Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ildi: Grétim hűséges! Ne izgulj! Kép Örülök, hogy Marcika egyre jobban viseli a tornát! Nagyon ügyes!

Dorka: Igaza van szerintem Timurrnak, sokszor azt bántjuk akit a legjobban szeretünk. Biztos vagyok benne, hogy anyukádat is megviselte ami veletek történt.
Örülj, hogy van egy megértő bátyád. (Nekem nincs testvérem.) És próbálj mosolyogni!

Pviki: Gyógyuljon meg gyorsan Dóri!

Villes és a többiek: www.terkepbank.hu
Én gyakran használom.

Juszti: Boldi nagyon aranyos!

Már megint rosszat álmodtam, de ez minden rossz álmomat felülmúlta Kép
El kell mesélnem, mert nagyon nyomaszt....meg egyébként is ha elmeséljük, akkor nem következik be.
Kezdődött azzal, hogy vizsgázni mentem, és olyan tételt húztam amiről nem tudtam egy mukkot sem.
Közben Gergő vigyázott Grétire. Egyszer csak csörgött a telefonom, felvettem, Gergő volt az. Mondta, hogy mentek valahova autóval a Grétivel, hordozó nélkül, és hogy valami vadállat nekik ment. És elhallgatott. Nagyon rossz érzésem lett. Kérdeztem, hogy mi van a Grétivel? Sírt nagyon? Gergő nem szólt semmit. Egyre idegesebb lettem, megkérdeztem mégegyszer, hogy jól van e a lányom. Gergő hallgatott. Akkor már teljesen kiborultam, elkezdtem üvöltözni, hogy most miért hallgat, azonnal mondja meg, hogy mi van a lányommal. De ő csak hallgatott. Akkor remegve megkérdeztem, hogy: Meghalt? Ekkor sem szólt semmit...de akkor már nagyon rosszul voltam....tudtam, hogy baj történt. Elkezdtem még jobban üvölteni, hogy miért nem vigyázott rá, hogy lehet ilyen felelőtlen, közben sírtam, fájt a lelkem a szívem, mindenem, nagyon-nagyon rossz volt. Fölébredtem. Gréti abban a pillanatban elkezdett sírni, pedig soha nem ébred sírva. Gyorsan oda mentem hozzá, felvettem, megszeretgettem, szopizott, közben elmeséltem a Gergőnek a rémálmom. Õ is ki van már az álmaimtól készülve. Hát még én. Miért álmodok mostanában ilyen szörnyűségeket? Annyira rossz. És az egész napomra rányomja a bélyeget. Kép
Az egyetemen egész végig sík ideg voltam, órák előtt meg után hívtam mindig anyósomat, hogy jól van e a Gréti.
Soha többé nem akarok álmodni ilyesmit!!!!!
És semmi más rosszat.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Na végre megy a Babanet. Kép

Dorka!

Remélem a tesódnak sikerül észretéríteni anyukádat, hogy ne maceráljon. Te meg na hagyd magad, tudom, könnyű mondani, de anyukád sem gondolhatja komolyan, hogy érdemes összeveszni holmi mazsolán, meg vaníliáscukron. Én nem tudok ilyen naggyon aranyos képeket berakni, mint Timurr meg Ildi, de küldök pozitív energiákat. Kép ++++++++++++++++++++

Bea

Olvastam már olyat, hogy arról álmodunk amit nagyon szeretnénk, vagy amitől nagyon tartunk. Úgyhogy szerintem félted nagyon a gyermekedet és ezért álmodsz ilyeneket, szerintem ez természetes, hogy félted, remélem hamar elmúlnak a rossz álmok is. Kép

Juszti

Nagyon helyesek vagytok. Kép

ruz
ruzicsky

a francba ( bocs) írtam egyet aztán szállt egyet.

Szóval: még egy szájbekapós kép. ez a felvett új szokásKép

Kép

Bea, Ruz :

Nekem terhes koromban voltak rossz álmaim. Igen, nagyon féltettem én is Boldizsárt valószínű azért.

mit is írtam még? ja igen. Merre vagytok? Kép gyertek elő.

