Új privát üzeneted érkezett!

Jár a félszocpol, haználtra, ha egyik banknál:3 gyerek van, az OTP-nél, ha egy már megvan és csak a 2. után jár. Itt vennénk, de már a párommal egymást beszéltük le.
majd valamikor 20 év mulva....Kép

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!
Próbáljatok v.miylen kisebb újba belevágni! Anno, mikor a Martinnal kismama voltam, mi is hasonlóan sz.. helyzetben voltunk, annyi előnnyel, hogy volt ifjúságink, de ugye a kölcsönt rá csak újra adták. Ezért belevágtunk egy netto 34 nm-es, brutto 39 nm-es 4. emeleti lakásba. Mondjuk nem tudom mennyi tőkétek van, de ha 2 gyereket bevállaltok, akkor az már 2 M, és saját tőkének minősül. Érdemes az önk.-nal is utána érdeklődni a dolgoknak, mert ők is adnak első lakáshoz jutók támogatását.

moni

Ja, és nem tudom mennyi albit fizettek, de szerintem 8-9 körül tudnátok venni egy másfél-2 szobás lakást, abból a levonva a szocpolt az 6-7M hitel, aminek a törlesztőrészlete nem több sz.tem mint az albérlet, és mégis a sajátodét fizeted.

moni

Üdv, de korán kezdtétek Kép

Lara, sajnálom Kép

Anita, drukk, és ne aggódj, túlleszel rajta, és minden rendben lesz!

Szelivi, ilyen butaságokat ne is mondj Képejnye Kép Bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy én még nem gondoltam ilyesmire, hogy mi lesz ha nem megy, mi mindketten egykék vagyunk... Egyébként a szülőknek nem mondtuk, hogy próbálkozunk, mert biztos állandóan rákérdeznének, az meg jól felbosszantana, főként mikor megjön Kép

Zsuzska, te még esélyes vagy Kép, nézz meg egy tesztet Kép
Nekem tűnt már el tértivevényes csomag, ráadásul hivatalos m.helyi cucc! Kiderült, hogy valamiért nem vette át a címzett. 3 napig járkáltam utána, bejártam BP több pontján lévő több postát, küldtek egyikből a másikba, és végül a "Csomagnyomozóban" találtam meg. És még örülhettem, hogy nem semmisítették meg.

angel37

Moni,
a cickát igyad nyugodtan Kép, szoktam én is, bár nem rendszeresen. Sokmindenre jó, állítólag, sok női nyavalya, gyulladás megelőzésére is.

angel37

Moni ez ennél sokkabb bonyoltultabb..nem akarunk sok hitelt felvenni ne meg 2 gyerekre szoc-polt!Mi van ha egy sem jön össze. nem vagyok pesszimista, de benne van a pakliban.
Maradunk albiban....

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt Lányok!

Nemrég értem be, nem bírtam elindulni otthonról annyira szédültem, még most is rossz a fejem nagyon. Nagyon alacsony a vérnyomásom. Visszaolvasok.

Betti
betti73

Zsuzska!
Ha nem jön baba, a beígért időig, akkor a szocpol átmegy hitelbe. De ne aggódj nem lesz gond!!!

Betti!
Ismerős sajna az érzés. Ma én is alig bírtam felkelni .

moni

Sziasztok lanyok.

Teljesen kivagyok akadva.Kép
Annyira elegem van ebbol az egesz gyerekgyrtasi mizeriabol.Szerintem meg fogok gaggyanniKép

Kép
monyoka

Sziasztok!!Láttom ma senki nincs formába.Sajna én érzem h kezdödik a pé ,szurkál a hasam,pedig reménykedtem h picit késöbb lesz,és megvár mig rendbe jövök,de hát ez az én formámKép.
Mi is akartunk lakáshitelt felvenni,de reménytelen az egész,na meg ilyen munkaviszony mellett(egyik nap van munkád,de lehet h holnap már nincs,vzont a sok fizetni valo vanKép,és nem pöcsölnek,ki veszik a lakást a fejünk felöl),Szoval szar az egészKép

Anita!Megy a drukk++++++++++++++++!!

Zsuzska,ha holnap se jön meg rendessen akor vegyél tesztet,és mérd meg a hödet is reggel,mert ha 37 körül van akor esélyed vanKép

Monyoka!Ne add fel,ilyen könnyen akor én mit szoljak,már több mint 1 év utánKép
Vendég

Helló csajok!

