Új privát üzeneted érkezett!

Most sikerült elkapnom a dokit (megszereztem a mobil számát). Nagyon kedves volt, elmondtam, hogy mi a helyzet, mondta, hogy ne aggódjak, de keressem fel. Megyek 5-re hozzá. Kérdezte, hogy volt-e eszméletvesztésem és/vagy görcsölök-e. Mondtam, hogy tök jól vagyok, csak pöttyözöm. Remélem, hogy nem tévedett a teszt. Elvileg + irányba nem szokott. Jól tudom?

Viki!

Gratulálok a fiadhoz. Kép

Betti
betti73

Jaj,de örülök hogy sikerült elérni a dokit.Hidd el nem lesz baj.

Kép
breni

Betti!
Drukk a dokihoz+++++++
Ritka esben előfordul tévesen pozitív az eredmény,nálad azomban tuti BABA van a dologban!

KépKép

KépKép
okr

Betti
Ne izgulj a teszt +írányban nem szokott tévedni.Biztos csak 1 kis pihire van szükséged. Mielőbb hesegesd el a rossz gondolatokat.
Kitartás.
Kép

Inci
30+1

Kép
Kép
incike

Incike, Reni, Kriszti!

Köszi a drukkokat. Kép Most már megnyugodtam, valami csak lesz. Kép

Betti
betti73

Igen, jól tudod Kép, téves pozitívat nem mutat (csak tényleg nagyon-nagyon elvétve fordul elő), mert a hormon amire reagál csak terhes nő szerveztében kezd termelődni Kép

És csakis jót hallj a dokitól! Kép ++++++++++

angel37

Angel!

Köszi a drukkot. KépMost dolgozom egy kicsit, mert határidős munkám van és péntektől szabin vagyok.

Betti
betti73

Sziasztok!

Most tudok egy picikét többet írni!

Betti!
Biztos csak jó hírrel tud szolgálni a doki!Kép
Jó, hogy megnyugodtál. Aztán nehogy a túl korai UH miatt úgy járj mint Lola. Bár lehet, hogy már látszik valai a Picikéből. Vagy UH nélkül fog vizsgálni?
Párod hogy viseli az apaság közeledtét?

Viki!
Gratuláloka apicúr Péterhez és jó egészséget meg sok tejecskét kívánok Nektek!

Egy "kicsit" magamról/magunkról:
Már vagy 1,5-2 hete alig van időm jönni. Ez az őszi időszak a villamossági boltok szezonja. Mindenki fest meg javítgat még a hideg előtt és kicserél egy kapcsolót, két konektort, festéskor összetörte a csillárt, újat vesz...stb. Szóval zajlik az élet.
Magunkról annyit, hogy most érzem, hogy nem az enyém ez a hónap. PÉ-t sem akkor éreztem amikor "kellett volna". (12. nap helyett 6-10. napokon mindennap) Lehet, hogy nem is az volt. Meg nem is nagyon voltunk együtt középidőben. Illetve 12-13cn-on voltunk, de akkor nem éreztem semmi PÉ-t. Szóval nem sok reményt fűzök hozzá. Inkább jöjjön meg szépen pontosan, aztán elmegyek nögyogyihoz, mert esedékes a rákszűrés. Én évente járok (mert ugy tudom, hogy 35 alatt elég 2 évente), mert eddig minden eredményem P II. lett és ez egy kissé aggaszt. Potter-Ági, Te tudsz erről valamit? Úgy tudom, hogy 22 évesen, 0 gyerekkel a hátam mögött még nem kéne ennyinek lennie. És egy kissé idegesít a régi doki hozzáálása is, hogy akárhányszor megjött a laboreredmény és vittem neki, rá se billentett, hogy pirossal be van karikázva, hogy P II, meg a születési dátumom. Tehát még a laborosnak is feltünt, de őt nem érdekelte.

