Új privát üzeneted érkezett!

Incike!
Nekem már 2 hete ilyen puffadásom van egyfolytában,egész nap.De még nem lett pozitív a teszt.

Kép
breni

Breni
Én a helyedben nem rágódnék ennyit a teszten, mert árthat a folytonos idegeskedés.
Idővel pozitív lesz az a teszt hidd el és jönni fog a Kép

Inci 30+4

Kép
Kép
incike

Beszéltem a dokival, mondta, hogy ne aggódjak, jó, hogy erős pozitív lett a tegnapi tesztem és ez a kis mennyiségű pöttyözés még nem ad okot aggodalomra. Remélem,hogy tényleg nem lesz semmi gond. Most egy hétig tényleg ezerrel pihenek, alszok majd. Régen volt ilyen szabim.

Betti
betti73

Betti,
Jól van, megnyugodtál egy kicsit? Kép

angel37

Nyugodt vagyok teljesen. Nem fogok idegeskedni, a SORSOT úgysem tudom befolyásolni!!! Kép Kép

Betti
betti73

Incike!
Én egyáltalán nem vagyok ideges.Úgy tűnik?Csak kiváncsi vagy vmi ilyesmi.Te is az lennél a 37.napon.Szerintem.

Kép
breni

Hali!!
Mindjárt készen van a kaja,nagyon gyorssan elkészültemKép.Párom nagyon boldog leszKép!

Ancsa!
Ugy sajnálom,és tudom,hogy nagyon nehéz Kép.
Szerintem azt a kazit mostanába ne nézegesd mert annál rosszab lesz!
Breni!
Hát én is kiváncsi vagyok a fejlemányekre,de remélem a baba miatt késikKép!Drukkolok!

Betti!
Olyan jó neked ,egy darabig nem látod a fönököd képétKép!Persze hiányozni fogsz hogy nem leszel itt a b.neten!Meddig lesztek?"bocsi erröl lemaradtam".
Kamilla!
Mi van veled,höd milyen?

Csajok mi van Hajnyval,tud róla vakaki?
Vendég

Elbúcsúzom Lányok, még dolgozom, de már nem jövök ide! Puszi Mindenkinek. 17-én jövök!

Betti

Betti
betti73

Szia-szia!!Pihizz sokat!!Puszi!!
Vendég

Betti, SZIASZTOK! Kép

Nagyon jó hetet kívánok Nektek! Kép Vigyázzatok magatokra!

angel37

Betti!
Én is kívánok nektek a lehető legjobbakat.

Kép
breni

Jaj Breni, ha Renáta vagy, akkor boldog névnapot! Kép

angel37

Sziasztok!

Szóval elmentem a dokihoz. Mondtam neki, hogy barnázgatok vasárnap óta. Erre ő mondta, h megnéz UH-val.valamit mmondott latinul. magyarul pedig azt mondta, hogy most nincds cisztám. Utána mutattam neki a hőgörbémet amit csak a 14cn-től mértem vasárnapig.Hát az sem volt 37 felett. Mondta hogy akkor nincs pé ha nem jól mükszik az (agyalapi mirigy)? ha jól emlékszem ezt mondta.

Kép
lara26

SZia Lara!Kép

Erről a témáról annyit tudok, hogy bizonyos hormonok termelését az agyalapi mirigy irányítja, és így hathat a peteérésre is ill. ha nem tökéletesen működik benne vmi, akkor okozhatja pé hiányát. Olvastam más topicon, hogy ez gyógyszeresen kezelhető.
Mit mondott, a doki megoldásként? Volt már hormonvizsgálatod?
Az én hőm nagyon ritkán éri el a 37-et, mondjuk az alaphőm egy hüllőéhez hasonlít: 36,2-36,3.

angel37

Szia Lara!
Ez nem jó hirKép
Na én lépek ,mert mindjárt jön a párom hazaKép.!!

Sziasztok!
Vendég

<font color="0000ff">Sziasztok!
Nemrég kért valaki pocakképet. Ma készült:

Kép

Proone
32+2 (Uh szerint 33+3)</font>

KépKépKépKép
proone

Szia Betti73!

Picit elkéstem.Bocs!
Minden jót kívánok nektek és jó EGÉSZSÉGET!!!