Dolgozom, csak úgy óvatosan benézek (World-ben "csalok"). Csak a tegnapi hozzászólásokhoz reagálok , a mait még nem volt időm elolvasni.

Betti a párom 31 éves lesz dec-ben. A károsító tényezőnél Paksra gondoltunk, de ezen már szerencsére túl vagyunk.

Zafír igazad van, legalább már tudjuk, hogy mi állt az utunkba, természetesen ha szükséges én sem idegenkedek a segítségtől! És igen, belőlünk lesz!! Szavadon foglak ám a segítséggel kapcs.ban Kép
a konyha szétverés nem lehet valami jó, de az eredmény nagyon szép lesz!!!
Várjuk majd a képeket.

Kamilla sajnálom,, hogy megjött L csak bíztatni tudlak arra, hogy ,menjetek el a pároddal vizsgálatra, főleg, hogy neked úgy tűnik rendben van a szervezeted. Én már bánom, hogy csak most mentünk el.

Melincsi ha kislány, ha kisfiú, nagyon nagyon szép lesz! Olyan jó nektek!! Vigyázz magatokra!!!

Angelfelváltva hord a párom boxert és szűk gatyát. Inkább boxert.

Keditke az orvosom szerint az izgulást abszolút nem befolyásolja az eredményt. Igen 5 nap szünetet kellett nekünk is tartani előtte.

Manyo ne mondj, ilyen, hogy nem jössz, mert ez egy jól összeszokott társ. Ezzel az erővel már nem is élne a topic, ha senki nem merne jönni. Úgy gondolom a dokikon meg a párjainkon kívül mi tudunk csak egymásnak segíteni!!!

Moni mikor lesz meg a 3. napi vérvétel eredménye?? A 3 lombik utáni természetes foganás tényleg hihetetlen. De ez nekünk is erőt ad!!!

Red{Zsu} sajnálom, hogy megjött L. Szorítok, hogy összejöjjön a lakás!!!

Kata köszi a javítást!! Megint nagyon el vagy havazva?

Vica lehetett volna otthonról is anyagot vinni, de most nem úgy alakult. Legközelebb úgy fogjuk csinálni! Igen van az ilyen esetekre gyógyszer, valami szuri.

Potter tök jó lehet a szülészeti gyakszi!!! Legalább tök képbe leszel!!
Ma tesztelsz?!?!? NAGYON SZORÍTOK!!!

Lara úgy sajnálom!!! Kép

a párom egyébként soha nem cigizett. na jó életében kb 5 szálat.

Mi már kezdünk jobban lenni. Ha meglesz az eredmény megyünk urológushoz, valami prosztata gyulladás is okozhat ilyeneket. Lehet, hoyg egy egyszerű kezeléssel (gyógyszer vagy szuri) ki lehet kezelni és akkor minden rendben lesz!! Próbálom ezt a páromba is sulykolni, de nem olyan egyszerű.
Úgy érzi az önbecsülése ezzel a béka segge alá süllyedt. Én minden percben próbálom bíztatni.
Most már csak azt bánom, hogy el kellett mondani a családnak.
Így mindenki várni fogja, hogy teherbe essek.

Bocsi nagyon hosszú lett.
Ma még megpróbálok jönni

Kép
Kép
beuka

Helló csajok!

Dolgozom, csak úgy óvatosan benézek (World-ben "csalok"). Csak a tegnapi hozzászólásokhoz reagálok , a mait még nem volt időm elolvasni.

Betti a párom 31 éves lesz dec-ben. A károsító tényezőnél Paksra gondoltunk, de ezen már szerencsére túl vagyunk.

Zafír igazad van, legalább már tudjuk, hogy mi állt az utunkba, természetesen ha szükséges én sem idegenkedek a segítségtől! És igen, belőlünk lesz!! Szavadon foglak ám a segítséggel kapcs.ban Kép
a konyha szétverés nem lehet valami jó, de az eredmény nagyon szép lesz!!!
Várjuk majd a képeket.

Kamilla sajnálom,, hogy megjött L csak bíztatni tudlak arra, hogy ,menjetek el a pároddal vizsgálatra, főleg, hogy neked úgy tűnik rendben van a szervezeted. Én már bánom, hogy csak most mentünk el.

