Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ági, sajnos nem ismerem.Kép

Kriszti, biztos nem akarja bekoszolni a szép bilijét!Kép
Jó kis biznisz ez a játszóházasdi!Kép

Timi, MallorcaKép nagyon irigy vagyokKépKépKép
Ha izgulsz Márk miatt szívesen helyett cserélek Vele!Kép
Hogy derült ki ez az izomprobléma, nem is hallottam ilyenről!

Holnap reggel megyek edzeniKép

Fitt Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Héló!
Barbic, úgy h elvittem M.ot ortopédushoz, ki mellesleg gyereksebész is és mivel a nögyógyi azt mondta köldöksérvem van, ezért azóta minden hozzáértönek megmutatom a hasamat. Na, az egyik vizsgált így-úgy, végül azt mondta, hogy van egy icipicic k.sérv,de a rectus diastasis is jelen van. NA, köszi. Azóta olvasom az ezzel kapcs. mindent. (babanet/anyaság/hasplasztika...)
De még kutatom a témát. Egy biztos ez sem magától , sem tornával nem gyógyul.

Most megyek , pakolok még egy börönd gyógyszert is....(simi-simi)puszi-puszi
timili

Sziasztok!
Orulok, hogy Dani jol viselte a mutetet, es jobban van! Sokat gondoltam rajuk.
Timi, jo utat! (misc, a maclaren kocsit a lanym is utalta kb fel evig, egyeves koratol masfel evesig, azota imadja, sot meg most is van, hogy keri, vegyuk elo, es uldogel benne.)
A tornazokat uugy irigylem, nekem is hianyzik mar. Az elso babam szuletese utan en elegge elhanyagoltam magam, par kilo rajtam is maradt, ugy lettem terhes masodszor, es felek, hogy a multkori plusz kilok fole ismet marad egy par. Mikortol lehet elkezdeni? (A lanyom 8 honapos volt, amikor elkezdtem ismet tornazni, de semmi nem mozdult). Persze meg szoptattam, igy nem mertem tejles bedobassal. Es igy ment egeszen addig, amig ismet terhes nem lettem.
Tudjatok, h a lurdi jatszohaz mikortol meddig van nyitva?
Puszi mindenkinek,
Iza (M)
Ja, meg egy kerdes. A lanyomat negy honaposan vittuk eloszor szallodaba. A parom most eloallt egy hosszu hetvege javaslattal, de a kicsi meg csak 6 hetes lesz akkor. Szerintetek lehet ilyenkor is menni mar? --En most a masodikkal egy "aggodo anya lettem". Az elsovel tenyleg lazabb voltam. Pedig pont az ellenkezojere szamitottam.
masodik

Sziasztok!

Timi, akkor még jó, hogy kiderült!Kép
Jó pihit még egyszer!

Második, nem is tudtam, hogy Iza vagyKép
Szerintem mértékkel szoptatás alatt is lehet tornázni(gondolom, Te sem kifulladásig gondoltadKép)
4,5 csillagosba én elvinném nyugodtanKép
Hova mentek?

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok!

Timi, jó utat nektek!

Második, mi a leányzót 3 hónaposan vittük el itthonról először éjszakázni, férjem tesójáékhoz egy tanyára. Onnantól kezdve nincs megállás, állandóan jövünk-megyünk, de szállodát még nem ismer a gyerek. Ezt azért írtam, hogyha telne nekünk szállodára, akkor talán a második bébit már hamarabb elvinnénk itthonról. Bár nem fenyeget minket ez a veszély, mert januári lesz a bébi.

Kisboráékkal mi lehet? Remélem jól vannak, drukkolunk nekik!

Szilvi,
babakocsi: ami nekem fontos volt, hogy könnyen lehessen tolni 1 kézzel is (pl bevásárlásnál), és a kocsi könnyű legyen. Ha tudod, hogy fel-le kell cipelned a babkocsit a bébivel együtt, akkor nem mindegy, hogy hány kiló. Amí még nekünk fontos volt, hogy a bébihordozó könnyen a babakocsira szerelhető legyen. Így mi egy egyszerű graco-t vettünk (mirage). Még a 2. baba is tudja használni, pedig én nem kíméltem.
Mérleg: nem használtam, csak néhányszor az elején..

