Új privát üzeneted érkezett!

Gyöngyi!

Drukkolok az inszemhez. ++++++++++++++++

Angel!

November 7-én? Az még több, mint egy hónap. Remélem, hogy már ketten mentek. Kép

Betti
betti73

Gyongyi!Talan te vagy a legrosszabb helyzetben kozulunk.Nagyon sajnalom az elozo kettot hogy nem sikerult.Csodalom a kitartasodat!!!!!!A noveremnek a heten lesz a masodik inszeme.
Mi is oktoberban kezdtuk,csak mi 2eve.
Mit lehet meg tudni rolad??
Mindkettotoknek kivanok egy ugyes kisfickotKépaki szerencset hoz vegre!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Köszi csajok!!Ja és üdv az ujaknakKép

Már kezdek én is nagyon aggodni,hogy miért nem sikerül a baba.Gyöngyi te is el lehetsz keseredveKép,adjál tanácsot hogy lehet ezt kibirni?!Nekem most a 14.hónapja,hogy nem szedem a gyógyszert és 2 hónap mulva megyek dokihoz a högörbémmel olyan hosszu idö telt el,és néha ara gondolok h mennyit várat még magára a babo??!!
Drukkolok tovább mindenkinek,föleg azoknak akik tábla tetején vannnak "én meg az alján"Kép)!!Ma valahogy nagyon rosz hangulatom van azt hiszem inkább megyek,mert a topic hangulatát nem akarom elrontani!!!
Holnap jövök ,remélem jó kedvel és vidámsággal(bár szerintem a megfázás miatt vagyok ilyen Kép),francba h mindig van valami.Na sziasztok!!!
Vendég

Ancsa,
na ezt a kisfickót is honnan szedted? Kép

angel37

Valamelyik oldalon talaltam.Szoljatok ha mar zavaro hogy beteszek ilyeneket!!!!!!!!!!KépNe legyen rosz kedved!!!!!!!!
A malacka meg most az elefant engem abrazol.En is ilyen vagyok!(kover)

Kép
Kép
ancsa81

Jaj de édes!!!!Kép
Vendég

Sziasztok!!!

Betti!!!

Nagy-nagy gratula!!!!Szép pocakosodást!!!Köszi kérdésed jól vagyok,várom a menszit,de nam akar jönni!!!Mindenkiét átvenném!!!!!!Ok csajok???Csak ide-ide!!!!

Holnap már dolgozom!!Sebek szépek,gyógyulnak!!!A két alsóról már levettem a tapaszt,a köldökömnél mg hagytam mert még nagyon sok rajta a var.És félek nehogy belekapjak.

Editke!!!
Nem csüggedni,fel a fejjel!!!!Fog jönni az a baba,csak kicsit várat magára!!!

Igaz Gyöngyi????
Írtam mélt!!!!

Szoktalak ám benneteket olvasni csak nem mindig írok!!!Valahogy nincs mindig kedvem hozzá.

Zafír jól van,taliztam vele pénteken,növöget a pocija,kis aranyos.Konyha felújításba vannak.

Beu!!!
Tessék jelentkezni!!!!
Jó kétségek között hagytál minket!!!Mi volt Pesten az orvosnál????Búcsú jó volt!!!Írj ha van időd!!!
csanita

Ancsa,
elsősorban aranyos! Kép

Hol ez az oldal? Vagy csak úgy összevissza?

angel37

Csanita!Nem is tudom mér nyafizom,mikor ezt a mensit nagyon vártam a kloin miatt,tiszta hülye vagyok!!Majd most sikerülni fog!!Kép
Vendég

Kicsit elvoltam,mert hazajott a parom.Ossze-vissza talalom a kepeket!
Nem biztos,hogy leszek meg!Ha nem jelentkezem akkor majd holnap del korul jovok!!Tovabbi szep napot mindenkinek!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Edit!Fontos a pozitiv hozzaallas!!!!!!!!!!!
Nagyon szoritok en is nektek!!!!!!!!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Csak bekuk,de látom sehol senki!Köszi a biztatást nagyon rám férKép.Tudom,hogy nekem is sikerülni fog csak idö kérdése.Képzeljétek már szinte nincs is semmi csak egy kis barna,nem mostanába volt ilyen kevés.Na persze örülök nekiKép,na meg holnap reggel már mérem a hömet is!
Egész nap nem jelentkezett Beuka és Hajny ,mi van veletek csajok????Már kicsit jobban vagyok a torkom se fáj,csak ez a fránya nátha ne lenne,azért használ ez az aspirin!!Két napja alig birtam megszolalni!Ráadásul mai napra igértem,hogy megyek babanézöbe ,de igy nem akarok menni,szerintem megértik!Na én megyek ,holnap délután leszekKép
Vendég

Ancsa!
Nagyon édes a micimacko!!Kép
Vendég

En is mar csak holnap!Sziasztok!