KépKép

Kép
juszti75

szóval ezt a MAcis képet a dicséretekért küldi Boldi Kép

a méhecskét meg Maja babának.

ezt meg csak úgy. jól elvagyok itt. ő a kedvenc virágom:
Kép

Kép
juszti75

na még egy aztán eldugulok. a katicás mellényes nagylány én vagyok. Kép
elsős koromban

Kép

Kép
juszti75

Sziasztok!
Én is írtam ám,csak nem eneegdte elküldeni a babanetKép.
Bea
Remélem soha nem lesz ilyen rossz álmod.
Juszti
Nagyon aranyos íBoldi.Nagyon jó,hogy neked sikerült a tejedet visszahozni,nekem néha kevés.Drogériában lehet kapni ezeket a gazokat?
Nagyon szép kislány voltál ámKép
KépBoldinak!Kép
Timurr
Vendég

Wanted
Vezso,Vaktyúk,Vizimanó (aki mindig akkor ír amikor nem látomKép)
Mukika,Dalmi,Borbolya,Angéla,Emma

Merre jártok?
Kép
Timurr
Vendég

Timurr: köszi. bioboltban. próbáld ki, be fog jönni.

Juszti energia
Kép

Kép
juszti75

Sziasztok!

Nagyon offtopic leszek:
nincs vállalkozó ismerőse valakinek, aki könyvelőt keres?

Liló hízott egy hét alatt 200 gr-t, azt mondta a védőnő, hogy ez nagyon jó... Most azon filózok, hogy kitegyem-e ennek ellenére egy kivizsgálásnak, vagy várjak még egy kicsit, hátha állandósul ez a jó evés... Nyilván a legjobbat akarom a gyereknek, de most sajna nem tudom eldönteni melyik a jobb Kép Szerintetek?

Dorka, én is nagyon mélyponton vagyok, ezért is volt az első kérdés, mert felmerült, hogy ha nem jövünk ki anyagilag, vissza kell mennem dolgozni Kép Ennél persze sokkal bonyolultabb a dolog, csak nem akarlak terhelni Titeket vele... Lényeg, hogy boruljunk egymás vállára, és adjunk egymásnak nagyon-nagyon sok erőt, és kitartást!!
Hátha ez segít kicsit Kép

Lir
lirian

Sziasztok!

Mi ez a nagy pangás?

Juszti: Grétim is pont így harapdálja az ajkait, vagy szájbekap vagy mi ez....egy ideje! Kép
Terhesen meg folyton azt álmodtam, hogy korán születik és nem lesz meg az összes ujja meg egyéb borzalmakat Kép
1 éve nagyon utálok álmodni!

Lir: Nagyon jó hír, hogy ennyit hízott! Gratulálok!

Képzeljétek...megemlítettem ma a férjemnek a babanetes találkozókat, és mondtam, hogy elmehetnénk egyszer mi is....és akkor elmegyünk az Ikeába, Kikába, stb. Kellemest a hasznossal. És akkor mondta, hogy de az milyen fárasztó 3 óra út oda, 3 vissza, meg ott még nézelődni, meg tali, ki leszünk purcanva. És akkor mondtam, hogy lesz ez a szállodás tali egyszer, és ...el se hiszem Kép...azt mondta: Menjünk el! Kép És mondta, hogy akkor esetleg ott alhatnánk a szállodában (még nem volt szerencsénk 5*-os hotelt belülről látni Kép), egyszer 1 éjszakát megengedhetünk magunknak Kép Talán. Aztán most megnéztem az árakat...nagy nehezen megtaláltam melyik hotel lehet az..és rájöttem, inkább a kocsiban alszunk egy parkolóban Kép
Pedig olyan szép...no, de majd ha nyerünk a lottón Kép
Vezso: A Corinthia Aquincum hotel az?

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szóval...nekünk október első 2 hétvégéje nem jó...keresztelő, utána meg anyuékhoz megyünk, de utána jó bármelyik hétvége elvileg...úgyhogy gondoljatok ránk is. Kép Ha lehet.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!