Bocsi, itt a család, mennem kell!
Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Barbi, Ed! Koszi a tanacsokat. Azt hiszem elmegyunk hetvegezni. Edina! Tok jo Nektek, hogy ilyen batrak vagytok, meg ilyen helyekre viszitek a lanyodat! Tudom, hogy a gyerekeket kemenyebb fabol faragtak, mint a felnotteket, de en egyg gyava oroszlan vagyok.
Egyebkent tul tomor voltam, amikor kerdeztem, sok fontos info kimaradt. Szoval a paromnak uzleti utja lesz, ami a hetveget is feloleli, es mivel ilyenkor morcos szoktam lenni (foleg, miota ketto van), felhozta a hosszu hetvege megoldast. Szoval a munkatarsaival nappal dolgozik, ejjel velunk alszik. A munkahetvege (retreat) egyebkent Alsopahokon lesz, a Kolpingban... (nem mintha csaladbarat munkahelye lenne).
Es ugy nem itthon lenni, hogy kettovel a szallodai szobaban, mikozben ferj egesz nap dolgozik, este esetleg (sot) munkavacsoral, ahol amiota gyerek(ek) is vannak, nem biztos, hogy az egesz csalad szivesen latott vendeg, eleg zuros.
(Es ott nincsenek rokonok, meg csaladtagok, mint a tanyan, ahol van kivel beszelgetni, ha a parod massal foglalkozik. Sot valszeg azert vagytok a tanyan, hogy egyutt legyetek. Hidd el, szivesebben mennek egy tanyara veluk, mint a szalloba. Nagyon oszinte voltam.)

Meg meg azert is parazok, hogy mivel a kicsit meg mindig masfel-ket orankent mellre kell napkozben tennem (egy kis zababa), hogy fogok a naggyal kirandulni.
Na mindegy. Azt hiszem meggyoztetek, majd leszurom a tapasztalatokat (meg le is irom, ha erdekel Titeket).
Mindenesetre ha sikerul neha egy-egy orara a gyerkocoket ferjre hagyni (meg a munkatarsakra..hhihi...), akkor mami majd tornazik egy jot, es meg is massziroztatja a fajos hatatKép

Udv Mindenkinek,
M
masodik

Iza!

Én tornáztam szoptatás alatt is.Persze mértékkel.Max. napi fél órát.És így is 9 és fél hónapos koráig szopizott a lányom!

Én valószinűleg nem mennék a szállóba.Egész nap egyedül és ott még esetleg rendet rakni se lehet,elmenni kirándulni se,mert a kicsi még kicsi és nincs kivel beszélni(Vagy a naggyal már lehet értelmesen beszélgetni? Nem japánul válaszol?)Én valószinüleg inkább szüleimhez mennék át.
Viszont megnyugodtam,hogy nem csak én vagyok morcos,ha napokig nem láttom a párom pláne hétvégén is munka miatt.Amúgy most szombaton én párom is dolgozik.

Majd ird meg a tapasztalatokat!

Anikó
janiko

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek.
Timili, megvan még a mellszívód? Mennyiért adod?
Mivel szinte mindenki a Medela-t dícsérte, szerintem kipróbálom.

Szilvi
deszi

Szilvi,

Timi mellszívója még tuti megvan, de most elutazott vissza MUC-be, onnan meg megy Mallorcára. Kb. 2 hét múlva Mo-on lesz és biztos ír Neked.

Kriszti

cuiccolo

Úgy-úgy ahogy Cuicco mondja. Legeslegutso bekukkkkk:

Idegbaj a köbön: Márk összetúrta amit összeraktam h böröndbe tegyem, délután nem is aludt, halál nyügös= én is, apa hazajött a munkából (enyim férj magánzó így szombat söt néha vasárnap (!) is dolgozik,már tervezem veszek bentre neki egy heverötKépés a második otthonának hivom a cégetKép) szóval hazajött, összerakta a saját cuccát, majd eszébe jutott hogy a fele búvárcucc bent maradt, így megint vissza.(kitöl várja az ember lánya a segitséget?) De mire hazajön a haverral, aki segit kicuccolni a reptérre még ma este becsekkolni legyek kedves kész lenni enyim és gyermekünk közösen megosztott koffer összecsomagolással. Nyugi,nyugi...mondtam neki h bekaphatja..Kép
Holnap hajnali 05:15 (!) kor reppenünk!

Deszi, csak cool!!! Lassan! elöbb szivjál a kórházban medelával utána megkapod! Rezerváltam Neked. Addig biztonságosan örzömKép

´Többiek! Gyerekek! Szerintem aki teheti menjen amikor csak lehet! Szállodába, tanyára...bárhova! Tudom, otthon néha kényelmesebb (én a fél lakás összecsomagoltam már. TÖBBSZÖR IS!) de másképp fenyegetöen komoly pókhálós bepunnyadásra van kilátás. Amiböl egyre nehezebb kiugrani. Tehát (ahogy a barátnömmel "kis családunk" mondja) KALANDRA FEL!
Ezzel a frappáns mondattal távozom is.
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuusz!
timili

Timi!

