Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A mai táblák:

Kép

Kép

Kata
kata1977
Hatvan

SZiasztok!

Monyoka,
ne keseredj el, május óta még nem telt el olyan sok idő. Ez most egy hullámvölgy és ezután hullámhegy fog jönni Kép
Nagyon aranyosak a képek Kép

Betti,
jobban vagy?
Ha nem jött volna meg legutóbb, nagyon gyanús lennél Kép

Vica,
gyors fejszámolást végeztem, és jövő hétvégére NEM várom Kép ha az előző napokban nincs csöpögés, akkor készítem a szénát a zebrának Kép

Hajni,
nagyon jó párod van Kép én örülnék, ha az én Drágám majd bejönne velem!

angel37

A Kismamákkal mi van??Meli se tette fel tegnap este a képeketKép!!!
Vendég

Angel!

Most már jobban vagyok. Egyébként én is nagyon gyanus lennék magamnak, ha nem jött volna meg két hete. Mondjuk érdekes, hogy sosem voltam hányós (életemben vagy kétszer hánytam), de mostanában állandóan felfordul valamiért a gyomrom és legszívesebben rohannék hányni. Elég csak ránézni pl. egy ételre.

Remélem, hogy már készítheted a szénát!!! Kép

Betti
betti73

Betti!Nekem te nagyon gyanus vagy!Nem mérted a hödet?Mert én a helyedbe megmérném,és csinálnák egy tesztet,föleg ha fent lenne a höd,mert a mensi nem jelent semmit!
Vendég

Nnaa, gyorsan írok, csak úgy össze-vissza! Kép

Szóval kezdek teljesen kész lenni ettől a qva sok melótól... Kép És mire hazaérek, már ahhoz sincs erőm, hogy beszéljek, nemhogy még kaját csináljak, mossak, vagy bármi egyéb, amit az emberek (ha nőből vannak Kép) úgy általában meg szoktak tenni... Jaa, és megfürdök, befekszem az ágyba és már alszom is... Jó, jó, nem fekszem le így sem korán, de mégis! Én nem ilyen vagyok!!! És ez frusztrál! Kép
Meg azt vettem észre magamon, hogy idegesítenek az emberek! KépKép Akiket szeretek, azok nem (annyira... Kép), de akiket nem szeretek, csak úgy elvagyok velük, vagy nem szeretem őket, azokra teljesen allergiás vagyok! KépKép Már attól kész vagyok, ha lemegyek ebédelni és van ott valaki! Kép Semmi kedvem, bárkivel is beszélgetni! Így aztán már az ebédemet is itt fogyasztom el a kis asztalomnál. Kép A végén majd azt veszem észre, hogy a szék hozzánőtt a hátsómhoz! Kép
És ráadásul átrendezik az emeletünket.... Imádom! Kép Jött a vezérig., elkezdte magyarázni, én meg negatívkodtam. Kép És mondta a főnökömnek, hogy csináljon velem vmit, hogy ne legyek negatív! KépKép (Mondjuk elküldhetne olyan szabira, ami nem a szabim terhére menne és a cég fizetne vmi utazást! Kép) Szóval nem elég, hogy annyi munkám van, mint a fene, de még pakolászni is kell a 'tereprendezéshez'. Fasza! Kép (Bocsi!)

Ja, Hajni, ezt mindenképpen meg akartam Neked írni, hogy ne aggódj, nem vagy egyedül a 'nem-szülünk-apásan' kérdésben! Kép Az én pasim a kórházat sem bírja (tehát LÁTOGATÓként sem!!!), nemhogy még egy szülőszobát!!! KépKépKép Mondta, hogy örüljek majd annak idején, ha Õ egyáltalán bejön a kórházba, ne akarjam ilyesmibe belekényszeríteni. Kép De én nem is akarom! Kép Amúgy sem szeretem, ha BÁRKI is szenvedni lát! Kép (Olyan vagyok, mint az indián lovak - elvonulok a világ elől, ha fáj valamim és ooolyan jót szenvedek egyedül! Kép)
Ja, és én most is úgy vagyok a témával, hogy amikor megjön, akkor meglepődök, hogy 'Ja, már megint eltelt egy hónap?!' Kép Hiába csinálom a táblát, sosem szoktam nézni, hogy én hol vagyok rajta! Kép

CsAnitának mennek a drukkjaim! +++++++++++

Már nem emlékszem, kinek kellenek még drukkok, de tt vannak szabad felhasználásúak:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Most ennyire futotta. Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Keditke!

