Nnaa, gyorsan írok, csak úgy össze-vissza!
Szóval kezdek teljesen kész lenni ettől a qva sok melótól...
És mire hazaérek, már ahhoz sincs erőm, hogy beszéljek, nemhogy még kaját csináljak, mossak, vagy bármi egyéb, amit az emberek (ha nőből vannak
) úgy általában meg szoktak tenni... Jaa, és megfürdök, befekszem az ágyba és már alszom is... Jó, jó, nem fekszem le így sem korán, de mégis! Én nem ilyen vagyok!!! És ez frusztrál!
Meg azt vettem észre magamon, hogy idegesítenek az emberek!
Akiket szeretek, azok nem (annyira...
), de akiket nem szeretek, csak úgy elvagyok velük, vagy nem szeretem őket, azokra teljesen allergiás vagyok!
Már attól kész vagyok, ha lemegyek ebédelni és van ott valaki!
Semmi kedvem, bárkivel is beszélgetni! Így aztán már az ebédemet is itt fogyasztom el a kis asztalomnál.
A végén majd azt veszem észre, hogy a szék hozzánőtt a hátsómhoz!
És ráadásul átrendezik az emeletünket.... Imádom!
Jött a vezérig., elkezdte magyarázni, én meg negatívkodtam.
És mondta a főnökömnek, hogy csináljon velem vmit, hogy ne legyek negatív!
(Mondjuk elküldhetne olyan szabira, ami nem a szabim terhére menne és a cég fizetne vmi utazást!
) Szóval nem elég, hogy annyi munkám van, mint a fene, de még pakolászni is kell a 'tereprendezéshez'. Fasza!
(Bocsi!)
Ja, Hajni, ezt mindenképpen meg akartam Neked írni, hogy ne aggódj, nem vagy egyedül a 'nem-szülünk-apásan' kérdésben!
Az én pasim a kórházat sem bírja (tehát LÁTOGATÓként sem!!!), nemhogy még egy szülőszobát!!!
Mondta, hogy örüljek majd annak idején, ha Õ egyáltalán bejön a kórházba, ne akarjam ilyesmibe belekényszeríteni.
De én nem is akarom!
Amúgy sem szeretem, ha BÁRKI is szenvedni lát!
(Olyan vagyok, mint az indián lovak - elvonulok a világ elől, ha fáj valamim és ooolyan jót szenvedek egyedül!
)
Ja, és én most is úgy vagyok a témával, hogy amikor megjön, akkor meglepődök, hogy 'Ja, már megint eltelt egy hónap?!'
Hiába csinálom a táblát, sosem szoktam nézni, hogy én hol vagyok rajta!
CsAnitának mennek a drukkjaim! +++++++++++
Már nem emlékszem, kinek kellenek még drukkok, de tt vannak szabad felhasználásúak:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Most ennyire futotta.
Pusz:
Kata