Rossz álmaim nekem is vannak!Pl.: pont amikor Szegeden voltunk bőgve ébredtem, mert iszonyat rosszat álmodtam! Álmomban felűlről láttam sok összetört kocsit, köztük a miénket is, tropára törve!Egyszercsak megjelent mellettem Marcika és együtt néztük mi történik lent.Apa üvöltött és sírt a kocsi mellett és sok mentős rohangált!Ekkor engem megpróbáltal újraéleszteni, és ahogy ˝mentem˝vissza atestembe, elkezdtem sírni hogy én nem akarok a fiam nélkül élni, és nem akarom hogy visszahozzanak!Kép
Szörnyű volt; utána hazafele az autópályan folyton ez járt az eszemben!
Bocs hogy ezzel terhellek titeket; de jó volt leírni, azóta is sokszor gondolok erre az álomra!

Annyira szar napom volt, elegem van mindenből! Kép Kép Kép
El akarok költözni egy tanyára, ahol csak hárman vagyunk és senki más!Kép Kép Kép Kép Kép

Na megyek fürdetni, jó éjszakát mindenkinek!

Ildi

delfinke

Bocsánat, hogy csak most jelentkezem, de idáig apanap volt. Teljesen padlón vagyok, de legalább napközben rájöttem, hogy részint miért van ez.
A főzés iszonyúan kaotikusra sikeredett, figyeljetek:
- kiöntöttem a fáradt olajat a konyhapadlóra, kifolyt az előszobába és belefolyt a sütőbe
- kiborítottam a cukrot, klassz kis cukorszirup lett belőle a mosogató mellett
- kiöntöttem a tejet, úszott a tiszta edény a szekrényben
- kifutott a tej... és itt elpattant egy húúúúúr Kép
Mire végre elkészültem, Bernát vörösre sírta a szemét. Megetettem szegényt, aztán át akartam vinni a bátyámékhoz az ebédet. Ekkor vettem észre, hogy Cilikeségem oka a menzesz beköszönte volt. Most már értem, hogy miért érzem olyan instabilnak a lelkem rám teljesen nem jellemző módon...

Nagyon-nagyon köszönöm a bátorító baráti sorokat, meg a sok mosolygós bigyuszt és táncoló izékét Kép Aranyosak vagytok! Kép

Most lepihenek, de anyu mindjárt jön, itt alszik. Azt hiszem meg is jött.
Jó éjt nektek!
Dorka
dorka

Na végre van babanet.Kép

Dorka,
nagyon sajnálom amiken most mész keresztül, tudom sokáig tart "kidolgozni" magából az embernek a szerelmet.Kép Anyukád.Kép Sok ++++++++++++++++++++++++ energiát küldök.Kép

Lir,
sztem ne vidd kivizsgálásra még, várjatok egy-két hetet. Nem kellemes ám nekik a vizsgálat, lehet hogy ti is úgy lesztek, mint Weszter LucaZsófija.Kép
Ákos nem hízott egy hét alatt semmit. Na azért nem fogok parázni, mert így is 8,4 kg.KépKépKép

Rossz álomKép
Én azt álmodtam hogy meghaltam - ez egyébként visszatérő rossz álmom (már lőttek le, fulladtam vízbe, törtem ki nyakamat, meg ilyenek) és az volt a legrosszabb álmomban, hogy most küzdöttem az életemért Ákos miatt. Eddig - álmomban - mindig belenyugodtam a halálbaKépKép

Kép

Kép
vizimano

Vezso,Vaktyuk
hol vagytok?Kép

Azonkívül a topic idősebb gyerkőcieről sem láttunk már régen képet.Kép

Kép

Kép
vizimano

Mi pl tegnap este ennyire "tisztán" ettük a tejpépet Kép
Kép
lirian

Sziasztok!
Itt vagyok Kép
De az tuti, hogy nekem volt a lexarabb (bocsi ) napom közületek, ezt senki nem múlja felül. Kép
De már drámaian vicces. Kép Kép
Vezso
vezso

sziasztokKép
én is írtam 1 hosszút de nem engedték feltenniKép
segítség!!msn függő lettemKép

Dorka
én is nagyon sok pozitív energiát küldök Neked!!Ne keseredj el,tudom könnyű ezt mondani..

Juszti
Boldi továbbra is tüneményes és a közös képen is tök jól néztek ki

Ildi
Ne csináld,mi baj van?megint a rokonság?Küldünk Neked is sok-sok pozitív energiát!

Virág
villes

Sziasztok!

Meg tudná nekem mondani valaki, hogy Martint, azaz egy 6 hetes gyereket bele lehet már függőlegesen rakni a hordozókendőbe?

