Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska,
így van, ahogy Hajni mondja
Látni szoktam a párom cigijén, és ilyenkor jó strucc módjára lefordítom a dobozt Kép (egyébként nem nagy dohányos)
Valahol egyenesen impotenciával fenyegetnek, de sztem az azért csak a láncdohányosokat fenyegeti.

angel37

Angel, teljesen igazad van. Én sem akarok császárral szülni, sőt ha tehetem minél kevesebb fájdalomcsillapító nélkül természetes úton tenném, de valószínű nekem sem fog összejönni. Ilyeneken én is teljesen fel tudok háborodni.

Kép

Kép
vkhajni

Angel!

Igazad van. Ez olyasmi, mit amikor az elsőreösszejövősök lesajnálják a hónapok óta "görcsölőket". A kolléganőmnek is vannak néha megjegyzései, amitől a falra tudok mászni. (nem kell annyira akarni, meg nem kell annyira tudományosan csinálni stb.) Puffogjál csak. Senki sem akar császárral szülni, de előfordulhat olyan, hogy erre van szükség.

Betti
betti73

A párom 15 évig cigizett!talán 1,5 éve tizsta!
De azok regenerálodnak nem?
A Ti párotok dohányzik?És mennyit ha igen?

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska, akkor nem érdekes. Az én párom szintén 1,5 éve nem cigizik. Szerintem a cigi, akkor rombolja utánna már nincs hatással. Szóval nálatok ez már lejárt, ne is foglalkozz vele.

Kép

Kép
vkhajni

Köszi lányok, hogy igazat adtok Kép

Igen, Betti, az pont olyan. Akinek nem jön össze, próbál magán segíteni akár tudományosan is, ha kell mesterséges segítséggel. Egyébként próbáljon egy nő ilyen helyzetben nem akarni...igencsak nehéz... Úgyanúgy nők, és minimális empátia sincs Kép

Biztos van olyan pl, aki nekiáll a faros babának is természetes úton (tudok ilyet, akinek sikerült így, és minden elismerésem), de az iszonyú rizikós, nem kevésbe, mint egy császár, régen ilyesmibe haltak bele a nők a babával együtt Kép Jó hogy van császár, élni kell vele, ha kell, csak visszaélni nem szabad.

angel37

No, dolgozom is egy kicsit Kép

angel37

Angel!

Én sem értem, hogy miért nincs bennük minimális empátia sem. NAgyon nehéz nem akarni, ha már egyszer eldöntöttük, hogy akarunk és abbahagytuk a védekezést, foglalkozunk a dologgal.

Dolgozom én is egy kicsit. Kép

Betti
betti73

Melincsi,nagyon örülök nektek,olyan édi lehetetKépA képeket nagyon várom/várjuk.
Kamilla!Kép Legjobb ha fülentesz a dokidnak h 1 éve probálkoztok(mert igy jobban oda áll a dolgokhoz)!
Betti!Ne add fel lehet a pé-d a hétvégén lesz,sose lehet tudni!!
Beuka!Köszi ,hogy leirtad a történetet,szerintem a párod nagyon izgult és ez miatt volt ez az
eredmény(azt mondják elötte 5 nappal nem szabad együtt lenni),de nem tudom h ez tényleg igaz-e ,csak hallotam!
Remélem tényleg csak a tabletátol van a sárga!
Szegény párom odáig van (már azt mondta vegyek ovszertKép,én meg mondtam h nem lehet,marad az "orál". bocsi de muszáj volt leirnom!!!Na megnézem ,hogy áll a paprikás krumpli,képzeljétek feltettem föni,levettem a lángot takarékra mondom elfutok a boltba ,mire vissza értem még mindig nem forrt rendessen.Én meg azért siettem!
Vendég

Sziasztok.Inkabb csak olvaslak benneteket mert nem akarok belekotyogni.nagyon jo kis osszeszokott tarsasag ez.De most megis megszolalokKép