Holnap hajnalban indulunk túrázni!
Remélem szép időnk lesz és jó sokat tudunk haladni. Mert nagyon bízom, hogy ez az utolsó 2 személyes túránk.Kép

Nem is meséltem, hogy szombaton "véletlenül berugtam"Kép
Öcsémmel mentünk fel a sörözőbe, és csak hozta-hozta a rövidet én meg jó kislányhoz méltóan, ittam-ittam.Kép
Azt hittem, hogy semmi bajom nincs tőle, csak jó kedvem volt. De mikor elfogyott a pénzem is, meg a cigim is, úgy döntöttem hazaballagok. Tesóm még maradt, mert ő ment discoba is. Ahogy kiértem a friss levegőre, úgy elszédültem, hogy jajj.
A gyaloglásom vonala hajazta az EKG vonalat.Kép
Alig bírtam hazamenni. Tök részeg voltam.KépKép
Annyira nem voltam észnél, hogy mikor otthon beléptem az ajtón és felkapcsoltam a villanyt, legalább egy percig néztem a lámpabúrát, hogy ez most fel van kapcsolva vagy nincs??? Alig láttam, de ez azért volt, mert sütötte a szememet a villany.Kép Aztán még a biztonság kedvéért megölelgettem egy kicsit a Wc csészét.KépKép

Na ennyit a hülyeségeimből.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Köszi a drukkot, nem lesz UH, csak tapintásos vizsgálat. Azt mondta, hogy úgy már tud valamit mondani.

Nem semmi vagy! Nem féltél hazafelé? Férjecskéd mit szólt az akciódhoz? Kép

Betti
betti73

Vica,
jó kis kiruccanás volt Kép néha-néha belefér egy-egy ilyen, baba mellett már úgyse!

És jól teszed, mert szűrésre igenis kell járni évente!!! Akkoris, ha minden elvileg rendben van!!!Kép
A P2 nem vészes (nem feltétlenül lesz belőle P3), de oda kell rá figyelni, mert vmi nem tökéletes. Egyébként van olyan doki, aki azt mondja, hogy P1-es nő igazából nincs is. A P1-emre mondta a dokim is, hogy ilyet szűzlányok szoktak produkálni! Kép

angel37

Vica,
a P 2 tök oké, az én dokim is csak akkor telefonál, ha P3...de még sose telefonált. ÉVENTE kell járni, nem 2 évente!
Megtaláltam a nőgyógy tankönyvem, idézem:
PO- értékelhetetlen kenet
P1-érett felületi sejtek
P2-érett sejtek mellett fehérvérsejtek is láthatók (enyhe gyulladás jelei)
P3-kifejezett gyulladás mellett atípusos sejtek, melyek utalhatnak dysplasiára (kóros sejtmorfológia)
P4-malignitásra kifejezetten gyanús sejtek (malignus az rosszindulatút jelent)
P5- biztosan malignus sejtek
Ha belegondolsz, hogy kis hámhiányok lesznek a hüvelyeden közösülés után, amihez odasietnek a fehérvérsejtek rendet rakni, és feltéved néhány a máhszájad irányába is, meg a férjed pénisze sem bacimentes, akkor nincs min csodálkozni. Ha eltérés van, azt a dokid is látja a mintavételkor saját szemével, a labort értkeli a klinikai képpel együtt, így ha azt mondja, hogy minden oké, akkor minden oké. Nekem is mindig P2, nincs is a barátnőim közt P1.
Az a mammographia, ahol először 2 évente, aztán évente kell járni. De ez még nem érint minket.