Voltunk a gyógytornán, megmutatták a gyakorlatokat amit otthon kell vele csinálnom naponta háromszor és 1 hónap múlva kell visszamennünk! Martin végigsírja az összes tornát, nekem meg megszakad a szívem! Kép
berkiadri

Vezso, Ildi, mibaj???
lirian

Adri,
kérdezd Ildiéket, épp ma (?) újságolta, hogy Marcipán végigvigyorogta az egészet...
Hidd el, Martin is belejön majd, és akkor nem lesz ennyire nehéz neked sem...
lirian

Vezso
Neked is ennyire rossz napod volt?Kép
Mi történt ?
villes

Lányok, mi történt??????????

Virág, miért vagy függő?

Kép

Kép
vizimano

Szerintem vmi front van Kép
Ma nekem is nagyon furcsa gondolatokkal volt tele a fejem Kép
lirian

Berkiadri,
én bizony betettem Ákost, mert le kellett vinnem a kutyát dolgára, és nem volt más választásom. Szépen hozzám bújt, így vittem a lakásban is. Nem volt semmi gond.Kép A fejét befödtem a hordozóval, így azt sem kellett tartania.Kép

Kép

Kép
vizimano

Lir,
én ma nagyon + voltam, tegnap voltam magam alatt, bőgtem is KőccelKépKépKép

Kép

Kép
vizimano

Lehet, hogy tőletek ragadt át rám Kép

Csak viccelek, mostanra kezdem összeszedni magam, de tiszta depis volt a napom... kiveve azt a két percet, amíg mérlegeltem Lilót Kép
lirian

Vizimano,
azért bizonytalanodtam el, mert elméletileg kenguruba még nem lehet tenni és abban is függőlegesen van. Nem árt a gerincének ha mondjuk annyi ideig benne lenne így míg elmegyünk a találkozóra meg vissza?
berkiadri

