Új privát üzeneted érkezett!

Hát jó lenne már nagyon rám férne a baboca,teljessen felkészültünk rá,és ö persze nem akar jönniKép
Vendég

Vasárnap megint megnézem a hömet,nem-e késtünk le!
Vendég

Akar ő, hidd el! Már sorbanáll, csak lehet, hogy kicsit hátrébb (mondjuk az enyém előtt Kép)

Most viszont búcsúznom kell, próbálok benézni hétvégén!

Ciao, jó hétvégét Mindenkinek!

angel37

Ha azt mutatja, hogy lekésted, ne hidd el neki!Kép

angel37

Szia!Jó hétvégét!!!Nem tudom,én mikor jövök,mert holnap esküvöre megyünk.
De vasárnap benézek,ha valaki fennt lesz akor tudunk dumcsizni!!!!!!
Vendég

Breni!Üdv közötünkKép
A cickafarkrol feljebb találasz véleményeket,és cikeket!!!Miota próbálkoztok?Irj magadról!!
Vendég

Na szép!Sehol senki!!!!!!!????Kép
Vendég

Sziasztok!!

olyan jó, hogy végre zebra lett megint!!!

Zafír tök jó, hogy megosztottad velünk Anita sms-ét. De az még jobb, hogy minden rendben volt, és átjárható a dolog! Mielőbbi felépülést kívánok neki!!!!
hogy haladtok a felújítással?

LOLA mi van Veled??? Miért nem jössz?????

Nolina Te hogy állsz???

Proone hihetetlen, hogy már ekkora a pocid!!! Hamasosan kibújik a kis csöppség!

Szelivi már kapálódzik a bébi?!?! tök jó!! Biztos nagy táncos lesz bebőle!

Betti mi volt a dokinál?

Vica nagyon jó ez a hozzáállás. Én mindig azon gondolkodom, hoyg egyszercsak jön egy emberke, aki lassan elkezd hasonlítani rád, vagy a párodra. Ez sztem hihetetlen!

Hajni FÉNYKÉP!!!!!

Kamilla fel a fejjel!!

Editke boldog névnapot!!!!Kép

Kép
Kép
beuka

Szia Beuka!!!KösziKép
Végre van itt valaki!!Kép
Vendég

Beu!Átnéztem a "babaprojektes babai"-ba olyan cuki baba képek vannak fennt,érdemes megnézniKép!!!
Vendég

Szia!!

tényleg nagyon édesek azok a babák!!!

Kép
Kép
beuka

Ugye!Olyan édessekKép
Veled,mi van?Jol vagytok!!
Vendég

Beuka!
Azt hiszem lépek,jó hétvégét mindenkinek!!!!!SZIASZTOK!!!
Vendég

Zsuzska!

Tesztelj! Én ma elvoltam tisztaságival is.
Én is teszteljek? Gondolkodok rajta. de kell vennem mert nincs itthon.

Kép
lara26

Olyan kár hogy csak most tudtam jönni
de majd holnap megpróbálok időben bekapcsolódni.

Kép
lara26

Sziasztok.

Proone
Szép csúcsos vagy. Neked már nem sok van hátra a szűlésig azt már fél lábon is kibirod.
Te vizesedsz? Én nem, szerencsére.
Nálunk minden rendben van a pocaklakóval.JAAAAAAAA és FIUUU lesz, Marcell.Kép
Decemberben szülünk a SOTE I. Klinikán, apa is ott lesz.Legalább is eddig úgy néz ki.

Potter
Gratulálok mégegyszer a zebrához,de húzzál ki a nem babások listádból légyszi.Én már lassan ott tartok mint Proone 2 hét eltéréssel.
Előre is köszi.

Pussz Incike

Mindenkinek szép álmokat.

Kép
Kép
incike

most veszek tesztet, mert este is csak 1 tisztasági volt de az is minek? Na jó volt 1-max 2 csepp. Csep? Én ehez kicsi vagyok ,hogy megértsem.
Holnap reggel jó lesz ha tesztelek?

Kép
lara26

SZia Lara!
Én biztos tesztelnék, amint megvettem Kép (na jó, előbb hazamennék Kép) Egyszer teszteltem, délután volt, olyat kértem a gyógyszertárban, ami a nap bmelyik szakában használható. Talán Gabriel volt.

