Sziasztok
Judit, Vanda
Kristófnak is volt hasmenése, még anyatejes korában, neki pl. akkor, ha én valamilyen tejes kaját ettem, ilyenkor 1-2-3 napig, míg én ettem azt a kaját, addig ment neki a hasa, utána magától elmúlt.
persze miután kitapasztaltam, mellőztem az ilyen kajákat
Tündi
Kizárt dolog, hogy egyre távolabb kerülj a babától.
Minden nappal eggyel kevesebb nap van hátra, addig a napig, míg egyszer egy reggel te is két csíkosat tesztelsz majd, amíg egy nap meghallod az UH-on a dobogó szívecskéjét, és addig a napig, míg egyszer megszületik és a karodban tarthatod
Edina
A múltkor kérdezted a bébikompot.
Igen, Kristófka már egyedül teper vele, nem is akárhogy, csak a küszöb és a konyhaajtó jelent neki akadályt, mert azon nem fér át
, hál'Istennek
Eleinte, még csak tolatni tudott vele, de pár nap után rájött a lényegre, bár nem tökéletesen csinálja, mert páros lábbal löki magát, nem pedig lépked.
Odamegy vele minden fiókhoz és szekrényhez és csapkodja az ajtaját, bemegy a WC-be, ha nyitvamarad az ajtaja és dobol a WC ülőkén
, rángatja a telefonzsinórt, de ami már egyenesen idegesítő, hogy mindig idejön a számítógépasztalhoz, és szedegeti ki egyenként a CD-ket és dobálja a földre. Nem tudom, hová kéne elrakni őket, mert több száz CD-je van Apucimnak, és még a zárhatós CDtartót is kinyitja és kirámolja, közben pedig attól rettegek, hogy szétveri a fejét az asztal sarkában, mert behajol alá, hogy elérje a CD-ket (majd veszünk sarokvédőt rá)
Már a harmadik CD-t hajította le a földre, mióta itt írok, ha pedig rászólok, csak nevet egy nagyot és pakol tovább.
Ja, és a lényeg, tegnap megtörtént a csoda
Előre kúszott, persze csak nagyon lassan, nagy erőfeszítéásek árán, és valami nagyon-nagy dolog kedvéért hajlandó csak rá, pl. TV távkapcsolója, kólás flakon, ilyenek
Nagyon édi, végre már nem tolat, de 2
hónap gyakorlás kellett hozzá.
Persze még tökéletesíteni kell a dolgot, de szerintem 1 hét és menni fog
Na megyek, mert már nem bírok a sráccal, beszorított a sarokba a kompjával, hogy ő elférjen rámolni az asztal alatt. Hihetetlen, hogy minden kell, neki, amit nem szabadna.
Babus