Melincsi ha kislány, ha kisfiú, nagyon nagyon szép lesz! Olyan jó nektek!! Vigyázz magatokra!!!

Angelfelváltva hord a párom boxert és szűk gatyát. Inkább boxert.

Keditke az orvosom szerint az izgulást abszolút nem befolyásolja az eredményt. Igen 5 nap szünetet kellett nekünk is tartani előtte.

Manyo ne mondj, ilyen, hogy nem jössz, mert ez egy jól összeszokott társ. Ezzel az erővel már nem is élne a topic, ha senki nem merne jönni. Úgy gondolom a dokikon meg a párjainkon kívül mi tudunk csak egymásnak segíteni!!!

Moni mikor lesz meg a 3. napi vérvétel eredménye?? A 3 lombik utáni természetes foganás tényleg hihetetlen. De ez nekünk is erőt ad!!!

Red{Zsu} sajnálom, hogy megjött L. Szorítok, hogy összejöjjön a lakás!!!

Kata köszi a javítást!! Megint nagyon el vagy havazva?

Vica lehetett volna otthonról is anyagot vinni, de most nem úgy alakult. Legközelebb úgy fogjuk csinálni! Igen van az ilyen esetekre gyógyszer, valami szuri.

Potter tök jó lehet a szülészeti gyakszi!!! Legalább tök képbe leszel!!
Ma tesztelsz?!?!? NAGYON SZORÍTOK!!!

Lara úgy sajnálom!!! Kép

a párom egyébként soha nem cigizett. na jó életében kb 5 szálat.

Mi már kezdünk jobban lenni. Ha meglesz az eredmény megyünk urológushoz, valami prosztata gyulladás is okozhat ilyeneket. Lehet, hoyg egy egyszerű kezeléssel (gyógyszer vagy szuri) ki lehet kezelni és akkor minden rendben lesz!! Próbálom ezt a páromba is sulykolni, de nem olyan egyszerű.
Úgy érzi az önbecsülése ezzel a béka segge alá süllyedt. Én minden percben próbálom bíztatni.
Most már csak azt bánom, hogy el kellett mondani a családnak.
Így mindenki várni fogja, hogy teherbe essek.

Bocsi nagyon hosszú lett.
Ma még megpróbálok jönni

Kép
Kép
beuka

nem elég, hoyg hosszú, még 2× ment el Kép
bocsi Kép

Kép
Kép
beuka

Zsuzska!

Egyetértek Mónival teljesen a lakásügyben. Inkább a sajátot fizesse az ember, mint az albérletet.

Móni!

Nekem még sosem volt ilyen szédülős ébredésem. Forgott velem az ágy, alig bírtam felülni.

Keditke!

Ne légy elkeseredve, lesz még pé-d a köv. hónapban is.

Anita!

Vigyázz magadra, DRUKKK nagyon!

Betti
betti73

Nekem semmi bajom a kismamakkal es a picikkel.Sot amikor setalok a varosban joleso erzes ont el ha kismamat latok.Volt olyan hogy hogy bekukucskaltam az egyik mamaoca kocsijaba es o rammosolygott.Olyan jo volt mintha azt sugalta volna hogy neked is lesz nefelj. a szomszedunkban van ket kicsi gyerek latom hogy novekszenek jatszanak az uton.Sokszor leultem az ablak ele es neztem oket hogy fukaroznak es kozban elkepzeltem az enyem is nemsokara kint jatszik majd.Persze ez a babaprojekt elott volt.

Kép
monyoka

Monyó!

Miért vagy kiakadva? Mi a baj?

Betti
betti73

Lara!
Nagyon sajnálom, hogy megjött, de jól esett látni, hogy nem akadtál ki. Jó szöveg ez a huppanás. Remélem nem kell többet ilyeneket hallgatunk, mert mindenki lababásodik! Kép

Monyó!
Az ilyen pozitív történések tartják bennünk is az erőt. nekem is volt már ilyen rámmosolygós bab találkozásom és nagyon nagyon jó volt.Kép Fel a fejjel, neked is lesz. Gondolj bele hány milliárd ember szaladgál a földön és mind megfogant egyszer.Kép

Betti!
Nem lehetett jó ez a szédülés. Nem ettél semmi szokatlant? Gyógyszer, kaja, ital, cigifüstös hely stb.?