Ha jól emlékszem Betti is azt mondta, hogy ez nem az ő hónapja, meg alig várja, hogy megjöjjön, meg ilyenek... Járj csak így nyugodtan te is! Kép

Betti,
drukkolok. Majd írd meg, mi volt! A teszt nem téved pozitív irányban, mert ha vki nem terhes, akkor nem termel HCG-t. (Csak ha szar a teszt, pl 2 kontroll csíkot raknának rá, de te már 2őt is csináltál.) Most már ne tessék mindenféle lehetetlen dolgot kitalálni!!!
potter_76

Betti!
Nem féltem, eszembe sem jutott. Ez egy biztonságos kis falu. Ugyan mitől félnék? Hogy a szomszéd Laci bácsi nekem jön a kivilágítatlan biciklijével? KépKépKép
A férjecském szolgálatban volt, ezért volt ez a magán-akció. Mikor reggel hazajött, meleg kakaó, bundáskenyér, és egy másnapos feleség várta...Kép
Csak nevetett rajta, hogy micsoda részeges neje van.
Egyébként ez a szombat este volt a kézzel fogható bizonyítéka, hogy sz@rok a baba-projektre!

Van egy új mottóm!
Eddig azt hittem, hogy "három minusz egy"-en vagyunk, de most jöttem rá, hogy ketten! Majd leszünk egyszer "kettő plusz egyen"(-ketten-hárman-négyen...)Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Bocs, hogy így betolakodom közétek. Már nagyon régóta olvaslak benneteket, de eddig még nem írtam.

Igazából csak gratulálni szerettem volna Betti73-nak és Breninek.

Örülök, hogy végre sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andrea

Kép
blandrea

Potter 76!

Jó a kérdés. Az anyaszerep nagyon tetszik, de tele van aggódással. Én azt hittem a terhességem alatt, hogy ennél többet nem lehet aggódni, de elárulom, lehet!!!!!!!!!!

Ha eszik, vajon eleget eszik-e, ha nem alszik az a bajom, ha sokat, akkor az, hogy vajon ez normális-e, ha tüsszent, az miért lehet, ha csuklik, az mitől van? szóval egyszerűnek azért nem mondanám a helyzetet, és akkor az egész kezdődött a hülye sárgasággal, meg a baktériumfertőzéssel, szóval ez van! De a baba gyönyörű, és imádjuk, bármit megér, komolyan!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Betti!
Nem féltem, eszembe sem jutott. Ez egy biztonságos kis falu. Ugyan mitől félnék? Hogy a szomszéd Laci bácsi nekem jön a kivilágítatlan biciklijével? KépKépKép
A férjecském szolgálatban volt, ezért volt ez a magán-akció. Mikor reggel hazajött, meleg kakaó, bundáskenyér, és egy másnapos feleség várta...Kép
Csak nevetett rajta, hogy micsoda részeges neje van.
Egyébként ez a szombat este volt a kézzel fogható bizonyítéka, hogy sz@rok a baba-projektre!

Van egy új mottóm!
Eddig azt hittem, hogy "három minusz egy"-en vagyunk, de most jöttem rá, hogy ketten! Majd leszünk egyszer "kettő plusz egyen"(-ketten-hárman-négyen...)Kép

Angel!
Tényleg lehet, hogy nincs is P1-es nő, de azért elmegyek mindig. Anyunak volt ilyesmi problémája, mamám meg mell+tüdő rákban halt meg. Szóval ezt biztosan sosem hanyagolom el.

Ági!
Köszi szépen! Milyen jó, hogy Te értesz ezekhez! Megnyugtattál.Kép Hogy vagy?

Hajni, Kata, Lola, Lara, Móni, Zsuzska, Editke, Monyóka, Kamilla, Anita!
[color=#aa00aa]

Kép
Kép
Kép
vica1982

Bocsánat, azt hittem nem ment el és kiegészítettem.Kép

Blandrea!
Biztos, hogy nem írtál még ide? Olyan ismerős a neved. Lehet, hogy másik tpoikból. Üdv közöttünk. Mit kell tudni rólad?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Próbálom a táblát feltenni, de nem tudom, sikerül-e, mert nem túl tökéletes a Bnet....

Kép

Kép

Pusz:
Kata Kép
kata1977
Hatvan

Vica1982!

