tudom - akár táppénz alatt is felmondhat a munkáltató, csak a védettség letelte után "lép életbe".
Ha Kriszti munkaköre megszűnk, akkor célszerű "nyújtani" talán az időt,mikor menni kell.
A Figyelő honlapján elég korrekt munkajogász van.
A biztonság kedvéért rá kell kérdezni!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!
Nem kezdem valami fényes hírrel a hetet.
Tegnap reggel megjött. Szokás szerint a 26. cn-on. Viszont ma reggel sikerült elérnem végre a dokimat és adott egy időpontot jövő hétfőre úgyhogy remélem kideríti, hogy mi a pálya. (Kezdhetem megint azt a szar cickafarkat. Megint két hétig hányingerem lesz.)

Többiekkel mi a helyzet? Remélem még senkinek nem jött meg rajtam kívül!

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt!
Látom Kamilla megelőztél, és sajna nem jó hírekkel pedig bíztam abban, hogy jó hírekkel vagy korai.

Nekem még semmi, igaz csak ma reggel kellene megjönnie. Nem tudom mit higgyek! Inkább nem is gondolok semmire, lesz ami lesz. Egyik percben az van bennem, hogy azonnal tesztelnék, a másikban, hogy minek, úgyis neg. lenne. Szóval elvagyok mint a befőtt. Ma itt leszek egész de. a gép előtt, mert ugye táppénzen vagyok Vikivel, és van 5adag gépi dolgozatom ami javításra vár. 15-tel beszorozva az 75 db... Nem fogok unatkozni. Majd bekukkantok közben. Kizárólag akkor, ha egy kupaccal végeztem! KépKépKép

moni

Sziasztok!

Moni detto én is így érzek.Nekem olyan megjövösen szúrkál, szóval nem tudom, mi a helyzet.én csak egy hét mulva teszetelek.

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!Köszönöm mindenkinek a drukkot.Csináltam szombaton egy tök negatív tesztet.Ma vagyok a 41.napon és semmi,meg se jön de a teszt is negatív.Jó mi?

Kép
breni

Breni!Kép
Én is voltam már így,hogy nem jött meg de terhes sem voltam.
Elmentem dokihoz de ő sem tudott semmit mondani azt mondta hogy várjak.Aztán a 80 napig nem jött meg...
Szerintem most is így járok...nekem nagyon rendszertelen..
neked milyenek voltak eddig a ciklusaid??

zsuzska80
Szombathely

Kata dobsz egy táblát??
Moni Te mikor akarsz tesztelni??

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!
Kamilla!
Nagyon sajnálom!!Legközelebb biztos SIKERÜL!!!!

Zsuzska,Breni!
Drukk,hogy baba legyen a dologban++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Zsuzska!
Múlt hónapban 40 napra jött meg ,előtte pedig gyogyit szedtem így rendszeres volt.Barátnőmnek is a 39.napon mutatta ki a teszt hogy terhes.

Kép
breni

Zsuzska!
Szívem szerint már teszteltem volna, de hétvégére tervezem, feltéve ha addig nem jön meg. Hiába szokott pontosan jönni 27 v. 28 napra, múlt ciklusban megviccelt, és 31 napra jött meg. Nem szeretnék negatív tesztet látni!!!

moni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?