Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

még a munakhelyement vagyok, nagyjából elolvastam amit írtatok, és NAGYON KÖSZÖNÖM a bíztatást! oyan aranyosak vagytok!! Ígérem azt fogom tenni, amit mondtok!!
majd otthonról elmesélem, hogy pontosan mi volt.
Annyi erőt adtok nekem, köszönöm szépen! Mindenemmel azon leszek, hoyg továbbadjam ezt az erőt és bizakodást a páromnak!
köszi lányok!!!

Kép
Kép
beuka

Na megyek tusolni. Remélem este lesz időm nekem is mesélni. Izguljatok értem.

Kép

Kép
vkhajni

Keditke, akkor most akciózzatok sokat.
Egyébként mindig lassan telik az idő.
22-én van a párom szülinapja.
MEG AKAROM LEPNI EGY ZEBRÁVAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

tegnap teszteltem egy negatívat

Kép

Kép
lara26

És nem jött meg? Addig ne add fel!

Kép

Kép
kamilla306

igen addig bizakodunk a férjemmel

Kép
lara26

Lara!Kép - teszt,és meg jött már?
Kamilla!Most még nem lehet akciozni,ez a hónap kilöve(de ezt már irtam),tudod kloin h.tabletát használok és még 5,nap van vissza.De a jövö hónapba beleadunk 100% ot Kép,föleg amiért ez a hónap kimaradt,ha csak a pém valami oknál fogva nem késöbb lenne (pl.20.nap)!Lehet elöveszem a höméröt 6 nap mulva ,hogy miyen a höm,mert ha 37 ako lekéstem,de ha kevesebb ako még van esélyemKép!!
Vendég

Beuka!Bocsi,hogy ennyire zavar a "zaklatásunk",csak tudod érdekel,hogy mi van veled.De majd ha pihizel egyet,és ha elküldenéd nekem mailbe h mégis ,hogy történtik a "kiskatona vizsgálat",,persze csak ha van kedved leirni!Engem nagyon érdekel,föleg ha a páromnak is el kell mennie!Bárcsak nem kéne adig elmennünk!
eda_@freemail.hu
Itt a mail cimem,ha estleg mégis leirnád nekem!! Köszike!!Szia!
Vendég

Láttom,már mindenki lelépetKép,vagy sokat dolgozik!
Vendég

Lara,
még tényleg ne mondj le erről a hónapról, addig, amíg nem jött meg Kép, egy negatív teszt nem zárja ki, lehet, hogy csak korai volt Kép

Beuka,
ne keseredj el nagyon! kisírjátok magatokat, megjön az eredmény, és végiggondoljátok, hogyan tovább, szerencsére vannak megoldások Kép én lélekben már készítem magam, hogy valszeg a mesterséges úton tudok csak elindulni, de legalább van ilyen lehetőség Kép

Anita,
ne aggódj, rendben fog menni minden Kép

Betti,
üdv a döntésednek, a te állásod a közeljövőben már kezd körvonalazódni: főállású anyuka Kép

angel37

Na én lépek,legyetek jok!!Szisztok!!
Vendég

Na itt vagyok szisztok!

picit jobb a helyzet, de még nem az igazi.

előre szólok, hogy sztem hosszú leszek, bocsi Kép

Hajni mostanában már talán végeztél is. milyen volt a doki?? Mit mondott?? remélem még ma jössz mesélni!! Gondoltam ám Rád!!!
mondtam a páromnak, hopyg olyan még sosem volt, hoyg sehogyan sem lett volna Kép

Vica most még ott tartunk, hogy kiengedjük a káros salakanyagokkal telt könnyeket, és aztán megnyugszunk és továbblépünk Kép
tök jó, hogy csináljátok a ezt a favágást. nekünk is jól jönne a fa a fandallóba télire.
jó lenne most lemenni pihenni, de nem tudom mikor jön össze Kép

Kata sajnálom, hogy ilyen sok a melód, de az már bíztató, hogy tusz gyakrabban jönni!! várunk!
nem akarok problémás lenni, de akkor légyszi javíts át a 4. cn.ra.

most mennem kell .de még folytatom Kép

Kép
Kép
beuka

Beuka!
Szia! Nagyon örülök neked.Mesélj csak nem baj ha hosszu leszelKépÉn szinte egész nap gép közelbe vagyok,öntsd ki a szived!!!!
Vendég

Bea, csak így tovább Kép. Tetszett a párodnak ez a jó kis mondás? Fel a fejje, büszkén kell menni a jövőbe, tudod, mi erősek vagyunk és mindent kibírunk Kép.