Azt hiszem igazad van! A bepunnyadás ellen csak az a megoldás,ha mész!Most így utolag átgondolva tényleg ez a megoldás!Azért jutottam erre a következtetésre, mert voltam Krisztánál és tényleg jót tett a kimozdulás!

Kriszti!

Nati beteg.Köhög és folyik az orra.Egész éjjel nem aludtunk.Ma viszem le a dokihoz! Remélem Marci nem kapta el!!!!

Anikó
janiko

Anikóóóó,

Marci is elkapta Kép Tiszta takony.

K, A és Marci akik egész éjjel szintén nem aludtak...

cuiccolo

Kriszta!

Bocsi!!!!

Amúgy én is és Laci is elkapta!
Ti,hogy vagytok?

Anikó
janiko

Sziasztok!
csatlakozunk a taknyosok taborahoz. Lanyomon ma reggelre jott ki. Folyik az orra, es alig lat a konnytol. Egyebkent minden ok, laz nincs etvagy van. Ez van nalatok is?
Jobbulast kicsiknek es nagyoknak!
Udv,
Iza
masodik

Iza!

Nálunk volt láz,de már csak hőemelkedés van!Étvágy van,és nagyon folyik a nála.Gondolom azért,mert nyitva van folyamatosan a szája,hogy kapjon levegőt!
Milyen volt a hétvége?

Anikó
janiko

Sziasztok!
Van valakinek valami híre Kisborandiékról? Jó lenne hallani valami megnyugtatót felőlük!

Jobbulást a taknyosoknak!

Üdv:
Mackooo
mackooo

Sziasztok!
Mi is belazasodtunk ma delre. 38,5 :-( Remelem, a kicsi nem kapja el. Meg persze, hogy a nagy mielobb meggyogyul.
Kiruccanos hetvege nem volt, valamikor okt 15 elott lesz. Most elhalasztottak (marmint a munkahely). Persze nem is bantam, addig nagyobbak is leszunk, es talan kialakul egy normalis napirend a kicsinel is (meg mindig nincs, kb 2 orankent eszik, de van ugy, hogy 4, van ugy is, hogy 3 ortan keresztul folyamatosanKép.
Egyelore kuszkodunk a tejkiutesekkel. nektek van ilyen tapasztalatotok? A lanyomon nem volt, a fiam meg tele van vele. A fejboren is hatul is, meg a mellkasan is. Most nem eszem tejet meg tojast, hatha elmulik.

Sab Simlpex-szel van tapasztalatotok? Parszor hasznaltuk, es jo volt, szerencsere nem kellet sokat adni. Most viszont tegnap nagyon fajt a pocija a kicsinek.
Szoval kerdes, amire kerlek szepen aki tud valaszoljon: Mennyi az egy adag? (amit a tajekoztaton ir, 15 csepp etkezesek utan, az azt jelenti, hogy 15 csepp egesz napra elosztva, vagy 15-15 csepp egy-egy etkezes utan. Az interneten nem talaltam, illetve ott sem egyertelmu, ket gyerekorvos pedig ket ellentetes valaszt adott... (Ugy kell nekem, miert kerdezek meg kettot is.)
Mi is szeretnenk hallani Andiekrol. Tovabbra is szoritunk!
Udv,
Iza
masodik

Sziaszok,

Anikó,

MÁr én is elkaptam Kép

Iza,

Tejkiütés nálunk nem volt, nem tudok segíteni Kép
A Kölping egy baciközpont, jó hogy most kihagyjátok ilyen picivel.

Iza, Mackoo,

NApok óta nem veszi fel Andi a telefont és sms-t sem kaptam (eddig mindig írt vagy hívott) AGGÓDOM Kép

K.

cuiccolo

DAni:
Centrál kanül lezárva, infúzió ki és a kis Hős kikerült az intenzívről és együtt van Andival az anyaszobában. A héten még a vérben oldódó tápszert kapja.
Szövettan: kedvező szövtani tipus, fiatal kor +N-MyC genumplifikáció hiánya s lassan proliferalo aneuploid sejtpopuláció kedvező prognózist jelent.
Tuti gyógyulás,de 2 kezelés egyenlőre jár.
Szóval jó hírek Kép

Hajrá DANI!!!

