Sziasztok
Előkerültem én is, bár most nagyon nincs időm olvasni.
Tamesz
Ne izgulj a fog miatt, Kristóf már elmúlt 8 hónapos, és még nincs egy foga sem. A múltkor már hitegetett vele a dokinénink, hogy 1 hónapon belül kinő az alsó, de semmi se lett belőle, sőt most azt mondta rá, hogy van olyan, hogy megáll a növekedésben a fog, úgyhogy még várhatunk rá.
Az éjszakai felsírások egyébként 1 hét után abbamaradtak, újra a régi
, este kb. fél 8-tól reggel 7-8-ig alszik egyhuzamban, sőt a minap 9:15-ig elaludt. Ellenben én pocsékul alszom, ma is hajnali fél 4 óta ébren vagyok, egyszerűen nem tudok visszaaludni, mire pedig már tudnék, addigra megszólal fél 6-kor apucim ébresztőórája, utána megint küzdök a visszaalvással, és mire megint sikerülne, akkorra felkel Kristóf.
Nappal még mindig alig alszik valamit Kristóf, egész nap nyüzsög, nagyon hisztis mostanában, az én örök vigyorim sokkal kevesebbet is mosolyog manapság.
Nem tudom, miért ilyen morci. Elvárná, hogy egész nap vele foglalkozzak.
Nem tudom, lesz-e nálunk valaha rend, tisztaság, meleg kaja. Ugyanúgy semmire sincs időm mellette, mint hónapokkal ezelőtt.Ezért nincs időm írni se, mert ha van egy szabad fél órám, akkor inkább pihenek.
Mászni még mindig nem mászik, másfél hónapja csak próbálkozik, de rá nem jönne, hogy pakolnia kéne előre a kezeit, lábait.
Ülni sem tud még 100%-osan, csak ha ott ülök mögötte és megfogom, ha borul.
Kaptunk egy kölcsön bébikompot, ez egy kicsit leköti, így legalább enni, fürödni, hasonlókra van időm. Egyébként tetszik a srácnak, eleinte még ezzel is csak toltni tudott, de már egyre jobban megy neki
Csak elég kicsi neki a hely közlekedni vele, mert a szőnyegen fönnakad, a küszöbön ugye megint megakad, a konyhaajtón nem fér be. Azóta egyébként nagyon kell rá figyelni, nagyon kis huncut, a telefont a zsinórjánál fogva rángatja le az asztalról, (egy telefonunkat már tönkretette, mert úgy a földhöz vágta),húzogatja ki a fiókokat, nyitogatja a szekrényajtókat, aztán pedig csapkodja vissza, arra még nem jött rá a kis okos, hogy a másik kezét el kéne olyankor venni onnan, mert különbven rávágja a fiókot vagy a szekrényajtót.
A TV-t is folyton le kell kapcsolni, mert odakompozik elé és közelről nézi, ami ugye nem túl jó.
Persze sokat nem engedem kompozni, délelőtt-délután max. 1 órát, a többi időt a földön vagy a járókában kell eltöltenie, mert tökleteseíteni kéne már ezt a másfél hónapja elkezdett mászásféleséget, mert még azóta is csak négykézláb rugózik.
Tegnap voltunk baba-mama tornán, hát rendesen kifárasztottak, egy 9 kilós gyerekkel a lábadon felülést csinálni, meg lábemelést, meg a magasba emelgetni, 45 percen keresztül, nem könnyű feladat.
Egyébként pedig igazságtalan, met akinek csak 4-5 kilós gyreke van, annak sokkal könnyebb dolga volt
Volt a tornán egy Kristóftól 1 nappal idősebb kisfiú, Koppány, ő már tudott mászni, és folyton odamászott a kislányokhoz, Lucához és Pannához, erre Kristóf féltékenységből meghúzta a haját
, alig tudtuk rávenni, hogy elendeje, merthát neki is tetszett ám nagyon a kis Luca
A múltkor pedig a játszótéren szerelmesedett bele egy 2 év körüli kislányba
Kristóf épp egy rugós elefántféleségen ült, amikor a kislány a szemközti játékra ült, erre kissrácom felállt, elkezdett rugózni, ment volna és közben nyomta neki a dumát, az egész játszótér dőlt a röhögéstől. Utána a kislány megúnta, elment, mi pedig nagy hiszti közepette hazajöttünk
Már most meg van bolondulva a kiscsajokért
Na megyek, mert már a kompozás is uncsi, majdnem felborította magát dühében.
Babus