Szóval a doki nagyon aranyos, olyan 35-40 közötti. Szóval szimpi. Kérdeztem a cickafarkot, azt mondta, hogy jól tettem hogy ittam. A görbémre meg azt, hogy eszerint minden hónapban volt pé-m. Rákérdeztem, csak annyit mondott, hogy onnan lehet tudni, hogy 37 fölött van a hő. A mostani hónapra meg azt mondta, hogy még nem volt. Ezek szerint nekem a 17-18. napon van. Na most már nagyon koncentrálunk ezekre a napokra. Akciókra meg azt mondta, hogy a 12. nap előtt három négy nap pihi, utánna minden nap, a 16-17. napig. Elég húzós, szegény páromat már látom, hogy hulla fáradtan megy dolgozni Kép. Azt mondta, hogy nem valószínű hogy cisztám van, de majd azt is megnézzük, jövő ciklus 10. nap körül kell jelentkeznem, akkor megnézzük a pé-t. Húúú egy szuszra most ennyi jutott eszembe, de majd még írok, mert tuti kihagytam valamit.

Ja és a leégés itt is megvolt természetesen. Nem győzőtt a doki utánnam kapkodni, mert majdnem leestem arról a hülye ágyról Kép. Le akartam mászni, és nem az első lépcsőfokra léptem,hanem egyből a másodikra és az kicsit mélyen volt Kép. Szóval már itt is bemutatkoztam Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Szia Hajny!örülök,hogy minden jól mentKép!!Akor mindent bele drukkolok!!+++Felteszed a hödet,kiváncsi vagyok rá!
Vendég

A mostanira vagy kiváncsi? Akkor kérek pár percet míg megcsinálomKép

Kép

Kép
vkhajni

ok
Vendég

Na, tessék:

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Köszi!Akor nemsokárra pé-d lesz,nagyon szurkolok neked+++++++
Hajny!Kezdek aggodni,még mindig sárga a váladékomKép,bár még van vissza 5.hüvelytabletta,de remélem a végére nem lesz sárga!
Volt már valaki ilyen helyzetbe??
Vendég

Bea, képzeld, mondtam a páromnak, hogy mi a helyzet veletek, erre néz-néz, lekonyul a szája, és "lehet hogy velünk is ez van, és akkor mi van?" Kis drágaságom. Még ő is beleéli magát a helyzetetekbe. Tehát mindenki levett a váltokról egy kis súlyt úgyhogy nektek már csak munkálkodni kell a további lépéseken Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Szeritnem nekem még ilyen nem volt. Legalábbis olyan hogy alapból sárgán folyt ki belőlem még nem. Ez olyan? Hány bógyót bigyó? Kép, szerintem ne aggódj, a végére minden jó lesz. 5 bogyó még sok bogyó. Nyugi. Mást úgysem tudsz tenni.

Képzeld, ugye eddig mindig a bal oldalam fájt. Erre ma megvizsgált a doki és a jobb oldal görcsölget Kép. Hülyét kapok már magamtól.

Szerintem igen, mert azt mondta, hogy holnap nem ér rá megnézni a tüszőmet, úgyhogy toljuk inkább egy hónapot. Szerintem ez megerősít, hogy bármelyik pillanatban bekövetkezhet.

Kép

Kép
vkhajni

Bocsi,hogy ilyenröl irok de ugy van "sárga a váladékom",10 h.tabletát kell használnom,remélem elmulik majd a folyás!
Hajny!Akciozzatok rendessen,sok sikert hozzá,és pocaklokot kivánnok !!Kép
Vendég

Mi akciózunk szorgalmasan, de tudod, így a dokibácsi után nem annyira vagyok kívánós Kép.

Tőlem beszélhetünk ilyenekről szeretek mindent tudni Kép.
Ne izgulj szerintem még csak a felén vagy túl, a gyógyszernek meg nem véletlenül írják a dupláját. Szóval nyugiiiii

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok Lányok!

Beugrok pár percre.

Beuka! Fel a fejjel, a keresztgyerekeim is így lettek meg (lombikbébi elsőre!) és a kolléganőm ikrei is. Nem szabad kétségbe esni, hanem keresni kell másik orvost is, alternatívákat. Egyébként az is lehet, hogy két hét múlva más lenne az eredmény.