Kép
Kép
ancsa81

Betti ezt délután elfelejtettem,elküldeni"nem a legszebb"de.....

Kép

Kép
Vendég

Szia !!!
Vendég

Sziasztok!
Ancsa mit szeretnél tudni? Röviden: 17-én töltöttem be a 30-at, nyáron voltunk 3 éves házasok és Bp-en lakunk.
Keditke
Egyre nehezebben viselem, főleg amikor az inszemek nem sikerülnek, mert igazán azok elég sok pénzbe kerülnek. A második után nagyon kiborultam mondtam a páromnak hogy nekünk soha nem lesz babánk és ilyenkor nagyon nehezen tud megvigasztalni. Te voltál már valamilyen vizsgálatokok? Bocs ha már írtad.
Anita mindjárt válaszolok neked.

Kép
Kép
bgyöngyi

Ne haragudj Gyöngyi ,hogy megkérdem,miért kerül sok pénzbe az inszem?Nem támogatja a tb.,vagy "magánúton" csinálják?Esetleg a hormonkezelés kerül sokba?Tégyleg bocs,hogy tudatlankodom!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Szia Betti!
Nem értem. Azt hittem, én vagyok a legidősebb 73-as itt.Én júniusi vagyok.
Te és Angel júliusiak vagytok, nem?
Rólad mit lehet tudni?

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!
Már jöttem volna du. is, de tanultam Kép
Férjecském még dolgozóban, gyorsan írok pár sort, aztán emgyek tentizni Szonjám mellé.

Ancsa!
Nagyon sajnálom a császáros "élményedet" de azért a Baba elviselhetőbbé tette a fájdalmakat?

Okr!
Akkor hasonló cípőben jársz, mint Én, az én lánykám 12 hós és próbálkozunk a tesóval. Õ 1,5 év alatt jött össze, szülés és a kötelező 6 hét óta próbálkozunk a tesóval (nem védekeztünk, de igazán akarni csak később kezdtük a tesót). Szóval kb. 8 hónap telt el, mire jött a második babó, aki cégül nem maradt meg, de ezta témát már kiveséztük a lányokkal, nem ismétlem magam. A vetélésemnek 2 hónapja, doki szerint 3 hónap várakozási idő ajánlott, de nem gáz, ha hamarabb jön a bab. Így aztán a doboz gumi ott van a polcon, nem hasznéljuk. Csak azért írtma ilyen hosszan, hogy ne keseredj el, hogy nem sikerült rögtön a tesóka. Bár én is azt hittem, hogy a második már pikk-pakk összejön, de nem.
Inszemmel kapcs. én úgy tudom, hogy a hormoninjekciók kerülnek sokba, a tb csak magát a műtétet támogatja, a szükséges gyógyszereket százezrekért kell megvenni a párnak (sajnos).

Betti és Breni!
Miért is nem Veled (Veletek) kezdtem??
Óriási nagy gartuláció Kép Kép Kép Nagyon-nagyon örülök Nektek.
Látjátok, tényleg számít, ha az ember nem akarja görcsösen azt a kis Manót.

Gyöngyi!
Nagyon szorítok Nektek. Van egy bnőm, akinek a 2. inszemre lett két gyönyörű kisfia. Vele voltam lélekben mindkét inszem alatt (a folyamatot külsősként kísértem velük, szurik, beültetés, stb.) és tudom, hogy milyen sz.. amikor kiderül, hogy nem sikerült. Ne szomorkodj, SIKERÜLNI fog !!!

Jó éjt Mindenkinek:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szia Szonibaba!
Sajnálom,hogy a baba nem maradt meg!Gondolj arra,most sikerülni fog!
Nálunk a leányzó kb. 4 hónap alatt összejött,szinte észrevétlenül.Persze akartunk babát,de nem gondoltuk,hogy ilyen hamar sikerül.
Azt reméltem most is így lesz majd!Hát nem sikerült!
Talán majd most!Vagy,ha nem ,akkor kapok peteérlelőt.Nem tudom mennyire hatásos,remélem "azonnali".

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok! Jó reggelt!