73-asok (és mások, akik félnek, hogy kifutnak az időből!)
Tegnap azt mondta a nőgyógyászom, hogy "...32 éves! A legjobb kor a gyermekvállalásra!"

Kép
Kép
zsazsóka73

helló Csajok!!

Ági nem tudom, hoyg mit szedtem össze, de folyik belőlem valami zöldes sárgás, és viszket.
Nem ua. a doki nézte meg a párom, az első itt történt a városi k órházban, utána elmentünk egy magándokihoz BP-re. A sejtszám nem nagyon változott, de mindössze 16 nap telt el a kettő "mérés" között. Helyben kellett mintát adni. Vért is vettek tőle, jövő kedden megyünk vissza.
én meg ma voltam dokinál.

Maminti nem csodálom, hogy megkönnyezted, olyan jó lehet!

Moni mikor lesz megint vizsgálat a párodnak? Kezelik végül?

Én meg ma votlam dokinál. nagyon sokat kelelt várnom. VOlt rákszűrés, elmondtam neki, hoyg mi volt a párommal, mondtam, hogy érzek valami fertőzést, ezt meg is erősítette, hogy látszik. Írt fel antibiotikumot, meg kenőcsöt, és mondta, hogy a mensi után menjek vissza és csinál citológiát. Aztán lehet, hogy irány a Kaáli intézet. na de ez a jövő zenéje.

Jó éjt mindenkinek, és holnapara jó munkát!!!

Kép
Kép
beuka

Proone!én voltam a bűnös!!Kép
Köszi nagyon szép pocid van!Én nagyon kíváncsi lennék hogy milyen nemű a baba!
De hát tégd is megértelek!
Vigyázzatok magatokra és azért ide is látogass néha!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok Lányok! Kép

Zsazsóka!
Máris szebb a napom! Kép
Még az időjárás is stimmel! Kép
Itt a mi időnk! Kép Látod, Bettinek már sikerült is!Kép
A nődokidnak küldök egy nagy puszit! Kép

angel37

Angel!
Köszönöm a tegnapi köszöntést.

Kép
breni

HOL VAGYTOK??MINDENKI KIRÁNDULNI VAN?VAGY SOK A MUNKA?

Kép
breni

Sziasztok!
Viki beteg lett, 39 fokos lázzal ébredt, doki, táppénz, majd szerdán kell vele visszamennem, v.miylen vacit szedett össze kapott AB-t.
A gyógyszertárban majdnem elcsábultam egy tesztért, de meg bírtam állni, eszembe jutott milyen rossz volt - at látni. Győzött a józan ész!!! KépKépKép Mivel 31 napra jött meg legutoljára kivárom a 35 napot, és utána tesztelek. Nem érzek semmit, szó szerint semmit! Azt sem, hogy meg akarna jönni! Pocakom nem lapos reggelre, pedig nem vagyok nagy evő, ma a cicim sem érzem, oylan érzésem van, minha hasizomlázam lenne, olyan feszítés. De az sem folyamatos. Van egy érzésem, hogy majd alattomosan fog megjönni... Kép Na megyek, mert rengeteg dolgom van!

Proone!
Szép pocid van! Sz.tem kislány lakja... Kép

Breni!
Mikor tesztelsz legközelebb? Ha neg., konzultálj mindenképp a dokiddal!

Hajni! Banya!
Mizujs veletek??

Kata!
Én úgy tudom Anitának megjött tegnapelőtt írta azt hiszem.

Beuka!
Semmi különös kezelésre nem fogunk menni. Várunk a csodára.

moni

Breni!
Sok boldogságot utólag is, ez az előbb lemardat! De már itt sme vagyok! Jöhetsz hozzám segíteni... Kép))

moni

Proone!Régebben láttama pocidat, és akkor azt mondtam kisfiu, de most mintha gömbölyűbb most lehet kislány.
A doki sem szólja el??

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!
Most már fel tudom tenni az ígért képetKép
Kép
A feje lefelé van,baloldalt, a pici fehér folt az a bal kezeKép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!!!!

Majd délután jövök,rohanok tovább csak bekukkantottam.

Kata
Légyszíves javíts át!!!!Ma vagyok a 3 cn-on!!!! Köszi!!!
csanita

Sziasztok!