Keditke!
Nem akarok beleszólni, de nem lehet, hogy a kliontól van sárga? Szerintem mire elhasználod az összes bogyót, utána múlik el, amikor visszaáll a saját rendszer. Nekem a betadintól így volt. Igaz nem sárga, hanem vörösesbarna, de nekem a méhszájseb hegét "takarította".

És sajnos már nem tudom ki kérdezte (rövid távú memória =0), de nálunk úgy van, hogy két hétig minden nap 8-16-ig tanítás, utána októbertől szombatonként vizsga.

Pussz mindenkinek!
Megyek vacsizni, mert a párom kitekeri a nyakam, hogy még mindig a gép előtt ülök.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Hajny!Sokat keresgéltem a neten,de ilyen eset nem volt senkinek!Megnyugtattál Kép,remélem még használ a maradék 5.tabletta!Lassan lépek ,mert nemsokárra jön a BarátokKépNa meg kezdek éhes lenni,szinte egész nap a gép elött logok ,és böngészek.Még jo hogy a Mozillát használom(ki lehet nagyitani a weboldalakat)nem is tudom ,hogy birnám ki nélküleKép

Kamilla!Holnap jelentkezél ám,kiváncsi vagyok,és remélem nem jön meg ,és hozol egy + tesztet!Kép
Lara!Drukkolok++++++++++++
Beuka!Azért akciozatok ,szerintem sikerül majd ,hidd el!Bocsi,ha valakinek nem irtam!Holnap jövök,de tul korán nem,mert föznöm kell!
Sziasztok!Puszika!!
Vendég

Szia Szelivi !!Kép
Örülök hogy benéztél,remélem nálam is igy lesz.Mikor elmentem a dokihoz,akor csak gyulladásra panszkodtam,hát remélem semmi komoly!!Kiváncsi leszek a citologia mit mutat majd(azt is levette)!
De már tényleg lépek!!Pusz
Vendég

Lányok, ma láttam két szülést, sírtam is mindkettónél, pedig rajtam kívül senki sem sírt.
Olyan helyesek voltak, az jutott eszembe, hogy egy ÉLET kezdődik...
Kívánok mindenkinek hasonló élményeket élesben. Kép

Bőgős
potter_76

Sziasztok Lányok!

Délután a cégnél kihalt a net, így nem tudtam itt lenni. Most szalma vagyok, úgyhogy jöttem ide.

Beuka!

Örülök, kicsit megnyugodtál, meglátod minden jóra fordul.

Hajni!

Szupi, hogy megbeszélted a dolgokat a dokival. Pénteken én is viszem a görbéimet.

Keditke!

Szerintem ne aggódjál, el fog múlni a folyás. Általában pár darabosak csak az ilyen gyógyszerek. Utána meg jöhet az akció ezerrel.

Angel!

Szerintem is jól döntöttem, jól megbeszéltem magammal a dolgokat. A párom sem szeretné, ha sosem lennék itthon.

Lányok!

13. napon vagyok, nem tudom, hogy volt-e pé.-m, mert nem mérek hőt, pé-s szúrkálásom sem volt, párocskám csak pénteken kerül elő. Egyszerűen rejtély lesz ez a hónap.

Betti
betti73

Kamilla!

Drukkolok nagyon, mikor fogsz tesztelni?

Betti
betti73

még mindig bízunk a babánkban.
Reméljük összejött.

Kép
lara26

na folytatom:

Anita NAGYON szorítok neked péntektől!!!
Sokan példát vehetnének rólad (pl mi is)ennyire nyugodtad tudsz a az előted álló nehézségekről beszélni. szorítok, hogy ne érje baj egyik petefészkedet se!!! Átjárhatósági is lesz??
nagyon büszke lehet rád a párod, hoyg ilyen erős vagy!! csak így tovább!!!

Zsu sajnálom, hogy barnázol!!!

Kamilla remélem bejön Neked a születésnapi zebra!!!!! SZORÍTOK!!!
nem hangzott túl jól az a heresérülés Kép de remélhetőleg nem lett semmi utóhatása. Igazad van!! jobb is, hogy most ez kiderült, legalbb léphetünk tovább!!!!