Ma én vagyok az első. 0. órám van, és számonkérést csinálok, így a gyerekek dolgoznak lelkesen. Kép

Breni!
Én majd csak akkor gratulálok, ha már te is biztos vagy abban, most csak "halványan teszem". Kép

Holnap megyek a 24. napi vérvételre. Nekem nem jött be az, hogy várom a mensimet, hogy mehessek vérvételre, mint Bettinek... Kép Most az eredményeket várom, amíg minden meglesz, az még egy hónap, mivel ezer dolgom van, ezért nem gondolok annyit a babára, szeretnék nagyon a szívem mélyén, de szerencsére eljutottam már abba a stádimuba, hogy türelmes vagyok, és nem akarom görcsösen, azt vallom, ha valahogy összejött ez a kettő, akkor az okok ismeretében össze fog jönni a 3. is!

moni

Jó reggelt Lányok!

Amilyen boldog voltam tegnap, annyira el vagyok keseredve ma reggel. Pöttyözöm. Kép Most mit csináljak? Ennyi volt a baba?? Kép Kép Kétségbe vagyok esve nagyon. Kép

Betti
betti73

Betti! A pöttyözéstől nem kell egyből a legrosszabra gondolni, de én a helyedben elmennék a dokimhoz. Vagy legalább felhívnám. Vagy lefeküdnék viszintesbe és nem mozdulnék. Nem tudsz elkéretőzni? Mondd azt, hogy nagyon rosszul vagy és menj haza lefeküdni.

Kép

Kép
kamilla306

Szia Betti!
Én is el vagyok keseredve,csináltam reggel 1 tesztet negatív,de tutira.Most mi van?Várok egy hetet és ha nem jön meg csinálok még egyet.Ma vagyok a 35.napon.Bár ez volt az első hónap amikor próbálkoztunk,nincs veszve semmi.Biztos nincs semmi baj,én azt olvastam hogy előfordul a pöttyözés és hidd a lányok is ezt fogják mondani.Nem szabad idegeskedni,a babák csak a nyugodt anyukákat szeretik.Oké?!!

Kép
breni

Szia Betti!
Én is el vagyok keseredve,csináltam reggel 1 tesztet negatív,de tutira.Most mi van?Várok egy hetet és ha nem jön meg csinálok még egyet.Ma vagyok a 35.napon.Bár ez volt az első hónap amikor próbálkoztunk,nincs veszve semmi.Biztos nincs semmi baj,én azt olvastam hogy előfordul a pöttyözés és hidd a lányok is ezt fogják mondani.Nem szabad idegeskedni,a babák csak a nyugodt anyukákat szeretik.Oké?!!

Kép
breni

Köszi Kamilla, Breni! Kép

Mindenképpen felhívom a dokit. Próbálok nyugodt lenni.

Betti
betti73

Breni!

Tuti negatív? Kép

Betti
betti73

Tutira,annyira néztem ,hogy jól látom e,de igen negatív volt.

Kép
breni

Sajnálom nagyon Reni!

Nekem van 2 db gyönyörű pozitív tesztem és közben meg pöttyözöm. Kép Hívtam a dokit, megbeszélésen van, később újra próbálom.

Betti
betti73

Csak bíztatáképpen mondom, hogy Nicikának is voltak vérzései és ha jól tudom Mamintinek is egy kicsit és nézd meg milyen szépen fejlődnek.
Sőt. Már olyanról is hallottam, hogy egy két hónapig még frankón megjött valakinek, csak egyhébb volt a vérzés.

Egy ilyen erős csík után nem lehet semmi baj!

Kép

Kép
kamilla306

Üdv Mindenkinek!

Betti,
A pöttyözés sok korai terhességnél előfordul, de feltétlenül minél hamarabb mutassátok meg magatokat a dokinak! Próbálj meg csak kicsit izgulni Kép (mondom én)

Breni,
35 napra elvileg már meg kellett volna jönnie? Azért amíg nem jön meg, ne légy elkeseredve! Lehet, hogy a köv. teszt már csíkosabb lesz! Kép

angel37

Jó reggelt mindenkinek!!Kép
Sajnálom Breni!
Ne légy azért elkeseredve.Az én kis macikámat csaka 3. teszt mutatta meg.Sőtt,még UH-n sem látszott,s akkor már 3.hete "késett".KépHa TE úgy érzed,babát vársz,biztosan terhes vagy!
Betti,neked is csak saját példám van,én is vérezgettem hetekig koraterhesen,mégis megmaradt a baba.Szedtem Rutaskorbint(ez vitamin P-azt hiszem),E-vitamint,és pihentem ,amikor lehetett.Kép

KépKép

KépKép
okr

Angel, Kamilla, Okr!

Köszönöm. Kép Próbálok nyugodtabb lenni. A rutaskorbint lehet recept nélkül is kapni?