Potter!
Mizujs!KépKépKép

Zsu!
Szerintem is megérne egy tesztet.Kép

Beu!
Örülök, hogy azért már jobban vagytok! Biztos egy pár szem gyógyszer szépen rendbehozza a párodat és semmiféle lombikról nem lesz szó. Legyél mellette és bátorítsd nagyon. Hiszen csak Ti vagytok egymásnak, és a baba erős kapcsolatba szeret beköltözni.KépKépKép

Editke!
Lehet, hogy jobb is, hogy kimarad ez a hónap, mert akkor tökéletesen rendbejössz és teljesen egészségesen várhatod a babát. Kép

Angel!
Neked mikor NEM kell megjönnie?

Mégiscsak megyünk Veszprémbe.Kép Rajtunk menjen el az ember, mi?
Jött egy kis plusz bevétel, meg tudunk venni "olcsó" gázolajat, így már futja a keret.
Legalább nem filózok a megjövésen. (szpmbat vasárnap-27,28.cn)Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

betti nem akarom megegyszer leirni mert eleg hosszu,meg amugy is nagyon rosszul vagyok.
akit erdekel az elolvashatja a babprojtes oldalon de tenyleg nagyon hosszu.

Kép
monyoka

Móni!
Nagyon jó, hogy belement apárod egy 4. babába is!
Lehet, hogy ez olyan gátat szabadít fel benned, ami segíteni fog ebben a hónapban. Nagyon szorítok érted.Kép

Anita!
Sokat fogok gondolni rád, és nagyon várjuk a híreket! Vigyázz magadra!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Monyó!

Olvastam. Kép És a kapott választ is és teljesen egyetértek a dologgal, ugyanazt tudnám én is mondani neked. Ezen mindenki átesett már néhányszor, de muszáj felülkerekedni az eszünkkel és az akaratunkkal a dolgon. Nagyon nehéz, de muszáj. Fel a fejjel!!!!

Betti
betti73

Sziasztok!

Én is itt vagyok ám. Csak kicsit dumiztam apummal.

Ötletem nincs mit írjak. Ja, pl azt, hogy tegnap kiderült hogy mégis mi fogunk járólapozni. Kicsit nagyon félek tőle, de max nem fogunk csúszkálni, mert összevagdossa a lábunkat a lap Kép.

Különben végigolvastalak benneteket, de valahogy nem vagyok itt. Bocsika mindenkitől hogy nem írok senkinek

Kép

Kép
vkhajni

Lányok, szerintetek nagyon ciki, hogy a párom be szeretne jönni az UH-ra? Ilyenkor még nem szokás nem?

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Az első kivizsgáláskor velem is bejött Apa. Nem ciki. Akinek az, ne nézzen oda.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Nem ettem semmi szokatlant, nem voltam sehol. Tegnap este még semmi bajom nem volt. Most már kevésbé szédelgek, viszont a torkomban van a gyomrom. Remélem, hogy nem leszek beteg.

Remélem,hogy sikeres lesz a hétvégi rokonlátogatás figyelemelterelés szempontjából!! Kép

Betti
betti73

És ilyenkor sima UH-t csinálnak vagy hüvelyit?
Mert ha hüvelyi, akkor nem biztos hogy akarom hogy bejöjjön. Bár a fene tudja. Igazából döntse el ő, hogy akarja e látni, hogy bennem turkálnak Kép.

Betti, gondolja valami idegesítőre, hátha kicsit feljebb megy a vérnyomásod Kép.

Kép

Kép
vkhajni

És ilyenkor sima UH-t csinálnak vagy hüvelyit?
Mert ha hüvelyi, akkor nem biztos hogy akarom hogy bejöjjön. Bár a fene tudja. Igazából döntse el ő, hogy akarja e látni, hogy bennem turkálnak Kép.

Betti, gondolja valami idegesítőre, hátha kicsit feljebb megy a vérnyomásod Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Na ezt aztán nyomatékosan megkérdeztem Kép. Bocsika.

