Új privát üzeneted érkezett!

Ezeket a hülye 10%-okat, megint nekem találták ki. Hogy nekem mindig sikerül beleesnem az elhanyagolható %-ba Kép.

Különben nekem is rossz érzés kismamákkal talizni. Szerintem én már a város összes kimamáját láttam. De nem baj, majd amikor az ő gyerekeik nagyok lesznek, és vágynak egy kis babázásra, nekem akkor fog a pocakomban lapulni egy Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Persze a statisztikákat a teherbeesésre értettem Kép

Betti, köszi a DRUKKK-ot. Kicsi még a melltartó?
Kép
potter_76

Hajny!Ez nagyon jo ,hogy igy fogod felKép"példát kéne venem töled"Kép
Vendég

Nem is meséltem nektek, ma éjjel teszteléssel ámodtam. Úgy nézet ki a teszt, mint egy tisztasági betét, valami vas szerkezetre kellett rátenni. Sajna épp a használati utasítást olvastam, mikor búcsuzóspuszit adott a párom, úgyhogy a végeredményt nem tudom Kép. De olyan jó volt.

Kép

Kép
vkhajni

Nem a kismamákkal van a gond, persze Kép

Én vagyok egy ronda irígy dög Kép Kép Kép

angel37

Megyek már tényleg,lehet megnézem az rtl-en a gumimacikat,most kezdödött "ezer" éve nem láttam!!Majd jövök még,irjatok jooo sokat!!Puszika!!!
Vendég

Kürtöskalácsot akarok!!!!!

Potter!

Tegnap este dagi volt a cicim, a jobb egy kicsit fájt is, de most éppen nem érzem, hogy fájna. Pénteken majd a dokival megbeszélem.

Betti
betti73

Próbálok leleményes lenni, ha valamiről le kell beszélnem magam. Főleg ha nagyon szeretnék valamit. És persze mindennek a jó oldalát nézni, nagyon fontos.

Kép

Kép
vkhajni

HAjni!

Ügyi vagy nagyon. Próbálom én is mindennek a jó oldalát nézni, ebben a hónapban talán sikerül is.

Angel!

Nem vagy írigy, egyikünk sem az, csak nem értjük, hogy nekünk miért nem jön azonnal a baba. Ha tudnánk, hogy pontosan mikor jön össze, akkor egy percig sem rágódnánk a dolgon, hanem türelmesen várnánk. Kép

Betti
betti73

Angel.
Nyugi, nincs semmi maradandó károsodás. Anyám tornáztatott ezerrel úgyhogy nem lettem sánta.

Betti
Én most sajnos semminek nem tudom a jó oldalát nézni. Utálom, hogy mindig azt mondom, hogy na majd most ebben a hónapban, aztán mégse. És dolgozni sincs kedvem. Csak az órát nézem egész nap és netezek. Aztán haza megyek, de otthon se lesz kedvem semmihez és megint veszekedni fogunk. Bár ahhoz sincs kedvem.

Kép

Kép
kamilla306

Betti!Tökéletessen egyet értek,bárcsak tudnánk h mikor jönne összeKép
Vendég

Betti,még ennyi k.kalács van küldjem??Kép
Kép
Vendég

Betti,

igazad van: türelem babát terem Kép

Egy a gond, hogy nekem türelmem aztán nincs Kép Mindig olyan adjuramdeazonnal voltam, ha valamit akartam.
Az élet biztos így tanít meg rá Kép A gyerekekhez (hú de optimista valaki Kép) úgyis sokra lesz szükség...

angel37

ja és van egy kakaos csiga is ha kell!!!
Vendég

Kamilla!

Megértelek, de mégsem szabad elkedvetlenedni, és főleg veszekedni nem szabad. Tudom, hogy mindenkinél a mensi alatt szokott ez előjönni, nálam is így volt eddig minden hónapban. Most arra próbálok koncentrálni, hogy milyen jó lesz, hogy pénteken megyek dokihoz és jön haza a párocskám és végre hozzábújhatok. Aztán hétvégén megyünk szülinapozni és izgat, hogy tetszeni fog-e a torta, meghogy lassan költözün...stb. Ezek most tényleg kicsit előtérbe kerültek és ennek örülök nagyon. Ha depis leszel, akkor az nem segít.