Éjszaka sivítani kezdett vmi észvesztően a melléképületből. Telefon a férjnek, maj apunak, melegvízkazán szivattyúja a bűnös, éjjel a sötétben kibotorlálva az esőben lezártam a gázt és kihúztam a szivattyút az áramból. Utána nem tudtam elaludni (fél 3-tól), Ro cicizett 2 x is reggel 6-ig. Kicipeltem az esőben a kukát, félig kómában összekészültünk a suliba a lányokkal, de 3 perc híján majdnem elkéstünk.
Hazafelé megvettem a festéket a melléképületbe. Bejövök a kertbe: gázszagot érzek. Gázszerelőt azonnal! A 4-ik ért rá, jött is, rosszul lett visszakötve a felújítás miatt mindkét kazán. A szivattyúban nem volt víz, azért sivított. A melegvizes kazán megjavítva (közben Rozi betegre sírta magát, nem nagyon tudtam megvigasztalni, lehapcizott banánkrémmel stb), szivattyú megjavítva. Légtelenítette a fűtőtesteket, ezután nem akart beindulni a fűtős kazán. Gyorsan kiderült, már nem garanciális, jöhet egy másik szerelő, a bácsi fia jött lőször. Nem találta a hibát, közben kiment az áram. Átszaladok a szomszédba (közben Rozit cipelem, így nem sírt annyira), ott van-e áram. Van. Akkor nálunk a gond, a házig bejött az áram, de onnan tovább nem. Gyorsan hívom a férjem Moszkvában, villanyszerelő kell, nála van a telefonszám. Õ onnan hívja. Közben a szerelő ( a bácsi fia) már telefonon értekezik a 4-ik szerelő céggel (címlista a garancialevél mellett). 3 órás szerelés után rájött, hogy a füstgáz (vagy mi) érzékelő elromlott és ez blokkolja az egészet. Ki kell iktatni és venni másikat. El is megy. Közben a villanyszerelő is megjött és rádöbbentett, hogy minden szabálytalanul van a villanyóránál (ilyen fázis olyan fázis) és hogy nem szabványos, és 200ezer ft stb. És, hoyg jó, hogy az elmü nem látta . Látta, és mondták, hogy kell változtatni rajta, de aztán el is lett felejtve. Az egyil helyen vmi nem jól volt összecsavarva és az szikrázott. Azt mondta, hogy jó, hogy nem égett le a ház. Visszajön a gázos, nincs olyan kütyü. Akkor, majd hoz holnap, ha kap, vagy csak 2-án, mert nem lesz itt. De a fűtést csak akkor kapcsoljam be, ha a melléképület ajta nyitva, nehogy legyen szénmonoxid veszély. Nem lesz, de azért biztos ami biztos.
Du 3-kor ment el az utolsó mester, akkor ettem reggelit, ill ebédet, egy gyors babfőzeléket. Ledőltem Rozival, aki addigra már tök éhes volt, cici nem kellett neki, pépet meg nem tudtam csinálni, mert nem volt áram. Aztán , ahogy lett , bekajált és aludt kb 20 percet.
Észrevettem, hogy alul kibújik egy foga, még épp nincs kinn, de látszik.
Aztá feladtam minden próbálkozásomat, hogy pihenjek, vasaltam, megszáradt végre a 3 nappal korábban kimosott ruha , eddig nem, mert hideg volt. Aztán 7-re mentem a táncórára, hazajöttem a lányokkal. Ro már jól volt, egész vidám lett. Egész jó kedvem lett nekem is, gyertyát tettem az asztalra, Cserhátit hallgattunk, szépen megterítettem a lányoknak. Fürdés. Anyu hív telefonon. Megkérdezte mi van, tőmondatokban elmontam. Meg hogy holnap is mennyi mindent kell még csinálnom. Erre olyam litániát zúdított a nyakamba: lusta vagyok, miért nem szerzek másoddiplomát, az most nekem ingyen lenne, mindig szerettem tanulni, de amióta férjnél vagyok nem csinálok semmit (?!), az összes ismerőse gyerekének két-három diplomája van, én többre vagyok predesztinálva, mirét nem csinálok vmi hasznosat, pl tanuljak analízist (?!), több lábon kell állni stb stb. Alig kaptam levegőt. Hajszál híján nagyon összevesztünk, de uralkodtam magamon. Ja , ezt azután mondta, hogy említettem holnap iratkozom be az esküvőszervezős tanfolyamra. (Vagy holnapután, mert holnap extra dugó lesz állítólag a városban).
Egyébként tök jól vagyok, tele van pakolva a lakás kempingcuccal stb, minden ami pl egy pincében szokott lenni, az itt van pl a gyerekszobában, nem tudok takarítani stb.
Na, de azért is JÓL VAGYOK!!!! KépKépKép
Bocsi a hibákért, most ezt el is küldöm.
Vezso
vezso

Húú Vezso, ezt nem lehet überelni.Kép Jellemzően minden akkor romlik el amikor az ember egyedül vanKép AnyukádKép
Sok álommanót küldökKép Akkor hozzátok ment a Fogtündér!KépKép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok, én is itt vagyok!

Pár napra én is eltüntem. Sok dolgom volt. Jók és rosszak is....

Tudjátok nekem írni kell, hogy hányszor eszik, mennyit alszik, és hányszor van kakija. Egész meglepő az átlag. Napi 9* eszik, 3-4 kakis pelusa van /Útálom a pampers-t, minden cucc kifolyik belőle. Ma 4* öltöztettem átKép./, és 13-15 órát alszik egy nap. Amikor sokat alszik, akkor nyugodtabb, ő is meg én is. Nekünk nincs itthon mérlegünk, és kívánsi voltam, hogy mennyit eszik, mert 2-3 perc alatt szokott végezni a tejcsilakmározással, de utána 2 óra múlva meg éhes. Szóval elmentünk a védőnőhőz, /aki annyira rémes, hogy úh/ és 6 percet evett akkor, és 160 grammot. Egy picit akkor megnyugodtam.