Összetört szívvel megint itt vagyok.
A túránk első délutánján leszakadt a bakancsom talpa. 3 éve vettük, minden évben 1-2 hetet használtam és 35.000 kőkemény magyar forint volt. Teljesen kiborultunk mindketten.
Ez du. 5 órakkor történt (szerdán) és egy csomó buszozás, meg vonatozás után már éjjel fél 1-kor itthon is voltunk.KépKépKépKépKépKép
Mikor másnap kipakoltam a használatlan cuccokat végig bőgtem mint egy hülye. Ez lett volna az egyetlen nyaralásunk, amit kettesben töltünk!!!Kép Mert a Veszprémi családos rokonlátogatás, meg a többi "társas" utazás az én vagy a férjem családjával nem nyaralás volt.
Még most is, ha eszembe jut, mindjárt bőgök. Tavasz óta erre készülünk. Egy halom pénzük benne van. A szerdai nap 24 órájából 16-ot utaztunk.Kép
Nincs pénzünk és időnk egy újjabb túrára. Azzal nyugtatom magam, hogy biztos így kellett lennie, mert lehet, hogy a következő szikláról leestem volna, vagy akármi.
Hát ez van.
Nem vagyok már annyira magam alatt, csak szomorú vagyok.

Zsu!
Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Használod a taposó gépet? Biztos jó lehet.Kép
Lehet, hogy úgy kellene felvenned a telefont, hogy "köszi a köszöntést, jól vagyok, baba sehol, még valami?"Kép

Csanita!
Örülök, hogy megjött! Biztos vagyok benne, hogy neked is jut ebből a zebraesőből.Kép

Betti!
Tudom, hogy már nem olvasod, de azért írok. Aggódtam értetek, örülök. hogy a doki szerint nincs gáz. Vigyázzatok magatokra és pihenjetek sokat!Kép

Betti24!
ÓRIÁSI GRATULA!!!!!!!!
Úgy örülök nektek!!!!:KépKépKépKépKépKépKépKép

Maminti!
Olyan ééééééédes ez a baba!!! Teljesen baba formája van! Nagyon boldogok lehettek most!Kép

Ancsa!
Kérlek ne legyen rossz kedved. Tudom, hogy indenkit elér egyszer (vagy többször) a holtpont, de ezen át kell esni. Csinálj valami olyat, mit már régen szerettél volna, vagy ami most ebben a pillanatban nagyon jól esne. Fel a fejjel.Kép

Kamilla!
ha jól emlékszem Maminti és Betti is azt mondta, hogy nem az övék ez a hónap és hogy biztos meg vog jönni. nagyon szurkolok!!!Kép

Proone!
Hú...ez ám a poci. Tök, jó, hogy nem akarjátok tudni, hogy mi lesz a neme. Én is így szeretném majd, nem tudom kibirom-e.

Egy kis pozitívum rólunk: már nagyon régen volt az, hogy ennyire nem érdekelt a baba-téma. Úgy örülök, hogy ketten vagyunk és akkor megyünk el otthonról, amikor akarunk, meg akkor fekszek le vagy takarítok meg minden, amikor én akarom.
Meg ez a sikertelen túra azt juttatta eszembe, hogy me lenne, ha csak jövő tavasszal lenen baba, mert akkor még egyszer elmehetnénk kirándulni.Kép
persze nem védekeznénk továbbra sem, de nem várom.Kép
Illetve, most azt várom, hogy megjöjjön, mert menni akarok rákszűrésre.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Blandrea,
szerintem elég az Elevit, abban van elég folsav. De inkább a dokidat kérdezd, mi a véleménye.

Keditke,
milyen volt a vacsi?

Ancsa,
fel a fejjel!

Angyal, Zsazsóka,
tényleg jó meleg van így októberben. Húzzatok bele, ez a ti időtök!!! Bocs...Kép
Angyal,
nem csak terheseknek csinálják, de az a bimanuális, igen. Egyetem elején volt egy kis mensigondom. A doki 5 percig kotorászott bennem, szép nagy kezei voltak, utána egy negyed óráig nem bírtam kiegyenesedni, marhára fájt Kép
Az én dokim a tapival kezdi, csak utána hatol be a kis műszerével. Kép

Lara,
legalább tudja, mi a gond. Vérvétel is volt?

