Sziasztok,
jajj, ez az ovi annyi munkát ad! Már vagy fél órája színezőket nyomtatok
) Hátha fiam kap ezért plusz pontot...
Két napja anyukámék viszik a fiamat, és azóta nem sírt, most anyukám sír
Ma akartuk ott altatni, de csak egy ovónéni van bent, így megkértek, hogy próbálkozzunk holnap. Na de ma mesélte anyu, hogy nem aludt semmit. Nem tudom mi van vele, de ezt múlt héten is eljátszotta 2x, pedig nem jellemző rá.
Amica: az evéssel fiam is így van, a levest még csak-csak megeszi, de utána tudja, hogy otthon várja a finom hami. Na de majd ha ottalszik, csak rájön, hogy nem jó üres hassal lefeküdni.
Jobban van a fogad? Mit fognak vele csinálni?
Moni: ne haragudj, de egészen biztos voltam benne, hogy hétfőn mész vérvételre. Túl vagy a múlt havi "megrázkódtatáson"? Érdekes, mert a múlt hónap engem is nagyon becsapott és emiatt sokat sírtam.
Hová tünt Engi? Hová tünt Engi???
Lorca: húú, 4 hónap után újra arra vágysz, hogy babás legyél? Ezek szerint jól alszik a manókád
Férjem eleinte nagyon akart még egyet, de másfél év után azt mondta, várjunk még. Akkor pontosan másfél éve nem aludtunk át egy éjszakát sem
De most már nagyon szeretnénk!
Ma még el kell mennem vásárolni és tankolni. Ilyenkor utálok még ilyen dolgokat is intézni, mert ez azt jelenti,hogy 6-nál elöbb nem érek haza. Mit főztök ma? Én csináltam tegnap este spenótot, de ma főzök májgombóc levest is a fiam kedvéért. Na meg egy kis túrós süti lesz vésztartalékként
És képzeljétek, talán már meséltem, hogy van egy (meg még egy pár) őrült szomszédunk. Ez a pasi alattunk lakik és még be sem költöztünk, mikor feljött, hogy reméli jó vastag szőnyegünk van, mert nem bírja a gyerekricsajt. Azóta állandóan kopácsol és tiszteletét is teszi nálunk. Ezt tette tegnap este is. Már úgy nyitottam ajtót, hogy a fiam a bilin ül, úgyhogy meséljen mi a baj. Férjem mondta utána, hogy ha még egyszer feljön akkor elküldi már határozottabban melegebb éghajlatra. Már most is felhívta a figyelmét, hogy igazán kellemetlen, mikor vendégek vannak nálunk ő pedig kopácsol, ha a gyerekek játszanak. Elszólta magát az ürge, még a szomszéd házba is átjár rászólni valaki fiára, mert az a neveletlen kölök hangosan hallgatja a magnót. Hú, gyerekek csak mi ne legyünk ilyen unatkozó nyugdíjjasok!
Megyek lassan haza! Sziasztok!
Viki