K.

cuiccolo

Annyira megkonnyebbultem, hogy oromomben elkezdtem bogni. Tovabbi gyogyulast kivanunk Daninak! iza
masodik

Kriszti!

Attila jól van még?

Neked és Marcinak jobbulást!
Voltál orvosnál Marcival?

Képzeld Anyunak is ugyanezek a tünetei vannak,pedig nem találkoztunk velük 2 hete!

Anikó
janiko

Sziasztok!
Jaj, de jó! Úgy aggódtam értük! Persze még mindig van elég bajuk (ha csak abba gondolok bele, hogy milyen cirkuszt csapna le Bori, ha csak vért kéne venni tőle...).

Egyébként én nem nagyon értettem, amit írtál, de a lényeg a lényeg: nincs nagy baj.Kép

Ezek szerint valami vírus terjeng???
Sógornőm egyik gyereke is beteg. Anyós vigyáz rá. Akkor most egy darabig igyekszem távoltartaniKép

(Bori most zúzta szét a csúcs-katicámat, amit gyurmából állítottam előKép)

Mackooo
mackooo

Iza,

Én is amikor írt Andi Kép

Anikó,

Még igen. Á, láz nincs így orvos sincs. Oltás tolódik... Suspensio terpini, orrszívás, homeo köhögés csillapító a terápia.
Nati jobban van?

Mackoo,

Igen a lényeg, hogy van egy fránya daganat aminek nagyrészét kivették és gyógyítható Dani. Hát a lefolyása nem ilyen egyszerű, de a körülményekhez képest jól birják.
Bori nem eszi meg a gyurmát?
Anyóst és a bacikat kerüljétek Kép!!

pusz,
K.

cuiccolo

Kriszta!

Nati megint rosszabbul van! Tegnap estére megint 38,2 lett a láza.És ma felkelés után 37,8, fél órával később 38. 1 hete kapta az oltást és azt mondták,hogy belázasodhat 1 hét elteltével,de nem 100%.Lehet,hogy amiatt.Föleg,hogy most beteg is.Viszem vissza a dokihoz.Ráadásul az antibiotikum is elfogyott.Most beraktam az ágyba,hogy lázasan ne ugráljon.Volt egy kis balhé,de aztán beletörödött!

Mi az a Suspensio terpini.Nem hallottam róla.Homeo köhögés csillapító-erről mondhatnál valami infot,mert már unom,hogy állandóan antibiotikummal tömik Natit.Ez már a 4. alkalom.

Olyan lelkiismeret furdalásom van,hogy elkaptátok.:-(
Rögtön el kellett volna mennünk,ahogy elkezdett folyni Nati orra! Azért meg tudsz bocsátani?

Lilla hogy van? Õ nem kapta el?

Dani esetében én sem nagyon értettem, amit írtál.Viszont tényleg az a lényeg,hogy már jól van.

Anikó
janiko

Sziasztok!
csak most lett gepem, mert a monitor bedoglott, a parom meg az ovet elvitte Brusszelbe. (mar ithon van).

Aniko! Nekem a szomszedom orvos, o szokott atjonni megnezni a lanyomat, fiamat, ha aggodom (a gyerekorvos utan, meg a gyerekorvost nem is hivom minden masnap, a szomszed dokineni meg atszalad, meghallgatja a tudejet, megnezi a torkat). Szoval o mondta, h most van egy virus, ami ketpupu lazgorbet produkal. Engem is a masodik lazra figyelmeztetett, ha esetleg ismet belazasodna a lanyom. A ketto kozott kb 5 nap van, kozte kis kiutesei lesznek a kicsinek egy ket napig.

nekunk nem lett lazunk meg egyszer, viszont hoemelkedes van, meg taknyossag, meg rekedtseg, meg nyugosseg. Remelem, jovo heten mar vihetem tobbi gyerek koze.

Udv, gyogyulast mindenkinek,
Iza
masodik

Hello hello Mindenkinek!
Jelentem visszajöttünk. Ez a repülés nem egy álom...egy ilyen fiúval. De ott nagyon élvezte. Tengert kevésbé, inkább a partját, a többi babát, a nagy teret ami körülvett minket, no meg a böséges büfé reggelit-vacsorát Kép
Szerintem eléggé kipihenten jött hazaKép sima a böre, de nagyon. (enyim nem annyiraKép) Igyekszünk vissza´´allni a 7köznapokra. Holnap bölcsit nézünk, utána játszócsopi. Lehet h a héten még a fitness gyerekfelügyeletébe is eljut (ha szerencsésKép)
Kint jól megfázott, mivel az éjszakák már hüvösek voltak.
Mindezekkel együtt csak ajánlani tudom. A hotel ahol voltunk rendkivül gyerekbarát. HIper szuper müsorral, gyerekmenüvel mindennel úgy ahogy van. Felnötteknek is roppant szorakoztató, de leginkább gyerekes családok voltak. (kb.70%)
Ha valakit bövebben érdekel priviben nyomokk többet.
timili

Sziasztok Lányok!!!