Mindenkinek kitartást! Fel a fejjel lányok!
Menjetek adjatok egy pár puszikát az éppen alvó, nem alvó kisgyermeknek, és újúlt erővel gyertek ide vissza!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
hüpi

Ja, és már a mesterek, akik egymásnak adták a kilincset nálunk, azon viccelődtek, hogy hívjak ki egy kéményseprőt is, az még nincs itt, meg hátha kell Kép
Olyan volt az egész, mint amikor pl a kilincset kell megjavítani, de közben elromlik a zár, kiesk az ajtótok és leomlik a fal és különben is új házat kell építeni. KépKép)Kép
Komolyan, kínomban már csak röhögni tudok. KépKépKépKépKépKépKépKép
Asszem (azt hiszem) iszom egy pohár bort, mh? Mert megérdemlem. KépKép

Na, teljesen kivagyok, látszik.
Lányok ezt a napot kitöröljük a naptárból, jó?
Figyeljetek, a holnap már sak nem lesz ilyen, nem?
Mindenkinek ezer meg ezer vidámságos gondolatot küldök!! Itt leszek még, olvaslak Benneteket. Kép
Vezso
vezso

Berkiadri,
a kutyaséta az rövid idő volt és én tartottam is közben Ákost. Miért nem valamilyen fektetős pózt próbálsz ki? A kendőben lehet úgy is vinni.KépAnyukám is mondta, hogy nem szabad még ülő helyzetben tartani egy ekkora gyereket, de 20p múlva már ő is ülő helyzetben tartotta Ákost, aki mindig utált feküdni. KézbenKépKépKép ZSarnok fiam volt/van ...KépKépKép

Kép

Kép
vizimano

Vezso,
nem tudom milyen bort kedvelsz, de ajánlani tudom Vesztergombiék Turul cuveé-ját.Kép Vesztergombiéknál jön az utánpótlás. A fiú felesége babát várKépKép

Kép

Kép
vizimano

Hüpi,
megyek pusszantom KőcikémetKép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó
Na jó, de nincs nekem olyan itthon. Kép
Nektek hány fogatok van? Mármint a babánakKép?
És ugye nem vagyok lusta? Nevelgetek gyermekeket szeretetben (eszperente) a másoddiploma helyett. Szeretné tanulni, de mikor?!! Most különben is fogok.
már 3x elszállt az előbb amit írtam Kép
Vezso
vezso

Nem csodálom, hogy ma mindenki maga alatt van, olyan nyomi idő van. Ezen kívül jön az ősz és a tél, engem ma ez a tudat taglózott le egy kicsit.

Lirian
A 200 g nagyon, nagyon jó!! Eddig mennyiket hízott Liló? Egy idő után lelassul a babák gyarapodása, ez teljesen természetes. Azon kívül ilyenkor már érdemesebb a havi és nem a heti átlagot nézni. Szerintem érdemes várni, mielőtt kivizsgálják a babót.

Adri
Nem tudom, hogy lehet-e függőlegesen beletenni ilyenkorban a kendőbe, de én ennek ellenére 3-4 hetes korában vittem így. Kb. két perc után elaludt. Nagyon jókat sétáltunk így.
pviki

Vizimano,
amilyen fektetős pózt ismerek abban egy vállamon tartom az egész súlyát a gyereknek és úgy mankóval busszal nem fogok tudni bemenni Pestre. Leszakadna a hátam, vállam mire hazaérnénk!Kép
Akkor most lehet, hogy nem tudunk elmenni!!!Kép

Vezso, Lirian, és akiknek ma rossz napjuk volt, fel a fejjel és küldök nektek sok-sok pozitív energiát! Nem az enyémből, mert ma nekem sincs belőle miután a bank és a biztosító közötti utalásban eltűnt 1 millió forintunk! Aztán nagy nehezen meglett!

Vezso,
gratulálok a fogacskához!!!
berkiadri

Vezso
Megtudlak érteni.Én utoljára a kórházban szülés másnapján voltam így. Szülés előtti nap (1) nem aludtam, mert már elkezdődtek a fájások, a szülésem éjjel volt (2),éjfélkor, kettőre toltak fel a korterembe, de annyi élmény, és fájdalom volt bennem, hogy nem tudtam aludni, azán nappal sem sikerült, és éjszaka (3) meg bedurrantak a melleim, úgy fájtak, és rázott a hideg, belázasodtam, ekkor sem tudtam aludni, és negyedik éjszaka pedig Ádámot kellet megetetni, de istennek sem akart fennt maradni, így egy éjszakás csecsemős nővérrel több mint negyven percen keresztül "tömtünk" bele 20 grammot. Na akkor voltam én úgy, hogy már csak nevetni tudtam a kínomban. Meg is jegyezték, hogy milyen jó kedve van a kimamának! Reggel a szobatársaimmal is nevettünk egy jót, mert nekik is förtelmes éjszakájuk volt miattam!
hüpi