Esetleg másik topikban már találkoztahttunk.
Rólam csak annyit, hogy mi most készülünk a második babára. Kicsit vegyes érzelmekkel. Az első csak a 26. hétig tartott, mert HELLP-es lettem és megcsászároztak. A kisfiamat sajna csak 1 hétig tudtam "élvezni". Elvesztettük.
Újra próbálkozunk, mert szeretnénk egy másik babát, de azért félünk is tőle, hogy nehogy megismétlődjön az eset. Hát ennyi dióhéjban.
Azért olvasgatlak benneteket, mert még nálunk sem jött össze, az elsőre 1 évet vártunk, a másodiknál pedig már elhagytuk a 4. hónapot. De majd idővel.

Andrea

Kép
blandrea

Itt a kép!Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Betti!Ne aggodjal,biztos minden rendben van!!!Nekem is volt ilyen.Majd elmulik!Kép
Emese!Sajnos a fajdalmam sokaig nem mult el,mert Marci is megfertozodott.Mar10naposan antibiotikumot kapott.Meg meg utana is sokaig mert sokara jottek ra,hogy en fertoztem vissza az anyatejjel.Bar ez inkabb lelki fajdalom volt!Kép
Kuldok egy kis vidamsagot nektek mert ugy erzem szukseg van ra:Kép
Andi!Nagyon sajnalom a kisbabadat!!!!Szornyu erzes lehetett!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Viki!

Gratulálok a fiadhoz.
Betti!
Ne aggodj nem lesz semmi bajKép!!
Csajok akor nem gond a p 2,mert nekem is mindig az van(minden évbe mikor megyek),és mindig kupot kapok.Ez nem befolyásolja a teherbe esést?

Breni! szerintem amig nem jön meg addig ne add fel,csinálj még egy tesztett az lesz a biztos!Kép

Beukával és Hajnyval mi van?
Ma én is nagyon összekaptam a párommal ebéd közbe,nem érti meg ,hogy azért kell höméröznöm,hogy van e pém és ezt a dokim majd megvizsgálja.Olyan nehéz ,föleg igy hogy öt annyira nem érdekli a kivizsgálás mint engem.Pedig ha valamilyen gondom van jobb ha kiderül idöbe minthogy elvetéljek.Én ezért is aggodtam mindig a rákszürésem miatt (p 2),de nekem mindig az lett,de a doki nem tartotta vészesnek,lehet h mindig én reagálom tul a dolgokat.Kép
Szia Blandrea!Kép üdv közzötünk!!
Vendég

Viki!Nagyon aranyos a kisfiad,Gratulalok!
Marci olyan regen volt ilyen picike!

Kép
Kép
ancsa81

Szóval a P2 nem gond, én is azt mondom (megint). És az éves rákszűrés KÖTELEZÕ minden nőnek!! Még ha nem törvény által is.

És igenis van P1 nő, ÉN MEG A SZÛZEK!!! Kép Kép Kép

Andrea,
Sajnálom, ami történt, és nem szabad arra gondolni, hogy másodszor is megtörténhet! Remélem hamarosan összejön a baba! Kép Bár tudom, egy rossz tapasztalat után több az aggódás és a kétely...

Viki,
nagyon édi a pici! Kép

angel37

Andrea!
Nagyon sajnálom, ami veletek történt. Borzalmas lehetett. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan jön egy pici lurkó, aki ha nem is feledteti, de gyógyírt hoz nektek a fájdalmatokra.
Ha nem rossz beszélned róla, elmondod nekem mi az a HELLP? Még nem hallottam róla.

Editke!
Sajnálom, hogy összekaptatok a pároddal, de úgy látom, nekünk nőknek kell okosabbnak lennünk, mert ezek a férfiak nem mindig érzik át, hogy mi megy végbe bennünk. Õk talán nem lelkiznek annyit, de csak képzeld el, mi lenne, ha minden hónapban az asztalra burulva sírna a férjed, mikor bejelented, hogy megint megjött. Még viccnek is rossz...KépKép Brrr...
Szóval szerintem jobb is, hogy ők két lábbal (olykor 3-malKép) állnak a földön. Legalább van, aki talpra állít minket.