Inci kicsit megnyugtattál, hoyg volt már más, akinek mégis sikerült így is természetesen.
a párom nagyon nagyon ideges volt előtte. Lehet, hoyg ez is befolyásolta az eredményt???
GRATULÁLOK a 2. házassűgi évfordulóhoz!!!!

Keditke szerintem is lehet sárga a kúp miatt is! Ne aggódj nem lesz semmi baj.
mindjárt elmesélem, hogy mi volt.

Hajni olyan édes vagy!!!! Igen, erősek vagyunk!! és mindent kibírunk!!!
Úgy örülök, hogy szimpi volt a doki!!!
Akkor most akcióra fel!!! Hajrá!! Ez azért jó jel, hogy van pé!!!!

Kép
Kép
beuka

Szelivi nagyon felcsigáztál az ikrekkel!!!
Én nagyon örülnék nekik!!

Kép
Kép
beuka

Lara nagyon szorítok!!!!!

Kép
Kép
beuka

Beuka!

A nővérem egyik kolléganőjének is lombik ikrei vannak, édesek nagyon. Kép

Betti
betti73

szóval fél 10-re kellett mennünk a patológiára (korbonctan) már maga a tény is rémisztő volt. A párom tiszta ideg volt. a doktornő szobájába irányítottak bennünket és ránkzárták az ajtót. a párom bement a fürdőszobába és... (bemehettem volna, de úgy döntött egyedül csinálja) nagyon izgult szegénykém. Aztán vártunk egy picit és jött a doktorőn. úgy kedzde, hogy egy mintát megvizsgálnak részletesen egy mintát tenyésztenek (még mindig nem tudom pontosan, hogy miért) és egy mintát most megnéz, mikroszkóppal, hogy milyen a sejtszám. Nézte és nem szólt semmit, kent egy új üveglapot és még mindig nem szólt semmit. egy harmadikat és akkor megkérdezte, hogy mióta próbálkozunk és, hogy van- vagy volt-e valami baja a páromnak. na itt már kezdett dobogni a szvem, aztán közölte, hogy nagyon keveset lát, és ami van az is alig mozog. ekkor mondta, hogy valószinű természetes úton nem lehet babánk, javasolja, hogy nézessük meg urológussal. amit ez után mondott már nem tudom, mert elborult felettem a világ. nagyon rossz volt ezt hallani. egyáltalán nem számítottam rá.
egyébként a "dolog" (a produktum) egyáltalán nem olyan volt,mint amilyen normális körülmények között szokott lenni. talán enyire izgulhatott a párom???

így sajnos el kellett mosndanunk a szülőknek a dolgot. Nagyon kiakadt mindenki, de nagyon bíztatnak mindek.
közben kiderült, hogy errefelé nagyon sok (a párommal hasonló korú) férfi küzd hasonló problémával. ez elég aggasztó.
most mondjuk legjobban az aggaszt, hogy mi baja lehet szegénykémnek.
na most asszem megírtam a kisregényt, bocsi

Kép
Kép
beuka

még a végén rábeszéltek a lombik ikrekre!! Kép

Kép
Kép
beuka

na megyek, mert most a párom a legfontosabb, bocsi lányok Kép

Kép
Kép
beuka

Beuka!

Hány éves a párod? Mit jelent, hogy errefelé? Amerre laktok? Nem lehet ott valami károstó tényező? Azért várjátok meg a végleges eredményt.

Betti
betti73

Jó éjszakát mindenkinek, lelépek én is.

Betti
betti73

Beuka, csak azért ugrottam be, hogy megnézzem hogy sikerült a vizsgálat. Nagyon megdöbbentem így elsőre.Kép Remélem Ti már jobban vagytok azóta, erősnek kell lenned a párod előtt, egy férfinak ezt nagyon nehéz feldolgozni. De azért most tényleg sokkal közelebb vagytok a célhoz, tudjátok, hogy mi állt az utatokba eddig. S lehet, hogy kárpótlásul egyszerre két babát kaptok. Kép
Mi sokat beszélgettünk erről a párommal és természetesnek tartottuk, hogy ha szükséges, akkor igénybe veszünk segítséget. Egyáltalán nem számít, hogy hogyan lesz az a baba (vagy babák) a lényeg, hogy belőletek lesz és Benned fog növekedni. Kép

Hajni, örülök, hogy találtál normális dokit és jól döntöttél szerintem is munka ügyben. Kép

Mi ma szedtük szét a konyhánkat, hulla vagyok...