Nem mérek hőt most, és tök jól elvagyok hőmérés nélkül. Egyébként holnap megyek dokihoz, majd kiderül minden. Viszem a korábbi görbéimet. Lehet, hogy csak egy kis vírus bújkál bennem.

Betti
betti73

Csajok azt hiszem pihizek egyet,meg jön a bnöm 16 körül mert a mézröl kell neki szakdolgozatott irni,és mondtam h böngészhet nyugodtan!Este lehet benézek,de nem bizti.Holnap délelött megyünk szüretelni,délután (17-után)meg Tescozni,laktacidot akarok venni,ugy bánom h a mulkor akcios volt és nem vettemKép.Majd jelentkezem.Puszika!
Betti csinálj egy tesztet ,lehet + leszKép
A tábla tetején lévöknek küldöm a drukkjaimat++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!
Kép
Vendég

Szegény Kata!!! Kép Kép Nagyon sajnálom, hogy ilyen pocsék helyzetben vagy.

Betti
betti73

Sziasztok.

Hajni
Hüvelyi vizsgálatot fog nálad csinálni.Nem kellemes, de elviselhető.

A kismamáknál csak az első alkalommal szoktak hüvelyi UH-t csinálni. Utánna csak hasi UH van.

A Nagy Levin étteremben voltunk és annyit ettem, hogy utánna csak pihizni tudtam.
Ettünk brassóit ubisalátával és utánna pedig somlóit ettünk.Akkora adag volt, hogy még egy ló is jóllakott volna.
Kép

Kép
Kép
incike

Kata, de jó hogy írtál nekünk Kép. Főleg hogy nekem ennyit Kép. Én azt szeretném elérni, hogy azért a vajudásnál bent legyen. Remélem ezt sikerül. Azt mondta hogy bejön, ha nem mondom neki, hogy műtesse ki belőlem, mert nagyon fáj. Én ilyeneket szoktam mondani ugyanis, mikor görcsölök iszonyatosan. Azóta befogom a szám és egy nyikk nélkül szenvedek Kép.

Betti, nem akarok a többiek alá pakolni, de én nem csinálnék szerintem tesztet Kép. Nem élsz olyan életet, hogy mindenképpen tudnod kellene a babáról, mert bajt csinálnál vele. Akkor meg, ráér ott növekedni Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Incike, nagyon jó lehetett a kajálás. Ilyenkor belegondolok, hogy milyen régen ettünk mi már étterembenKép. Nem baj, majd mikor a babát ünnepeljük Kép.

Na megyek, mert megjött a párom.

Puszi mindenkinek

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Nagy munkálatok folynak Nálunk és a feje tetején áll a ház, no meg a párom is (fürdőszobát csinálunk). Tegnap sajna nem tudtam rávenni, hogy csináljunk képet a videóról, mert már elég késő volt. A dokinál csak kazira tudjuk felvetetni a babókánkat, azt meg itthon át kell varázsolni a gépre és képet csinálni belőle. Próbálok mielőbb feltenni.Bocsika.

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Hajni, Keditke!

Nem csinálok tesztet, holnap úgyis megyek dokihoz. Ha valami lenne, akkor azt úgyis észrevenné, ha meg nincsen semmi, akkor meg minek idegesítsem magam. Kép

Betti
betti73

Sziasztok lányok!

Ne szomorkodjatok, kérlek a mai napon örüljetek nekem, illetve NEKÜNK!!!

Van egy kis zebrám. Qupido a neve, még nagyon kicsi. 14 hónapig vártam rá, és most itt van. Kép

Ági
potter_76

Potter!!!

Ez egyszerűen fantasztikus!!!!! Kép Kép Kép Hányadik napon vagy?

Betti
betti73

Potterka!

Annyira örülök NEKTEK, hogy mindjárt elbőgöm magam! Kép

Betti
betti73

Betti,
35. napon, 30 naposak a ciklusaim.
Én is bőgtem... Kép
potter_76

Potter! Szívből gratulálok! Végre valaki!!!!! Azt hittem már kihaltak a zebrák.
Sok-sok boldogságot Nektek!
Van valami jótanácsod nekünk? Mit csináltatok most másként?

Kép

Kép
kamilla306

Potter! És itt titkoltad előttünk, hogy késik!!! Te rosszaság!! Kép Kép Annyira, de annyira örülök, vigyázz magatokra nagyon. Gondolom, hogy hanyagolni fogod a munkát.

