Játszótér szezon már eléggé elmúlt,mi mostanság ki sem megyünk a lakásból,mert Tamáska nagyon fázós,és szerettem volna spórolni a téli kocsikabáton,úgyhogy 68-74-eset vettem,hátha megúszom eggyel a szezont,mert pokoli drága.Most még sajnos nagyon nagy rá,két-három hét múlva lesz jó,mert most még behúzza a kezét,a lábát,meg a fejét is a hideg ellen az első 50 méteren,utána meg visít,mint egy kis malacka
.Tartok tőle,legalább március-áprilisig babás társaság nélkül maradok,de annyira nem vészes,mert jönnek a barátaim elég sokszor,csak azért mégis jobb lenne egy másik kismama.
A szülésem nagyon könnyű volt,aug 24-én reggel negyed 7-kor kezdődtek a fájások,akkor még pakolásztam kicsit,hagytam a férjem aludni,8 fele felkeltettem,elindultunk be Pestre,jól be is ragadtunk a Hungárián,úgyhogy fél 10 fele értünk oda,akkor már 4 ujjnyira nyitva voltam.Fél óra ottartózkodás után burkot repesztettek,délelőtt 11-kor kezdődtek a tolófájások.Nem papás szülés volt,én szerettem volna így,elején bejött a párom,de nagyon idegesített a "jól vagy?" "nagyon fáj?" és egyéb értelmes kérdésekkel,úgyhogy kitessékeltem egy Blikkel a váróba
Tamáska 12:35-kor született,kétszer a nyakán volt a köldökzsinór,úgyhogy kis Hupikéktörp volt.A születési súlya 3110 g (ezt mostanra majdnem megduplázta,és most veszem neki a 68-as ruhatárat) .Egyetlen kellemetlenség a szülésnél az volt,hogy előző este bevacsiztam töltöttkáposztából,na azt némi epe társaságában ki is raktam a kétperces fájásoknál,de egyébként minden jó volt,ha nem lenne olyan világ,amilyen,akkor tuti felcsapnék bébigyárnak