Viki!
Tündéri a pici fiad!
Nagyon büszkék lehettek rá. És ne aggódj olyan sokat, természet anyánk gondoskodott a tejciről, a növekedés, meg az alvás a baba dolga. Ha valami baja van, biztos, hogy azonnal és gigantikus hangerővel jelezni fogja.

Beu!
Nem mesélted el részletesen mi volt a dokinál!
(Vagy én maradtam le valamiről?)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Tudjátok mi a furcsa? Minden évben elmegyek rákszűrésre, de sose kapom meg az eredményt. (SOTE 1-re járok) Azt mondta a dokim, hogy levélben kiértesítik azokat, akiknél gond van és vissza kell menniük és addig örüljek amíg nem kapok értesítést.

Kép

Kép
kamilla306

Vica1982!

A HELLP syndróma a terhességi toxémiának egy súlyosabb módozata. Magas vérnyomás, fehérje vizelés, vizesedés (ez a toxémia), a HELLP az +ba máj és veseelégtelenség. Nálam mindez 12 óra leforgása alatt lejátszódott. És azt mondták túl hamar jött, általában a 32. hét körül alakul ki.

Andrea

Kép
blandrea

Köszi a bíztatást Lányok!

Vica!

A párom már nagyon várja az apaságot. MA reggel is úgy édredtünk, hogy hozzámbújt, megsimogatta a hasamat és azt mondta: jó reggelt kis családom. Ezek után közöltem vele, hogy mi pöttyözöm, szegény annyira kikészült. Egyfolytában hívogat telefonon, hogy mi van. Én még túltenném magam a dolgon, de ő nagyon kiborulna. Az mondogatja, hogy nem akarja, hogy elmenjen a bébi. Kép A szívem szakad meg.

Betti
betti73

Andi,
szia. Üdv köztünk. Mielőbbi teherbeesést kívánok. A babád miatt fogadd részvétemet.

Editke,
meddőséget biztosan nem okoz. Az én párom sem úgy állt a babadologhoz, mint én. Egy pasi sosem érezheti ezt úgy, mint mi. Adj neki időt, majd felnő ehhez is. Próbáld meg nem nagyon belevonni ebbe a méricskélésbe, aggódásba, ha látod, hogy zavarja. Majd fokozatosan megérti, miről is van szó.
Az én férjem is egyre jobban teljesít Kép Amikor megmondtam, hogy tehes vagyok, akarja-e látni a tesztet, ijedten elrikkantotta magát, hogy nem. Azt hitte, hogy valami véres húscafatot akarok az orra alá dugni. Kép Utána meg azt találta ki, hogy sose mutassak neki UH képet, majd megnézi a kölköt, ha kijött. Azőta már láttam, hogy nézegeti a babavárós könyvemet dugiban Kép
Ezek a pasik, mint a gyerekek.

Vica,
jól vagyok, semmi extra, nincs rosszullét sem eddig.
potter_76

Kamilla,

A kórházak így csinálják!Kép Én is furán éreztem magam tőle, de egyszer valóban küldtek levelet, hogy menjek vissza kontrollra. Jól besza*rtam, de csak P2 volt, kaptam kúpot és kész. (Egyik vidéki városunk megyei kórháza volt.)

A dokim, akihez most járok, mindig kiküldi postán az egész értékelő lapot a szűrés eredményéről. Abból egyébként sokminden kiderül, ha van minek kiderülnie Kép

angel37

Potter!Teljessen igazad van a férfi témában!Kép

Betti! Ha ráérsz kukans be a hömérözés topicba,Anyapocnak kislánya lettKép
Vendég

Keditke!

Láttam Anyapoc kislányát. Kép Kép

Betti
betti73

Kép
Van meg itt valaki???????

Kép
Kép
ancsa81

Van meg itt valaki???????