Kép

Kép
vkhajni

Monyoka!OlvastamKép ez nagyon nem jó.
Próbáld lazábban venni a dolgokat,mert igy még ugy se fog sikerülni.Hidd el,én megértellek,akor szoktam nagyon kiborulni,amikor megjön és elég sokáig tartott mire rájöttem semmi értelme h igy kiboruljak,már ott tartok h nem sirok az elsö nap .Ez számomra nagy fejlödés!A párom is mondta ha sokáig igy viselkedtem volna elöbb utobb válás lett vona a végeKép.Egyszer majd sikerülni fog ha nem most akor 2.3.4.5.6...hónap mulva,de tudom ha a testem felkészült rá akor ugy is megfogan a babám!!Szoval fel a fejjel,légy erös.
Bocsi kicsit hosszu lett!!
Vendég

betti koszi,mostmar egy hangynyit jobb.

hajni szerintem huvalyit csinalnak

Kép
monyoka

keditke koszi.

lehet hogy az volt a baj hogy amikor negativat teszteltem vagy megjott nem sirtam ki magam.Ugy szoritottam vissza a konnyeimet hogy aztan majd szetesett a fejem.Az este kijott balolem a negy honap osszes keserusege.

Kép
monyoka

Hajny!Irigyellek,hogy ilyen a párod,az enyém kijelentette még azt is h csak ugy megy majd el az Urulogiára,ha megbeszéljük,h másnap visszük be a mintát,mert ö nem hajlando ott "alkotni".A télen 40-os láza volt és nem akart lázcsillapitott bevenni,mert h elöbb a doki nézze meg mi a baja,én meg mondtam h nem akarom h meghalljon és tessék bevenni,na és igy vette csak be a gyógyszert.Szoval az én párom már csak ilyen!!
Betti!Jobbulást,ne h lebetegedj a hétvégéreKép,vigyázz magadra!!!
Vendég

Monyoka, szerintem hagyni kell, hogy kijöjjön. Ha magadba fojtod, biztos hogy nem lesz jó vége, és nagyon nagy robbanás lesz, mint tapasztaltad. Egy idő után már nem akarsz sírni, érzed hogy szomorú vagy, de elfogytak a könnyeid. Ilyenkor már kicsit könnyebb túllépni. Hidd el én tudom miről beszélek. Volt pár hónapom megtanulni. Én kb másfél évig sírtam minden menzikor, és legszívesebben világgá szaladtam volna. Most már max egy-két könnycsepp mikor meglátom a párom arcán a szomorúságot, aztán kész. Továbblépünk és készülünk az új hónapra. De eddig el kell jutni, ami nem egyszerű szerintem. Kívánom neked, hogy ne juss el eddig, és még a sírós időszakban megfoganjon a baba Kép.

Kép

Kép
vkhajni

keditke az en parom pont ilyen mint a teid.nem konnyu veluk.

Kép
monyoka

Keditke, én sem gondoltam a páromról. Mondjuk ő meg azt jelentette ki, hogy a szülésre nem jön be. A vizsgálatról meg azt mondta, hogy nem attól fél, hanem az eredménytől. Majd meglátjuk mi lesz, ha ott leszünk. Bár én nem nagyon akarom ennek kitenni. Most hogy így belegondolok jobban féltem őt kitenni bárminek is, mint magamat Kép. De majdnem sírtam mikor azt mondta, hogy ő kivesz szabadságot, csakhogy minden UH-on ott lehessen, és láthassa a babát. Most is kérdeztem tőle, hogy minek akar bejönni, arra kiváncsi hogy hogy csinálják, erre ő közölte, hogy a petécskémre kiváncsi. Tuti az Ég küldte nekem ezt a pasit Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Mi szitne soha nem járunk dokihoz, és gyógyszerellenesek is vagyunk. Szóval olyanra nekem is nehéz rávennem, hogy vegyen be bogyót valamire is. Sőt, mikor eltörte három lábujját, akkor is csak két nap után sikerült rábeszélnem, hogy azért csak jó lenne megnézetni egy dokival, hátha valami komolyabb. Szóval vele sem könnyü, de a babáért már mindent megtesz Kép. Én meg mindjárt bőgök annyira meg vagyok hatódva már megint Kép

Kép

Kép
vkhajni

hajni gratula a ferjedhezKép
az en ferjem is azt mondta be akar jonni az uh ra amikor mult honapban volt,de mondtam neki hogy en nem szeretnem meg amugy sem lat semmit.
Itt nalunk nem szokas bevinni a parokat,foleg a korhazban nem.O azt mondta nem erdekli o akkor is bejon majd.
Apasszules nincs itt ugyhogy ezen nem kell agyalnunk.

Kép
monyoka

Kép

ilyenek vagyunk mikor orulunk valaminek.Kép

ilyenek pedig amikor torjuk a fejunketKép

Gondoltam felteszek kepeket,remelem nem baj.

