Sziasztok
Tegnap írtam egy hosszút, és amikor már majdnem a végére értem, Kristófka, aki közben az ölemben ült, rátaposott a Reset gombra és újraindította a gépet
Újraírni meg már nem volt kedvem.
Edina
Mindenhol más a szokás, nálunk a kórházban pl. születés után rögtön felvágják a baba nyelvét, ha le van nőve.
Nicol
Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk, így utólag
Vivike pedig rettentő gyönyörű
A második képen pedig egyenesen észveszejtő
Talira mi kb. 10-fél 11 körül megyünk majd.
Gyöngyi
A te lánykáid is szuper édesek
Kóbor
Csabiról nem teszel fel egy képet?
Annyira jó lenne megkuksizni a nagyfiút
Én egyébként nagyon egyetértek Tavasz véleményével.
Nálunk legalábbis, itt Gyöngyösön borzalmas babakocsival közlekedni, A postára pl. 3 hatalmas lépcső vezet, a gyógyszertárak közül egy van, ahová egyedül is be tudok jutni, ott "csupán" 1 lépcső van.
Az emberek segítőkészségéről ne is beszéljek, a múltkor a DM-ben a biztonsági őr ahelyett, hogy segített volna lehozni a babakocsit, megfogta nekem az ajtót, hogy én le tudjam hozni egyedül a babakocsit, benne a 9 kilós gyerekkel a közel 10 hatalmas lépcsőfeljárón.
Akik pedig segítenek, azok főleg kisgyerekes anyukák.
Szemészdokival ma beszéltnk, azt mondta, hogy sajna ő nem foglalkozik gyerekekkel, kapcsolta a főorvost, aki mellesleg szabin van, így tudtunk beszélni az asszisztensnővel, aki azt mondta, hogy 1 éves korban van szűrővizsgálat, addig nem kell vele foglalkozni, de ha nagyon akarom, csütörtökönként elvihetem a szemész főorvosnak megmutatni, bár tutira nem fognak vele semmit se csinálni. És egyébként időpointra megy a dolog, de mivel én saját kérésemre szeretném, én nem kaphatok időpontot, menjünk oda 11 órakor és várjunk.
Végülis mit nekünk egy 7 és fél hónapos babával kivárni, amíg az aznapra időpontra bejelentkezett összes gyerekkel bemennek vizsgáltra. És végül úgyis csak azt a választ kapnánk, hogy anyuka, ezzel 1 éves koráig felesleges foglalkozni.
Tök idióták itt Gyöngyösön. Ugyanez volt az oltással is (kevernek, kavarnak, közben meg Pesten simán oltanak az új oltással az Infanrix-szal), most meg a szemével is.
Most majd Pesten megpróbálok érdeklődni.
Hát nem igaz, hogy itt mindenki leszarja szegény Kismacim szemét.
Végigolvastam egy csomó erről szóló cikket, meg itt a Babaneten is erről szóló topikokat, mindenhol azt írják, hogy minél hamarabb elkezdik kezelni, annál nagyobb eséllyel és rövidebb idő alatt fog meggyógyulni.
Dehát itt Gyöngyösön mégcsak megnézni se hajlandóak.
Úúúúúúgy utálom a gyöngyösi kórházat.
Na nem dühöngök tovább.
Ma voltunk babamasszázson
Nagyon jó volt, kár, hogy nem mentünk el már korábban.
3 baba volt, Kristófka volt a főműsorszám, sikongatott, nevetgélt, elfordult, elmászott, meg akarta szerezni a szekrényen lévő összes labdát
, oda akart menni a többi babához,hát elég nehéz volt háton fekve tartani és közben masszírozni.
Végezetül teszek fel pár képet:
Ez az új sportkocsink, most vettük Kristófkának, mert a régivel már egyrészt alig tudtunk közlekedni, olyan nehéz volt, ráadásul pocsék volt benne az ülő pozíció, a félülő pedig egyenesen használhatalnan, így szegényke folyton csak fekve volt a babakocsiban, amit már marhára únt, és folyton nyűglődött. Most viszont nagyon élvezi, hogy kilát
És tök jó nekem is, mert könnyű tolni, és sportkocsi létére téliesíthető, esővédő, alul pakolóhely is van hozzá, háttámlája pedig vagy 6 pozícióba dönthető.
Szóval ő lenne az:
Ezek pedig csak úgy készültek:
Itt épp kukucskál a srác:
Itt pedig jól látható a változás.
Az első kép 1 naposan, a másik most, 7 és fél hónaposan készült, mindkettő apa karján:
Babus