Zafír

Kép
Kép
zafír

Sziasztok. Nincs jó hírem. Ma reggel megjött. Éreztem én, hogy ez lesz. Jöhet a következő 28 nap. Királyság. Holnap felhívom a dokimat. És kérek a páromnak is egy beutalót aztán vagy elmegy vagy nem. Félek, hogy vele van valami. Nekem soha nem volt probléma a ciklusommal és a görbéim is tankönyvbe illőek. Soha semmi barnázás. Bár attól még elzáródva lehetek. Na de ne menjünk ennyire előre.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Tegnap voltunk UH-n. A doki megnézte a kis pocaklakót, aki eszméletlen dolgokat produkált. A jobb kezecskéjével a nemi szervét vakargatta, amitől persze egyszerre az jutott eszembe, hogy csak kisfiú lehet...Aztán széttette a kis lábacskáit és nagyon puncisnak tűnt. A doki is mondta,hogy nagyon valószínű, hogy kislányunk lesz. Apuci persze egy kicsit elszomorodott, mert nagyon szerette volna, ha az első baba fiú, de azért túltette magát a dolgon és már hercegnőzi a csöppöt! Egyébként a doki szerint nagyon szabályos a testfelépítése és kb.:600 gramm.
Este próbálok képet feltenni.

Beuka!
Fel a fejjel!

Üdv.: Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Jó reggelt Lányok!

Kamilla!

Sajnálom. Kép Tényleg tökéletesek a ciklusaid és a görbéid is, írigylem is őket. Szerintem jól teszed, hogy orvoshoz fordulsz. Remélem,hogy a párod belemegy a vizsgálatba. Fel a fejjel.

Betti
betti73

SZia Mindenkinek!

Kamilla Kép
Mennyi ideje próbálkoztok?

Keditke,
a sárga biztos a kúptól van, én is hasonlóan jártam, úgy ahogy Szelivi, a betadintól pirosas volt

Betti,
lehet, hogy épp a nagy rejtélyből alakul valami Kép csak így minden mérés és tudatosság nélkül...

Beuka,
a párod nem hord szűk nadrágot, vagy szűk alsógatyát? állítólag nagyon rontani tudja az eredményt... A boxert szokták ajánlani a tökös gatya helyett. (Sajnos az én párom tököset hord, de nem piszkálom, amíg ki nem derül, hogy esetleg vele van gond.)

angel37

Melincsi,
nagyon szuper, hogy minden rendben van Kép
és úgyis minden kislány az apuka egyetlen hercegnője lesz Kép (bár legtöbben sose vallanák be, hogy tul.képpen jobb is, hogy kislány és nem fiú)

angel37

Angel!

Jó lenne, ha a rejtélyből kialakulna valami, csak sajnos minimális az esély, mert a párom nincs itthon. Kép Pénteken kerül csak elő hulla fáradtan. Majd októberben bepótoljuk. Kép

Melincsi!

Gratulálok a picúrhoz. Kép Várjuk a fotókat.

Betti
betti73

Sziasztok!

Bea, csak így tovább. Lassan tényleg összeszeditek magatokat.

Melincsi, én is gratlálok. Nagyon helyes lehetett Kép.

Kamilla Kép.

Betti, lehet hogy a pé-d a párodat várja Kép?

Keditke, látod, a csajok mind azt mondják hogy nyugi, várd ki a végét Kép. Jó lesz az.

Kép

Kép
vkhajni

Szerintetek, a cigi nem befolyásolja a spermaminőséget?

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska, de igen. Rá is van írva néhány dobozra, hogy lassítja a spermiumok mozgását és csökkenti a nemzőképességet. Most nem tudom pontosan idézni, de tuti van ilyen doboz.

Kép

Kép
vkhajni

Elnézést mindenkitől, egy kicsit off leszek...

Beleolvastam egy másik topicba, ahol egy kismama a szülését mesélte: "természetes úton, fájdalomcsillapítás nélkül, a császárt meg meghagyom a gyengéknek"
Mégis mi ez a hozzáállás??? Tuti császárom lesz, és kikérem magamnak nem vagyok gyenge!!! A Victoria Beckhamektől eltekintve a császárt megcsinálják, mert kell és nem választom...

Bocsi, de kellett egy kicsit puffognom, a kollégáknak inkább nem akartam...

angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?