Sziasztok
Nicol
Ha szereted a munkád, jó pénzt is ajánlottak, és Vivike is jól elvan a nagyinál, és csak heti 2 alkalom, akkor szerintem ez mindenképp jó lehetőség, én a helyedben elvállalnám. Márcsak kikapcsolódásnak is jó, nekem legalábbis nagyon jót tenne heti pár babamentes óra
Vanda
A hétvégén voltunk a keresztanyuciéknál
, meséltem is neki, hogy ismeritek egymást.
Õ a Mesterházi Máté? Jól emlékezett? Balázs nevű apucival?
Judyt
Nagyon szép nagyok már a srácok
És nagyon nem hasonlítanak egymásra
Kaptunk egy kölcsön bébikompot, nagyon tetszik a srácnak
, eleinte még ezzel is csak toltni tudott, de már egyre jobban megy neki
Csak elég kicsi neki a hely közlekedni vele, mert a szőnyegen fönnakad, a küszöbön ugye megint megakad, a konyhaajtón nem fér be. Azóta egyébként nagyon kell rá figyelni, nagyon kis huncut, a telefont a zsinórjánál fogva rángatja le az asztalról, (egy telefonunkat már tönkretette, mert úgy a földhöz vágta),húzogatja ki a fiókokat, nyitogatja a szekrényajtókat, aztán pedig csapkodja vissza, arra még nem jött rá a kis okos, hogy a másik kezét el kéne olyankor venni onnan, mert különbven rávágja a fiókot vagy a szekrényajtót.
A TV-t is folyton le kell kapcsolni, mert odakompozik elé és közelről nézi, ami ugye nem túl jó.
Persze sokat nem engedem kompozni, délelőtt-délután max. 1 órát, a többi időt a földön vagy a járókában kell eltöltenie, mert tökleteseíteni kéne már ezt a másfél hónapja elkezdett mászásféleséget, mert még azóta is csak négykézláb rugózik.
Tegnap voltunk baba-mama tornán, hát rendesen kifárasztottak, egy 9 kilós gyerekkel a lábadon felülést csinálni, meg lábemelést, meg a magasba emelgetni, 45 percen keresztül, nem könnyű feladat.
Egyébként pedig igazságtalan, met akinek csak 4-5 kilós gyreke van, annak sokkal könnyebb dolga volt
Volt a tornán egy Kristóftól 1 nappal idősebb kisfiú, Koppány, ő már tudott mászni, és folyton odamászott a kislányokhoz, Lucához és Pannához, erre Kristóf féltékenységből meghúzta a haját, alig tudtuk rávenni, hogy elendeje
, merthát neki is tetszett ám nagyon a kis Luca
A múltkor pedig a játszótéren szerelmesedett bele egy 2 év körüli kislányba
Kristóf épp egy rugós elefántféleségen ült, amikor a kislány a szemközti játékra ült, erre kissrácom felállt, elkezdett rugózni, ment volna és közben nyomta neki a dumát, az egész játszótér dőlt a röhögéstől. Utána a kislány megúnta, elment, mi pedig nagy hiszti közepette hazajöttünk
Már most meg van bolondulva a kiscsajokért
Na befejezem már, megyek helyrehozom amit a kis cunami szétdobált
Babus