Sziasztok!
Barbi, Ed! Koszi a tanacsokat. Azt hiszem elmegyunk hetvegezni. Edina! Tok jo Nektek, hogy ilyen batrak vagytok, meg ilyen helyekre viszitek a lanyodat! Tudom, hogy a gyerekeket kemenyebb fabol faragtak, mint a felnotteket, de en egyg gyava oroszlan vagyok.
Egyebkent tul tomor voltam, amikor kerdeztem, sok fontos info kimaradt. Szoval a paromnak uzleti utja lesz, ami a hetveget is feloleli, es mivel ilyenkor morcos szoktam lenni (foleg, miota ketto van), felhozta a hosszu hetvege megoldast. Szoval a munkatarsaival nappal dolgozik, ejjel velunk alszik. A munkahetvege (retreat) egyebkent Alsopahokon lesz, a Kolpingban... (nem mintha csaladbarat munkahelye lenne).
Es ugy nem itthon lenni, hogy kettovel a szallodai szobaban, mikozben ferj egesz nap dolgozik, este esetleg (sot) munkavacsoral, ahol amiota gyerek(ek) is vannak, nem biztos, hogy az egesz csalad szivesen latott vendeg, eleg zuros.
(Es ott nincsenek rokonok, meg csaladtagok, mint a tanyan, ahol van kivel beszelgetni, ha a parod massal foglalkozik. Sot valszeg azert vagytok a tanyan, hogy egyutt legyetek. Hidd el, szivesebben mennek egy tanyara veluk, mint a szalloba. Nagyon oszinte voltam.)
Meg meg azert is parazok, hogy mivel a kicsit meg mindig masfel-ket orankent mellre kell napkozben tennem (egy kis zababa), hogy fogok a naggyal kirandulni.
Na mindegy. Azt hiszem meggyoztetek, majd leszurom a tapasztalatokat (meg le is irom, ha erdekel Titeket).
Mindenesetre ha sikerul neha egy-egy orara a gyerkocoket ferjre hagyni (meg a munkatarsakra..hhihi...), akkor mami majd tornazik egy jot, es meg is massziroztatja a fajos hatat
Udv Mindenkinek,
M