Betti
betti73

Angel, Kamilla!

Nemrég volt egy cikk a Nők Lapjában, amiben az volt, hogy nem szabad úgy gondolkodni, hogy évekig 'nem akarok babát semmiképpen', aztán 'most már akarok, jöjjön azonnal'. Ez egy folyamat.

Keditke!

Nyam-nyam. Éhes vagyok.

Betti
betti73

Csajok elevitet szedd valaki?Szerintettek lenne értelme használni?Tanácstalan vagyok,mert sok jót hallotam,viszont rosszat is!Gondolkodtam ,hogy nem-e kéne a jövö hónaptol szednem!?
Vendég

Betti!
Az a baj, hogy nem szoktam veszekedni csak befordulok és ettől a párom teljesen kikészül és ő kezd el veszekedni én meg általában elbőgöm magam. Én is gondolhatnék a költözésre, de az még minimum négy hónap és egyelőre várjuk a konyhabútort, meg várjuk az ajtókat, meg várom, hogy a párom kifesse a szobát, mert nekem nem enged ám semmit csinálni úgyhogy csak várok mindenre. Bele kéne temetkezni a munkámba, de kicsit se érdekel, hogy mi van a céggel, meg, hogy mennyi lett a havi forgalom és hogy elértük-e a tervet. Legszivesebben elutaznék, de nem lehet havonta egy hétre elutazni!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

És, ha valami jó kis jógába temetkeznél bele? Tervezem hogy fogok járni, csak még nem volt időm elmenni. Szerdánként akarok járni a Kodály Köröndnél van egy szimpinek látszó hely. Szerintem nagyon jót tenne!!

Betti
betti73

Kamilla!Fogjunk össze le kéne lépnünk minden hónapba ,egy "lakatlan szigetre"Képhm de joo lenne.Mindentöl távol!!
Vendég

Igaz, olvastam én is valahol, hogy a szervezet azért nem egészen így működik. Tizenegynéhány évig egy nő arról tesz, hogy ne legyen gyereke, és mikor úgy dönt, hogy akar, akkor csodálkozik, hogy mégse megy elsőre.
Pedig valakinek így is sikerül.Kép

angel37

Keditke! Én már 5 hónapja szedem, de nem tudom van-e értelme. Végülis egy sima multivitamin. Erősíti a szervezetet. A párom azóta 3szor volt megfázva én meg egyszer sem. Híztam 5 kilót és folyton éhes vagyok.

Kép

Kép
kamilla306

Keditke!

Nekem az üzemorvos azt mondta, hogy nem hízlaljam magam feleslegesen, így abbahagytam a szedését, kb. 3 hétig szedtem (szerencsére nem híztam egy grammot sem, inkább fogynom kellene.)

