Sziasztok!
Itt vagyunk mi is
...
Hát csajok,rám járt a rúd ezen a hétévégn..
Kifogtam a hányós -hasmenéses vírust,szerencsére megúsztam mindegyiket,de olyan pocsékul voltam,hogy még..
Még Apa is hazaugrott Bécsből,annyira ki voltam merülve
.
Az egész csütörtök éjjel kezdődött,amikor is hajnal 2 kor keltem,mert Bulcsúnak hol ez volt a gondja,hol az...aztán szopi,aztán megint Bulcsú,aztán jött a hányinger és egyebek.Akkor azt hittem, a kimerültségtől van,alig bírtam Bulcsút a bölcsibe is elvinni...Szegény párom meg annyira megijedt,hogy inkább hazajött éjszakára.És milyen jól tette,mert késő délutánra kiderült,hogy nem kimerültségről van szó,hanem betegségről..
Ma már egész jól vagyok,de még a nehéz kajákat nem veszi be a gyomrom,rosszul vagyok tőle..
Szerencsére a poronytoknak semmi baja..
Mindkét nap lementünk anyumékhoz,ezért nem voltam,na meg pihentem a betegség fáradlamit
Ma reggelre meg a kazánból efolyt egy csomó víz
,nagy szerencsémre a nagyja pont a felmosóvödörbe ment...
Na és hogy tetőzzem,ma még meg is jött..
Még vmi?
Szilvi
Édi vagy,hogy hiányolsz
...
Zene:az biztosan jó,mert szeretik a háttérzenét a manók.Ha Márknak bejön,szt is rendszeresítst a gyerekszobába egyet
.
Köldök:még utána 1 hétig úgy kell kezelni,mintha ott lenne,rendesen kialkoholozni,hintőporozni,hogy egy kicsit se váladékozzon.Egyébként mi locsiztunk köldökcsonkkal is,csak vigyáztam,hogy nagyon ne legyen vizes.AMikor meg leesett,akkor meg ezerrel
Strand
,ok,benne vagyok,csak már tartanánk ott
.
Cumi és kiságy:hát ha elfogadja,akkor elvan vele,csak ált. 5-10 percenként megszabadul tőle
...
Viszont tele van tejkiütésekkel,holnap megyek krémet kérni rá
...szegényemnek már a fején is,fülén is van
.
Homeopátiás szer:legalább 1 hét kell neki,eleinte én is adtam mellé az Espumisant,de már rég elhagytam és már elég a Chamomilla is.Volt,hogy 1 nap nem kapott,mert elfogyott,akkor minden baja volt.De mégsem jön be,akkor lehet,hogy nektek másik szer kell,azokat (közben egykezesre váltottam
) nézd meg még.
Védőnéni:nagyon normális,én csípem.
Meg volt elégedve a gyarapodással is,meg beszélgettünk.Neki 4 évesek az ikrei,van témánk.
És az apukája munkatársam
.
Sajna rá kellett jönnöm,h nálunk minden este ordítással van vége a napnak,aztán beájulás(most éppen egy hatalmas bukás is volt..
,de már kimosakodtam
)...
Andi
Ja,kérem,aki megszokja a jót
...Épp most próbáltam ki a Fiat Panda legújabb változatát,amiben többek között city szervo kormány van,hát mit mondjak???eszméletlen jó volt!egy ujjal simán forgatod álló helyzetben a kormányt!Ilyet akarok én is!!!
Vendégeket letudtad?
Kriszta
Nyafi
...hát igen,ilyenkor én is nehezen bírom.
Jakab Ilona:mi sokat jártunk hozzá,tőlem soha nem fogadott el egy fillért sem...ja,asszem egyszer 2000 Ft-ot(pedig bizti nem ennyi a tarifa),azt is azért,mert akkor az egész családot végigkezelte
...Egyébként azért,mert tanítottam a lányát.Illetve amíg nem tanítottam,de ugye abban a suliban tanítottam.Azért nem kell félteni,mert nem hiszem,hogy ebből tartják el magukat!
Talán jobban jövedelmez a szemben lévő ajtó
!Na meg a gyógyszertáruk....
De nagyon normális és szt nagyon érti is a dolgát!
Na megyek Bulcsút fürdetni
!
Pusz,Anyapoc