Zsuzska meg mindig nem jott meg?ez szuper kuldom a drukkokat holnapra+++++++++++++++++++++++++++++

beu nagyon sajnalom amin keresztulmentek.Nem vagyok doktor de szerintem igenis befolyasolja a dolgokat az hogy hol es milyen korulmenyek kozott termelte az anyagot.Gondolj bele hogy aztmondjak hogy par napot szunetelteni kell es akkor jobbak a spermak,namost abba gondolj bele hogy milyen lehetet szegeny ferjed anyaga tiszta idegessen egy vcben.biztos hogy van kulombseg.Szerintem ahogy a nokre hat a stresszes allapot ugyanugy hat a ferfiakra is.Nem tudnatok ugy elintezni hogy otthonrol vigyetek be anygot?hatha jobb lenne az eredmeny.

csaszar.en is termeszetes uton szeretnek szulni de ha a babam elete forog veszelyben termeszetesen mindent bevalalok.A baratnomnek mar most megmondtak hogy nem szulhet termeszetesen,pedig esze agaban sincs meg szulni.magas a dioptriaja es igy muszaj neki a csaszar.

na jo tudo hogy untok ugy hogy visszaallok olvaso uzenmondbaKépBirlak bennteketKép

Kép
monyoka

Monyoka!Ne csak olvaso üzemmodba legyélKépgyere te is ha érdekel a téma,szivessen láttunk!!!
Vendég

Cigi:Szerencsére én se ,a párom se cigizik(ö még sose probálta ki "undorodik töle",)
Pénteken lesz a névnapom és nem ihatok (tableta miatt)pedig egy pici alkoholt innák!
Vendég

koszi kedike jol esik.Kicsit ugy ereztem zavarok itt.
Szegeny parod,biztos rosz neki.Tenyleg nem lenne hulyeseg az ovszer ha nem art a fertozesednek.
Az en parom is alig tudja kivarni a menzi veget,na meg en is.Ilyenkor ovszerrel vagyunk egyutt persze nem a legerosseb napjaimon.Engem kicsit zavar a dolog de konnyen meg lehet oldaniKép

Kép
monyoka

Editke! (leendő névnapos Kép )

Mond meg a párodnak, hogy bírja ki ezt a kis időt! MIndkettőtök érdeke, hogy rendesen meggyógyuljál!!!

Betti
betti73

Monyó!

Miért zavarnál???? Irgum-burgum!! Ne tessék ilyeneket mondani, hanem tessék rendszeresen jönni.

Betti
betti73

Sziasztok!
Gyors lejelentkezek, hogy megvagyok, túléltem a tegnapi utazást, és sulit, ma a 3. napi vérvételt. Este még jövök hosszabban, de van egy halom vasalnivalóm, aminek neki kellene esnem... Kép Most még lesz egy lyukas órám, majd egy órám, majd egy megbeszélés a munkaközösségnek, aztán magántanítványok, aztán mehetek is Vikiért... Szóval nem fogok uncsizni... Kép

Gyors elolvasom a termést, aztán reagálok.

moni

lanyok segitseg kellene.Nekem is kellene olyan homeros tablazat csak mivel egy szot se tudok angolul nem tudom hogy kell letolteni a fertility oldalrol.Azt szeretnem kerdezni hogy tudna nekem valaki olyat kuldeni emilbe?

Kép
monyoka

Sziasztok!

Íme a mai táblák:

Kép

Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, javíts 1 cn!Kép

zsuzska80
Szombathely

Vica!
Hétvégi program: gyere hozzám is vasalni, takarítani... KépKépKépKép

Beuka!
Öszinte együttérzés, nálunk u.ez ugye a helyzet, de én nagyon bizakodom, mert van egy netes barátnőm, akinek a nővérénél u.ez volt a helyzet, csináltak 3 lombikot, egyik sem sikerült, és most spontán babát vár, már a 3. harmadban van.

Eddig jutottam most az olvasásban, de a jegyzetemet azért elküldöm. Folyt. köv. este.

moni

Angel!
Anyámnak sikerült egy faros baba természetes úton. Én vagyok az! Kép

Majdnem elsírtam magam mikor megláttam magam a tábla alján. Kép

Kép

Kép
kamilla306

Monyóka!

Sajnos a grafikont csak képként lehet letölteni, az adatokat az internetes oldalon lehet betölteni. Esetleg próbáld meg excelben rögzíteni (úgy, mint Hajni) a napi hődet és utána lehet belőle szép grafikont csinálni.