Betti
betti73

Hát akor pasz,lehet h mig nem leszek terhes akor adig nem szedem!
Vendég

Potter!
Köszi a tanácsot, az aneszteziológiát mindenképpen meglátogatom, ha egyszer oda kerül a sor. De továbbra is azon vagyok, hogy lehetőleg szeretném elkerülni. Olyasmi lehet ez mint a férfiaknak a katonaság. Mikor benne vannak k*rva szar, de utólag marha büszkék, hogy végigcsinálták. Meg is lehet tőle menekülni, de azt majdnem mind egy kissé szégyenlősen mondja, hogy ő bizony nem volt katona.
Az én világképemben ez illik az érzéstelenítésre.
Van egy nagyon gagyi mondás, de egy kicsit ide illik: "Ami nem öl meg, az erősít". Valami Rambo-szintű filmben lehetett, már nem emlékszem.Kép
Egyszer gyerekkoromban egy Karácsonykor leégett a könyökömről majdnem minden. Beleégett a műszálas kardigánom is. Akkor azt mondta a doki, hogy ki kell szedni, akár mennyire fáj. Mikor az első cafatot kiszedte, akkor eldöntöttem, hogy ebbe nem lehet belehalni, tehát ki kell bírni. Majdnem telement a gatyám, de kibirtam. És nagyon büszke volt rám az egész ügyelet, hogy egy hangot nem adtam ki.
Azóta ha nagy-nagy fájdalmat kell kibirnom, mindig eszembe jut, hogy pusztán a fájdalomba még senki nem halt bele. Maximum abba, ami a fájdalmat okozza, a szülés meg a XXI. században nem az első helyen szerepel az elhalálozási listán.Kép
Aztán lehet, hogy én fogok a legjobban üvölteni a szülőszobán, hogy adják már a tűt, de szerintem, ha reménykedek benne, hogy elkerülöm, akkor el is fogom. De az már más tészta, és hosszú is lenne.
Nagyon szurkolok, hogy még vagy 8 hónapig késsen a mensid!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!
Nagyon jó ötlet a jóga!
Lehet, hogy neked ez lesz amegoldás. Megaztán jó, ha megtanulod a baba-mama jógát is, mert hamarosan szükséged lesz rá!KépKépKép

Kamilla!
Eszembe jutott, mit mesélt egy pap, aki a II. világháborúban fogolytáborba került. Vagy 4 évig ott volt. Úgy tudták túlélni, hogy kiadták maguknak parancsba, hogy este összeülnek és mindenki mond EGY jó dolgot , ami történt vele. Nem többet, nem kevesebbet. Csak egyet.
Veled mit volt ez az EGY jó, ami ma történt?

Editke!
Itt nálunk gyártják Magyarország LEGFINOMABB kürtűs kalácsát. Nagyon szívesen küldenék nektek mélben, hogy kipróbálhassátok!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Keditke, szerintem se szedd.
Amíg orvos nem rendeli, inkább nem szednék semmilyen magzatvédőt.

Nemrég viszont ráakadtam egy Béres készítményre, úgy hívják, hogy Ciklovit. A mensi alatt elvesztett dolgokat pótolja, van benne folsav, magnézium, C vit., meg még két-három dolog, olyan cuccok, amik jól jöhetnek a terhességhez is Kép . Csak olyankor szedem, ha megvan.

angel37

Vica!Elfogadom imádom a kürtös kalácsotKép
Vendég

Angel!Utánna nézek én is ,már keresem is a neten a :Ciklovit.
Vendég

Nem is olyan drága 1480/30 db-os.De lehet h semmit nem használok!Azért köszike,mert félek csak pénzkidobás!Mint a cicka fark,a mulkor 1500ft-ot hagytam ott a patikába,cickát vettem (többet), e -vitamint. Kész anyagi csöd a babaprojektKép
Vendég

Vica!

Szerintem is segít kiegyensúlyozottnak lenni a jóga. Egyébként létezik kismama jóga is, nemcsak baba-mama jóba. Szépen sorban jöhet mindegyik. Kép

Kamilla!

Nem akarsz jógázni jönni??

Angel! Ciklovit? MEgvizsgálom a dolgot én is.

Betti
betti73

Leléptem! Puszi Mindenkinek.

Betti
betti73

Betti! Köszi, még gondolkozom. Lehet, hogy egy kicsivel mozgalmasabb dolog jobb lenne, ez a jóga olyan befordulós, nem? De igazából nem is tudom milyen az. Irnál egy kicsit többet róla?

Vica gondolkoztam az egy jó dolgon. Ma nem csesztetett senki a munkahelyen.