Proone,
szép nagy pocakod van. Kép

Beuka,
Kép Amíg meg nem gyógyulsz, vagy le nem jár a kúra, jobb lenne, ha nem szexelnétek így. Jó, hogy mentek a Kaáliba, lehet, hogy nem is lesz semmi disznóság, és a férjed értékei is normalizálódnak.

Móni,
Kép Azért én szurkolok, hátha csak alattomosan kimarad az a mensi.

Ági
potter_76

Moni!
Köszönöm.Holnap tesztelek,még nem jött meg.Néha érzem hogy egy kicsit fáj a hasam,de más nincs.
Drukkoljatok légyszi holnap reggel.

Kép
breni

Vica nagyon sajnálom, de egy másik cipőben nem tudtatok volna menni, mig a megcsináltatjátok?Bocs ha hülye kérdés volt!Kép
Hogy-hogy sok pénzetek áll benne, foglaltatok le előre valamit??
Legalább itt vagy velünk és mi ennek nagyon örülünk!KépKép
Ne légy szomorú, kérlek!!

zsuzska80
Szombathely

Vica!
Túra miatt Kép, de a babához való hozzáállásod miatt pedig Kép vagyok! Ez az! Így tovább! Most semmi másra ne koncentrálj, mint arra, hogy nemsokára alig valamivel több mint 2 hónap múlva itt a Karácsony, szilveszter, újév, és akkor már lehet is szervezkedni nem sokkal utána a túrára!

Potter!
Köszi. Kép

moni

Vica,
sajnálom, hogy így alakult Kép
nem tudtatok volna a bakancs nélkül maradni? (bocs, én sem akarlak idegesíteni ezzel)
Lehet, hogy ez a legjobb babához való hozzáállás! Kép Bár engem se szorítana az idő...

Potter, Kép
aha, erre gondoltam én is...
ha alaposabban megnéznek azt én is meg szoktam érezni, aznap este nem is nagyon szokott kedvem lenni a "babagyártáshoz"

Maminti,
Megint csak azt tudom mondani, hogy de jó Nektek Kép
Köszi a magyarázatotKép, anélkül talán a fejecskéjét sejettem volna, hogy merre van...Kép

Breni,
majd távolról, de drukkolok neked! Kép

angel37

Sziasztok !
Nem akarlak titeket zavarni, de látom, hogy terhességi ügyben járatosak vagytok. A kérdésem a következő lenne. Leírom röviden a tényállásomat: aug 23-án jött meg utoljára a mensim, szept. 22-én csináltam egy terhességi tesztet, ami pozítiv lett, erre most pár napja barnás jellegű "folyásom" van, a melleim nagyon fájnak. Szerintetek ez nagy gond? A dokimhoz csak okt. 26-án tudok menni, még szabin van, és ekkora kaptam időpontot.
Ha tudtok segíteni, nagyon megköszöném.
Várom válaszotokat.
Sziasztok
helgi

Sziasztok!
Koszonom,hogy vigasztaltok!Olyan jo,hogy ti vagytok!Itthon senki nem erti meg,hogy nekem mennyire fontos ez az egesz!A noveremen kivul senkivel nem tudok errol beszelni,meg a parommal sem.Tegnap elott is amikor hazajott elsirtam magam.Mikor megnyugodtam a fejemhez vagta,hogy minek van rosz kedvem??????????????????
A tesomat sem akarom ezzel traktalni most,mert tegnap volt inszeme.Most inkabb erte(ertuk)aggodom!
Koszonom megegyszer Lanyok!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Zsuzska, Móni,Ancsa!
Jól esett nagyon, hogy együttéreztek velem. Köszönöm.Kép
Másik cipő olyan volt nálunk, amit csak arra használunk, hogy mikor már mgállunk tábortverni, akkor levehessük a bakancsot és egy kis könnyű cipőnek sem nevezett valami legyen a lábunkon. Abban az első kavicsnál kitöröm a bokám.Kép
Meg hiába vettünk volna egy új bakancsot valamelyik nagyobb városban, mert egyrészt lehet, hogy az se bítra volna, másrészt meg azt be kell törni. Ez a "régi" is az első túrán kékre-zöldre, meg véresre törte a lábam. Mivel már nem garanciás, így 14 ezerért lesznek szivesek egy új talpat rakni rá. Jó, mi?