Betti
betti73

Kamilla!FEl a fejjel!!!
Zsuzska!Kép Sajnálom!
Vendég

Kamilla , már én vagyok legalul!

Tegnap voltunk lakásnézőbe, lehet jövő héten lakást veszünk, csak el ne happoljál előlünk,!Kép
annyi izgalom!Egyszet állásmeghallgatás, lakásvétel stb...
Tegnap ugy volt hogy leveszett a párom tel-je. Én gyorsan letiltattam, de aztán hamar megkerült, most meg nem akarják bekapcsolni!Marha mérges, pedig én csak jót akartam!
Ja és hogy volt meg? az ágyneműtartóban.
A másik ami miatt tök ideg vagyok hogy a postán elveszett a levelem amit elsőbbségivel ajánlva adtam fel.4000 Ft bukta.Kép ilyen az én formám, ráadásul megjött!

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska, Kamilla!

Kép Kép

Betti
betti73

zsuzska kamilla sajnalomKép

Kép
monyoka

Sziasztok!
Azért nem jöttem reggel, mert a munkaügyibe kellett mennem.

Olyan sokat írtatok, hogy ha nem haragszotok, egyelőre csak azoknak írnék, akik ezen az oldalon írkáltak.Kép

Monyoka!
Tényleg ne mondj ilyeneket, hogy zavarsz. Mindannyian így kezdtük, hogy belecsöppentünk egy társaságba, azzán olyan jó kis csapat ez, hogy mindenkit befogad.Kép Gyere sűrűbben, mert nem ér ám csak olvasni!!!Kép

Kamilla!
Sajnálom, hogy megjött. Egy apró pozitívum talán van: hogy neked nem késik, meg abszolut kiszámítható a ciklusod. Jól teszed, hogy elmész dokihoz, legalább kiderül, hogy mi áll a dolog mögött.Kép

Beu!
Már akartam írni korábban, még a vizsgálat előtt, hogy nagyon nem jó, hogy azt mondogatja, hogy biztos nem lesz jó. Erről már sokat írtam korábban. Nem lehet megismételni a vizsgálatot otthonról vitt anyaggal és egy kicsivel több pozitív hozzáállással?Kép Lehet, hogy TELJESEN más lenne az eredmény. Azt nem mondták, hogy lehet-e ezen gyógyszerrel segítenmi? Hallottam már ilyenről. Szedte a pasi a gyógyszert és gyönyörű baba lett belőle.Kép

Császár: én is nagyon szeretnék természetesen, hábotrítatlanul (legszívesebben otthon) szülni, de ha bármi közbejön, akkor minden segítséget igénybeveszek. Mondjuk az érzéstelenítést nagyon nem szeretném. Azért van az a fájdalom, mert annak úgy kell lennie. De ez az én magán véleményem.

Melincsi!
Nagyon várjuka képet!

Most elhúzok enni, majd utána folytatom!

Puszka!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zsuzska!Remélem sikerül a lakás!!
Vendég

Én is remélem!

megjött , piros is, de még kevés van!Remélem majd beindul!

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!
Nagyon sajnálom!
Hullámvölgy után mindig hullámhegy következik!!!Kép
Fel a fejjel. A telefont meg jól tetted, mi van, ha tényleg elveszett volna?
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zsuzska!

Fel a fejjel. Drukkolok, hogy összejöjjön a lakás és akkor már jönni fog a baba is. Kép Neked is ilyen szétszórt a párod? Nálunk tegnap éppen a PIN-kód volt elfelejtődve. Kép Most már felírta a párom összes kódját, így legalább mindig meglesz.

Betti
betti73

Betti!Én rutinossan minden hol egy pin kodot használok(otp,telefon,és még a babanet jelszo is az)!És igy azt nem tudom "véletlenül se "elfelejteni.

U.I:Nálunk, én feledékenyebb vagyok ,mint a párom!
Vendég

Rám volt bízva a telefon, a táskámban volt de onnét már valahogy kikerült!
Én vagyok szétszórt!!

