Sziasztok!
Szilvi
Jók a képek,épp itt volt az ideje
...azért már Te sem vágsz olyan rémes képet
!
Márknak jó nagy még mindig a hajacskája!Nem kezdett még kopni?
Homeos bogyót köszönjük,elfogadjuk
..és majd megháláljuk
.
Pesze,szívesen segítek leköltözni
,gondoltam már én is rá,hogy csak meg tudjuk mi ezt oldani
...
Mondjuk csütörtök?
Rádió
.Így biztos nem érzi magát egyedül és te is levegőhöz jutsz egy kicsit..
Nálunk is bejön a TV háttérzajnak
!
3 gyerek
:ugyan,nemsokára nagyon edzett és rutinos leszel, a másodiknál ezeket már észre sem veszed
.de tényleg,egy idő után annyira rááll az ember szervezet,hogy erre nemnis emlékszik
!Na meg semmi nem garantálja,hogy a következő gyerkőcök is ilyen pocifájósak lesznek
!Hidd el,pár hét/hónap múlva irigyen nézegeted majd a pocakokat!
Bölcsivel minden rendben,nagyon rugalmasan kezeli a dolgot a drágám,az sem baj,ha nem tud "csimbókolni"(vagyis egy kicsit hozzámbújni
),pedig eddig ez elmaradhatatlan volt
.
Mi Pamperst használunk,de asszem a fiúknak jobb a Libero,az talán magasabban vagy szorosabban zár.Próbáljátok ki,hogy beválik-e.Már nem emlékszem,hogy anno mi mit használtunk,de egyébként nem bizti,hogy a pelus hibája,hogy kimegy a dolog,mert sokszor olyan elemi erővel tör elő
,hogy egyszerűen nincs az a pelenka,ami megakadályozza a kilyutást
.emlékszem,volt,hogy Bulcsú nyakig kakás volt
.
Nekem van egy pár csomag Pampersem,amit úgy kaptam.Ha azokat elhasználtam,visszatérek a Liberora,mert azt jobban csípem...
Alvás
:azért csak ügyi ez a Márk baba
...Nálunk ma este csak 25 perc ordítás volt
,egész jó
...az is inkább light-os
...
egyedül alvás
...tegnap ilyen nap volt?Villő is produkált,ő is egyedül aludt el a kiságyban,igaz némi ordítások közepette,de pont nem értem rá felvenni
..mire mentem,már aludt
!
Na,kiváncsi vagyok a tanácsadásra,majd írd ám meg!
Mi elértük a bűvös 4 kilót
(igaz,most hasmenés van soron...
),de úgy nyúlik a kisasszony,mintha húznák..mmár simán a 62-es rucikat hordjuk..asszem nem lesz egy elhízott csaj
!
Andi
Küld csak a képet,aztán módosítok!
Hason alvás:hát,annyira nem szíveli,inkább elviseli,mert olyakor csak így nyugszik el,így tudom beadagolni a cumit
...
Bulcsú bezzeg imádta, a mai napig is hason alszik.Villő meg megsértődik tőle
..egyébként midentől...
Megfázások
...remélem,nem kaptok el semmit,nem igazán lenne jó,mi lesz akkor télen
...
Bence
..hát igen,könnyen megszokják a jót,Te meg győzd pótolni
!Anno ezt magyaráztuk anyósomnak,aki 1 éves korától Bulcsúra vigyázott,mert én dolgoztam,hogy ne játszon egész nap a gyerekkel,mert amjd követelni fogja,mi meg nem tudjuk biztosítani neki,mert nem csak az a dolgunk...hűűű,kicsit nehezen értette meg..
na megyek,mert Bulcsú is itt vár a sorára
..
Pusz,Anyapoc