Vaktyuk
Remélem olvasol!
Még régebben írtad, hogy eltudnál vinni minket a talira. Köszi szépen a felajánlást. Még nem tudom, hogy hogy alakulnak a dolgok. De te a mostanira nem tudsz elmenni, ha jól olvastam?!
Legközelebbi pelusvásárlásra én is szeretnék feliratkozni, ha lehet!
hüpi

Azt hittem eddig, hogy rossz napom volt, de Vezsot olvasva beláttam, hogy nem.Kép Tisztára, mint a Pénznyelőben.Kép

Délelőtt nem láttam a babanetet, délután elment az áram. Pont indultunk Ákossal sétálni, fél óra üvöltés után, ami az öltöztetés miatt volt, és csak akkor vettem észre, mikor már kint álltunk a töksötét lépcsőházban, még jó, hogy van egy elemlámpa az ajtó mellett rendszeresítve, különben kint ragadtunk volna. Úgyhogy séta helyett egy kicsit aludtunk.Kép De a nap többi része hasonlóan telt, minden kiesett a kezemből meg semmi se sikerült, Ákos felváltva sírt meg sikítozott, és apa is megint orrot lógatott egész este. Aztán meg csodálkozott, mitől vagyok hisztis.Kép

De úgy látszik, valami komoly front volt ma.Kép

KépKép
connie

Édesek vagytok, hogy vigasztaltok, de komolyan, jókedvem van. Pedig még nem s ittam semmi alkoholosat. de fogok Kép Van itthon pl egy délafrikaibor, állítólag 30ezer ft-ba került, na azt megkóstolom. Mindig italokat kap a férjem ajándékba, de inkább whiskyt, nem bort. Pedig nem is szeretjük.
Különben is vidám lányként gondoljatok rám, ne kelljen engem mindig vigasztalni. Pozitív vagyok, pedig , ha belegondolok, van egy csomó gond. Nem baj. Itt van a családom, az ő nevetésük gazdaggá és erőssé tesz. Kívánom, hogy Nektek is a baba nevetése és gőgicsélése adjon erőt!
Eszter és Jégvirág! A szállodás talival kapcsolatban, aki vidékről jön: a neten lévő szobaárak nem nekünk szólnak. Ha szeretnétek egy napot ebben a termálszállóban tölteni(corinthia aquincum, www.corinthia.hu), akkor ne rémüljetek el attól szobaártól. Kb egyharmada az, amit max kellene fizetni, de a párom az , aki megszabja az árat Kép Adná ingyen is, csak a vadállat morctörpi (Timurr nevezte így) főnöke azt nem engedné. De ha itt közületek bárki szeretne ott lakni, és akár csak gondolat szintjén is felmerült ez, akkor ha majd lesz fix időpont, írjatok nekem mélt, megküldöm a férj által mondott árat. Jó lesz így? Aztán majd eldöntitek, mit szeretnétek, jó? Úgyis mindent meg lehet oldani.KépKép
Vezso
vezso

Vezso
No comment,kitöröljük ezt a fránya napot és kész,még jó hogy én nem beszéltem ma anyukámmalKép
Te egy nagyon szupi nő vagy amennyire megismertelek úgyhogy fel a fejjel és tényleg röhögd ki az egészet.Te mersz enni bablevest?Úgy megenném.

Lirien
Szerintem várj azzal a kivizsgálással,tök jó hogy ennyit hízott Lili és nagyon-nagyon szép a kiscsaj.

Villes
Mi az msn címed,nekem nincs meg.

VÖrömhozó,felvidító állatkáimat küldöm minden rosszkedvű társamnak.
Kép
Kép
Kép
Kép
Jó éjt!Szép álmokat!
Timurr
Vendég

Van köztetek olyan egyén, akinek hullik a haja? De most komolyan! És mit tesz ellene?