Betti
betti73

Betti, te gyanús vagy nekem. Kép Ezen a héten én is bőgős voltam, vagyok.
Igazából ezt most TUDTAM, de a teszttől nagyon féltem, mert ezt az akadályt még sosem sikerült átugrani.
Tudod, mondtam, hogy szokot feszíteni a mellem 2-3 nappal előtte. Most már egy héttel előtte éreztem, nagyobbak is lettek. A méhem is szurkál, vagy tompán fáj, és nem görcsölget, mint amúgy szokott.

Kamilla,
elkezdtem szedni az Elevitet e hónaptól, de általában elfelejtettem, így még több, mint fele meg van. A termékeny 5-6 napon minden nap szexeltünk, az eddigi 2 naposak helyett. És képzeljétek, szombaton utánaszámoltam, és kiderült, hogy az egész ciklusomat elszámítottam 4 nappal, ugyanis rosszul emlékeztem az utolsó mensi dátumára. Kép
Szerintem ezúttal mellénk állt a szerencse...végre...
potter_76

potter ISZONYU NAGY GRATULA.nagyon orulok nektek.kellemes pocakosodast.Juj de jo azt se tom mit irjak.regen gratulaltam mar zebrasnakKép

Kép
monyoka

potter nem te mosdtal nekem valamit hogy majd kiderul az eredmenye.Asszem az egyutletek szamat nezve vagy valami ilyesmi.

Kép
monyoka

Betti,
de vegyétek a bizalom jelének, hogy hamarabb tudjátok meg, mint a férjem.
Reggel nem akartam felkelteni, azt akartam, hogy teljesen kiélvezhessem a közös örömünket, hogy legyen rá idő.
Úgy izgulok, 5 körül jön haza.

Igazából ez a 14 hónap megtanított rá, hogy pár napos késést se vegyek tutira, ezért nem reklámoztam, mert jártam már így. De ti is tudjátok, hogy van ez így...
potter_76

De, Monyó...Kép
Én a mindennapra szavazok mától Kép
potter_76

uristen hogy fog majd orulni a parod.juj de jo.

Kép
monyoka

Nagyon-nagyon megtisztelő, hogy mi tudtuk meg elsőként. KépMajd írd meg, hogy hogyan reagált a férjed. Szerintem elég, ha a szemedbe néz és már tudni fogja!!

Ezek szerint nyugodtan lehet minden nap akciózni! Kép

Betti
betti73

Potter!Szivböl gratullálok nektek, nagyon vigyázz a picire !!!Szerinted az elevit segitett nálad?Kedvett kaptam hozzá,hogy a köv.hónaptol szedjem!!!!Kép
Vendég

Potter.
És így, hogy elszámoltad a napokat tulajdonképpen melyik ciklusnapokon voltatok együtt?
Én is rá akarom venni a páromat a naponta szerelmeskedésre, de egyszerűen nem tudom, pedig az lenne a megoldás és én tudom! Dehát ha ő nem hajlandó csettintésre ugrani......

Kép

Kép
kamilla306

Ja és lehet ,hogy a ciklus közepén minden nap akciozzunk,ime a példa:PotterKép
Vendég

Kamilla!Ne ugy mond a párodnak h most azért kell mert....,hanem izgasd fel,és szerintem nem fogja azt mondani h nemKépTapasztalatból merem ezt irni,csak az a baj h még eredménye nem volt.,de nem adom fel ilyen könnyen!!
Vendég

Kamilla!

NÁlunk mindkettőnknek meg van az igénye a napi akcióra, persze nem mindig jön össze. Kép

Betti
betti73

Jó nektek Betti! Az én párom nem ilyen aktív. A kétnaponta akcióra is nagy nehezen tudtam rávenni. És őszintén megmondom, hogy van amikor már én is csak azért mászok rá, mert tudom, hogy most azok a napok vannak. Megértem őt egyébként, mert nagyon nagyon sokat dolgozik és korán kelünk, későn fekszünk, teljesen le van strapálódva hétközben. Bezzeg mikor nyaralni voltunk nem kellett könyörögni neki.....

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!Akor meg van a megoldás el kell mennetek megint nyaralni!!Kép
Vendég

Potter,
GRATULÁLOK Kép Éljenek a pocakosok és a patások! Kép Annyira jó lehet!!! Várni az újdonsült kispapát a hírrel... Kép

Betti,
remélem csak jót hallasz holnap a dokinál! Mikor mész? Napközben vagy munka után? Nem lenne semmi, ha közölnék, hogy eggyel többen vagytok a helyiségben, mint látszik! Kép

angel37

Kép Megértem Kamilla.

Lelépek Lányok, este még benézek.