Betti
betti73

Sziasztok!
Krisztina
Én a Forgács Intézetbe járok ahol maga az inszem 40.000.- Ft-ba kerül (UH-ok, katéterek ára ez/ amúgy a gyógyszerek (Closty,tüszőrepesztő, Duphaston) kb. 9-10 ezer forintra jönnek ki.
Amúgy köszike mindenkinek a drukkokat.

Kép
Kép
bgyöngyi

Betti:Igen,kapható recept nélkül!Azért menj el a dokidhoz!

Gyöngyi:Remélem,nem haragaszol,amiért érdeklődöm!Tényleg sokba kerül!

KépKép

KépKép
okr

Betti,
Igen, a Rutascorbin kapható recept nélkül. Egyszer felírtak nekem is, és a patikus nőci még csak nem is volt kíváncsi a receptre. (Még most is van belőle.)
Enyhe vérzéscsillapító és van benne vitamin (a C rémlik).
De mindenképp lásson doki! Kép

angel37

Betti,
csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, de megértem, ha nem tudsz nyugodt maradni...Kép
Elég gyakori ez a pöttyözés tényleg, a hormonjaid még nem álltak be rendesen a terhességre. De be fognak!!! Jó, hogy felhívod az orvosodat. Valószínűleg megvizsgál, hogy zárt-e a méhszáj. Ha zárt, akkor nem lesz baj. Lehetőleg pihenj, és ne menj dolgozni. Görcseid nincsenek?
Ne keseredj még el, jó?! Szerintem nincs nagy baj.

Á.
potter_76

Betti!

Tegnap olvastam, hogy bezebrásodtál, de nem tutam írni, mert mire bepötyögtem mindenkinek a réstletes reagálásokat, akkorra lett egy áramszünet, és még a net is tönkrement! Szóval GRRR!

DE [color=#aa00aa]

Kép
Kép
Kép
vica1982

Breni,
ha tegnap pozitív volt, akkor ma nem lehet tutira negatív. Lehet, hogy másik tesztet használtál? Sokat ittál előtte este?
Én vennék egy Qupidot (gyógyszertárban kapható, kb 1500 HUF), az 10-es érzékenységű, az a legérzékenyebb, és holnap reggel megcsinálnám úgy, hogy előtte este alig innék, minél koncentráltabb legyen a pisi. ( A HCG, amit a teszt kimutat másfél naponta megduplázódik a szervezetben.)
Ami egyszer pozitív, az nem múlik csak úgy el ukmukfuk! Szerintem van esély!
potter_76

Potter-Ági!

Nem fáj semmim, teljesen jól vagyok, csak gombóc van a torkomban. Picit telt a hasam. Nagyon köszönöm a tanácsokat. Kép

Vica!

Köszi nagyon. Kép

Betti
betti73

Betti,
akkor jó. Kép Ha nem görcsölsz, az nagyon jó! Kép
Nekem feltehetően volt régebben egy korai vetélésem (igaz tesztet még nem csináltam, de valami volt), azt megéreztem rendesen. Görcsöltem, mint állat, és nem csak pöttyöztem, már az elejétől fogva.
Lehet, hogy orvosi vizsgálatra se lesz szükség, csak pihire.
potter_76

Köszönöm a vígasztalást.
Potter!
Veszek olyan tesztet amit írtál.Egyáltalán nem iszok és nem is cigizek.

Kép
breni

Potter!

Inkább narancsos árnyalatú a dolog. Hívogatom a dokit, de mindig máshol van! Kép

Betti
betti73

Betti!
Ne izgulj!!!! Nem lesz semmi baj, sokaknál van iylen!

moni

Sziasztok!

Bocs, nem tudok visszaolvasni, de egyszer megígértem, hogy jelzem a baba születését.

Szóval szeptember 16-án 05.57 órakor 3850 g-al és 53 cm-el megszületett a kisfiam Péter. Minden negyon gyorsan, és simán ment. (03.13-kor kezdődtek a fájások)

A kórházban a baba besárgult így egy kicsitkésőbb jöhettünk csak haza, meg kapott gyógyszert, meg 2 naponta kellett vinni kontroll vérvételre szegénykét, de mostmár jól van! Szóval csak jeleztem, hogy megvagyunk, mindenkinek kitartás, SIKERÜLNI FOG!!!!!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hol vagytok?Mindenki eltűnt?

Kép
breni

Én vagyok, csak közben dolgozni is kell Kép

angel37

Betti,
friss hírek? Mit mondott a doki?

Breni,
tanulok itthon, vagyogatok.

Viki,
nagyon sok boldogságot nektek!!!
Jó gyorsan szültél, és a következék még ennél is könnyebbek lesznek Kép Nem semmi. Milyen az anyaszerep?
potter_76

Én épp bébipapit csinálok!

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?