Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Potter!
Hatalmas gratula! Végre valaki zebrás! Már oylan rég volt hogy örültünk, igaz akkor egyszerre többenk! Remélem Pottert még követik mások is!

Lara!
Én is örültem volna, ha 3-asban bezebrásodunk!

Per pill. nem érdekel a baba, nem aggódom, nem idegesítenek a kismamák, a babakocsisok, semmi. Kedden csinálja az orvosom a hsg-t. A vérvétel egy része 2 hét múlva, másik része egy hónap múlva lesz meg. Most úgy vagyok, hogy átadom magam az életnek, és megpróbálok nem gondolni a babára. Persze ismerve magam a mensi megjövetele előtt már biztos előjönnek az érzések, de msot úgy vagyok vele, mint Hajni írta, hogy tovább élvezhetem. Mert ez a készülés is tök jó, aztán a várakozás maga a csoda, aminek tejszínhab a tetekén a szülés. Az valami leírhatatlan, megfoghatatlan hatalmas jó élmény!!! És aki most már pocakos, az akkor amikor én leszek az majd vágyakozva fog rám nézni! KépKépKépKépKép

moni

<font color="0000ff">Sziasztok lányok!
Már rég jelentkeztem be ide... :-)

Itt van a pocakom, pár napja készült.
Kép
Jövő hét csütörtökön megyek 31. héten UH-ra, aztán dokihoz, már hatodszorra. Minen rendben van, sokat mocorog, néha majd' kijön az oldalamon. Kép
Azt ne is kérdezzétek, hogy fiú-e vagy lány, nem akarjuk tudni, hadd legyen meglepi. Tünde vagy Tamás lesz, esetleg Klára.

Inci!
Fórumozol máshol is, vagy csak ide jársz vissza? Hogy vagy? Hol fogsz szülni?

Pussz mindenkinek!
Proone
29+3 (Uh szerint 30+4)</font>

KépKépKépKép
proone

Lara!Kezet foghatunk!Nekem ma már nincs is és eddig is alig volt.Vártam hogy beinduljon de semmi.Lehet mégiscsak tesztet kellene vennem?!Kép

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt Lányok!

Csak bekukkantottam itthonról, nem maradok sokiáig. Remélem, hogy sikerül majd a doki után is benéznem ide. Képzeljétek, ma reggel narancssárga volt a wc papír. Kicsit kiakadtam, azonnal fogom is mondani a dokinak. 16. napon vagyok és olyan az érzés a hasamban, mintha meg akarna jönni. Szóval most már totál nem értek semmit. Lesz mit mesélnem a dokinak.

Proone!

Szép hasid van! Kép Tök jó, hogy raktál fel fotót. Többi pocis lányok is követhetnék a példádat.

Betti
betti73

Jó reggelt!

Proone, szép a pocid! Gondolom ez butaság, de azt mondják, hogy a csúcsos poci fiút rejt. Nekem csúcsosnak tűnik. De, hogy saját magamnak modjak ellent, anyám fiút várt elsőre, mert csúcsos volt és lám-lám mégse Balázs lettem. Hát ennyit erről.

Tegnap este képzeljétek azt mondta a párom, hogy elmegy vizsgálatra, mert tudja, hogy addig úgyse hagyok nyugtot neki. Ez tök jó!!! Hogy is van ez? Az én nődokim adja neki a beutalót?

Keditke! Ma reggel újra kezdtem a hőzést! Ja meg a cickát már első naptól! Szerencsére nekem a tea semmit nem változtatott a ciklusomon. Eddig is meg voltam vele elégedve meg most is. Már bocs, hogy ezt mondom, de semmi kivetni valót nem találok magamon úgyhogy ezért is nem értem, hogy mi a szösz van velünk.

Kép

Kép
kamilla306

Betti! Sok szerencsét a dokihoz. Remélem nincs semmi komoly és hamar kikúrál a vérezgetésből. Pontos beszámolót kérünk mindenről! Tudod, mi mindig minden apró kis fűszálba belekapaszkodunk.

Kép

Kép
kamilla306

Betti! A "szép hasid van"-t úgy olvastam, hogy szép pasid van. Kép

Kép

Kép
kamilla306

Lara!Mi van veled írj!!

Proone! tök cuki a pocid.