ITTHON VAGYUNK egyelőre..., hétfőn 26-án este jöttünk haza.... és most bőgök a meghatottságtól, mert olyan szépeket írtatok nekünk!!!!

Most így közvetlenül is szeretném/nk megköszönni a sok-sok szeretetet, izgulást, szurkolást, támogatást!!!! NAGYON NAGYON KÖSZÖNJÜK és JELENTEM SOKAT HASZNÁLT!!! Kép

Legfrissebb híreink:
MA voltunk izótop vizsgálaton, jó is meg rossz is:
Jó - hogy máshol tutira nincs, ezt erősítette meg az izótop is
Rossz - hogy még mindig látszik egy kicsit ott a műtét helyén, illetve tudtunk hogy nem sikerült teljesen eltávolítani (kockázatos lett volna néhány erecskére nézve)szóval még van mit kigyógyítani
Vérkép tökéletes volt ma
Pluszba volt még hasi ultrahang ami minden rendben talált, leszámítva néhány apró vesekövecskét a jobb vesében ( ami remélem felszívódik majd)

Egyelőre maradunk a 2 kezelésnél, bébiadagban (aminek számában úgy látom az adjunktus úr és a tanársegéd úr még nem teljesen egyezett meg.)Szerdán - október 5-én megyünk vissza a 2. kezelésre, újabb 5 napra és vasránap este már itthon leszünk.

Danit teljesen elkényeztette az kórházi személyzet, no és neki volt a legtöbb "házi" látogatója.
Egyébként pedig ismét AnyatejKépKépKépKép Dana pedig mosolyog egyfolytában, tekereg és viháncol, ha pedig nem tetszik valami: kiabál és teleszájjal kacag.

+1* KSZNJK Kép !!!!

Puszi,
Dani&Andi
kisbora

Szia Andi!

Nagyon nagyon orulok a hirnek! Tovabbi gyogyulast Daninak, meg vihancolast meg kacagast!!!
Iza
masodik

Éljen éljen DANI!!!!

Szeva TIMI!!!
Mikor jöttök Mo-ra? Részleteket, képeket akarok a nyaralásról!!!!

Anikó,

Már kikecmeregtünk az egészből. Suspensio terpini = terpin hidrát, toroknyavalyákra + köhögésre való, STODAL ugyenez homeoban Kép

Lilla is náthás volt kicsit, de szerintem Õ a bölcsiben szedte össze.
Hétfőn beadatom a 15 hós oltást (most ugye elmaradt), drukkoljatok.

Nati jól van?

pusz,
K.

cuiccolo

CUicco, itt vagyok. Ma jöttem.
Hétfön asszem én is oltatok , de bárányhimlöt.
Képek a nyargalásról vannak, majd kikeresek egy jellegzeteset, mert nem akarok itt senkit feltartani velük...
MOndtam már h Márk 15 kiló..a 10 napos büféktöl már biztos 16Kép))
timili

Sziasztok~!
Timi,
kepekre mi is kivancsiak vagyunk. Kép
Udv,
Iza

Kozben nalunk mindenki elkapta a nathat, kiveve apat. O apolgathat minket.
masodik

Köszönöm jól vagyok!! Üdv a "Söfis" Anyukáknak,
Puszi: DANI

Kép
kisbora

Szia DANA!!

Nagyon drága Vagy!!!

K.

cuiccolo

Iza!
Köszi az infot.Lehet,hogy az volt,de nem biztos.A dokik azt mondták,hogy az oltástól voltak a kiütések.

Andi!
További jobbulást Daninak!