Helgi!

Pont most van egy friss kismamánk, Betti, akinek hasonló gondja van, csak ő még fiatalabb terhes mint Te. Szerintem semmiképpen ne várj okt. végéig, nehogy gond legyen. Régebben hány naposak voltak a ciklusaid?
Lehet, hogy egy kis progeszteron pótlásra szorulsz, ahhoz meg orvos kell.
Szerintem menj el másik dokihoz FELTÉTLENÜL!!!

Ancsa!
A férjeink arra (isKép) vannak, hogy visszarántsanak minket a földre, mikor már (tök feleslegesen) éteri magaslatokat járunk, illetve mélységes mély apátiába esünk. Õk ilyenek, ilyennek szeretjük őket. Néha valóban tökfejek tudnak lenni, de nem is várhatjuk el tőlük, hogy teljesen átéljék, amit mi. Nem is kell.
Jó, ha van, akivel meg tudod ezt beszélni, legyen szó a nővéredről, vagy éppen rólunk. Gyere mindig nyugodtan ha baj van, mi segítünk. Ha mással nem is tudunk, de legalább meghallgatással és jó szóval.Kép Ha már a nővéredet nem akarod ezzel traktálni.

Na eldugultamKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zsu!
Elfelejtettem válaszolni egy kérdésedre: azért van benne sok pénzünk mert most vettünk 2db új profi hálózsákot, (16 ezer/db) meg egy halom zacskós kaját, meg új (könnyebb kivitelű, mint azelőző) távcsövet, meg könnyű polár pulcsit, mellényt, nadrágot, amit nem használunk máskor, csak túrán. nekünk ez a közös szerelmünk és sok-sok pénzt és időt beleöltünk már. de így még nem jártunk sosem...Kép
És remélem soha nem is fogunk.
Te hogy vagy? És mensi ügyileg?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!Koszonom!Kép
Helgi!Ez akar normalis jelenseg is lehet!NYUGI!!!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sajnálom Vica, hogy nem sikerült a túra. Pedig többször is eszembe jutottál napközben, hogy vajon hol lehettek most éppen.
Köszi a bíztatást. Már énis csak abba az egybe kapaszkodom, hogy eddig mindenki azt mondta, hogy érzi, hogy meg fog neki jönni és mégse jött meg. Nekem ez a hónap érzések szempontjából olyan mint a többi, úgyhogy nem érzek semmi furcsát magamon. Hétfőn kéne megjönnie, mert nekem rövidek a ciklusaim. Ha nem jön meg kedden tesztelek egyet, de szerintem nem lesz szükség rá.

Egyébként én őszintén hiszek abban, hogy semmi nem történik véletlenül. Nem úgy értem, hogy Isten bábuként mozgat minket, de bizonyos esetekben irányítani tudja a dolgokat. Sokszor történik velem, hogy utólag jövök rá valamire, hogy milyen jó, hogy mégis úgy történt ahogy, pedig előtte utáltam, hogy az történik. Most ez egy kicsit zavaros, de én értem, hogy mit akarok kihozni belőle. Remélem te is. Babakérdéssel is úgy vagyok, hogy valószínüleg még nem jött el a megfelelő idő számunkra és azért nem sikerül.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!
Itt vagyok én isKép
Vacsi nagyon fini volt,még ma is azt ebédeltünk!Mivel elég sokat csináltam!
Vica!
Kép az a fránya bakancs jo kicseszett veled!

Beuka!
Drukkolok ,hogy minél elöbb meggyógyulj,aztán ,jöhet a baboKép!!!

Marminti!
Nagyon boldogok lehettek most!Kép

Breni!
Mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++Kép,holnap ha lesz idöm benézek,leszel?

Proone!
Szép nagy pocakod van. Kép

Bocsi,ha vkit kihagytam!!
Vendég

Vica1982 !
Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltál.
Általában 26-29 napos, de volt olyan is mikor 32 napos volt. Akkor hétfőn megpróbálom elérni a dokimat, hátha hamarabb is tud esetleg fogadni.
Még 1x köszi a gyors választ.