Potter!Garula!Mi volt tegnap??

zsuzska80
Szombathely

Potter!

Hatalmas gratula! Nagyon vigyázz Magatokra! A párod hogy fogadta ezt a fantasztikus hírt? Mesélj!

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Sziasztok lányok!

Kamilla,
a naptárat annyira elszámoltam, hogy csak most néztem meg rendesen. Ma vagyok a 35. napon, nem tegnap. Nekem a 16. napon szokott lenni a pém, elég jól érzem, mint te, én is csak a jobb oldalon. 15-20. napon voltak az akciók, de a pém a 18-on volt, éreztem. Persze a jobb oldalon, és most is ott szurkál többet.
A mindennapi akció tényleg alig jön össze, mi is most figyeltünk rá először. Õszintén szólva még rendes is a természettől, hogy nem vagyunk mindennap termékenyek, mert végigszexelni minden ciklust jó strapás lenne, meg uncsi is. De szerintem enélkül is bőven menni fog majd nektek.

Keditke,
az Elevit? Nem is tudom. Ahogy Szelivinek is, nekem is gyakran egyoldalú a táplálkozásom. Pláne a stressz, meg az éjszakai ügyeletek miatt szerintem nem tud a szervezetem olyan jól regenerálódni, mint a tietek. Ezért kezdtem el, de kb 10 szemet vettem be egész hónap alatt. Szerintem szedem is még legalább egy hónapig. De ha úgy éreztem volna, hogy egészségesen élek, nem hiszem, hogy elkezdtem volna.
Egyébként mi a rossz az Elevitben? Nem hallottam róla semmit.

Betti, Angyal, Keditke, Kamilla, Incike, Szelivi, Moni, Monyóka...köszönöm szépen a jókívánságokat, nagyon jól estek.
Tudom, hogy örültök nekem, ugyanakkor rossz is, hogy ti miért nem. Nekem is mindig ilyen kettős érzéseim voltak ezen a topicon. De asszem, ez természetes. Nagyon drukkolok MINDENKINEK!

Betti,
mi volt a dokinál?

Keditke,
ismerős érzés. Férjemnek van egy csomó, tőlünk pár évvel (1-4) idősebb unokatesőja, mindenki babás már. Amikor az utolsó unokatesó bejelentette, hogy terhes, és a fogamzásgátló utáni 1. (hallatlan!) hónap után, háááát...még szerencse, hogy hátul ültem a kocsiban, mert nem látták azt a citromba harapott képemet, amivel szívból gratuláltam neki. Akkor próbálkoztunk 1 éve, úgy, hogy tablettát már 6-7 éve nem szedek. Remek családi hétvége volt, mindeki azt nézte, na vajon Ágika hogy játszik a kicsikkel? Még meg is dícsértek. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ez van, asszem én is ilyen öreglány leszek majd, ha unokára várok... Kép
potter_76

Sziasztok!
Mire jó a cickafarok tea?Az elevitről is mondjatok már vmit?Jó ha szedi az ember vagy nem?Köszike

Kép
breni

Zsuzska, Melincsi, köszi. Kép

A tegnapi nap, hihihi. Férjem férfiként viselkedett! Kép

"Tényleg? Igen? Hűha! De jó! Jajj, mennyi felelősség, be kell rendezni a lakást, kocsit kell venni! De jó!"...fel s alá járkálás a szobában...
"Hűha! De jó! Kerestél portugál szállást? Nem? Hű, akkor ma muszály keresned! Hú, de fáradt vagyok. Futni jössz?"
Szóval tipikus férfi Kép
Aztán egyre jobban belejött, lefekvés előtt és ma reggel puszi a hasamra, és nem tőlem köszönt ma el, hanem már tőlünk. Kép
potter_76

Potter, én még nem gratuláltam neked. Gratula, ügyik vagytok Kép. És ne izgulj, szerintem itt a többségünknek, csak az jut eszünkbe hogy hurrá, az nem hogy nekem miért nem. Nagyon cuki lehetett a párod Kép.

Proone, iszonyat nagyon nőtt a hasad, mióta utoljára láttam Kép. Már alig várom hogy megszülessen a csöppség Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Jó reggelt!