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!Akor mi teljessen egyformák vagyunkKép!!
Vendég

Nálunk én vagyok az észbentartó. Kép Nagyon sok számot meg bírok jegyezni szerencsére. Reggelente mindig mosolygok a páromon, mert valamit mindig keres, főleg a kulcsait. Kép

Betti
betti73

Nálunk én vagyok az észbentartó. Kép Nagyon sok számot meg bírok jegyezni szerencsére. Reggelente mindig mosolygok a páromon, mert valamit mindig keres, főleg a kulcsait. Kép

Betti
betti73

Vica,
most szülőszobán vagyok gyakorlaton. Elég különbözőek a fájások, van, aki majd megpusztul, úgy dobálja magát az ágyon, mint az Ördögűzőben, mások meg egészen jól elvannak. Előfordul, hogy vki az elején nem akar EDA-t, aztán a végén meg üvölt, hogy csak szúrják már, van, aki meg előre megbeszéli, de olyan gyors a szülés, hogy megvan anélkül is. Szerintem ezt előre nem lehet megítélni, csak a szülőszobán tudsz majd reálisan dönteni. Ha megfogadsz egy tanácsot, szerintem menj majd el az utolsó hetekben aneszteziológiai ambulanciára, ahol elmagyaráznak mindent pro és kontra, akkor ez majd segít reálisan látni a szülőszobán.
Én oda fogok menni szülni majd, ahol lehet EDA-t kérni, és nem a szülész szúrja.
Nekem a munkám része a fájdalomcsillapítás, és mondhatom, hogy annak nem kell úgy lennie. A fájdalomnak rengeteg káros hatása van, míg előnye?..nos azt még nem tudom.
Persze van mód alternatív szülésre, ahol nincs fájdalomcsillapítás, biztos annak is megvan a maga előnye ( kikerülöd az EDA kockázatait, az biztos, mert persze az sem való mindenkinek)

Bocs, ha tól vehemens voltam, nekem szívem csücske ez a téma.

Zsu, Kamilla, ne búsuljatok, lesz ez még nemígyse!
Kép
Én ezt mondogatom már 14 hónapja.
Most is azon szurkolok, hogy ne jöjjön meg, vasárnap óta jól szorítok...kicsit furcsán is vagyok, szurkoljatok. Ha nem jön meg, holnap tesztelek. Jó lenne már, ha nem megint egycsíkosat kapnék a patikában.

Lolitáról nincs híretek????

Á.
potter_76

Potter!Sok sikert ,hozzá hogy + teszted legyenKép
Tényleg 14 hónapja márKép,orvosnál voltál?Sajna nekem augusztusba mult 1 éve ,hogy nem szedem a f.gátlot,és eddig semmi,ráadásul ez a hónap is sikertelen lesz a Klion miattKép.
Küldöm drukkjainmat+++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!
"elég leszKép"
Vendég

Kamilla,
remélem nem értettél félre Kép, (csak ezért hoztam ezt a példát, mert ebben az esetben ma indokolt a császár), és természetesen minden elismerésem anyukádé (nem lehetett könnyű dolga!), és örülünk, hogy most itt vagy Kép

Zsuzska,
Kép, de meglátod, lesz lakás és baba is Kép

Potter,
teljesen igazad van, ez ott és akkor dől el! Én szívesen szülnék természetes úton, valszeg belekezdenék csillapítás nélkül. De sajnos nálam borítékolt a császár. Ha lehet nem altatásban, de nem hiszem, hogy ezt én dönthetem el...

angel37

Potter,
remélem szereted a zebrákat, mert be fognak hozzád kocogni Kép ha hegyezed a füled, hallod is a patájukat...

angel37

Potter,
remélem szereted a zebrákat, mert be fognak hozzád kocogni Kép ha hegyezed a füled, hallod is a patájukat...

angel37

Keditke,
Nem voltam még kivizsgáláson, előre elterveztem, hogy 2 év a türelmi időm, mert a munkám elég stresszes, éjszakai ügyeletekkel. Nem is tudtuk kihasználni mind a 14 hónapot rendesen. Ezt most rendesen kihasználtuk Kép
Persze nem tuti, hogy kibírom a 2 évet, de eddig még elvagyok.
És hátha nem is kell Kép
Köszi a drukkokat, ennyi biztos elég lesz. Kép
potter_76

Potter!Én a helyedbe nem birnám ki a 2 évig.Remélem nem kell sokáig várnod"velem együtt"Én is most mentem el,doki utasitása:2 hónapig hömérözés,a többit majd meglátjuk,csak elöbb rendbe kell jönnöm!
Vendég

Potter!

