Szia Era!
Hát az enyémek elég nagyok voltak, és bár nem okoztak semmi problémát, mert kifele nőttek, ki kellett venni, mert még baba előtt voltam, és terhesség alatt hajlamosak visszanőni - mint ahogy vissza is nőttek azóta, megint van egy 3 centis és egy 2 centis.. :-(
Nem emlékszem pontosan, mennyibe kerül, de több százezres nagyságrendre gondoljál..
Az endometriosis egy menstruációval összefüggő betegség, menstruációs vérből származó nem odavaló szövetek tapadnak meg a méh felületén. A kezelése és az operációja is nagyon-nagyon gyerekcipőbe jár, egyelőre ez a lézeres módszer gyakorlatilag az egyetlen, amivel lehet kezdeni vele valamit és ez sem garancia semmire..
De nyugi, nem Te vagy tudatlan, én is csak onnan tudom, hogy egy lány elmesélte, mikor tavaly benn feküdtem a műtéttel, azelőtt nem is hallottam róla
Gratula Neked is a gyerkőceidhez! :-)
Én Csepegő doktorhoz jártam, ő is operált tavaly és nagyon meg voltam vele elégedve, de a myomáim miatt átutalt az I. Női Klinikára, hogy oda járjak, úgyhogy most már oda járok Fekete doktorhoz (a Nyírős Fekete doktor fia egyébként)
Ha még valami érdekel, kérdezz nyugodtan, segítek, ha tudok
Üdv:
Zsuzsa