Másik kérdés
Szopizás közben a baba szabad keze nyugton van, vagy kalimpálni szokott?Kép
Ádi keze úgy jár, még éjjel is, hogy a száztagú cigányzenekart levezényli szopizás közben.Kép Még legogni sem lehet, mert kiszabadítja a kezét, és klimpírozik tovább!
Lehet, hogy a jövő karmestere a fiam?Kép
hüpi

Vezso,
Lustaság: hát erre nem is lehet mit mondani.Kép Végül is három gyereket nevelni, meg elvezetni egy háztartást igazán semmiség. Meg különben is, kit bántana az, ha lusta lennél, ha úgy vagy boldog.Kép

Nekem is anyukám szokott ilyen jókat mondani, tavaly ilyenkor is, mikor naponta többször hánytam, folyton azzal cseszegetett, hogy ne hagyam már el magam, hanem menjek vissza dolgozni, nem lógathatom otthon a lábam 8 hónapig.Kép Úgyhogy nem volt elég a gyomorhurut meg a sok hányás, még lelkifurdalásom is volt, hogy otthon "pihengetek". Közben meg most visszagondolva, rémesen rosszul voltam.

Dorka,
Én nem igazán jövök ki anyuval, úgyhogy ilyesfajta veszekedésekben nagy gyakorlatunk van.Kép Pláne ha fáradtak vagyunk vagy rosszkedvűek, akkor jönnek ezek a véget nem érő, kötekedéssel meg magyarázkodásokkal tarkított viták.Kép Csak úgy tudom elkerülni, hogy elengedem a fülem mellett a megjegyzéseit. Voltam én már olyanért is letolva, és lehálátlangyerekezve, mert aznap este, mikor a barátom szakított velem, rosszkedvűen szóltam bele a telefonba, és nem beszéltem vele elég szépen.Kép

KépKép
connie

Hüpi
Azt mondják, hogy az az igazán okos ember, aki magán is tud nevetni. És tényleg segít néha. Most, ahogy olvastam amit írtál a kórházról eszembe jutott, mennyit nevettünk a szobatársaimmal a magunk kínjain szülés után. Jó visszagondolni rá. Ha újra szülnék biztos nem mennék emmiatt alapítványi szobába, egyedül.
Már kérdeztem, de nem árultad el, hogy miért vagy Hüpi? Miért ezt a nevet választottad? Eddig a Vizimanó nevének története és Connié ragadott meg, meg Jimbone-é.

Connie
Ez az árammanó járt Nálatok is, biztos.
Ha nincs áram, akkor semmi sincs. Annyira függünk az ilyen civilizációs vívmányoktól, sajnos. De legalább Ti tudtatok aludni délután, az is jó Kép
Ákosnak nem látszik még a foga?
Vezso
vezso

NA írtam egyet és elszállt(az agyam isKép
Vezso
Nem semmi napod volt ma!Méghogy lusta!Ezt csinálja bárki utánad de úgy h a végén tudjon nevetni mint Te!Anyukádnak sok diplomája van?Vagy miért olyan fontos neki h sok diplomád legyen?

Timurr
viragilles@msn.com
És a tied?

Vizimanó
Úgy értem h függő,h egész nap ott irogattam.Már értem h Zsana miért küldte magát elvonóra:tök bűntudatom van a gyerek miatt.És lassan tyúkszem nő az ujjaimra(arra a 3ra amivel gépelni tudokKép

Virág
villes

Hüpi,
jelentem, nekem hullik a hajam. Szülés után 3 hónappal általában elkezd hullani, valami hormonális oka van + vashiány is lehet. Nem tudok vele mit csinálni, drukkolok, hogy maradjon.

Ákos is kalimpál, rángatja a pólómat stb. Ha nagyon karmol meg szoktam fogni a kezét, és irányítom a kalimpálást. Amikor már nehezebben jön a tejcsi, akkor meg kézzel-lábbal pumpál, olyan vicces.Kép

Vezso,
ezen már tényleg csak nevetni lehet.

KépKép
connie

Vezso
Tényleg bablevest ettél? De jó neked! NYam-NYam
De ha én enném, akkor szegény Ádámom kipurcanna egy napra tőle. De akkor én is utána!
hüpi

Vezso,
Dudorodik nagyon az alsó két metszőnél, elől is és már felül is, de még nem jött ki. De úgy harap már, fáj az ujjam tőle.Kép

Kiderült, hogy zipzárt bevarrni is csak sűrű káromkodások közepette tudok, nem csak gomblyukazni.Kép

KépKép
connie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?