Sziasztok lányok!
Kamilla,
a naptárat annyira elszámoltam, hogy csak most néztem meg rendesen. Ma vagyok a 35. napon, nem tegnap. Nekem a 16. napon szokott lenni a pém, elég jól érzem, mint te, én is csak a jobb oldalon. 15-20. napon voltak az akciók, de a pém a 18-on volt, éreztem. Persze a jobb oldalon, és most is ott szurkál többet.
A mindennapi akció tényleg alig jön össze, mi is most figyeltünk rá először. Õszintén szólva még rendes is a természettől, hogy nem vagyunk mindennap termékenyek, mert végigszexelni minden ciklust jó strapás lenne, meg uncsi is. De szerintem enélkül is bőven menni fog majd nektek.
Keditke,
az Elevit? Nem is tudom. Ahogy Szelivinek is, nekem is gyakran egyoldalú a táplálkozásom. Pláne a stressz, meg az éjszakai ügyeletek miatt szerintem nem tud a szervezetem olyan jól regenerálódni, mint a tietek. Ezért kezdtem el, de kb 10 szemet vettem be egész hónap alatt. Szerintem szedem is még legalább egy hónapig. De ha úgy éreztem volna, hogy egészségesen élek, nem hiszem, hogy elkezdtem volna.
Egyébként mi a rossz az Elevitben? Nem hallottam róla semmit.
Betti, Angyal, Keditke, Kamilla, Incike, Szelivi, Moni, Monyóka...köszönöm szépen a jókívánságokat, nagyon jól estek.
Tudom, hogy örültök nekem, ugyanakkor rossz is, hogy ti miért nem. Nekem is mindig ilyen kettős érzéseim voltak ezen a topicon. De asszem, ez természetes. Nagyon drukkolok MINDENKINEK!
Betti,
mi volt a dokinál?
Keditke,
ismerős érzés. Férjemnek van egy csomó, tőlünk pár évvel (1-4) idősebb unokatesőja, mindenki babás már. Amikor az utolsó unokatesó bejelentette, hogy terhes, és a fogamzásgátló utáni 1. (hallatlan!) hónap után, háááát...még szerencse, hogy hátul ültem a kocsiban, mert nem látták azt a citromba harapott képemet, amivel szívból gratuláltam neki. Akkor próbálkoztunk 1 éve, úgy, hogy tablettát már 6-7 éve nem szedek. Remek családi hétvége volt, mindeki azt nézte, na vajon Ágika hogy játszik a kicsikkel? Még meg is dícsértek. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ez van, asszem én is ilyen öreglány leszek majd, ha unokára várok...