Betti, mi hír van veled?

angel37

Szia Potter!
Az én pocim is görcsölget. A Várandós Mamák Könyve ezt írja:
"Hasi nyilallások
A hirtelen oldalába hasító fájdalom, vagy pedig az olyan éles fájdalom, amely az alhasból indul és lefelé sugárzik, a kerek méhfüggeszó szalag fájdalmát jelentheti. Ilyenkor azok az ínszalagok nyúlnak meg, amelyek a méhet felfüggeszik. Ha a fájdalom fokozódik vagy tartós, beszéljen orvosával."
Az én dokim szerint teljesen természetes. Még az is, hogy nekem csak a jobb oldalon szokott fájni. Főleg akkor, ha hirtelen felállok. Kb. két másodperc után elmúlik.
Pussz mindenkinek!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi, köszi, akkor oké. Kép

Tegnap hirtelen felindulásból elmentem nőgyógyászhoz. Kedden elutazunk Portugáliába egy hétre, és amilyen hülye vagyok (persze az orvosi egyetem átka, ahol főleg a bajságokat tanultam), beugrott, ha méhen kívüli, akkor nem lehet elutaznunk.
Megnézett UH-gal, 15mm-es a nyálkahártya, a petezsák nem látszik, volt vmi bizonytalan, halvány, kerek "hóförgeteg", de azt mondta, ez még korai, nem biztos benne, de rá lehet fogni, ha hazajöttünk újabb kontroll. Na, szóval nem lettem okosabb Kép Remélem, legközelebb lesz már vmi és vki bent Kép Most olyan szívesen lennék totál laikus!!!

Sajna tegnap éjszaka ügyelnem kellett, és vasárnap is készenléti ügyeletes leszek. Alig aludtam vmit, hulla fáradt vagyok...kapaszkodj, hóförgeteg, kapaszkodj!!!

Á.
potter_76

Sziasztok!

Most be tudtam nézni egy kicsit itthonról. Kép

A tegnapi tanyasi 'buli' egész jó volt. Igaz, csak ketten voltunk lányok, de jól éreztük magunkat. Este 10 körül értem haza. A Drága kis pasim már itthon várt! Kép

Éjjel elég szarul aludtam, melegem volt és fájt a hasam!!! Nem tudtam igazán eldönteni, hogy ez most a gyomrom, vagy miaffene! KépKép Sétálgattam egy keveset, aztán már tudtam aludni. Azt hittem, lehet, hogy reggelre meg is jön (Igaz, eddig csak réges-régen fájt a hasam előtte...), de szerencsére nem jött meg, így reggel még akcióztunk egy jót! Kép

Most meg pakolászok, mosok, meg ilyenek. Egyedül vagyok itthon. KépKép

Incike,
Ki a dokid a Sote-n? Én is oda járok! Kép (És a munkahelyemhez is naggyon közel van! Kép

Lara, Zsu,
Szerintem teszteljetek!!! Kép

Proone,
Nagyon szééép a pocid! Kép

Zafír,
Köszi a 'hírhozást'! Kép Örülök, hoyg minden OK CsAnitával! Kép
Nálatok is minden rendben?! Kép

Betti,
Mi volt a dokinál?

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!
Csak bekuk,mert minjá megyünk esküvöre!!!!
Betti!Mi volt a dokinál??????

Lara!Szerintem tesztelj,és holnap gyere +tesztel"+++++++++++

Potter!Remélem van pocaklakod,de hogy-hogy nem láttot semmit, a sogornömnek 3.5 en látták.
Na megyek !!!!sziasztok!!!!
Vendég

Keditke,
Nincs 2 egyforma terhesség.
Biztos még nagyon kicsi. 30-31 naposak a ciklusaim, és most viszonlyag későn is éreztem a pét. A QUpido teszt a legérzékenyebb, de ott is csak halvány volt a csík. Majd 2 hét múlva kiderül.
potter_76

Ági hogy hogy mentek Portugáliába? Szakmai vagy privát? tök jó lesz nektek!!!!
Vigyázz magatokra!!!

Kata de jó, hogy jelentkeztél! én is egyedül vagyok itthon. ÉDlelőtt szüreteltünk, már nagyon untam. milyen "tanyasi" bulin voltál? Céges?

Lara nagyon szorítok neked!!!
De azt el kell mondanom, hogy nekem a mostani ciklusomban 11 (!) napig megvolt, ha mindent (a barnát is) beleszámolom. És az első 4 napon elég volt a tisztasági betét. utána indult be.
NAgyon szorítok, hogy Neked Ne így legyen!!

NEm teszteltél még? Holnap reggel fogsz?
nagyon várom. Jó lenne megint egy zebra!!!