Helgi
helgi

SZia Helgi,
gratula, hogy babás vagy, és ne aggódj, biztos nem lesz semmi baj, de tényleg megnyugtatóbb lenne, ha látna egy doki Kép

Ancsa,
ne légy letörve, bár tudom, hogy néha ez nem könnyű,
de pl. tök jó hogy süt a nap és nincs hideg Kép nekem ettől máris jobb a kedvem Kép

Kamilla,
értem mit akarsz Kép
meg kell próbálni minden történésben - még ott is ahol nem hiszed, hogy van - vmi kicsi jót látni Kép

Keditke,
ügyi voltál a brassóival, legközelebb tessék egy kicsit hagyni nekünk is Kép

Jó hétvégét Mindenkinek! Kép
(én most hétfőig biztos nem jövök)

angel37

Sziasztok!

Csak gyorsan a mai táblák:

Kép

Kép

Kellemes 7végét mindenkinek!

Pusz:
Kata Kép
kata1977
Hatvan

Vica ,semmi extra velem, 24 napon járok aztán lesz valami.Ezerrel pörgök mindjárt megyek Győrbe holnap Balcsi meg a szüleimmel holnap ünnepeljük a szülinapom.Nem is gondolok a babára, a párom megjegyezte hogy már nagyon szeretné a babát minél hamarabb.Hát így legyen.Kép

Mindenkinek jó hétvégét, majd hétfőn jövök.

zsuzska80
Szombathely

Jo pihenest Zsuzska!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Csajok!Hivott a bnöm pizzázni,nem tudok elenállni imádom Kép.Mindenkinek jó hétvégét!Pihenjetek sokat!!
Holnap benézek és tudom ,hogy + tesztet fogok látniKép!Sziasztok!!!!
Vendég

Angel!
Te mindig olyan nyugodt és bölcs vagy. Mi csitri népek meg hullámzunk mint a Balaton. Ezt most nehogy úgy értsd ám, hogy Te öreg vagy!!! Azt mondják, az a 30-as kor a nőiség csúcsa. És Te most a csúcson vagy.Kép
Egyébként most van az első eset, hogy nem örülök a napsütésnek. Most éppen valamely napsütötte dombon vagy hegyen mennénk és jót beszélgetnéna a férjemmel. Inkább essen az eső, hogy ne fájjon a szivem annyira.
Nem is tudom mit nyavajgok.Kép Olyan lökött vagyok.
Hétfőn leszünk 6 évesek, kedden meg 2 éves házasok.Kép Holnap este meg elmegyünk valami jó kis helyre vacsorázni.Kép
A vasárnapunk is szabad. Szerintetek mit csináljunk? Egy kis segítség kellene!Kép

Kamilla!
El se tudom mondani mennyire egyetértek veled.
Nem azt mondom, hogy csináld pont azt ami én, de nekem az segített, hogy beláttam: nem "majdnem 3-an" vagyunk, hanem "2-en"! És ez óriási különbség.
Mindig egyfajta hiányérzetem volt, hogy ha baba lenne, vagy pocakos lennék, akkor ez most így meg úgy történt volna. Hát nem. Most MOST van és nem VOLT meg LESZ meg VOLNA és társaik!
Megpróbálom kiélvezni a "2-en" lét minden percét, mert tudom, hogy ugyse várat már magára sokáig a "hamadik".Kép
Jókat sétálunk a férjemmel, akkor szexelünk, amikor akarunk, moziba is eljutunk néha, haladunk a házzal, néha berugokKép, melózni is tudok (vagyis dől a pénz a házhozKép ---bár úgy lenne), szóval zajlik az élet a maga megszokott módján. Aztán ha kopogtat valaki az ajtónkon, akkor bármikor szivesen látjuk!Kép

Editke!
Akkor a férjed biztosan nagyon örült a vacsorának!
Milyen húsból szoktad csinálni?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zsu-baby!
Biztos szuper idő lesz rátok a Balcsin, jó ünneplést és azért pihenjél is, mert nem ér állandóan pörögniKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!Nem tudom,hogy merrefele laktok.Szabadteri programot itthon is lehet csinalni.Kirandulni egy nagyot.Talan meg jo ido lesz vasarnap!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Egy kis faluban lakom Szolnok megyében.
Valószínűleg valamilyen kinti program lesz, ha még szép lesz az idő.Kép

Jobban érzed már magad?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vissza: Fogamzás