Kép
monyoka

Köszi a gratulát Kép. Ha nagyon be akar jönni a párom, akkor én is engedem, hisz az övé a testem, neki is látni szabad mi van benne Kép. Jó hogy nektek nem nagy fejtörés az apás szülés, nálunk mostanában mindenki úgy szül, és furi lesz nekem egyedül bent lenni Kép. Különben nem tudom, hogy nálunk szokás e bejönni ilyenkor UH-ra, ha nem akkor majd mi szokjuk Kép.

Kép

Kép
vkhajni

De édesek vagytok Kép. Reméljük nemsokára még örülősebb képeket is láthatunk Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Aranyosak vagytokKépRemélem nemsokárra 3-an örültök a képen!!!!Kép
Vendég

Hajni!
Hüvelyit csinált. A simát szerintem csak nagy pocakosoknál csinálják, mert nekünk nem látnának semmit.
Hát igazából amikor az UH volt, akkor nem volt bent, hanem utána, mert neki is elmondott egy csomó dolgot, hogy így kell, úgy kell.

Monyó!
Nagyon aranyosak vagytok.Kép
Biztos vagyok benne, hogy hamarosan "másmilyen" képeket is láthatunk!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Megyek mosogatni,addig nem akartam mig a párom (hazajött ebédelni),kész is volt amikor látta már megin a babaneten logok.Majd jövök !sziasztok!!
Puszika!!!!Monyoka:tényleg ti miota próbálkoztok?
Vendég

Húha, ha hüvelyi, akkor nagyon meg kell rágni a kérdést. Na, most fel van adva nekem is a lecke azt hiszem Kép.

Lehet hogy igazad van, tényleg nem sokat lehet látni a simával. Azt is elmondod nekem hogy hogy néz ki egy hüvelyi ultrahang? Mert már izgulok is egyből Kép. Már csak egy hónap van addig KépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Monyó!

Édesek vagytok a fotón nagyon. Kép

Hajni!

Cuki férjed van. Kép Tetszik, hogy a petécskédet akarta látni. Kép

Betti
betti73

Húha, ha hüvelyi, akkor nagyon meg kell rágni a kérdést. Na, most fel van adva nekem is a lecke azt hiszem Kép.

Lehet hogy igazad van, tényleg nem sokat lehet látni a simával. Azt is elmondod nekem hogy hogy néz ki egy hüvelyi ultrahang? Mert már izgulok is egyből Kép. Már csak egy hónap van addig KépKép.

Kép

Kép
vkhajni

lanyok koszi a dicsereteket es a profeta beszeljen beloletekKép

hajni bar nem tolem kerdezted de nekem olyan volt a huvelyi mint egy seprunyel.eloszor nagyon megijedtem mert eleg hosszu volt de csak a veget rakta be(bocs)
kb olyan erzes volt mikor belemhatolt a parom(bocs)lehet nalatok mar modernabbak az uhKép
amugy nem rosz,nem fajos,mert a dokik ovszert huznak ra es enyem valami sikositot is tet ra.

keditke majus 21 e ota probalkozunk(naszejszaka)Kép

Kép
monyoka

Monyo!Akor még ne keseredj el ,hisz nemrég volt májusKép,lehet hamar sikerül majd a baba!!Kivánom ,hogy neked ne keljen várnod(1 év.v anál többet).
Csajok lehet ,hogy hülyének néztek de nekem a doki uh-t nem csinált ,csak höméröt mondta h megállapitsa van.-e pé!Az uh azt mér csinálják?"bocsi de tényleg nem tudom"?Kép
Vendég

Monyoka, ahogy leírtad, lehet hogy nem jön be a párom KépKépKép. Köszi hogy leírtad Kép. Akkor nem kell tőle félnem. Normál UH-m már volt, az tök jó érzés Kép. Ezek szerint ez is Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Keditke, nekem a hőgörbéimből megállapította, hogy szeritne van. Mivel ez eléggé nem biztos, azért csinál UH-t hogy lássa is hogy van.

Kép

Kép
vkhajni

Hajny!Én azt nem értem,hogy nálam is kezdhete volna ezzel akor mér kell 2 hónapig mérnem a hömet,ha uh-val megtudják nézni h van -e pé!!!Na de mindegy ,a dokim tudja mit csinál!
Már megint lassu a babanetKép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?