Kép
Kép
beuka

Potter,
jó utat kívánok Nektek! Kép Remélem az időjárás is kedvezően alakul, mert én úgy hallottam nagy hóförgeteg közelít Portugália felé Kép

Szia Beuka, itt vagy még?
Nem lehetett jó, hogy ilyen sokáig megvolt. Nekem 2 nap tisztaságis szokott lenni, utána 4-5 nap, de szerencsére a vége nem húzódik el. Engem már így is kicsit bosszant!

angel37

itt vagyok néha Kép

nagyon rossz volt ez a mostani mensi nekem Kép de már túl vagyok rajta, az a lényeg!

Kép
Kép
beuka

Néha vagyok én is Kép Délelőtt beleírtam, és utána órákig semmi Kép

Sajnálom, biztos jobbat hoz a köv. hónap, vagy ami még jobb lenne, hogy a következő meg se jön, mert elviszi a zebra Kép

Mióta is próbálkoztok? (Bocs, ha már írtad, és nem emlékszem...)

angel37

épp egy éve próbálkozunk "élesben".

Kép
Kép
beuka

Kata

Dr. Máté Szabolcs hivatalosan, de nem vagyok vele megelégedve ezért nem hozzá szoktam menni, hanem a Dr. Csatlós Évához. Mondjuk a korházban nem túl segítőkészek az ott dolgozók.A múltkor is majd leharapta a fejemet az aszisztenscsajszi (Katika), mert labórvizsgálatra időpontot mertem kérni, bár már megszokhattam volna ezt a stílust tőle.Szóval van aki nem oda való a terhesambulanciára.

Potter
Jó utat és pihenést nektek.Abból a kis petezsákból valószinű baba lesz, de lehet, hogy még nagyon picike.

Kép
Kép
incike

Sziasztok!
Taliztunk ma Zsuzskával! Nem tesztel, nem is vett tesztet. Fényképet sem engedett csinálni a hajáról, mert ma megázott...

Lara!
Szoritok! Kiváncsian várom a hireidet!

Potter!
Még korai volt az UH, szerintem. Sokaknak a 7 héten már látszik mindene, nekem csak egy pötty volt Viki.

Befutósok!
Nektek is mennek a drukkok!

Ugye nem hőmérőzök, és olyan jó! Nem tudom, hogy mi újság odabent, de nem is érdekel. Úgyis meglepetés babát szerettem volna, de ha figyelem magam, készülök rá, az már nem az. Igy sokkal jobb!

moni

Lara!
Azt gondoltam már lesznek hireid mire jövök. Kép

moni

Larami újság????? SZORÍTOK ANYGON!!!

Moni ha jól meggondolom én is ilyen meglepetés babát szerettem volna, de így már nemhogy nekünk, de még a családnak sem lesz az Kép. na mindegy, majd a másodiknál, vagy a harmadiknál, vagy a ..... Kép Kép
én viszont hőmérőzök, csak most bajban vagyok a mostani 1. nappal. úgy döntöttem, hogy az első "piros" naptól számolom. (csak engem aggaszt ez előtte lévő 4 nap barna).
húú most jó sokat dumáltam, bocsi.

Kép
Kép
beuka

Ma van az ELSÕ házassági évfordulónk!!!!
Kép

Kép
Kép
beuka

sziasztok!

A reggeli elsőről lemaradtam mert nagyon kellet már ... és nem volt időm kicsomagolni. De most voltam és teszteltem 1 totál negatívat. Ettől e perctől kezdve arra gondolok, hogy megint cisztám volt, vagy még van. Esétől nem volt SEMMI SEM. Én úgy gondolom, hogy nekem kell a kivizsgálás.

Kép
lara26

Beuka!

Gratula az évfordulóhoz!

Kép
lara26

Lara úgy sajnálom! Kép
menj el mielőbb orvoshoz!!

köszi a gratulát!

Kép
Kép
beuka

Beu!

Ne szomorkodj! Lehet, hogy egy kis hormon hiányzik nekem.
Legalább most már ezt is tudom.

Kép
lara26

Lara,
sajnálom Kép, tényleg nézesd meg magad dokival!

Beuka,
Sok Boldogságot az 1 éves házasoknak Kép

Betti,
merre vagy?

angel37

Lara!Kép Sajnálom,és minél elöbb keresd fel a dokidat!!

Beuka!Boldog házassági évfordulot!!!Kép

Betti!!??????????
Vendég

Lara!
Nem szabad elkeseredni! Mindenképpen menj orvoshoz!!!!

Beuka!
Sok boldogságot!

moni

Beuka

Sok boldogságot és mihamarabbi baba áldást kívánok. Aztán kérjük a beszámmolót.