Lara,
velem mindig ezt műveli, csöppen, aztán semmi, és addig van egy kis remény, míg meg nem jön rendesen, és eddig sajnos mindig megjött... Szerintem nézz meg egy teszet Kép

Zsuzska,
szerintem te is tesztelj egyet! Kép

Betti,
izgulok, hogy mit mond a doki Kép

Moni,
drukkolok a vizsgálathoz Kép
a HSG-t mondd majd el, légyszi, hogy hogy volt, asszem engem is nemsoká érinteni fog Kép

Kamilla,
nagyon aranyos a párod Kép
a technikai részleteket sajnos nem tudom...

angel37

Potter
édes a párod!, tényleg olyan igazi, a jó hírtől kicsit zavarodott férfis reakció Kép

Proone,
köszi a képet Kép
Lehet, hogy mindegyikünknek jót tesz, ha ilyet lát! Kép

angel37

Képzeljétek, itt gondolkodtam az előtt, hogy mit tudnék írni nektek MAGAMRÓL, erre semmi nem jutot az eszembe Kép. Pedig van iszonyat jó hír: tegnap délután felraktunk 26 db csempét a konyhába Kép. Olyan gyönyörű el sem hiszitek. Még sírtam is mikor megnéztük a művűnket. Tiszta nemnormális vagyok tudom.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Tudsz te írni! Ez nem úgy megy, hogy na akkor most írni akarok magamról.Legalábbis nálam nem. Van amikor csőstől jönnek a gondolatok, de van, amikor nem jut eszembe semmi értelmes.

Potter!
Hidd el eszembe sem jutott, hogy nekem miért nem. Bennem az van, hogy úgyis lesz még valamikor nekem is pocaklakóm. Nagyon bízom benne. De rájöttem,hogy hülyeség minden hónapban ezen stresszelni magam. Mert csak pocsék kedvem lesz tőle. A legrosszabb napok a mensi körül vannak, de aztán utána már jobb sokkal. Szóval bízni bízni bízni magunkban!!! Szerintem ez a legfontosabb. Meg a pozitív gondolatok! Bármit is mondott az orvosm, hogy 0 az esély, meg stb., de én nem hiszem el. Oké, először hidegzuhany volt meg stb., de most már nem foglalkozom vele, hiszem, hogy lesz még egy babó!

Vica!
tegnap pont elolvasta a párom a h.sz.-det. És tök komolyan kérdezte Honnan vetted ezt? Én ilyet nem mondtam! Frissítettem az emlékezetét, és tökjó, mert nem kaptunk össze,mint egyébként szoktunk, hogy ő elkezdte volna mondogatni, hogy nem, meg tőle biztos nem meg iylenek... Szerintem ő abban a tudatban van, hogy úgyse lesz. Pedig nem így van!!!! KépKépKépKépKépKépKépKép Bennem most az van, hogy ugyanúgy nyári lesz mint Martinék, és aug. 1-én jöhetne, mert Martin aug.2-ai, Viki meg júl 31.-ei. KépKépKépKép

moni

Hajni,
ezek az élet apró örömei Kép megértelek, nem vagy nemnormális, vagy akkor én is az vagyok Kép
én a múltkor egy függönynek örültem így, amit egyedül raktam fel, mert nem tudtam kivárni a páromat, hogy hazajöjjön, pedig ő a 190 centijével létra nélkül is megoldotta volna Kép rólam tudni kell, hogy a háromlépcsős létra is gondot okoz... (na ez se éppen normális Kép)

angel37

Angel, bocsi de szerintem akkor te is nemnormális vagy Kép. Én már edződtem a létrához, a párom ugyanis festő, úgyhogy vannak érdekes létrák otthon. Ez főleg akkor volt lényeges, mikor a 3-on pucoltam az ablakot a kicsit remegős létráról Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, köszönöm. Kép