Kriszta!
Nálunk zajlik az élet!
Szept.21.-én voltam a dokinál a láz miatt.Azt mondta vérkép,vizelet a láz miatt.Aznap estére 39,4 lett Nati láza.Germicid C,hütőfürdés nem vitte le egyáltalán.1 óra elteltével is még annyi volt.Negyed algopirin és hütűfürdés.Na az levitte 38,5-re.Pénteken vissza dokihoz vérkép,vizelet eredménnyel.Vérkép jó,de vizeletben baktérium,50-60fvs,5-6 ép vvt és 29 a vvt süllyedés.Doki adott beütalót a Heim Pálba,mert hogy szerinte ez vesemedencegyulladás.És lehet,hogy bent is tartják.Még aznap menjünk el.Heim Pálban doki levett Natitól vizeletet,hogy megnézi,de ha tényleg 29,akkor bent kell maradnia Natinak.Szerencsére bent csak 15 volt.Azt mondta a doki,hogy kezdődő vesemedenece gyulladás.Nem kell bent maradnia,de 10 napig antibiotikum(ma reggel fogyott el).2 nap szünet és aztán kontroll.Okt.6.-án kell visszamenni.Azt mondták emiatt volt a nagy láza! Közben most péntek óta megint nem kap levegőt rendesen.Szörcsög és hiába szivom az orrát nem jön belöle semmi! Ja és büdös a szája.Anyosom szerint torok vagy mandulagyulladásnál van ilyen szaga.Vagy romlott fog.De Natinál az utobbi nem valószinű,mert 6 foga van és azt is mosom!Szóval szerintem megmutatom a gégészeten a Natit.
De ha kiderült,hogy mi van és jól vagyunk,akkor találkozhatunk! OK?

Örülök,hogy jobban vagtok és remélem nem lesz semmi baja az oltástól Marcinak!

Anikó
janiko

AaaaaaaaanikÓ!
Ez sem (baba)piskóta! Kiváncsi vagyok mitül büdil Nati szája. Márké is szokott! SZerintem ez annyi hogy beteg és kész! (vagy fasirtot evett:o))

Jelentem Cuicco, Marci , Márk és én ma lezsüriztük a Zoo játszóházát. Tökre odavagyok, mert 20 és 30 közötti 2 srác szórakoztatta a gyerekek. Illetve feöügyelt rájuk, homokozott velük...stb. Tök babysziszter feeling volt...nem NEKEM kellett még a játszóban is a saját csemetém után szaladozni...ha látták h nem figel rá senki (az anyjaKép)akkor szépen önállóan odamentek és tanitották homokot lapátolni, ill felvették a karjukra hogy lássa ahogy a többi nagyok csocsóznak ...most hogy igy irom mindjárt elolvadokKép

Ennyi mára! Dani és [size=-2]Kisbora[/size] még mindig Veletek vagyunk...(egész addig mig fel nem épültök) Söt! utána IS!
timili

Andi!
Dani gyonyoruszep, latszik a szemen, hogy milyen kis csibesz, orulok, hogy megmutattad ezt a kepet!
Aniko! remelem, Nati meggyogyul a gyogyszerektol meg a gondoskodasodtol.

Udv,
Iza
masodik

Timi!

Az a baj,hogy Natinak most már semmi tünete nincs,csak a szájszag.Jobban mondva van 37,1-es hőemelkedése,de az lehet a fogzástól!Jön a rágófoga.
De majd csak kiderül,hogy mi van. Natinak nagyon gyakran van torokgyulladása.Az lehet pl. attól,hogy mandulagyulladása van és mindig visszafertözödik!

Iza!
Köszi a biztatást!

Anikó
janiko

Sziasztok,

Ja ja Állatkerti játszó nagyon bejött Kép Bár én kaptam egy feljelentést tiltott parkolásért Kép (mennyit kell nekem ezért fizetnem, tudja vki?)

Anikó,

Ezt nem hiszem el!!!!!!! Lehet, hogy Nati is "mandulás" lesz, mint Te? Jobbulást szegénykének! HOva viszed gégészetre? Az Üllői úti sztk-ba?

Heim Pál story:
Barátainknak kisfia született, apuka betette a bébihordozóba majd vhogy. kiborította a betonra. (ejnye Kép)Fejsérülés gyanúval rohantak a Heim Pálba ahold kedves recepciós hölgyemény közölte, hogy virítsák elő a TAJ kártyát vagy fizessenek 50e Ft-ot az ellátásért. Amíg nem rukkolnak elő vmelyikkel. hozzá sem érnek a gyerekhez. Apuka mutatta a papírt (TB hivatalost), hogy készül a TAJ kártya, gyerek lévén 3 hetes még nem érkezett meg. A hölgy erősködött apuka kérte a felettesét aki ugyanezt adta elő. Ezek után kifizettek 5000 forintot, hogy elkezdjék vizsgálni a babát közben pedig rohanás TAJ kártyát készíttetni sürgősséggel. (ez sem volt egy sétagalopp)
Gyereknek semmi baja, TAJ kártya elkészült, szülők pedig panasszal éltek az orvos igazgató felé. Õ elnézést kért és igérte, hogy kivizsgálja az esetet 8 napon belül tájékoztatja a szülőket.... Ez mostanság letelt, kiváncsi vagyok de engem ez állatira megdöbbentett....

pusz,
K.

cuiccolo

Sziasztok!
Kriszti!
Nem semmi a történet. Bár én már az apuka akcióján megdöbbentem. Enyém apuka gereznája már a padláson száradna...