Kép
Kép
incike

Lara!Én is sajnálom de szerintem ez várható volt!
Én nem tesztelek mert csak csalódás lenne..
A párom azt mondta hogy dokihoz kell menni ,nem nyavajogni.
Én emlékszem volt egyszer mikor 60 napig nem jött meg aztán megjött rendesen aztán a következő megint kevés. Most is így vagyok 80 nap kimaradt utána normális mennyiség aztán most viszonylag időben kevés.
nekem már szombaton nem volt meg, usziban is voltunk.Kép
Lara! Mikor méssz dokihoz?

Beuka!Sok bldogságot még 100 évig!Kép

zsuzska80
Szombathely

köszi lányok Kép Kép

Kép
Kép
beuka

Jó reggelt Lányok!

Bocsi, hogy nem tudtam jönni a hét végén. Szóval voltam pénteken dokinál. Még meg sem vizsgált és már készítette a beutalókat a vérvételre. Teljes hormonvizsgálat. Szerinte sem normális az állandó pöttyözés, közti vérzés (most hétvégén is volt!!). Szóval kaptam 4 beutalót, úgyhogy októberben mehetek vérvételre, ezen kívül szerdán megyek hüvelyi UH-ra, mert egy ciszta is okozhat is bevérzéseket. Szóval megnyugodtam, jó kezekben vagyok. Hasi UH-m is volt, van egy 1,2 cm-es miómám, majd ezt is megvizsgálja szerdán a hüvelyin a doki. Azon kívül javasolta, hogy a párom menjen el andrológiai vizsgálatra. Párocskámnak mondtam és azonnal beleegyezett. Októberben ő is elmegy ( a csehországi pihenés után) , úgyhogy októberben minden kiderül.

Visszaolvasok!

Betti
betti73

Betti!
Ez jó hir! Kivánom, hogy ne találjanak semmit, megnyugodjatok, és spontán jöjjön a babó!!!

Zsuzska!
Ezek szerint Tesco után usziztatok. KépKépKép

moni

Halihóóóó!Kép

BejelentkezemKép
Szívbajt kaptam, mennyit kell visszaolvasnom. Gondoltam, elöször írok, aztán napokig fogok úgyis olvasgatni...

Szóval: másfél hete csütörtökön megint volt egy kis vérzésem, úgyhogy a dokinéni rögtön kiírt egész hétre. Rámparancsolt, hogy feküdjek. Annyira nem sikerült... De legalább sokáig alhattam, és a házimunkákat is a pici férjem csináltaKép Aztán ö is lebetegedett, úgyhogy kettesben voltunk. Nem volt rossz! Majdnem, mintha öreg nyugdíjas házaspár lettünk volna...Kép
Szombaton volt a növérem esküvöje. Tanu voltam + soför. Sürü nap volt! Még mindig kómázom... 1 hét pihi után rosszul esett 6kor felkelni!Kép
Egyébként jól vagyunk, 10 hetesek vagyunk. De ha megint bármi probléma lesz, azonnal otthon maradok végleg!

Na, megyek olvasni.

M

Kép
Kép
maminti81

Vasárnap voltunk usziba!De előtte mentem egy bevásárlókört a párom nélkül!Egy két ruhát vettem..

zsuzska80
Szombathely

Maminti!
Tessék nagyon-nagyon vigyázni magatokra!!!!

Zsuzska!
KépKépKép

moni

Szia Betti,
remélem a további vizsgálatok jól sikerülnek Kép és hogy ez a mióma nem okoz nagy gondot! bízzunk benne, hogy cisztát nem találnak! Kép
ha úgy érzed, hogy jó kezekben vagy, az már fél siker Kép
de miért csak októberben lesz vérvétel?
addig egyébként lehet próbálkozni?

Maminti,
örülök, hogy minden rendben van Veletek! Kép nem lesz probléma, ne aggódjKép, és ha mégis, akkor nagyon jó lesz otthon Kép
bár itt tartanék...el tudnám képzelni...Kép

angel37

sziasztok.

Beu gratulaKép

vica teccik a hozzaallasod a babohoz,bar nekem is menne..

potter nekem is kb ilyen a ciklusod.kb melyik napokon van a pe-d?

Lanyok erdekel ez a csopizos dolog.Nekem olyan hogy 1-2 oraig par csopocske,aztan indul be de rendesen.Az ilyen is mar csopizes vagy ez normalis?

Ajandek kep mindenkinek.KépKép

Kép
monyoka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?