Móni,
nekem a bal petevezetőm össze van hegesedve a petefészkemmel a doki szerint. Így valószínűleg a petevezető falai is. Aztán megnézett UH-al, és azt mondta, hogy nincs peteérésem, mert a méhnyálkahártya 15 mm, mint egy terhesé de terhes az nem vagyok. Nagyon feldobott, gondolhatod. Kép Mert megszoktam, hogy sosincs semmi bajom, és erre ez. Írt fel clostyt, amit aztán nem szedtem be. Aztán csináltam LH tesztet, és még ha mensi előtt is megnéztem, akkor is két bazi erős csíkom volt. Szóval szerintem én nem vagyok 100-as. Valüszínűleg, ha elmentünk volna kivizsgálásra, még egyéb disznóságok is kiderültek volna. Azóta volt jobb LH tesztem is. Ezzel csak arra akartam utalni, hogy nem biztos, hogy minden ciklusban a toppon vagyunk, és lehet, hogy ha vannak ezek az eltérések, még az sem jelent gázt. Én ebben bíztam, még orvosként is. Van két gyermeked, akik úgy fogantak meg, hogy nem tuti, hogy minden egyes hülye érték, akár a tied vagy a párodé az ideális tartományban volt.
Beuka, lehet, hogy nálatok is ez van, meg úgy emlékszem, nem csak egyszer nézik a spermiumokat, hanem meg kell ismételni, nem?! Pl a szoros gatya mellett a meleg vizes fürdő, a bagó meg a szex is rontja az eredményeket.

Persze nem akarok senkit sem ábrándokba kergetni, szerintem azért én elég jó példa vagyok.
Persze nem biztos, hogy meg is marad ez a terhesség, de legalább képes vagyok rá ezek ellenére is.
potter_76

Hajni!

Én is nemnormális vagyok. Tegnap felrakták a csempét + lejárólapozták a fürdőnket. Lefekvés előtt kb. 10x néztem meg, hogy mennyire szép lett és reggel is oda futottam először...Ma fugáznak, alig várom, hogy készen legyen.

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Szerintem ennél fogva mindenki egy kicsit nem normális... KépKépKépKép
Ezek az élet apró örömei, és aki ezeknek nem tud örülni, az a nem normális, mert az a nagynak sem tud, és akkor már gáz van!!! Szóval én is tudok minden egyes apró kis dolognak örülni, és ez így természetes. Örülök, ha jó jegyet hoz a fiam, örülök, ha nekik sikerül valami. Meg a ti örömötöknek is örülök! Kép Szóval én is nemnormális vagyok. Kép|

moni

Zsuzska!
Ma megyünk Pápára! Mennyire érsz ma rá? Amíg a férjem a Renaultba megy, én ráérek, esetleg talizhatnánk. Ez fél 4 körült jelent.

moni

Oksi, arra otthon leszek felugarssz akkor hozzám??

zsuzska80
Szombathely

Jó! Mindenképpen. 2 gyerekkel megyek nem baj?

moni

Moni, bocsi most telozott a párom megyünk Győrbe vásárolni, de szombat délután jobb lenne.
Ne haragudj, nem baj??szombaton mikor jó neked??

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!
Már megint annyi dolgom volt reggel. Úgy elegem lett már tegnap du, hogy annyi dolgom van, mintha 3 munkahelyem lenne.Kép De most már nincs semmi bajom.Kép))

Potter!

Mikor írtad, hogy késik (nem tudom a többiek miért nem vették észre), akkor már tudtam, hogy babás vagy!
Nagyon örülök, és vigyázz magatokra!!!

Nemnormálisok!
Csatlakozok én is!
Most lett kész a festés a tetőszerkezeten meg a verandán és annak oszlopain és egész este azt néztem, mint egy hülye, és csak egyre mondogattam: Ilyen szép háza nincs senkinek a világon!KépKépKép

Betti!
Szurkolok a dokihoz!
Mikorra mész? Ha csak du., akkor gondolom 5 előtt nem tudod megírni, mi volt és akkor csak hétfőn tudom elolvasni. De azért nagyon szorítok!KépKépKép

Proone!
Tuti a pockód! Nagyon édes! Szép neveket választottatok!KépKépKép

Kata!
Sajnálom, hogy így be vagy havazva és még szórakozttnak a kültözéssel is.KépKép
Ennél már csak jobb lehet!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szelivi!
Tök jó hogy láttátok mocorogni, meg táncolni a babát! Úgy örülök nektek!

Móni!
Még jó, hogy nem kaptatok össze az én irományom miatt! Jó, hogy már pozitívabban látja a dolgokat, majd fog ő még ujjongani egy 4. + teszt hallatán is!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Na arra nem is akarok most gondolni, én akár abban az egyben is megegyznék, hogy csak 3. legyen, csak legyen. KépKépKép Mondom, ő biztos abban, hogy nem lesz, szerintem.Monjuk nem lehet a pasik lelkivilágát kiimerni még ennyi idő után sem!