Az a baj, hogy ezek, amiket így kitalálunk, ilyen kényszeres figyelemelterelések. Én azt akarom, hogy magamtól nem jusson eszembe a babatéma és úgy élhessek, mint fél évvel ezelőtt. És egyszercsak szinte véletlenül bekattanna az agyamba, hogy hoppá, már milyen régen nem menstruáltam, csináljunk csak egy tesztet! Régebben sose tudtam, hogy mikor menstruáltam utoljára és mindig mikor megjött elcsodálkoztam, hogy jé, már megint eltelt egy hónap. Na ezt akarom vissza!!!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!Ez nem lenne,rosz!Azt kéne csinálni,hogy nem gondolni a babaprojektre(de ez lehetetlen),és akor sokkal könnyeb lenne,gyorsaban mennének a hónapok.
Vendég

Kamilla!
Majdnem lehetetlen dolgot kérsz.
Ami pénzem csak van, mindet odaadnám, ha csak egy ilyen "assetudommikorjönmeg" hónapom lehetne!
Nincs az a zűrös állás, az a nagy takarítás, az a hangos zene, az az idegesítő férj/gyerek/anyós/após/szomszéd, aki ennyire el tudná terelni a figyelmünket.
Itt jöhet a topik szinte jelmondattá lett mondata:
"Nem tudok úgy csinálni, mintha nem akarnék gyereket, ha egyszer akarok!"

Na jó, mára elég belőlem ennyi.

Megyek haza!

Puszkó!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szia Vica!!Holnap is gyereKép!!!
Vendég

Sziasztok!

Hallottátok ezt a nagy huppanást? Kép
Na én volnék az ,mert ma vagyok az 1. cn-n.
Addig is köszike a biztatást.
Móni én is leestem.

Kép
lara26

Lara!Kép
Lesz valaki aki megmenti a topicot?De ne keseredj el!!Új hónap...........!!
Vendég

Bízom benne, hogy valaki megtöri a jeget!

Kép
lara26

Meli!Várom ám a képeketKép!!Ne felejsd el!!!
Vendég

Na sehol senki?Unatkozom!Kép
Vendég

Kata,Vica!Ha jol néztem a táblát akor ti következtek,remélem sikerelKép
Mennek a drukkjaim!!!
Vendég

Sziasztok!!!

Csak gyorsan bekukkantottam.Nemrég értem haza a munkából.Megyek hajat mosni és össze pakolok holnapra.Csajok nagyon drukkoljatok nekem péntekre.Majd Zafír tudósít titeket a hogylétemről.És ahogy hazaengednek jelentkezem.

Beu!!!
Remélem a kicsi szivetek jobban van!!!!!!!!És fel a fejjel,csak előre szabad nézni.Annyi de annyi baba születik lombikban,és ráadásul lehet letudjátok eggyből kettővel??Vagy hárommal??Na jó ez csak vicc volt.Majd felváltva megyünk segíteni neked.Ok???

Majd még bekukkantok ma,most apa vár a gépre.
csanita

Most csak ezt az oldalt futottam végig.

Lara!
Benned volt minden reménem, mert már lassan 2 hónapja nem volt zebra! Ez szörnyű. Most már remélem új időszámítás jön e kis szuper társaság életébe, és kicsinyenként mindenki bebabásodik. Ha nem is mindenki sorban egymás után, de én nagyon bízom abban, hogy egy év múlva már mindenki karjában, vagy pocakjában csücsül valaki!

Vica!
Igen, így vagyok ezzel én is. Ameddig csinálom azt abizonyos figyelemelterelést addig minden szép és jó, de amint van egy kis üresjárat, és olyan mindig van, akkor egyből bekkattan... Hiába mondom, hogy én nem szeretnék babát, akkor is a szívem legmélyén ott van. Tegnap megint kiborultam mikor hazaértem Pestről, munkahely miatt is, utazás miatt is, baba miatt is. Tudjátok én igazán 4 gyerkőcőt szeretnék amióta az eszemet tudom. Férjem 3-t. Igazából Viki óta nem is igazán szerette volna a 3.-at. Nagy nehezen ment bele. És tegnap mikor mondtam neki, hogy akár mit is mond, én akkor is szeretném majd v.mikor a 4.-et, mert ott legbelül ő is benn van, de több nem, és azt is mondtam, hogy most amikor megyek a suliba muszáj arra gondolnom, hogy a leendő babákért csinálom, és szeretném, ha ezt elfogadná. És mondta ok, de örüljünk, ha a 3. összejön. Mondtam én elfogadom azt is, ha nem lesz több, de nem szeretnék gátat szabni a 4.-nek sem. És csodák csodája belement. Nem is számítottam rá, de annyi erőt adott!

