Sziasztok!
Most tudok egy picikét többet írni!
Betti!
Biztos csak jó hírrel tud szolgálni a doki!
Jó, hogy megnyugodtál. Aztán nehogy a túl korai UH miatt úgy járj mint Lola. Bár lehet, hogy már látszik valai a Picikéből. Vagy UH nélkül fog vizsgálni?
Párod hogy viseli az apaság közeledtét?
Viki!
Gratuláloka apicúr Péterhez és jó egészséget meg sok tejecskét kívánok Nektek!
Egy "kicsit" magamról/magunkról:
Már vagy 1,5-2 hete alig van időm jönni. Ez az őszi időszak a villamossági boltok szezonja. Mindenki fest meg javítgat még a hideg előtt és kicserél egy kapcsolót, két konektort, festéskor összetörte a csillárt, újat vesz...stb. Szóval zajlik az élet.
Magunkról annyit, hogy most érzem, hogy nem az enyém ez a hónap. PÉ-t sem akkor éreztem amikor "kellett volna". (12. nap helyett 6-10. napokon mindennap) Lehet, hogy nem is az volt. Meg nem is nagyon voltunk együtt középidőben. Illetve 12-13cn-on voltunk, de akkor nem éreztem semmi PÉ-t. Szóval nem sok reményt fűzök hozzá. Inkább jöjjön meg szépen pontosan, aztán elmegyek nögyogyihoz, mert esedékes a rákszűrés. Én évente járok (mert ugy tudom, hogy 35 alatt elég 2 évente), mert eddig minden eredményem P II. lett és ez egy kissé aggaszt.
Potter-Ági, Te tudsz erről valamit? Úgy tudom, hogy 22 évesen, 0 gyerekkel a hátam mögött még nem kéne ennyinek lennie. És egy kissé idegesít a régi doki hozzáálása is, hogy akárhányszor megjött a laboreredmény és vittem neki, rá se billentett, hogy pirossal be van karikázva, hogy P II, meg a születési dátumom. Tehát még a laborosnak is feltünt, de őt nem érdekelte.
Holnap hajnalban indulunk túrázni!
Remélem szép időnk lesz és jó sokat tudunk haladni. Mert nagyon bízom, hogy ez az utolsó 2 személyes túránk.
Nem is meséltem, hogy szombaton "véletlenül berugtam"
Öcsémmel mentünk fel a sörözőbe, és csak hozta-hozta a rövidet én meg jó kislányhoz méltóan, ittam-ittam.
Azt hittem, hogy semmi bajom nincs tőle, csak jó kedvem volt. De mikor elfogyott a pénzem is, meg a cigim is, úgy döntöttem hazaballagok. Tesóm még maradt, mert ő ment discoba is. Ahogy kiértem a friss levegőre, úgy elszédültem, hogy jajj.
A gyaloglásom vonala hajazta az EKG vonalat.
Alig bírtam hazamenni. Tök részeg voltam.
Annyira nem voltam észnél, hogy mikor otthon beléptem az ajtón és felkapcsoltam a villanyt, legalább egy percig néztem a lámpabúrát, hogy ez most fel van kapcsolva vagy nincs??? Alig láttam, de ez azért volt, mert sütötte a szememet a villany.
Aztán még a biztonság kedvéért megölelgettem egy kicsit a Wc csészét.
Na ennyit a hülyeségeimből.