Kép
Kép
ancsa81

Andrea!
Hihetetlen, hogy ilyen gyorsan megtörténhet ez a borzalom.Kép Régen történt?
Ha jól láttam most újra 4 hónapja próbálkoztok. Néztek nálad peteérést UH-val, hogy van-e újból egyáltalán? Vagy csak spontán megy a dolog?
A nevem mellől nyugodtan elhagyhatod a számot, nincs másik Vica ebben a topikban rajtam kívül.Kép

Betti!
De drága a párod!!! Oooooolyan édesek tudnak lenni. Ne aggódj, nem lesz semmi baj, és a büszke apuka 8 hónap múlva az egyik reggel már a kezében üdvözölheti a legifjabb családtago(ka)t.Kép
Szorítok értetek, minden rendben lesz!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kamilla!
Én magándokihoz jártam eddig szűrésre és ő sem küldte ki sosem, hanem mikor legközelebb mentem, akkor a kartonozós csaj ideadta és azzal együtt mentem be. De ha gáz lett volna, akkor értesítenek. Szóval szerinetm is addig örülj, míg nem jön levél a SOTE-ról.

Ági!
Örülök, hogy jól vagyTOK. Te mit gondolsz az UH-ról? Azt hallottam, hogy a túl sok megárthat. Meg azt, hogy felmelegíti a magzatvizet és az nem jó. De az olyanokat, mint "megsüketül tőle a gyerek" persze nem hiszem el. Biztos ebben is szakértő vagy, ha nem teher, akkor írsz róla?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Itt vagyok,még egy kicsit!
Vendég

NEgyed óra múlva indulok a dokihoz. Drukkoljatok!

Betti
betti73

Mennem kell sajnos mert vendegek jonnek.Most jelentkeztek be.Kép
Sziasztok

Kép
Kép
ancsa81

Nagyon szoritok Betti!!!!!!!!!!!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Betti,
nagyon aranyos a párod!Kép

Te pedig teljesen megnyugodhatsz egy órán belül!KépVeled vagyunk, remélem elfogadod egy gyermektelen vénlány drukkjait is Kép

Vica,
tudom nem tőlem kérdezted, de az UH nem káros Kép A magzatvizet hogy melegítené föl? Hang! Kép

angel37

Most búcsúzkodni jöttem.

Azaz jövő csütörtökön.
Szorítsatok nekem, hogy szép idő legyen a túrázáshoz!

Betti!
Nagyon sajnálom, hogy nem leszek már, mikor megtudod, hogy mi van. De én biztos vagyok benne, hogy minden oké!!!Kép

Móni!
Ne haragudj, de napközben elfelejtettem írni mélt, most meg már nincs időm.

JÓK LEGYETEK!!!

[color=#ff0000]Puszi MINDENKINEK!!!!!

Sziasztok!

Vica

Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!
Drukkolok nagyon,hogy minden rendbe legyen+++!!
Csajok én is lépek,vacsira zsemlefelfujtat készitek,és neki kéne állniKép.Majd holnap is benézek,13 után itt leszek!Puszi!!Sziasztok!!
Vendég

Kamilla,
Én is a Sote 1-re járok és én sem kaptam még soha semmilyen viszajelzést. Pont kérdezni is akartam, hogy a többiek honnan tudják, hogy p hányasok?! Kép

Viki,
Nagyon aranyos a babátok! Én is pont hétvégén beszélgettem a bnőmmel (5 hónapos a kisfia) és annyiban maradtunk, hogy a fogantatástól kezdve egy életen át tudunk mi nők aggódni a gyerekünkért. Kép Hiszen mindig van valami! Kép

Betti,
Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Kép

Vica,
JÓ pihenést/túrázást! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Betti!

Nem kell aggódni. Nekem is volt vérezgetésem. Az első kérdésem (amit az én dokim is elsőnek feltett), volt-e szerelem este? Mert ha volt, akkor semmi gáz. De szerintem egyébként se. Lehet, hogy egy erősebb folyás és pár napra "takarít".