Mackooo
mackooo

Kriszti!

A Heim Pál-ba viszem.Gondoltam ott csak jobban értenek hozzá! És amúgy is kell visszamennem csüt. a vizelet miatt!Az is lehet,hogy orrmandula,mert többször észreveszem,hogy nem kap levegőt és az orrából nem jön semmi! Nekem 2,5 évesen vették ki az orrmandulámat!

Kiváncsi vagyok a Heim Pál-os fejleményekre!

Anikó
janiko

Sziasztok!
En is kivancsi vagyok a Heim Palos fejlemenyekre. Reggel en is beirtam a magunk "elmenyeit" a kh-zal kapcsolatban, de aztan kitoroltem. Akkor most itt van, hasonlo az elobbihez.
Nagylany nyaron elcsuszott a vizes teraszon, agyrazkodas (hanyt, igy mielott az orvosunk kiert, telefonon mondta, azonnal be a korhazba, idot ne vesztegessunk azzal, h o is latja). Bementunk a Heim Palba, ahol a TAJ-os holgy valszeg uaz lehetett, mint az ismerosodnel, Kriszti. A lanyom felajultan a ferjem karjan, es ahelyett, hogy azonnal vizsgalnak, elkezdik a taj-t. En raorditottam nocire, hogy en megkersem a papirt, ferjem addig is viszi a gyereket. A parom erre elindult a lanyunkkal, szerencsere nem ment senkiutana, es rogton be is setalt az orvoshoz. (Gondolom, sokak megdobbentek, akik vartak, otoluk elnezest, ha nem is olvassak). Engem csak akkor engedtek tovabb, amikor bediktaltam az osszes adatot a felvetelnel.
A lanyunkat bent tartottak ket napra. Termeszetesen en is bent akartam maradni vele, amire azt mondtak persze lehet. Mivel 36 hetes terhes voltam, (meg egyebkent is) kerdeztem, van-e olyan szoba, ahol baba-mama opcio van, termeszetesen fizetos. Van, de azt ide nem adjak....sos esetre felkeszulve. OK, a ferjem marad bent ejszakara, es igy valtottuk egymast, en voltam bent a kicsivel nappal. Amikor a gyerekekt vizsgaljak, a szulo nem lehet bent. Ezen egybol nagyon kiakadtam. Szerencsere a lanyunknak nem lett baja, igy viszonylag konnyen vette az ilyesfajta akadalyokat, de volt olyan, aki bizony NAGYON sokat es ketsegbeesve sirdogalt ilyenkor. A masik, hogy a szobaban olyan szekeken lehet ulni, aminel elsodleges tervezesi szempont az volt,hogy a korhazi agy ala beferjen, es nem az, hogy valaki uljon rajta. A ferjem 190cm, en meglehetos terhes voltam, es amikor kertunk a noverektol egy normalis szeket, meglepodtek, hogy minek,elvegre van ott. A ferjem ejjelre vitt egy halozsakot, amit azonnal hazahozattak velunk, mert "rendetlen".
Ez tortent velunk. Aztan a szonszed agyon volt egy 12 eves kislany, aki mindket laban fekvoigipsz volt. Amikor az anyukaja (aki azonos sulyu lehetett a lanyaval), szolt, hogy a lanyanak wc-re kell menni, mutattak, hol van a tolokocsi. Szoval az anyuka raemelte, leemelte a szekrol a gyereket, amit valszeg nem bant, de latszott, hogy alig alig birja el. Raadasul ez a kislany egyszer nagyon sirt, le a akart maszni az agyrol, mire az egyik noverke szo szerit raformedt, hogy ha logatod a labad, csak meg tovabb maradsz itt. Az, hogy miert sir, miert akar lemaszni?? semmi.
Eleg szomoru az egesz. Mindezek mellett ugy ereztem, az orvosok jok voltak.
Es nagyon orultem,. amikor kiderult, hogy hazajohetunk.
Udv,
Iza
masodik

Iza!

Megdöbbentő.Még szerencse,hogy Natinak nem kellett bent maradnia!

Anikó
janiko

Sziasztok!
Hát elég megdöbbentő történetek!
Az ember csak reméli, hogy nem kerül kórházba a gyereke. Szörnyű ez a kiszolgáltatottság.

