Sziasztok!
Összetört szívvel megint itt vagyok.
A túránk első délutánján leszakadt a bakancsom talpa. 3 éve vettük, minden évben 1-2 hetet használtam és 35.000 kőkemény magyar forint volt. Teljesen kiborultunk mindketten.
Ez du. 5 órakkor történt (szerdán) és egy csomó buszozás, meg vonatozás után már éjjel fél 1-kor itthon is voltunk.
Mikor másnap kipakoltam a használatlan cuccokat végig bőgtem mint egy hülye. Ez lett volna az egyetlen nyaralásunk, amit kettesben töltünk!!!
Mert a Veszprémi családos rokonlátogatás, meg a többi "társas" utazás az én vagy a férjem családjával nem nyaralás volt.
Még most is, ha eszembe jut, mindjárt bőgök. Tavasz óta erre készülünk. Egy halom pénzük benne van. A szerdai nap 24 órájából 16-ot utaztunk.
Nincs pénzünk és időnk egy újjabb túrára. Azzal nyugtatom magam, hogy biztos így kellett lennie, mert lehet, hogy a következő szikláról leestem volna, vagy akármi.
Hát ez van.
Nem vagyok már annyira magam alatt, csak szomorú vagyok.
Zsu!
Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Használod a taposó gépet? Biztos jó lehet.
Lehet, hogy úgy kellene felvenned a telefont, hogy "köszi a köszöntést, jól vagyok, baba sehol, még valami?"
Csanita!
Örülök, hogy megjött! Biztos vagyok benne, hogy neked is jut ebből a zebraesőből.
Betti!
Tudom, hogy már nem olvasod, de azért írok. Aggódtam értetek, örülök. hogy a doki szerint nincs gáz. Vigyázzatok magatokra és pihenjetek sokat!
Betti24!
ÓRIÁSI GRATULA!!!!!!!!
Úgy örülök nektek!!!!:
Maminti!
Olyan ééééééédes ez a baba!!! Teljesen baba formája van! Nagyon boldogok lehettek most!
Ancsa!
Kérlek ne legyen rossz kedved. Tudom, hogy indenkit elér egyszer (vagy többször) a holtpont, de ezen át kell esni. Csinálj valami olyat, mit már régen szerettél volna, vagy ami most ebben a pillanatban nagyon jól esne. Fel a fejjel.
Kamilla!
ha jól emlékszem Maminti és Betti is azt mondta, hogy nem az övék ez a hónap és hogy biztos meg vog jönni. nagyon szurkolok!!!
Proone!
Hú...ez ám a poci. Tök, jó, hogy nem akarjátok tudni, hogy mi lesz a neme. Én is így szeretném majd, nem tudom kibirom-e.
Egy kis pozitívum rólunk: már nagyon régen volt az, hogy ennyire nem érdekelt a baba-téma. Úgy örülök, hogy ketten vagyunk és akkor megyünk el otthonról, amikor akarunk, meg akkor fekszek le vagy takarítok meg minden, amikor én akarom.
Meg ez a sikertelen túra azt juttatta eszembe, hogy me lenne, ha csak jövő tavasszal lenen baba, mert akkor még egyszer elmehetnénk kirándulni.
persze nem védekeznénk továbbra sem, de nem várom.
Illetve, most azt várom, hogy megjöjjön, mert menni akarok rákszűrésre.