Nekem a méhszájseb-műtétem óta álalndóan P1, és mindig kiküldik, mert magándokihoz járok, és így kértem. Anno csak a P3-at küldte ki a kórház, egyszer volt melléírva, hogy HPV gyanú, de még arra se adtak semmit. aztán másfél év után egy dokinőnek feltűnt, hogy P3 másfél éve, amikor úgynevezett rákmegelőző állapotba kerültem. Lehet, hogy ha nem háromhavonta jártam volna, hanem évente, akkor már kipakoltak volna.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Nekem mindig kiküldték az eredményt a receptel együtt!Én nem magánba járok(az nekem nagyon drága lenne)!
Vendég

Sziasztok!
Blandrea!
Üdv közöttünk!

Betti!
Remélem nem volt semmi gond!

Vica!
Jó túrázást, bár már tuti nem olvasod.
Ma elég lassú volt aBabanet mikor jönni akartam, aztán meg zsinórban elfoglaltságom volt, így csak most tudtam jönni, de látom senki sincs... Kép

Ja! És én is a P1-ek közé tartozom, KépKép tavasszal lett P2, de rá van írva, hogy félév múlva kontroll, jövő hónap elején kell mennem.

moni

Helló csajoK!!!!

Húú eléggé felgyorsult a topic, már nem is tudom követni.

Köszi csajok, hoyg hiányoltatok!!!!!!!

Betti Mi volt a dokinál???? Annyira megörültem, amikor láttam, hogy zebrás lettél!!!

NAGYON SZORÍTOK!!!!!!!!!

Breni hátha pár nap múlva megint + lesz!! SZORÍTOK!!

Bocsi, hogy tényleg nem írtam le, hogy mi volt, most bepótolom.

Szóval csütörtökön voltunk Budán egy dokinál. Megint volt spermavizsgálat kb 5 millió mozog. Aztán volt vérvétel is. Annak hét múlva lesz eredménye, akkor újra megyünk. Egyébként azt mondta a doki, hogy ettől még simán lehet gyereke, csak nem olyan könnyen, mint egy "egészséges" férfinak. Azt mondta valami gyulladást lát, 2 féle antibiotikumot kapott. LEhet, hoyg valami gomba, amit tőlem is elkaphatott.
Nekem is el kellene mennem dokihoz, de nem tudom, hoyg mikorra jelentkezzek meg, mert a héten bármikor megjöhet, és nem akarok úgy menni hozzá.

Na most jó sokat beszéltem magamról, bocsi!
megpróbálok mostmár bekapcsolódni!!!

Anita milyen volt dolgozni? Nem fáradtál el nagyon?

Zafír,Lola mi van Veletek????

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Voltam dokinál és írt nekem closty-t. Ez a hónap(3.) is pé mentes .megnézett UH- val és nem is kellett fizetnem semmiért sem!nagyon rendes! Majd holnap jövök aztán visszaolvasok mert már nagyon fáradt vagyok. Beteg is vagyok.

Kép
lara26

Jó reggelt mindenkinek!

Betti: Mi volt a dokinál? Minden rendben van?

Andrea

Kép
blandrea

Betti!Drukk,biztos semmi gond nem lesz.Kép

Lara, mesélj mi volt még a dokinál?Nekem is el kéne mennem...mit kérdezett a doki?

Kata!Légyszi javíts 25 vagyok!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!
Betti! Várjuk a híreket!
Beuka! Meg tudnád mondani, hogy mennyi a normális sejtszám? (Persze más is megmondhatja)
Kata! Te kihez jársz a SOTÉn? Én a dr. Csapó Zsolthoz és szerintem ő nagyon jó! Anyám is nála szült, úgyhogy nem fiatal, de tapasztalata az van rendesen úgyhogy 100%-ig megbízok benne. Csak az a baj, hogy mindig tömegnyomor van.

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?