Drukkolok, hogy már ne kelljen sokáig várnod. Mondjuk 1-2 napot! DRUKKKKKK. Nehéz lehet minden nap látni a babásokat, amikor te is nagyon vágysz rá. Nekem "csak" a kolléganőm domborodó pocakjával kell megbírkóznom napi 8 órában, és nagyon nehéz, ráadásul neki elsőre összejött. Ez a mi sorsunk, megbírkózunk mindennel. Kép

Betti
betti73

Már megint olyan lassu a babanetKép,most el is megyek pihizek egyet.Nem is mondtam ma reggel kiváncsiságból megmértem a hömet 36.6,tehát még nem volt pé,jó lenne késve lenne ,és megvárná mig rendbe jövökKép
Ma képzeljétek hozott a párom KÜRTÖS KALÁCSOT ,olyan fini ugy imádom"nyam -nyam".Ennyit a cukros ételekröl,mert már mindent édesitövel csinálokKépFöleg a kávét,amit csak édesen tudok meginni,sok tejjel.
Vendég

Betti!De milyen jol megfogalmaztad,ugye milyen nehéz(és rosszul esik ha kismamát látsz),azt hittem csak én vagyok ezzel.Sokszor szomoru leszek,ha kismamát látok,hogy nekem mér nem sikerült mégKépmennyit kell még várniKépNagyon nehéz!!!
De már sokat fejlödtem,nem borulok ki ha megjön a mensim,eddig csak zokogtam az elsö nap.
Vendég

Angel! Egyáltalán nem értettelek félre, csak eszembe jutott anyám, hogy hagyták szenvedni farfekvéssel. Ráadásul én voltam az első gyereke. Ma már ez helyből császár lenne. A gyereknek is jobb. Nekem ilyen hülye kengyelt kellett hordanom egy csomó ideig, mert fennakadt az egyik lábam és kvázi spárgában jöttem ki.

Kép

Kép
kamilla306

Nekem semmi bajom a kismamákkal, megnézem óket az utcán, a kórházban meg szülés előtt olyan elesettek, hogy a viccelődés meg a vigasztalás mellett nem jut hely a rossz érzéseknek.
Mondjuk azt az érzést nem díjazom, hogy a férjem családjában az unokatesók közt, meg a férjem baráti körében mi vagyunk az egyetlenek, akiknek még nincs babájuk. Meg azok a kérdések, a munkahelyen is...mikor lesz már babátok? Na, ilyenkor mindig egy nagyot káromkodok magamban.

De arra gondoljatok, csajok, hogy a nők 50 %-nak 6 hónapon belül, 75 %-nak 1 éven belül, 90%-nak meg 2 éven belül lesz babája. (Ha jól tudom, ezek a spontán adatok.)

SOKKAL NAGYOBB a valószínűsége, hogy lesz, mint annak, hogy nem lesz.
És gondolom, a maradék 10% nagy részének is lesz később.

Angyal,
köszi a jókívánságokat. Én is ezt kívánom mindenkinek!
potter_76

Jajaj Kamilla nem semmiKép
Vendég

Kamilla,
akkor neked sem kezdődött egyszerűen az életed, de maradandó károsodás nincs, ugye?
Na ezeket lehet ma már elkerülni, szerencsére...

Betti, Keditke,
én is érzek hasonlókat Kép
a m.helyen jelenleg 8 babaváró van!
Tegnap láttam terhes nőket, közülük több úgy nézett ki, mint egy hajléktalan, és v.melyikkel már nagyobb gyerek is volt... biztos bunkó vagyok, de állítom, hogy az a nő nem is akarta...(látatlanban is elnézést tőlük, ha tévedek)

Hú, kürtőskalács, főleg dióba vagy fahéjba forgatva Kép

angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?