Zsuzska!
Nem tudom,hogy szombat du. hogy érünk rá, mert a Robi apukájának szülinapja, mamájának névnapja volt, és megyünk köszönteni. De. jobb lenne, mert akkor általában nem szoktunk semmit csinálni.
Egyébként hogy vagy? Teszt? Mensi?

Lara!
És te?

moni

Lányok!
Nektek elmondom, mert Apával újabban nem beszélek sokat a babáról, mert akkor azt hiszi, hogy megint meghibbantam.
Szóval nagy nagy változások mentek végre bennem.
(Bocsi, de megint monológ fog következni).
Arról van szó, hogy eddig úgy fogtam fel ezt az egész terhességet, szülést, meg mindent, hogy mekkora lesz a pocakom Karácsonykor, mekkora lesz a szülinapomkor, milyen ruhát kell majd felvennem (biztos Ti is sok kismamaruhát nézegettetek már), csak az egészből hiányzott maga a gyerek. Vele úgy konkrét terveim nem voltak. Jó,jó, hogy így meg úgy neveljük, azt persze 1000x megbeszéltük, de nem vált bennem valóságossá, hogy Apából és belőlem egy új, teljesen önálló élet fog születni.
Most meg, hogy közeledik a mensi időpontja (ami [size=-2]halkan megsúgom, szerintem ezúttal késni fog lagalább 9 hónapot[/size]Kép) egyre azon gondolkodom, milyen jó volna már látni Õt. Ha itt lehetne a karomban, ha szoptathatnám, ha megölelhetném és megpuszilgathatnám. Annyira várom már. De semmi türelmetlenség nincs bennem.
Nincs az, mint régen, hogy szivesen átaludtam volna a mensitől a PÉ-ig, majd a PÉ utántól a mensiig a napokat. Most van életem és élnem kell. Dolgom van, férjem, házam, büdös kis macskáim, akikért élek. És ha minden jól ment, akkor babám is van.KépKépKép
Teljesen nyugodt vagyok. A babaprojektes topikban volt egy csaj, akinek 3.-ra sikerült. Végigolvastam a folyamatot, ahogy sejtette, majd közölte a jóhírt. SEMMI irígység nem volt bennem. Mikor most Potter írta, hogy ő is babás lett, az volt a hab a tortán. Annyira örülök. Mert tudom, hogy nekem is megadatik. Ha nem most, hát később. de mindenképpen.KépKépKép
Köszönöm, hogy elolvastátok!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Editke!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

A mai táblák:

Kép

Kép

Ági,
GRATULÁLOK!!!! Kép
Aztán vigyázz Magatokra! Kép
Most sem akarsz bekerülni a táblába?! Kép

Tényleg, LOLA,
Így a 100. nap tájékán nem szeretnél átkerülni a másik táblába?! Kép

Asszem, ma nemnagyon fogok tudni írni, mert ma is elég sok a meló, 2-kor meg megyünk egy céges hülyeségre a világ végére...

KELLEMES 7VÉGÉT MINDENKINEK!!! KépKép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Vica Kép
Köszönöm a gratulációt.
Halkan megsúgod??? Kép Nocsak!!!
Hogy is van ez???
Egyébként én is többször véltem terhesnek magam, de ez a hónap tök más volt...Kép És tényleg.

Egyébként nem tudjátok, ilyenkor mennyire normális, ha fáj a pocakom néha? 1-2x egész erős.
potter_76

Szombaton nem jöttök be a városba??és akkor ott talizhatnánk. de majd csörgök.Velem semmi, nem akar nagyon megjönni csak egy picit de za is barnás.Teszt szerintem felesleges mert tuti nem vagyok terhes.

zsuzska80
Szombathely

Vica, szerintem, te titokban teszteltél egy pozitívat, csak jól eltitkoltad előlünk. Legalábbis ez az utolsó hozzászólás egy picit úgy hangzott, mintha már tudnál valamit. Vagy csak úgy érzed? És mit érzel pontosan? Én mindig várom, hogy valami mást érezzek előtte, de mivel mindig ugyan azt érzem szinte már tuti biztos vagyok benne, hogy meg fog jönni.