Betti
betti73

HOlnap nem jövök, mert napközben megyek dokihoz, de megpróbálok majd otthonról benézni.

Betti
betti73

Betti!Este mindenképpen gyere ,kiváncsi vagyok h mit mond a doki!!!!
Vendég

Képzeljétek,most mondta a párom msn-en ,hogy szombaton megyünk esküvöre.A tesoja elveszi a bnöjét(mert terhes kb 6 hetes),a multkor azon akadtam ,ki hogy aki nem akar annak összejön a baba ,aki akar annak meg szenvednie kell hónapokatKép!
Vendég

Na de mai napra kész is lettem,megyek mert nem akarom a hangulatot elrontani!Megint szomoru lettem pedig örülnöm kéne ,de nem tudok!!
Vendég

Keditke, meg tudom érteni, hogy szomorú lettél, hogy nehéz az ilyen híreket úgy fogadni, hogy ne jusson eszedbe a saját problémád Kép Az ember örül, csak jön a kisördög, hogy akkor nekem meg miért nem...???
Az esküvőn majd biztos jól fogod érezni magad Kép

angel37

Potter
Nagy-Nagy gratula Nektek.
Mostmár csak szépen nyugisan legyél. Kerüld a hirtelen mozdulatokat és a papának készíts valami finom gyertyafényes vacsit.

Kérjük a beszámolót majd a jól sikerült estéről.

Az Elevitről viszont apszolúlt nem hallottam semmi jót.Sőt a párom keresztannya is ellenzi a szedését.Õ már csak tudja hisz orvos.

Na megyek pihizni, mert Marcibaba nem bír magával és már szétrúgja a belsőmet.

Sziasztok mindenkit pusszantok.

Kép
Kép
incike

Hát nem tudom, hogy mi lesz velem, de már nagyon várom, hogy elmúljon, mert ez nem olyan mint szokott lenni. Estétől reggelig semmi. Ma olyan mintha meg sem lenne.

Kép
lara26

Volt már valakinek hasonló esete?

Kép
lara26

Móni én annyira bíztam, hogy összejön és egyidősek leszünk.

Kép
lara26

Szia Lara!Amig a cickát nem ittam nekem,mindig igy kezdödött,1.nap:barna,2.nap:pár csepp,és 3.nap szokott beindulni,de a mulkor meg is lepödtem hogy még aznap beindult.Kép
Ezek után minden hónapba iszom a teát!
Csajok annyira sajnálom,hogy nem sikerültKép,de talán a köv.hónap.Már én is ugy várom 31.-ét!!!
Vendég

Potter!Én is kiváncsi vagyok az esti részletekre,a párod biztos nagyon örült a hirnek,hisz erre vártatok 14.hónapjaKép
Tényleg van fennt valaki,vagy csak magammal beszélgettek???
Vendég

Na akor én lépek,jön a Barátok,meg a párom is csunyán nézett rám.Holnap délután jövök!!
Vendég

Sziasztok Lányok! Csak bekukkantottam. Van itt valaki?

Betti
betti73

Sziasztok Lányok!

Potter!

Hatalmas GRATULA, és nagyon vigyázz magatokra!

Elevitről: én szedem, mert igen egyoldalú a táplálkozásom és kell valami a kicsi babának.

A használt lakásra tényleg csak a szocpol fele jár? Ezt nem is olyan jó hír.

Ja és a Lényeg!
Ma voltunk doktor bácsinál a férjemmel. Megnéztük a babát, rázta a fenekét meg a két kezét, tisztára úgy nézett ki, mint aki táncol! Aztán csinált két-három bukfencet. Még nem lehet nyaki redőt mérni, mert lehet, hogy nem is 11 hetes, csak 10. Két hét múlva megyek az Istvánba, ott van egy modern masina és akkor azt is megmondják, hogy pontosan mikor születik meg!
A párom nem bírta hüvelyi UH látványát (az apás szülésről lemondhatok), úgyhogy csak a képernyőt nézte messziről, de így is látott mindent. Ismét 73 kg vagyok, (77-tel kezdtem), de a doki szerint fogyhatnék, ha tudok. A vérnyomásom 146/92 volt, meg is ijedtem egy kicsit, mert nekem szinte állandóan alacsony. Állítólag mostanában ezért fáj a fejem.
És sajnálatos módon képet nem tudok feltenni, mert most videókazit csináltunk, de lehet, hogy át tudjuk tenni CD-re.

Jók legyetek!

Legközelebb azt hiszem csak hétvégén jövök.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?