Sziasztok!
Már jöttem volna du. is, de tanultam
Férjecském még dolgozóban, gyorsan írok pár sort, aztán emgyek tentizni Szonjám mellé.
Ancsa!
Nagyon sajnálom a császáros "élményedet" de azért a Baba elviselhetőbbé tette a fájdalmakat?
Okr!
Akkor hasonló cípőben jársz, mint Én, az én lánykám 12 hós és próbálkozunk a tesóval. Õ 1,5 év alatt jött össze, szülés és a kötelező 6 hét óta próbálkozunk a tesóval (nem védekeztünk, de igazán akarni csak később kezdtük a tesót). Szóval kb. 8 hónap telt el, mire jött a második babó, aki cégül nem maradt meg, de ezta témát már kiveséztük a lányokkal, nem ismétlem magam. A vetélésemnek 2 hónapja, doki szerint 3 hónap várakozási idő ajánlott, de nem gáz, ha hamarabb jön a bab. Így aztán a doboz gumi ott van a polcon, nem hasznéljuk. Csak azért írtma ilyen hosszan, hogy ne keseredj el, hogy nem sikerült rögtön a tesóka. Bár én is azt hittem, hogy a második már pikk-pakk összejön, de nem.
Inszemmel kapcs. én úgy tudom, hogy a hormoninjekciók kerülnek sokba, a tb csak magát a műtétet támogatja, a szükséges gyógyszereket százezrekért kell megvenni a párnak (sajnos).
Betti és Breni!
Miért is nem Veled (Veletek) kezdtem??
Óriási nagy gartuláció
Nagyon-nagyon örülök Nektek.
Látjátok, tényleg számít, ha az ember nem akarja görcsösen azt a kis Manót.
Gyöngyi!
Nagyon szorítok Nektek. Van egy bnőm, akinek a 2. inszemre lett két gyönyörű kisfia. Vele voltam lélekben mindkét inszem alatt (a folyamatot külsősként kísértem velük, szurik, beültetés, stb.) és tudom, hogy milyen sz.. amikor kiderül, hogy nem sikerült. Ne szomorkodj, SIKERÜLNI fog !!!
Jó éjt Mindenkinek:
MSE