És a baba gondolatok azok nekem mindig mensi előtt kb. egy héttel jönnek és kb addig tartanak míg meg nem jön, plusz 1-2 nap. De ez azóta tart,a mióta megjött Viki után. Szóval hiába volt spirálom, én akkor is reménykedtem, hogy hátha... Kép Aki szeretne, szerintem nem tudja kitörölni. KépKépKép
Na gyors lefürdök, mert jön a Barátok!

moni

Sziasztok LÁnyok!

Miközben olvastalak benneteket rájöttem, hogy nekem talán jobb volt, hogy tabletta után rendszertelen volt. Mert nem úgy fogtam fel, hogy megint egy sikertelen hónap, hanem úgy, hogy hátha csak dolgozik a szervezetem, próbál visszaállni a saját rendszer. Igaz, az első 3 hónap mensi nélküliség alatt majdnem hetente csináltam tesztet, hátha csak az előző még nem mutatta ki.
Egyébként annyira le voltam törve, hogy mondtam a férjemnek, hogy váljunk el, és neki igenis lehessen azért még gyereke, nehogy miattam nem, és mert az nem egészséges, hogy ő egyke, és miattam nem lehet anyósomnak unokája.
Õ meg persze szegény, kiakadt.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Jó regelt mindenkinek!!!

Én lenék ma az első??Tegnap már nem jöttem,fáradt voltam de aludni mégse tudtam.Nagyon sokszor fent voltam éjjel,orgolodtam.KIcsit kezdek izgulni.Ráadásul nem tudom minek kell ma befeküdnöm.jobb lett volna itthon nyüglődni.

Na megyek is,készülődünk,fürcsi stb...

Vigyázzatok magatokra,megpróbálok Én is!!!

Puszi!!
csanita

Anita, megy a drukk ezerrel aztán gyere mesélni!

nekem még mindig nem indult be alig van.Lehet mégis kéne tesztet csinálnom.Tegnap voltam a Rossmannba de nem vettem.

Nem veszünk lakást mert buzik a bankok, nem adnak szoc-polt.meg anyni kikötés van.ugyhogy ugrott az is.
Mondtam már neketek hogy a mult szerdán adtam fel egy levelet ajánlva , előbbségivel és még mindig nem ért oda??Volt már valakinek hasonló?Voltam a postán jegyzőkönyvezték, most kerestetik. Mi még a ateendő ilyen estekeben?

zsuzska80
Szombathely

Anita NAGYON NAGYON SZORÍTOK NEKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
beuka

Anita!
Megy a drukk!

Zsuzska!
Hol vettetek volna lakást? Mekkorát? Miylent? Újra jár a szocpol "előleg" én úgy tudom.

Kavarognak bennem a gondolatok. Főleg akkor vagyok padlón, amikor hulla fáradtan hazaesek, és nincs semmire sem időm, és belegondolok, ha pocakos lennék mennyivel könnyebb volna... Na de tudom ezen kár rágódni, majd egyszer eljön annak is az ideje. Mindenestre letettem a hőmérőt, az első 3 hónapban szedtem Elevitet, de sz.tem feleslegesen, már cickát sem iszom, de lehet, hogy azt mégis csak folytatom majd, na nem a baba miatt, mert sok jót olvastam róla. És megpróbálok türelmes lenni. Mondjuk ha az embernek álom munkahelye van, akkor könnyű, de így nagyon nehéz. Sokszor vannak mélypontjaim, hasonlóan itt másokhoz, pl. Vica írásaiból is nagyon kitűnik ez, de szeremncsére még könnyen át tudok lendülni felettük.

moni

Zsuzska!
Most olvastam el mit írtam, és az újra jár, ez elég kétértelműen hangzik: én úgy értem, hogy új lakásra jár.

moni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?