Én sajnos nem a nemnormálisok hanem a totál bekattantak táborához kell, hogy csatlakozzak, de ahogy elnézem csak én egyedül alkotom a tábort jelenleg. Most valahogy sokkal rosszabb, mint eddig bármikor, valószínüleg azért, mert eddig minden hónapban meg tudtam magyarázni, hogy miért nem jött össze, de most nem találtam semmit.

Jó hétvégét mindenkinek aki már nem jön ma. Én még benézek.

Kép

Kép
kamilla306

Zsuzska!
Mikor? 10 körül-után? Nekem ok. Gyerkőcök is talán jobban elvannak. De lehet, hogy csak egyikkel megyek.Még nem tudom.

Vica!
Nem is tudom mit írjak. Inkább csendben gondolok rád! Kép

moni

Kamilla!
Nem kell mindig racionálisan gondolkodni! Nem szabad mindennek az okát keresni. Lehet, hogy csak sokkal-sokkal később jövünk rá véletlenül, de addig bekattanunk, ha azon agyalunk! Mondom én aki abszolút reál beállítottságú, és nem hiszek a véletlenben, de az évek során rájöttem, hogy nem szabad ezen agyalni állandóan!

moni

Ági, Kamilla!
Természetesen még nem csináltam tesztet, mert tartom ahhoz az ígérethez magam, hogy csak 1 hét késés után. Csak csendesen reménykedem. Nem azt állítom, hogy most biztos, meg tuti, meg minden, hanem hogy MEGADATIK! Ha most nem, később. Ezért vagyok nyugodt és ezért várom nagyon a BABÁT, és nem a terhességet. És nagyon remélem, hogy ezt most ő is észereveszi ott fent a felhőn csücsülve és már be is költözött a pocakomba, vagy éppen most csomagol és búcsúzkodik a föntiektől.KépKépKép

Kamilla!
Vannak ilyen hónapok. Úgy emlékszem nekem az első, a 4., a 6. és a 10. volt a legrosszabb. Hogy miért pont ezek, nem tudom. De mostmár jobb.Kép Az emberenek valahogy tényleg elfogynak a könnyei - ahogy Hajni írta.
Hidd el, ennél már csak jobb lesz. Gondolj csak bele, egyre közeledik az az idő, mikor T ei s babás leszel.KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Én léptem Moni, akkor szombat délelőtt. ha neked is jó, szerintem 11 körül a városban...
Mindenkinek jó hétvégét!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Potter, Kép Kép nagyon örülök Nektek!! Kép Óriási gratula! Remélem beindított megint a zebrákat!

Úgy látszik ma a jó hírek napja van:
ANITA írt Sms-t, túlvan a műtéten. Szerencsére mind a két petevezetője átjárható, és leszívták a cisztákat. (Még a másik oldalon is találtak egyet.) Viszonlyag jól érzi magát, a kellemetlenségeket leszámítva és nagyon boldogok, hogy nincs semmi komoly baj. Vasárnap jön haza a kórházból, akkor majd biztos ír.
A doki is azt mondta, hogy most már jönni fog a baba Náluk is, elhárult minden akadály! Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Vica. Nagyon nagyon drukkolok neked!!!!!!!
Szerencsére még odáig nem jutottam el, hogy nem tudok örülni mások boldogságának. Mindig meghatódom, ha valaki előrukkol egy pozitív teszttel. Én nem is tudom, ha egyszer sikerül nekem is pozitívat tesztelni szerintem abba se fogom tudni hagyni a bőgést.

Igazad van Móni. Nagyon racionalista vagyok, pedig pont ez az a dolog, amit tényleg úgy kell felfogni, hogy Isten ajándéka. Már arra is gondoltam, hogy amíg nem házasodunk össze nem is fogok teherbe esni, mert az ugyebár "szégyentelen" (legalábbis a mi családunkban.)és Istennek nem tetsző. (Vagy valami ilyesmit tanultunk hittanon anno.)

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Köszönöm, hogy drukkolsz, nagyon jól esik!Kép
Szerintem a Jóisten nem olyan birka, hogy kötné az ebet a karóhoz, hogy márpedig a házasságon kívül született gyermek szégyentelen.
A Társunk is Isten ajándéka és a Szerelem is. És ezek gyümölcse a gyermek. Minden gyermek ajándék, nem egy emberek által kitalált intézménytől függ, hogy a léte elfogadott vagy sem.