Lenne egy kérdésem.
Ismeri valaki a Pharmatex tampont? Fogamzásgátló eszköz. Nagy reményeket fűztem hozzá, de amikor kibontottam a dobozból és megláttam a kb. 3-4 (5?) cm átmérőjű szivacskát, kissé elbizonytalanodtam. Áttanulmányoztam a használati utasítást elejétől a végéig, többször is, de valahogy csak nem ment a felhelyezés. Tudom én, értem én, hogy szivacs és mint olyan, összenyomható, de nekem ez akkor sem megy. Ez a dolog PUHA! Nem tampon!
Most akkor hogy?
Akkor azt mondtam, üsse kavics, csak nem leszek terhes, elvégre még napi 5-6x szoptatok. Most aztán persze rágom a körmömet, hogy ugye nem...
Szóval nem szeretném ezt megismételni. Fogamzásgátló tablettát nem akarok szedni, mert a májamon lévő elváltozás hormonhatásra alakult ki, szóval nem hergelném, ha nem muszáj. Az óvszer szerintem elég vacak.

Szóval van valakinek tapasztalata az eszközzel? Akár magánba is jöhet, ha ciki. (medvike@freemail.hu - remélem, még működik).
A doki, amikor ajánlotta, azt mondta, hogy nagyon biztonságos, és a "partner nem szokta érezni". Ezt el tudom képzelni. De a partner partnere??? Ha már a felhelyezésnél komoly hámsérüléseket szenved????

Tud valaki segíteni?

Köszi.
Mackooo
mackooo

Sziasztok!

Nati vizelete rendben van.De elküldtek hasi UH-ra.Voltam a gégészeten.Azt mondták mandulagyulladás és attól van a szájszag is.És lecs...-ett,hogy miért nem a körzetihez mentem.Mert a körzeti csak azt mondja és a másik doki is a Heim-ben,hogy csak egy kicsit piros a torka,nem kell semmi.Ez már normális. Amúgy azt mondta a doki,hogy most nem ad antibiotikumot,mert most egymás után 2x is kapott,de valami gyulladáscsökkentő kéne.Szóval holnap megyek körzeti dokihoz.

Anikó
janiko

Iza,

ÁÁÁÁÁ ez is "szuper" történet Kép

Mackoo aki még mindig incognito,

Nekem fogalmam sincs csak gondoltam reagálok Kép Amúgy a fogamzásgátlót a trombózis miatt én is egy életre elfelejthetem.

Anikó,

Szegény kis Nati, az elmúlt 16 hónap alatt több antibiotikumot pumpáltak bele, mint belém az elmúlt 29 év alatt.
Reméljük megtalálják a fő okot és azt sikerül meggyógyítani nem csak tünetkezelgetnek....

Timi,

Ti merre??

Ed, Barbi
?????

pusz,
K.

cuiccolo

Sziasztok!

Voltam a körzetinél pénteken és ő azt mondta,hogy már hegesnek látja a manduláját,tehát gyógult.De azért kapott Nati orrcseppet,fenistil cseppet és nurofen,ha nyügös,hogy fáj neki.
De valószinüleg tényleg meggyógyult Nati,mert megszünt a szag!
Szóval szerintem "lábon" kihordta!

Kriszti!

Most hogy jól van Nati.Mikor tudunk találkozni?

Anikó
janiko

Anikó,

Írj nekem mailt és egyeztetünk. Ha olvasod akkor ma 15 óra körül az alacskai játszón leszünk többen....

Timi,

HELP NEEDED!!! Mi a pontos tipusa a Braun fülhőmérőtöknek?
Ha véletlenül Kép shoppingolsz megnézed mibe kerül a kertibútor tárolónak nevezett asztalok+székek téli tárolására szolgáló cuccos?

köszi,

K.

cuiccolo

Na, csá! Lehet hogy csak azért röhögök a H. Pálos sztoprin mert be vagyok lökve...(anyoósnál befigyelt 4 mézes szilva, pálinka formájábanKép))))
timili

Cuicco: braun thermoscan "very new" vagy "thenewest":-))) naemtom, már itthonról szagolom az ibolyát...mint mondtam 4 szilvával... péntek/ esetleg szombat estére merész felajánlásom van:

KINEK VAN KEDVE ELHAJOLNI???????
De úgy <KOMOLYAN!
timili

és mivel még adós vagyok min. egy képpel...itt egy igazi nyaralós , tengerpartos, márkos kép:
Kép
timili

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?