Na, most biztos azt hiszitek, valami szekta tagja vagyok.Kép

Most még erre kontrázva: nagyon vágyom már a templomba. Megfogadtam, hogy ha sikerül a baba, akkor elmegyek és megköszönöm a Jóistennek. De most még azért szeretnék elmenni, hogy a segítségét kérjem a baba-ügyben.Kép
Itt nálunk most lett kész az új kat. templom és gyönyörű. Egyáltalán nem olyan mint a hagyományos temlomok. Semmi freskó meg ilyenek.
Egyszerű fehét meszelt fal, mozaik szentképek, fa szentek. Meseszép. Olyan puritán, hogy már szép.
(Na, még jó, hogy ez egy babás topik)KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

SZiasztok!

Keditke,
SOK BOLDOG NÉVNAPOT! A következőn már biztosan köszönthet egy pici baba is Kép Sőt, mit szólnál, ha már a következő Anyák napján is járna neked a köszöntés? Kép

Potter,
olyan jó volt olvasni, amiket írtál Kép komolyan növeli a bizalmamat abban, hogy most már hamarosan sikerülni fog...

Vica,
ez a lehető legjobb hozzáállás Kép, örülni annak, amink van, és a meglévő boldogsághoz egy plusz adomány a baba Kép

Mikor elkezdtünk próbálkozni, az első két-három alkalommal, mikor megjövés előtt elkezdett csöpögni, magam se tudtam hogy madarat lehetne fogatni velem, vagy jól megijednék, ha kiderülne, hogy terhes vagyok. Egy ici-pici megkönnyebülés mindig vegyült a csalódásba. Remélem nem értitek félre Kép A hatodik sikertelen hónap már totál csalódás volt, akkor csatlakoztam Hozzátok. (A mostani még nagyobb lesz, úgyhogy remélem kinézett már magának az egyik zebra Kép)

angel37

Sziasztok!Itt vagyok,csak visszaolvasok!Alig vártam,hogy hazaérjünk a szüretröl("szép kis ajándékot kaptam mi?dolgozhatam")Ahogy hazaértem az volt az elsö h bekapcsoltam a gépet és jöttem ideKépMár hiányoztatok!!
Köszi csajok a névnapi üdvözleteket!

Angel bárcsak igazad lenneKép.
Vendég

Proone!

Szép hasid van! KépOlyan jó, hogy raktál fel fotót.
Betti!
Nem lehet ,hogy ma van pé-d?Nekem tegnap ota szurkál,szoval most "ezekbe" a napokba van a pém.Nem is lenne fontos höméröznöm,ha a doki nem mondta vona!Este ha van idöd akor gyere mesélj h mi volt a dokinál.Remélem csupa jó hirekkel jösz!
Szelivi!
Tök jó hogy láttátok mocorogni, meg táncolni a babát! Úgy örülök nektek!
Ha van itt valaki,akor irjon,mert amikor én itt vagyok senki nincs ittKép
Vendég

Én még félig-meddig itt vagyok, de legkésőbb 5-kor mennem kell Kép. Abban fél órában, mikor ráértem volna csak babanetezni, épp nem volt itt senki Kép Bezzeg mikor pörög, akkor nem vagyok sehol Kép

angel37

Szia Angel!Ezzel én is mindig igy vagyok!!Ha itt vagyok akor nics itt senkiKép
Vendég

Akkor még egy 10 percig most tudok maradni veled Kép

Hogy állsz a kúppal? Biztos, hogy nem tudtok mostanában akciózni?

angel37

Nem tudom használt.-e(2 van vissza)még mindig sárga a vál..,akciorol szo se lehet,bár a párom azt mondta alig várja a vasárnapot.Remélem használ azért!!
Vendég

Biztos használ, ne aggódj.

Egyszer pár éve én is kaptam kétheti adag kúpot, és rendbehozott. Még csak kontrollra se rendeltek vissza! Ráadásul az piros volt Kép

És biztos ami biztos húzzatok bele vasárnap, szerintem a hadsereg tettre kész Kép

angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?